Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Καλησπέρα συνγαμιστες, τελικά η Νάταλι είναι πρωί ή βράδυ; Η καρίνα δουλεύει σήμερα;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Έχω καιρώ να πάω...ελπίζω πως ναι. Η καρίνα που είναι; Χρειάζομαι μια πίπα επειγόντως

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81
περασμα στο ξυλινο σπιτακι απο τα 2 μαζι το τελευταιο στο βαθος , βγηκε μια ισπανιδα μικρη σε ηλικια μπαμπατσικη αλλα οχι χοντρη , μεγαλα βυζια ωραιος κωλος , στα κακα οταν εβγαλε αυτο που φορουσε ειχε ασχημη κοιλιτσα μικρη βεβαια που δεν φαινοταν με αυτο που φορουσε , αν εξαιρεσεις αυτο και οτι δεν δεχεται φιλια πουθενα , ενω ηταν στεγνη φουλ και πονουσε αντεξε και δεν με σταματησε καθολου , πιπα μετρια .
για τα χοντρα καλη ηταν ..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Η Έλενα με τις ματατρες και τις βυζαρες ;; Τι βάρδια ήταν αν είναι αυτή ;;
Έλενα Ραισα Ρουμάνα τατού νύχτα Νικ.Ουρανου 26

Έλενα Ρουμάνα μιλφ ματαρες βυζάρες πρωινή στην ερημίτη στο Medusa...δεν ξέρω αν είναι τώρα γιατί πριν κάνα δυο βδομάδες που πήγα ήταν άλλη κοπέλα

Πάντως και άλλοι μπερδεύονται βλέπω,δεν το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό τους με τις δύο Ρουμάνες

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
134
Πόντοι
0
Μια Victoria stagaki απο insta παίζει να κανει βίζιτες?? Λάθος νημα , αλλά πάνω κάτω οι ίδιοι είμαστε σε όλα!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Έλενα Ραισα Ρουμάνα τατού νύχτα Νικ.Ουρανου 26

Έλενα Ρουμάνα μιλφ ματαρες βυζάρες πρωινή στην ερημίτη στο Medusa...δεν ξέρω αν είναι τώρα γιατί πριν κάνα δυο βδομάδες που πήγα ήταν άλλη κοπέλα

Πάντως και άλλοι μπερδεύονται βλέπω,δεν το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό τους με τις δύο Ρουμάνες
Γιατί ρωτάνε ,ρωτάνε και δεν έχουν πάει με καμία από τις 2.
Να χαμε να λέγαμε κάθε φορά.
Η Έλενα ραισα κοντεύει 2 χρόνια εκεί (εκτός από κάποιες μικρές παύσεις που είχε) και ακόμα βλέπεις μέρα παρά μέρα ερώτηση που είναι.
Αν δεν γυρνάτε κάποιοι μπουρδέλοτσαρκα δεν έχει νόημα να ρωτάτε ,όταν πάτε να γαμησετε θα μάθετε .

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Γιατί ρωτάνε ,ρωτάνε και δεν έχουν πάει με καμία από τις 2.
Να χαμε να λέγαμε κάθε φορά.
Η Έλενα ραισα κοντεύει 2 χρόνια εκεί (εκτός από κάποιες μικρές παύσεις που είχε) και ακόμα βλέπεις μέρα παρά μέρα ερώτηση που είναι.
Αν δεν γυρνάτε κάποιοι μπουρδέλοτσαρκα δεν έχει νόημα να ρωτάτε ,όταν πάτε να γαμησετε θα μάθετε .
Έξυπνοπουλε με τη Έλενα τη Ρουμάνα έχω Πάει τρεις φορές αλλά την έχω χάσει γιατί ζω στη Σόφια και θέλω το ΣΚ που θα γυρίσω με άδεια να την δω
Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Έξυπνοπουλε με τη Έλενα τη Ρουμάνα έχω Πάει τρεις φορές αλλά την έχω χάσει γιατί ζω στη Σόφια και θέλω το ΣΚ που θα γυρίσω με άδεια να την δω
Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις
Τι να σκεφτώ ;
Δεν σου κάνω προσωπική επίθεση .
Η ραισα είναι εκεί 2 χρόνια οπότε και να πας θα βαρεθείς να την βλέπεις .
Η ερώτηση τις τελευταίες μέρες έγινε 30 φορές.
Δεν κολλάω ούτε σε εσένα ουτε στην συγκεκριμένη,αυτό γίνεται κάθε μέρα στο νήμα για τις ίδιες και τις ίδιες λες και διαβάζουμε σε deja vu

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Τι να σκεφτώ ;
Δεν σου κάνω προσωπική επίθεση .
Η ραισα είναι εκεί 2 χρόνια οπότε και να πας θα βαρεθείς να την βλέπεις .
Η ερώτηση τις τελευταίες μέρες έγινε 30 φορές.
Δεν κολλάω ούτε σε εσένα ουτε στην συγκεκριμένη,αυτό γίνεται κάθε μέρα στο νήμα για τις ίδιες και τις ίδιες λες και διαβάζουμε σε deja vu
Ξανά απαντάω πως ρώτησα για την Έλενα τη Ρουμάνα τη πράσινοματα και σου ξαναλέω λείπω πάνω από χρόνο από τη χώρα

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Γεια σσς παιδιά! Χθες γύρω στις 19:30 στο devils βρήκα ένα μελαχρινό λεπτό μωράκι από κολομβια 50 ακαποτο με τελείωμα στόμα! Όμορφο μογκολακι ανύπαρκτο στήθος μεν αλλά ήθελε να με ευχαριστήσει! Τέτοιο mouthfuck δεν έχω ξανακάνει! Αρκετή ώρα αφού αλλάξαμε 2-3 στάσεις το πήρε στο στόμα και άρχισα να τις πιέζω το κεφάλι προς τα κάτω με πολλά πνιξίματα και και σαλιώματα! Τελικά τις τα έδωσα στο λαρύγγι και μη μπορώντας λογικά να αντίδραση τα κατέβασε όλα και το ευχαριστήθηκε κιόλας χωρίς καμία διαμαρτυρία!

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Γεια σσς παιδιά! Χθες γύρω στις 19:30 στο devils βρήκα ένα μελαχρινό λεπτό μωράκι από κολομβια 50 ακαποτο με τελείωμα στόμα! Όμορφο μογκολακι ανύπαρκτο στήθος μεν αλλά ήθελε να με ευχαριστήσει! Τέτοιο mouthfuck δεν έχω ξανακάνει! Αρκετή ώρα αφού αλλάξαμε 2-3 στάσεις το πήρε στο στόμα και άρχισα να τις πιέζω το κεφάλι προς τα κάτω με πολλά πνιξίματα και και σαλιώματα! Τελικά τις τα έδωσα στο λαρύγγι και μη μπορώντας λογικά να αντίδραση τα κατέβασε όλα και το ευχαριστήθηκε κιόλας χωρίς καμία διαμαρτυρία!
Που είναι το devils φίλε μου;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
περασμα στο ξυλινο σπιτακι απο τα 2 μαζι το τελευταιο στο βαθος , βγηκε μια ισπανιδα μικρη σε ηλικια μπαμπατσικη αλλα οχι χοντρη , μεγαλα βυζια ωραιος κωλος , στα κακα οταν εβγαλε αυτο που φορουσε ειχε ασχημη κοιλιτσα μικρη βεβαια που δεν φαινοταν με αυτο που φορουσε , αν εξαιρεσεις αυτο και οτι δεν δεχεται φιλια πουθενα , ενω ηταν στεγνη φουλ και πονουσε αντεξε και δεν με σταματησε καθολου , πιπα μετρια .
για τα χοντρα καλη ηταν ..
Τι ώρα την πέτυχες ρε συναγωνιστή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom