Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (7 μέλη και 201 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.008
Πόντοι
10.555
To ρουλια ηταν σε οροφο, με μεγαλο σαλονι υποδοχης, μεσα στην χλιδα της εποχης, δουλευε μια ψιλη 2μετρη Ελινα που σου επεφτε το σαγονι οταν την εβλεπες, υπηρχαν υποψιες οτι ηταν αγορακι παλια, αλλα ηταν μουναρα, δεν υπαρχουν τετοιες τωρα. Ισογειο ηταν ακριβως διπλα το Μαντζαρου 14, λες εκεινο να λεγαμε διαστημοπλοιο.?? Γιατι τα φωτα πηγαινανε και στην γωνια, πανω στο μπαλκονι ειχε κατι σαν βαρελι.?? τωρα που βλεπω στις φωτογραφιες, μεσα δουλευε η θρυλικη αρχοντογυναικα Σαρα...που με μυησε στα μονοπατια της πληρωμενης ιδωνης.!!! :rockon:

2394_Mantzarou14_1289291577.jpg

Βαλε κατι ποιο δυσκολο, αυτο το ξερουν και οι πετρες, πχ τι ειχε μεσα στο σαλονι το αλουμινατο,
ωχχ, οντως δυσκολη ερωτηση, δωσε ενα χιντ.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.234
Πόντοι
3.506
ΡΕ???!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΡΙΤΑ!!! Αυριο κιολας παω να της τον δωσω. Σημερα πρωτα σειρα εχουν τα σκουληκια αγριο σεξ... και αυριο την Ριτα χαλαρο πρωκτικο...
Πάρε φόρα για σήμερα και επειδή θα σε αρέσει ζήτα από την Ρίτα να σε δακτυλωσει

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.265
Πόντοι
12.815
Πηγα για Καταλινα inside, αφαντο το μωρο, μαλλον την εκανε, την βγαλανε και απο το προγραμμα στο αλλο σαιτ, στην θεση της η Σοφια, 20ωρα.??? χτυπαει το μικρο, πουτσομεζεδακι μελαχρινο πιπινακι, ψηθικα, αλλα δεν τα βρηκα με την τσατσα μου την βιδωσε και εκοψα λασπη. Πηγα Λιλιανα....περασα σουπερ.!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ωχχ, οντως δυσκολη ερωτηση, δωσε ενα χιντ.
θα μιλισω με γριφο...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.023
Πόντοι
496
Tην Μπιανκα το Ρουμανακι λες. Την πηρα προσφατα αναλ, αφου ειχα φαει χ για κωλαρακι απο την Μιλενα του γραφειου και ηθελα απεγνωσμενα κωλο. Την ειχα πετυχει καποτε σε τσαρκα και ο πετιτ σωματοτυπος σε συνδιασμο με αναλ μου ειχε καρφωθει στο μυαλο. Τιμια, στηθηκε να τον φαει κατευθειαν απο κωλο μετα το τσιμπουκι, με αφησε να μπω βαθια και το τελος ηρθε γρηγορα. Με δεδομενο οτι απο τα εσκορτ συνηθως τρωω αρνηση για κωλαρακι την θεωρω αξια κουλουρτζου
Δεν θυμαμαι όνομα αλλά ήταν γλυκια σαν κοπελα

Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
71
Πόντοι
0
Μάγκες επειδή έχω να ρθω λίγα χρόνια στα σπίτια και θα με φέρει ο δρόμος λόγο δουλειάς αυτές τις μέρες στα ξύλινα τα σπίτια είναι ακόμα μια Μαρία και ντονα?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.496
Πόντοι
3.346
Πρωινή αύριο η Ρίτα?
Παντα πρωι ναι.. αλλα εχει αλλαξει λιγο λενε η πλεροφοριες μου.. ακομα και στα πιο μεγαλα προγραμματα!
Δικος μ που την πηρε προσφατα με πρωκτικο (80) και για την ωρα του ειπε..ενω δεν ειχαν περασει 20 λεπτα και δεν ηθελε να κατσει απο πανω. Εμφανιση οπως ηταν λιγο πιο αδυνατη.
Αυτα μου ειπε αυτα σου λεω.

Alejandro_1914

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2024
Like
14
Πόντοι
0
Τελικά το πρωκτικό το έφαγες εσύ

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.531
Πόντοι
7.636
Απέναντι από το Μεδουσα, στην ερημίτι δεξιά στη στροφή-κίτρινο κτηριάκι, έχει βραδυνό ένα ξανθό, Μαρίνα.
Ξερει κανεις αν είναι καλό μεσα?
(Εμφανησιακά είναι ψηλό στα πέδιλα, κ περιποιημένο φαίνεται!!)
Έχουμε εικόνα?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Η deniz επεστρεψε στο ποστο της γνωριζει κανεις??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
η καρίνα στο παρελθόν μήπως δούλευε στα ξύλινα με άλλο όνομα?
Ναι Μπάρμπαρα από Ουγγαρία... εγώ δε τη θυμόμουν καθόλου να πω την αλήθεια όταν εμφανίστηκε σαν Καρίνα αλλά το επιβεβαιώνουν αρκετά άτομα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.234
Πόντοι
3.506
Ναι Μπάρμπαρα από Ουγγαρία... εγώ δε τη θυμόμουν καθόλου να πω την αλήθεια όταν εμφανίστηκε σαν Καρίνα αλλά το επιβεβαιώνουν αρκετά άτομα
Είχα πάρει μια Μπάρμπαρα Ουγγαρέζα σε εκείνο το σπιτάκι που δουλεύει τώρα καμιά 6-7 χρόνια πριν αλλά δεν μου έμοιαζε για την Καρίνα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Ναι η καρίνα ήταν. Δεν ήξερε καθόλου ελληνικά τότε, άφηνε να χύσεις στο στόμα της και μπορούσες να βάζεις δάκτυλο όσο ήθελες. Πλέον....μέχρι και κλωτσιά μου έριξε μια φορά. Άσε που άμα αρχίσει να μιλάει δεν σταματάει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.793
Πόντοι
736
Μάγκες επειδή έχω να ρθω λίγα χρόνια στα σπίτια και θα με φέρει ο δρόμος λόγο δουλειάς αυτές τις μέρες στα ξύλινα τα σπίτια είναι ακόμα μια Μαρία και ντονα?
Δεν νομίζω να δουλεύουν , η τουλάχιστον δεν τις ανάφερε κανείς πρόσφατα απο όσο θυμάμαι.

Στο μεταξύ και εγω έρχομαι απο μεγάλη αποχή γύρω στον ένα χρόνο πρέπει να έκλεισα , είχα ψηθεί όμως αυτές τις μέρες να σπάσω την αποχή και να δοκιμάσω την Σόνια η την καινούργια του άλλου σάιτ αλλά την Σόνια βλέπω ενώ την είχαν βάλει για τριήμερο τελικά πρέπει να δούλεψε μόνο χτες και τέλος. Και η καινούργια γύρισε πρωινή που δεν με βολεύει , οπότε μάλλον θα συνεχίσω την αποχή μέχρι νεωτέρας :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Ναι η καρίνα ήταν. Δεν ήξερε καθόλου ελληνικά τότε, άφηνε να χύσεις στο στόμα της και μπορούσες να βάζεις δάκτυλο όσο ήθελες. Πλέον....μέχρι και κλωτσιά μου έριξε μια φορά. Άσε που άμα αρχίσει να μιλάει δεν σταματάει.
Τώρα μου δημιουργείς απορία όμως...
Μέσα σε μια βδομάδα, αποδομείς μετά τη Ναταλί τώρα και την Καρίνα.
Στην Καρίνα έχω κάποια χρόνια να πάω αλλά απ' όσο θυμάμαι ήταν ευγενική και ήπιων τόνων γενικά.
Για να φτάσεις τη Ναταλί να εκνευριστεί και την Καρίνα να σου ρίξει κλωτσιά, μήπως κάτι τελικά δεν κάνεις εσύ καλά?
Μήπως δοκιμάζεις πολύ τα όρια ανοχής των κοριτσιών?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom