Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Ναι Μπάρμπαρα από Ουγγαρία... εγώ δε τη θυμόμουν καθόλου να πω την αλήθεια όταν εμφανίστηκε σαν Καρίνα αλλά το επιβεβαιώνουν αρκετά άτομα
Την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια όχι κάτι το ιδιετερο δεν γινότανε αυτός ο ντόρος.Αξιζει να μπω για το τσιμπούκι της και μόνο μετά από τόσα χρόνια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια όχι κάτι το ιδιετερο δεν γινότανε αυτός ο ντόρος.Αξιζει να μπω για το τσιμπούκι της και μόνο μετά από τόσα χρόνια?
Τώρα θα έλεγα κάτι για τον ντόρο και γι'αυτους που τον κάνουν...
Και μένα δε μου κάνει κλικ να μπω πλέον, πέρα από τη φοβερή της πίπα και την εμφάνιση που ξεχωρίζει δεν έκανε και τίποτα όργια στο δωμάτιο.
Και απ' ότι λένε δεν παίρνει πλέον χύσιμο στο στόμα.
Αλλά επειδή στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και επειδή στη βραδυνή βάρδια δεν έχει τίποτα πλέον,αν τη δεις μπροστά σου θα μπεις και λογικό είναι.
Για μένα η Έλενα είναι πιο ωραία από την Καρίνα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Τώρα θα έλεγα κάτι για τον ντόρο και γι'αυτους που τον κάνουν...
Και μένα δε μου κάνει κλικ να μπω πλέον, πέρα από τη φοβερή της πίπα και την εμφάνιση που ξεχωρίζει δεν έκανε και τίποτα όργια στο δωμάτιο.
Και απ' ότι λένε δεν παίρνει πλέον χύσιμο στο στόμα.
Αλλά επειδή στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και επειδή στη βραδυνή βάρδια δεν έχει τίποτα πλέον,αν τη δεις μπροστά σου θα μπεις και λογικό είναι.
Για μένα η Έλενα είναι πιο ωραία από την Καρίνα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό
Ποια Έλενα?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Αν ηταν λιγο εξυπνη και ειχε καλη συμπεριφορα θα τα εκλεινε ολα τα μαγαζια!αλλα δυστυχως οση ομορφια εχει τοσο κρυα ειναι μεσα!
Σιγα την ομορφη...π ο κωλος της εχει πεσει μεχρι τα ταρταρα.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Σας λέει τπτ η νέα η Ναταλί βλέποντας τις φωτογραφίες της στο Medusa?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Μαγκες καλησπερα εχω αρκετο καιρο να κατεβω για τσαρκα και αν κατεβω θελω να παω στην ευα φριξου 15 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαγκες καλησπερα εχω αρκετο καιρο να κατεβω για τσαρκα και αν κατεβω θελω να παω στην ευα φριξου 15 ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει; Ευχαριστω
Ξανθια κοντουλα μικρη σε ηλικια

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Χάσαμε το Μιρελακι παιδιά έφυγε πατρίδα, αυτό ήταν πάω για διαγραφή.
Θα αγοράσει την Στεάουα Βουκουρεστίου η έστω την Κρα'ι'οβα με το χρημα που σήκωσε ...βοηθησα κι εγώ όπως κι εσύ προφανώς .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Χρόνια πολλά στην Τζαστιν που ομόρφυνε προ αμνημονεύτων ετών τα μπουρδελοστενα της Θεσσαλονικης...θα την θυμόμαστε ..:smitten:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Οριστικά; Νομίζω ότι μετά την Τσαρίνα, την Γιασμίν, την ΄Εμμα και την Εβελίνα (που σχεδόν αποσύρθηκαν), η έξοδος της Μιρέλας κάνει ακόμα πιο φτωχή την τελευταία μεγάλη των στούντιο σχολής της πόλης. Η Λάρα, η Ρίτα, η Λιλιάνα και η Σούζυ με κόπο κρατάνε τα προσχήματα και αποτελούν τα τελευταία στανταράκια. Το μέλλον δυσοίωνο και το κενό κάθεμιας που θα αποσύρεται δυσαναπλήρωτο.

Καλή τύχη λοιπόν σε ένα γαμάτο τυπάκι και ταυτόχρονα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ever παρουσίες που πέρασε από τα πάλαι ποτέ ένδοξα σεξό-λημέρια της πόλης μας.
Να προσθέσω και την Αφροδίτη ,την Καιτουλα( Κάθυ) από Ολλανδία ,την Μάντυ την Γερμανιδα και την εορταζουσα σημερις Τζαστιν...συγκινήθηκα...τόσες αναμουνισεις από την πρώτη μας νεότητα...:cry::smitten:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235

Stories

Νέο!