You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Ξες καμμία που πάει για διασκέδαση...αυτές δουλεύουν εκεί...πάνε για να μαζέψουν χρημα...για τίποτε άλλο...μαλλον αγγαρεια κανει
Προχθές δούλευε.Γνωρίζουμε αν γύρισε η λιλιάνα από free house;
Σε ευχαριστώ φίλε. Κανονικά βραδινή φαντάζομαι, μετά τις 7.Προχθές δούλευε.
Βόλτα κατά τις 21:00-22:00 στα στενά του έρωτα.
Ερημίτη στα αριστερά ανεβαίνοντας ήταν η Ειρήνη πετιτ μαυρομαλλα, στο δίπλα η Καταλινα μεταγραφή από τα στούντιο του incall και ακόμα πιο δίπλα Βαλεντίνα με πλαστικά στητά βυζια.
Στο καρινοσπιτο μια άλλη κοπέλα συμπαθητική δεν θυμάμαι όνομα.
Free house Θεία Τανια
Λατίνες στα παρανταις
Φρίξου όλα ανοικτά, στο Χ ήταν τρεις κοπέλες μια μεγαλύτερη σε ηλικία ξανθιά, μια ακόμα πετιτ και η τρίτη με μεγάλα πεσμένα βυζια
Ινκόγκνιτο μια Ισπανίδα με τα βυζια γυμνά στο σαλοναρισμα νομίζω Άννα αλλά όχι η γνωστή με τα τατουάζ.
Bad girls Αλεξάνδρα Κύπρια σε πρόγραμμα
Ερημίτη στα αριστερά ανεβαίνοντας ήταν η Ειρήνη πετιτ μαυρομαλλα, στο δίπλα η Καταλινα μεταγραφή από τα στούντιο του incall και ακόμα πιο δίπλα Βαλεντίνα με πλαστικά στητά βυζια.
Free house Θεία Τανια
Λατίνες στα παρανταις
Φρίξου όλα ανοικτά, στο Χ ήταν τρεις κοπέλες μια μεγαλύτερη σε ηλικία ξανθιά, μια ακόμα πετιτ και η τρίτη με μεγάλα πεσμένα βυζια
Ινκόγκνιτο μια Ισπανίδα με τα βυζια γυμνά στο σαλοναρισμα νομίζω Άννα αλλά όχι η γνωστή με τα τατουάζ.
Αυτή η Τανια τι ρόλο βαράει ?Αξιζει καταθετήριο?Βόλτα κατά τις 21:00-22:00 στα στενά του έρωτα.
Free house Θεία Τανια
Λατίνες στα παρανταις
Thessaloniki4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εσυ αδερφέ πως γνωρίζεις τόσες λεπτομεριες για την σαντρα…ποιος στις είπε ;Πέρασμα προ ολίγου από Νικ.Ουρανού 28. Σάντρα λοιπόν (ή Θεοδώρα όπως είναι το πραγματικό της όνομα). Καυλάκι από Ρουμανία. Πετιτ διαστάσεις , πορνογυαλιά , εκπληκτική κωλάρα τέρμα σφιχτή χωρίς ίχνος λίπους και στήθος οχι μεγάλο αλλά επίσης σφιχτό νο2. Ευδιάθετη και χαμογελαστή της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στο καθρέπτη οταν κάνει κλαρίνο στο οποίο κλαρίνο θα έλεγα οτι είναι πολύ δυνατή. Ωραίες κραυγούλες και γενικά καλή συμμετοχή με γλυψίματα κλπ. Καθαρή και καυλιάρα στο τριαντάρι για μένα μια πολύ καλή επιλογή. Είναι η ίδια Σάντρα που ηταν παλιά με μια τριετή διακοπή λόγω σχέσης με Έλληνα και τώρα που η σχέση τέλος επέστρεψε στη μάχη. Εγώ δοκίμασα πρώτη φορά και πιθανότατα θα τιμήσω ξανά. Αυτα...
Thessaloniki4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλαράκι σε είχα ρωτήσει και σε αλλο μνμ που ξέρεις τόσες λεπτομεριες για την σαντρα ;Δεύτερη δοκιμή με Σάντρα (το εμπορικό) ή Θεοδώρα (το πραγματικό). Για μένα η τοπ επιλογή αυτη την περίοδο στο τριαντάρι. Η κοπέλα τα σπάει και στο gfe δεν παίζεται (αν φυσικά την εμπνεύσεις λίγο). Κωλάρα,καθαρή,βυζί μικρό αλλα στητό,πορνογυαλιά και φουλ παιχνιδιάρα...
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.500
- Πόντοι
- 5.340
Βλεπω κριτικη, γυρισε η Καρινα?![]()
Bλεπω γυρισε και η Αντζελα στο μπελα ντονα..απο περυσι ειχε να φανει αυτη..
Ειδα κριτικη για Αντζελα.. για αυτο το ειπα, προχθες που περασα απο κει ειχαν την Ναστια.![]()
Όταν «βλέπεις» κριτική, διάβαζε σε παρακαλώ πρώτα το περιεχόμενο και τι ημερομηνία αναγράφει στην «Ημερομηνία επίσκεψης», πριν αρχίσεις τις ερωτήσεις και μπερδεύονται οι συνάδελφοι.
Καλοπροαίρετα...

Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 1.056
Μηπως είσαι η παλιά της σχέση; και επιμενεις να ρωτάς σε ποστ του 2023;;;Ρε φιλαράκι σε είχα ρωτήσει και σε αλλο μνμ που ξέρεις τόσες λεπτομεριες για την σαντρα ;
Πρωινή βαρδιαΚαλησπέρα σας έρχομαι Θεσσαλονίκη έχετε να μου προτείνετε κάποιο κορίτσι που να αξίζει,και αν κάνει και πρωκτικό ακόμα καλύτερα σας ευχαριστώ
Ποιες λεπτομέρειες βλέπεις εσύ??δηλαδή έκανες λογαριασμό για να απαντήσεις σε ένα σχόλιοτο 23??πλάκα μας κανειςΚαι εσυ αδερφέ πως γνωρίζεις τόσες λεπτομεριες για την σαντρα…ποιος στις είπε ;
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.898
- Πόντοι
- 746
Ναι εχεις δικιο, απλα δεν ηξερα οτι μερικοι ανεβαζετε παλιοτερες κριτικες. Εγω το φθινοπωρο του 24 που δεν ειχα ακομα λογαριασμο στο σαιτ, ειχα καμια δεκαρια να βαλω με διαφορετικες κοπελες, Καρινα ειχα, Ειρηνη, Βικτωρια κ.α..κατι εγινε ομως οταν προσπαθησα να μπω,μετα τον ιανουαριο οταν τα καταφερα..ειχε περασει καιρος και δεν θυμομουν πολλα.Όταν «βλέπεις» κριτική, διάβαζε σε παρακαλώ πρώτα το περιεχόμενο και τι ημερομηνία αναγράφει στην «Ημερομηνία επίσκεψης», πριν αρχίσεις τις ερωτήσεις και μπερδεύονται οι συνάδελφοι.
Καλοπροαίρετα...![]()
Thessaloniki4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι φυσικά δεν είμαι απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες λεπτομεριες για την κοπέλαΜηπως είσαι η παλιά της σχέση; και επιμενεις να ρωτάς σε ποστ του 2023;;;
Thessaloniki4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έκανα λογαριασμό για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις περί μπουρδελοτσαρκας…αλλά αυτό που αναφέρετε το πραγματικό όνομα της κοπέλας και ότι είχε σχέση νομίζω δεν αφορά κανέναν
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Σχέση ιερόδουλης...είναι σαν να πίνω 30 κουτάκια μπύρας από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα με διάφορους κ να γινομαι τούρνα ,ζάντα, φέσι και κουρούμπελο και μετά να σου λέω θα βγω για μπύρα με ταγορι μου...κοπελιά,δεν μας χέζεις ρε νταλαραΜηπως είσαι η παλιά της σχέση; και επιμενεις να ρωτάς σε ποστ του 2023;;;
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Ωραίος είσαι ...φαντάσου κι εμείς πελάτες να πηγαίνουμε με ψευδώνυμα...πως σε λένε? Τζίνο...ή Φρέντυ...γελοίο κ μόνο που το σκέφτομαι...Έκανα λογαριασμό για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις περί μπουρδελοτσαρκας…αλλά αυτό που αναφέρετε το πραγματικό όνομα της κοπέλας και ότι είχε σχέση νομίζω δεν αφορά κανέναν
Αυτό λέω έκανες λογαριασμόκαι το μοναδικό που σχολίασες είναι μια κριτικήγια πριν 2 χρόνια το όνομα της,και ξαναλέω εσένα τι σε ενδιαφέρειεάν είπε το όνομα της η όχι??αν θες να ανταλλάσουμε απόψεις σχολίασες για αυτές που υπάρχουν τωρα..Έκανα λογαριασμό για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις περί μπουρδελοτσαρκας…αλλά αυτό που αναφέρετε το πραγματικό όνομα της κοπέλας και ότι είχε σχέση νομίζω δεν αφορά κανέναν
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Και το όνομα της που είπε και οποία το πει τι έγινε ρε φίλε?οι πελάτες τι είμαστε δηλαδή μαλακές κ θα την εκθεσουμε?αμάν με τις κοινωνικές προκαταλήψεις...οι άλλοι έξω στην ζωή της π ξέρουν το όνομα της δηλαδή είν' όλοι καλοί κ οι πελάτες είμαστε μαλακεςΑυτό λέω έκανες λογαριασμόκαι το μοναδικό που σχολίασες είναι μια κριτικήγια πριν 2 χρόνια το όνομα της,και ξαναλέω εσένα τι σε ενδιαφέρειεάν είπε το όνομα της η όχι??αν θες να ανταλλάσουμε απόψεις σχολίασες για αυτές που υπάρχουν τωρα..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις