topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 5.504
- Πόντοι
- 5.866
Μαπα το καρπούζι!Για την γυφτοβουλγαρα την Μαρίζα ποια είναι η γνώμη σας ?
Μαπα το καρπούζι!Για την γυφτοβουλγαρα την Μαρίζα ποια είναι η γνώμη σας ?
ΝαυάγιοΓια την γυφτοβουλγαρα την Μαρίζα ποια είναι η γνώμη σας ?
Ξανθια κοντουλα μικρη σε ηλικιαΜαγκες καλησπερα εχω αρκετο καιρο να κατεβω για τσαρκα και αν κατεβω θελω να παω στην ευα φριξου 15 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Ευχαριστω
Θα αγοράσει την Στεάουα Βουκουρεστίου η έστω την Κρα'ι'οβα με το χρημα που σήκωσε ...βοηθησα κι εγώ όπως κι εσύ προφανώς .Χάσαμε το Μιρελακι παιδιά έφυγε πατρίδα, αυτό ήταν πάω για διαγραφή.

Να προσθέσω και την Αφροδίτη ,την Καιτουλα( Κάθυ) από Ολλανδία ,την Μάντυ την Γερμανιδα και την εορταζουσα σημερις Τζαστιν...συγκινήθηκα...τόσες αναμουνισεις από την πρώτη μας νεότητα...Οριστικά; Νομίζω ότι μετά την Τσαρίνα, την Γιασμίν, την ΄Εμμα και την Εβελίνα (που σχεδόν αποσύρθηκαν), η έξοδος της Μιρέλας κάνει ακόμα πιο φτωχή την τελευταία μεγάλη των στούντιο σχολής της πόλης. Η Λάρα, η Ρίτα, η Λιλιάνα και η Σούζυ με κόπο κρατάνε τα προσχήματα και αποτελούν τα τελευταία στανταράκια. Το μέλλον δυσοίωνο και το κενό κάθεμιας που θα αποσύρεται δυσαναπλήρωτο.
Καλή τύχη λοιπόν σε ένα γαμάτο τυπάκι και ταυτόχρονα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ever παρουσίες που πέρασε από τα πάλαι ποτέ ένδοξα σεξό-λημέρια της πόλης μας.

Ρουμανία;Από που είναι;
Πως ειναι η Νικη; Εχεις καποιο τηλ;Δυστυχώς (ή ευτυχώς ανάλογα τα γούστα) όμως υπάρχει. Δεν θα την πρότεινα αλλά η Νίκη είχε τέτοιες τιμές...
Δεν την έχω δεί καθόλου την Μαρίζα , αλλά πριν καιρό λέγανε οτι είναι διπλάσια απο τις φώτο και κάτι τέτοια οπότε μάλλον και εγω κάτι σε σώμα σαν της Μιρέλας θα προτιμήσω.Το ότι σε κάποιους αρέσει η Μιρέλα και όχι η Μαρίζα δείχνει πόσο γούστο δεν έχει κανένας πλέον ...
έναν καιρό ανδρεου γεωργίου γωνία με 26ης στον οροφο;Χρόνια πολλά στην Τζαστιν που ομόρφυνε προ αμνημονεύτων ετών τα μπουρδελοστενα της Θεσσαλονικης...θα την θυμόμαστε ..![]()
μακριά φίλε.Ξερεις κανεις τιποτα για μια βιζιτα θεια μαρθα κουγκαρ που βαζει συνεχεια αγγελιες κ δεν απανταει;
Ναι ρε τσακαλακο...έναν καιρό ανδρεου γεωργίου γωνία με 26ης στον οροφο;
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...
Εδω ειναι θρεντ ενημερωσεις για τα σπιτακια, εχει και αθλητικα νηματα το σαιτ για να βγαλετε ολο το κομπλεξ σας.Τελικά πρωκτικό σε κάναμε τα σκουλίκια...
Τελευταία σπάνια το πετυχαίνω ανοιχτό το απόγευμα…Δηλαδή μετά τις 6 που σχολάει η ΝαταλιαΜάγκες το Godiva τι φάση; Πέρασα τώρα Πέμπτη λίγο μετά τις δέκα και ήταν κλειστό. Έκλεισε ή δε λειτουργεί τις Πέμπτες; Στο πρόγραμμα λέει ανοιχτό κάθε μέρα