ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Συναθλητές , μια ρουμάνα με σιδεράκια που δούλευε στα τελευταία μπορντέλα απο πάνω στην ρωξάνης υπάρχει ακόμα;
Από την μια χειρότερη στην κάκιστηΤην Ιζαμπέλα λέμε, την ξανθιά 45-50, ψηλή, λεπτή, με βραχνή φωνή και όψη κωλομπαρους.
Μιλάμε για την ίδια?
Ίσως καμιά Βιολέτα που δούλευε στο inside ... αν δουλεύει ακόμη γιατί απο το άλλο σάιτ την έχουνε βγάλει τελείως εδω και καιρό , μπορεί και η Jesy στο incognito. Δηλαδή δεν ξέρω σίγουρα αλλά παίζει να κάνουν αυτές οι δύο.Κανει καμια golden shower;;
Περα από εμμα και έμεινα που εξαφανίστηκαν??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμμα και εβελινα, σορρυ
Η Jesy τελευταία φορά που πήγα μυριζε στην επίμαχη περιοχή.... ούτε καν θα το ζητούσα.Ίσως καμιά Βιολέτα που δούλευε στο inside ... αν δουλεύει ακόμη γιατί απο το άλλο σάιτ την έχουνε βγάλει τελείως εδω και καιρό , μπορεί και η Jesy στο incognito. Δηλαδή δεν ξέρω σίγουρα αλλά παίζει να κάνουν αυτές οι δύο.
Δουλεύει...βραδυνήΘέλω να βρω την Ναταλι που ηταν στο Godiva..
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?
Γυρισε βραδυνη η Ναταλία;Δουλεύει...βραδυνή
Όχι... παραπληροφόρησηΓυρισε βραδυνη η Ναταλία;
Η Έλενα με τις ματατρες και τις βυζαρες ;; Τι βάρδια ήταν αν είναι αυτή ;;Νικ.Ουρανου 26 ήταν η Έλενα απόψε.
Επίσης μετά από χρόνια μπήκα πάλι στο αγαπημένο free house μιας και το βρήκα ανοιχτό το δεξί σπίτι... αυτή η ξανθιά με μαλλί σκατζόχοιρος είναι η λεγάμενη που έχει τρελαθεί ο άλλος?
Τα βυζιά έξω και τούμπανο αλλά φαίνεται ότι δε στέκει καλά,στο σαλόνι πήγε κόλλησε πίσω στον τοίχο και κοιτούσε το πάτωμα με βλέμμα απλανές κάπως... θέλει και 40ε
Καρινόσπιτο Μινώταυρου 3 κλειστό πάλι.
Godiva αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι έφεραν καινούργια Ρωσίδα, ήταν κλειστό απόψε
Μπα φίλε λογικα την Ραΐσα θα λέει ο αλΗ Έλενα με τις ματατρες και τις βυζαρες ;; Τι βάρδια ήταν αν είναι αυτή ;;
Η αλβανίδα είπε όλα αυτά τα αγγλικά;Πόση ώρα σε κράτησε μέσα η Λούσι; Εμένα μετά από 10 λεπτά μου είπες it’s time to go