Εγώ νομίζω ότι από εχθές ξεκίνησεσε δυο βδομαδες θαρθει και αν...με το ειπε η τσατσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (8 μέλη και 333 επισκέπτες)
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 39
- Like
- 711
- Πόντοι
- 311
Ο οικος ειναι ανοιχτος αλλα αλλη κοπελλα ειναι.Η τσατσα ειναι αυτη που ειναι με την καρινα και με ειπε οτι καρινα δεν...Εγώ νομίζω ότι από εχθές ξεκίνησε
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
τοτε γιατι να μην συνεχισει να κανει;Προσπάθησα να την ξεπατωσο αλλά η Ρίτα δεν καταλαβαίνει από τέτοια.
Με καναδυο που έκανα πρωκτικό παλιά σταμάτησαν να κάνουν πλεον.τοτε γιατι να μην συνεχισει να κανει;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Live Φριξου.
Ινσαιντ. Αντριαννα ξανθια, πρωτη φορα την βλεπω.
Πιμπ. Ζωη, σημερα δεν μου αρεσε..πολυ σπασμενη μου φανηκε στο προσωπο και θεματακια με τα δοντια. Λεπτομερειες που με κανανε να μην περασω.
Σουπερ παρανταις 1 & 2 Βαλεντινα στο αριστερα με μεγαλες φυσικες τορπιλες, στο δεξια μια αφροδιτη λεπτη στο δωματιο.
Βιλα ερωτικα. Λινα καυλινα!
Μπελα ντονα. Ναστια, κριμα να μην κανει πρωκτικο, εχει ωραιο βαρβατο κωλο!
Λας βεγκας. Ριτα στο πρωτο και στο αριστερα μια Ερρικα αν θυμαμαι καλα. πρωτη φορα την βλεπω κι αυτην.
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα μια πολυ ψιλη αδυνατη Σιντι. αριστερα η Σαντρα με ολα εξω, μουνι βυζια! και στο δεξια Μυρα, πιτσιρικα.
Πιμπ. Ζωη, σημερα δεν μου αρεσε..πολυ σπασμενη μου φανηκε στο προσωπο και θεματακια με τα δοντια. Λεπτομερειες που με κανανε να μην περασω.
Σουπερ παρανταις 1 & 2 Βαλεντινα στο αριστερα με μεγαλες φυσικες τορπιλες, στο δεξια μια αφροδιτη λεπτη στο δωματιο.
Λας βεγκας. Ριτα στο πρωτο και στο αριστερα μια Ερρικα αν θυμαμαι καλα. πρωτη φορα την βλεπω κι αυτην.
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα μια πολυ ψιλη αδυνατη Σιντι. αριστερα η Σαντρα με ολα εξω, μουνι βυζια! και στο δεξια Μυρα, πιτσιρικα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Περιμενοντας τον κωλο της Ριτας!
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.405
- Πόντοι
- 3.506
Βάλε και μία φώτο πως της τον έκανεςΠεριμενοντας τον κωλο της Ριτας!
![]()
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Αυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;Live Φριξου.
![]()
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Κοντοπουτανο ναι! κωλαρα ναι! γυαλια οχι! Μαυρομαλα καυλιαρα κοντα στα 30 δεν θυμαμαι αν δουλεψε και νικηφορου.Αυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;
Αυτη τη Σιντι στο medusa την εχει γαμησει κανεις???....ηθελα να μπω σημερα αλλα δεν ειχα χρονο βρεθηκα στη περιοχη λογω δουλειας και εκανα μια μινι τσαρκα...Live Φριξου.
![]()
Η σιντι ηταν η μονη που μου εκανε κλικ να μπω..αν γνωριζει κανεις τι παιζει ας ενημερωσει..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Την ειπα να βγουμε μια σελφι! δεν ηθελε.. μου λεει εχω σχεσηΒάλε και μία φώτο πως της τον έκανες

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου και η φατσα της εμοιαζε λιγο σε τρανς! δεν ξερω φιλε τι κανει μεσα, αδιαφορη κοπελα για μενα που μεχρι αυριο δεν θα την θυμαμαι καν.Αυτη τη Σιντι στο medusa την εχει γαμησει κανεις???....ηθελα να μπω σημερα αλλα δεν ειχα χρονο βρεθηκα στη περιοχη λογω δουλειας και εκανα μια μινι τσαρκα...
Η σιντι ηταν η μονη που μου εκανε κλικ να μπω..αν γνωριζει κανεις τι παιζει ας ενημερωσει..
Η φατσα ουτε εμενα μου αρεσε αλλα σαν κορμι ειναι το στυλ που γουσταρω μοντελε αν ειχε και σιλικονατα βυζακια θα ηταν τελεια......ισως την παρω αυτες τις μερεςΠολυ αδυνατη για τα γουστα μου και η φατσα της εμοιαζε λιγο σε τρανς! δεν ξερω φιλε τι κανει μεσα, αδιαφορη κοπελα για μενα που μεχρι αυριο δεν θα την θυμαμαι καν.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Ναι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusaΑυτή η σαντρα είναι φίλε ένα κοντοπουτανο που δούλευε στην ουρανού στα τελευταία με κωλαρα Κ γυαλάκια;
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Την είχα πετύχει πριν καιρό στο τελευταίο στην νικηφόρου στο κρεβάτι ήταν τούμπανο εκείνο το βράδυ,στα τέσσερα την πήρα δυνατά και είπα να της χαστουκίσω την κωλαρα κάπως διστακτικά και μου λέει τι είναι αυτό;πιο δυνατά!της κοκκινησα την κωλαρα…οπότε ήρθε ο καιρός για επανάληψηΝαι δούλευε νικ.ουρανου 28 στο τελευταίο και αρκετά πιο παλιά στο 1ο διπλα αο το medusa
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
ε αρα την ξεπατωσες .Ποιες σταματησαν;Με καναδυο που έκανα πρωκτικό παλιά σταμάτησαν να κάνουν πλεον.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 10.555
αυτο σε τι γλωσσα στο ειπε;Την ειπα να βγουμε μια σελφι! δεν ηθελε.. μου λεει εχω σχεσηκαι εγω την ειπα, παλι καλα που δεν χεσει οταν σε επαιρνα απο πισω.
![]()
Οι περισσοτερες ΔΕΝ ειναι καθαρες πανε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανουν μπανιο.....!!!οποτε ο καθενας κρινει και αναλογος πρατει.. εδω υπαρχουν ατομα που δινουν γλωσοφιλα στην Ριτα που ειναι γνωστη για τα γλυφοκωλια που κανει...οτι είναι το γλυφομούνι είναι σε μια γυναίκα,αν την γλύψεις κι από κόλο έδεσε το γλυκό!!! βυζιά γλύφω αβέρτα,απλά όταν έχεις να κάνεις με ιερόδουλη υπάρχει θέμα καθαριότητας,αν πλένεται και καθαρίζεται στην ευαίσθητη περιοχή μετά από κάθε πελάτη θα είναι ότι καλύτερο,ελπίζω οτί οι περισσότερες είναι καθαρές..
Γουστα ειναι αυτα!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41