Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Στα σφαγεια ποτε ανοιξε το πρωτο στουντιο?
Το πρώτο ήταν το γωνιακό στην Ανδρέα Γεωργίου με 26ης απέναντι από την πύλη του λιμανιού εκεί. Το 1999 υπήρχε σίγουρα

Επίσης το 96 98 αν θυμάμαι καλά ,θυμάμαι και ίσως ένα από τα τελευταία στα λαδαδικα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346
Το πρώτο ήταν το γωνιακό στην Ανδρέα Γεωργίου με 26ης απέναντι από την πύλη του λιμανιού εκεί. Το 1999 υπήρχε σίγουρα

Επίσης το 96 98 αν θυμάμαι καλά ,θυμάμαι και ίσως ένα από τα τελευταία στα λαδαδικα
Το Ανδρεου γεωργιου 4 θα λες, ειχε το στουντιο στον 2 οροφο.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346
Εμείς φίλε είμαστε παλιοί...πένες που στο σχολείο γυναίκα φιλόλογος στριμμένη την κατάφερα κ μου είχε 17 έκθεση που άξιζε τουλάχιστο για 50...επηρεασμένος από τέλη δεκαετίας 80 με φίλαθλο κ αποδυτηριακια...απλά δεν κάνω για αυτό το νήμα...το παραδέχομαι...γεια σε όλους...να με συγχωρείτε αν κάπου έκανα κάτι που σας πείραξε,δεν το ήθελα...την διάλεξα την παρέα σας,αλλά δεν μπορώ φυσικά να καθίσω σε μια παρέα που δεν με έχει διαλέξει και αυτή ...

ronda rousey ufc GIF

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Η Ρίτα συνεχίζει να κάνει πρωκτικό. Το τεσταρα σήμερα. Βέβαια.....μετά το σημερινό δεν ξέρω αν συνεχίσει.....
την ξεπατωσες αδερφε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολύ καλή . Ευγενική και δεν χαλάει χατίρι. Ξεκινάει από 30 40 50 και στα 60 έχει το 69 . Στα 80 δίνει και κωλαράκι. Πρόσωπο δεν έχει πολύ καλό αλλά δεν την λες και άσχημη.
θα διαφωνησω αλλα γουστα ειναι αυτα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Πριν πολλά χρόνια έτσι με κούραζε ο Τζο, που όλοι τον έβρισκαν χαριτωμένο, ;όλα εκείνος τουλάχιστον πρόσφερε.
τζο 145 ε;; Πωω τι μου θυμησες, τι παιδι! τι ψυχη! Να ναι καλα οπου κι αν βρισκεται

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Προσπάθησα να την ξεπατωσο αλλά η Ρίτα δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Εγώ νομίζω ότι από εχθές ξεκίνησε
Ο οικος ειναι ανοιχτος αλλα αλλη κοπελλα ειναι.Η τσατσα ειναι αυτη που ειναι με την καρινα και με ειπε οτι καρινα δεν...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346
Live Φριξου.
Ινσαιντ. Αντριαννα ξανθια, πρωτη φορα την βλεπω.
Πιμπ. Ζωη, σημερα δεν μου αρεσε..πολυ σπασμενη μου φανηκε στο προσωπο και θεματακια με τα δοντια. Λεπτομερειες που με κανανε να μην περασω.
Σουπερ παρανταις 1 & 2 Βαλεντινα στο αριστερα με μεγαλες φυσικες τορπιλες, στο δεξια μια αφροδιτη λεπτη στο δωματιο.
Βιλα ερωτικα. Λινα καυλινα!
Μπελα ντονα. Ναστια, κριμα να μην κανει πρωκτικο, εχει ωραιο βαρβατο κωλο!
Λας βεγκας. Ριτα στο πρωτο και στο αριστερα μια Ερρικα αν θυμαμαι καλα. πρωτη φορα την βλεπω κι αυτην.
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα μια πολυ ψιλη αδυνατη Σιντι. αριστερα η Σαντρα με ολα εξω, μουνι βυζια! και στο δεξια Μυρα, πιτσιρικα.
frixou.jpg

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
384
Πόντοι
21
Live Φριξου.
Πιμπ. Ζωη, σημερα δεν μου αρεσε..πολυ σπασμενη μου φανηκε στο προσωπο και θεματακια με τα δοντια. Λεπτομερειες που με κανανε να μην περασω.
Σουπερ παρανταις 1 & 2 Βαλεντινα στο αριστερα με μεγαλες φυσικες τορπιλες, στο δεξια μια αφροδιτη λεπτη στο δωματιο.
Λας βεγκας. Ριτα στο πρωτο και στο αριστερα μια Ερρικα αν θυμαμαι καλα. πρωτη φορα την βλεπω κι αυτην.
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα μια πολυ ψιλη αδυνατη Σιντι. αριστερα η Σαντρα με ολα εξω, μουνι βυζια! και στο δεξια Μυρα, πιτσιρικα.
frixou.jpg
Αυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346
Αυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;
Κοντοπουτανο ναι! κωλαρα ναι! γυαλια οχι! Μαυρομαλα καυλιαρα κοντα στα 30 δεν θυμαμαι αν δουλεψε και νικηφορου.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.154
Πόντοι
201
Live Φριξου.
frixou.jpg
Αυτη τη Σιντι στο medusa την εχει γαμησει κανεις???....ηθελα να μπω σημερα αλλα δεν ειχα χρονο βρεθηκα στη περιοχη λογω δουλειας και εκανα μια μινι τσαρκα...
Η σιντι ηταν η μονη που μου εκανε κλικ να μπω..αν γνωριζει κανεις τι παιζει ας ενημερωσει..

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346

Stories

Νέο!