Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.074
Πόντοι
456
Η britani μπαίνει με τον πρύτανη;

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
16
Like
388
Πόντοι
290
Μεσημεριανή βόλτα στα σπιτάκια με αναζήτηση κυρίως για πρωκτικό. Στο Sex & the City μια Βραζιλιάνα, δυνατό κορμί. Poison η Ουκρανέζα Ίνα. Σπίτι Έφης μια καινούργια Ρωσίδα, ήταν δωμάτιο και δεν έχω εικόνα. Φρίξου 13 δύο κοπέλες, η μία ψηλή με ωραίο σώμα και λαλίστατη, η δεύτερη αρκετά γεματούλα για το νεαρό της ηλικίας της και ψαρωμένη, ίσως δε μιλάει ελληνικά, αλλά δίνει κώλο με 70. Παίζει και παρτούζα. Μινωταύρου 3 μάλλον η Χριστίνα, μπαμπάτσικη MILF με μεγάλα βυζιά, πολύ προσιτή και καυλιάρα. Las Vegas δεν μπήκα, αλλά στο άλλο site λέει για Βλάντα/Ρίτα, που είναι εγγύηση αλλά ήθελα κάτι καινούργιο. Τέλος Μπιάνκα στο Ν. Ουρανού 24, μικρή μινιόν ξανθιά Ρουμάνα, πολύ αδυ΄νατη, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Δίνει και κώλο στα 80. Σχετικά άπειρη αλλά ικανοποιητική και ευγενική.

Dale Gribble

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Εκει που δουλευε η Εβελινα παλια.
Δεν ηταν κανονικη Εκκλησια, ετσι ονομασαμε το μοναδικο στουντιο που ειχε τοτε γιατι εμοιαζε λιγο με Εκκλησια.
Παλια συναδελφε τα βγαζαμε παρατσουκλια τωρα οχι! π.χ ενα το λεγαμε τσιρκο κατω στην εφορια.
Επίσης όποιος παλιός μπουρδελιάρης θυμάται το ανορθόγραφο και το βιτρινάτο, αναμνήσεις μιας άλλης εποχής ξετυλίχτηκαν!

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Τελευταία σπάνια το πετυχαίνω ανοιχτό το απόγευμα…Δηλαδή μετά τις 6 που σχολάει η Ναταλια
βραδυ δεκα πηγα. και η ναταλια αποτι λενε σταματησε απο αρχες του μηνα. το εκλεισαν επειδη εφυγε;;

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
252
Πόντοι
20
Ειμαι προχθες στην περιοχη το βραδυ και λεω ας παω μια βολτα απο ραισα.
Ειναι μεσα προγραμμα λεει ελα σε 1 ωρα ( με ξερει η2τσα εχω παει αρκετες φορες )
Λεω δε πειραζει. Παω διπλα καρινα.
Αχ αγορι μου λεει ( η καυλιαρα τσα2 ) εχει προγραμμα ελα σε 1 μιση ωρα. Δεν ηταν δικαιολογιες γιατι με γνωριζουν.
Ρε μαλακες τι κανετε ;
Οκ ο καθενας εχει τα γουστα του. Αλλα να πληρωνω αυτες τις 2 150 και 200 για μια ωρα εκει μεσα ; Μετα αν παει το απλο στα 50 μην αναρωτιεστε.
Εφυγα τελος παντων αδειος

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Ειμαι προχθες στην περιοχη το βραδυ και λεω ας παω μια βολτα απο ραισα.
Ειναι μεσα προγραμμα λεει ελα σε 1 ωρα ( με ξερει η2τσα εχω παει αρκετες φορες )
Λεω δε πειραζει. Παω διπλα καρινα.
Αχ αγορι μου λεει ( η καυλιαρα τσα2 ) εχει προγραμμα ελα σε 1 μιση ωρα. Δεν ηταν δικαιολογιες γιατι με γνωριζουν.
Ρε μαλακες τι κανετε ;
Οκ ο καθενας εχει τα γουστα του. Αλλα να πληρωνω αυτες τις 2 150 και 200 για μια ωρα εκει μεσα ; Μετα αν παει το απλο στα 50 μην αναρωτιεστε.
Εφυγα τελος παντων αδειος
Και Χρυσά το ίδιο.

TEACHER83

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Έτσι πως πάνε οι τιμές καλύτερα έσκορτ;

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Τώρα που έχει φύγει η Εβελίνα από τα τρίδυμα ποια άλλη κάνει εξίσου καλό αυταρχικό?

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
854
Πόντοι
371
Κατεβαίνοντας σήμερα στα σοκάκια του έρωτα βλέπω ανοιχτό το free house και τα δύο σπίτια λέω έχει πλάκα να γύρισε η άννα και επειδή έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το σπίτι λέω ασμπό να δω. Μου ανοίγει μία κοπέλα ξανθιά ως σωματάκι κοντό μαλλί τη ρωτάω από πού είσαι κορίτσι μου λέει από δω ας κάνω μία δοκιμή. Είναι η χειρότερη εμπειρία μου τόσα χρόνια στα μπουρδέλα. Τελείως αγενής την έχω πληρώσει για ελεύθερο στοματικό μένα υφάκι μου λέει κάνε μπάνιο και με το που μπαίνει στο δωμάτιο είναι τελείως κρύα. Την λέω άστο κορίτσι μου δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Με λίγα λόγια θέλω να προφυλάξω όλους τους συναγωνιστές μακριά από αυτό το παρτάλι. Mην την φάει κανένας από την εμφάνιση. Φεύγοντας ούτε την εβρισα ούτε τίποτα προσπαθούσε να δικαιολογηθεί της λέω άστο δεν πειράζει και κλείνοντας την πόρτα να με βρίζει κρατήθηκα και δεν μπήκα ξανά γιατί θα ξεχνούσε το όνομά της. Συναγωνιστές προσέξτε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Κατεβαίνοντας σήμερα στα σοκάκια του έρωτα βλέπω ανοιχτό το free house και τα δύο σπίτια λέω έχει πλάκα να γύρισε η άννα και επειδή έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το σπίτι λέω ασμπό να δω. Μου ανοίγει μία κοπέλα ξανθιά ως σωματάκι κοντό μαλλί τη ρωτάω από πού είσαι κορίτσι μου λέει από δω ας κάνω μία δοκιμή. Είναι η χειρότερη εμπειρία μου τόσα χρόνια στα μπουρδέλα. Τελείως αγενής την έχω πληρώσει για ελεύθερο στοματικό μένα υφάκι μου λέει κάνε μπάνιο και με το που μπαίνει στο δωμάτιο είναι τελείως κρύα. Την λέω άστο κορίτσι μου δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Με λίγα λόγια θέλω να προφυλάξω όλους τους συναγωνιστές μακριά από αυτό το παρτάλι. Mην την φάει κανένας από την εμφάνιση. Φεύγοντας ούτε την εβρισα ούτε τίποτα προσπαθούσε να δικαιολογηθεί της λέω άστο δεν πειράζει και κλείνοντας την πόρτα να με βρίζει κρατήθηκα και δεν μπήκα ξανά γιατί θα ξεχνούσε το όνομά της. Συναγωνιστές προσέξτε
Καλα ρε τυπε, τοσο καιρο γραφουμε οτι ειναι παλτο η γκομενα, δε παρακολουθεις.???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Καταλινα (inside) στο ποστο της, καναμε ενα Αρωστο γαμισι και μετα αγκαλιτσες μεχρι να χτυπησει η τσατσα την πορτα... σε μια βδομαδα φευγει.

Τα στουντιακια, inside, sex & city, μαζι με αυτο στο Ν.Ουρανου 2, η πρωην εκλησια, βαλανε ασορτι ταμπελες φωτεινες με λαμπιονια, παιζει να φαινονται απο το λιμανι που αναβοσβηνουν... λευκο χρωμα.!!!! :confused: που πηγαν τα ερυθρα χρωματα....???

• Like
Αντιδράσεις: Egnat

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Μεσημεριανή βόλτα στα σπιτάκια με αναζήτηση κυρίως για πρωκτικό. Στο Sex & the City μια Βραζιλιάνα, δυνατό κορμί. Poison η Ουκρανέζα Ίνα. Σπίτι Έφης μια καινούργια Ρωσίδα, ήταν δωμάτιο και δεν έχω εικόνα. Φρίξου 13 δύο κοπέλες, η μία ψηλή με ωραίο σώμα και λαλίστατη, η δεύτερη αρκετά γεματούλα για το νεαρό της ηλικίας της και ψαρωμένη, ίσως δε μιλάει ελληνικά, αλλά δίνει κώλο με 70. Παίζει και παρτούζα. Μινωταύρου 3 μάλλον η Χριστίνα, μπαμπάτσικη MILF με μεγάλα βυζιά, πολύ προσιτή και καυλιάρα. Las Vegas δεν μπήκα, αλλά στο άλλο site λέει για Βλάντα/Ρίτα, που είναι εγγύηση αλλά ήθελα κάτι καινούργιο. Τέλος Μπιάνκα στο Ν. Ουρανού 24, μικρή μινιόν ξανθιά Ρουμάνα, πολύ αδυ΄νατη, πρόσχαρη και εξυπηρετική. Δίνει και κώλο στα 80. Σχετικά άπειρη αλλά ικανοποιητική και ευγενική.
H Xριστινα η πασίγνωστη Ρουμάνα από τις παλιές καλές μέρες;;;
Υπάρχουν ακόμα επιζησασες από εκείνη την παλιά καλή φουρνιά;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
H Xριστινα η πασίγνωστη Ρουμάνα από τις παλιές καλές μέρες;;;
Υπάρχουν ακόμα επιζησασες από εκείνη την παλιά καλή φουρνιά;;;
Ναι αυτη, ηταν μεγαλη γαμιολα, της αρεσε το γαμισι σαν το ψαρι στην γατα, μετα καπου το εχασε, μπαταλεψε κιωλας....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Ναι αυτη, ηταν μεγαλη γαμιολα, της αρεσε το γαμισι σαν το ψαρι στην γατα, μετα καπου το εχασε, μπαταλεψε κιωλας....
Την πέτυχα και στις δύο φάσεις όμως ακόμα και με πιο πολλά κιλά είχε πολλά να δώσει.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
854
Πόντοι
371

Stories

Νέο!