Jimniosze45
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά η Αλίκη η πιτσιρίκα που έβγαζε " βρώμικα " γούστα που εξαφανίστηκε???
Έλα ντε? Αν μάθεις κάτι, ενημέρωσεΡε παιδιά η Αλίκη η πιτσιρίκα που έβγαζε " βρώμικα " γούστα που εξαφανίστηκε???
Θα μετακομισεις Αθηνα δηλαδη?Η αλβανίδα είπε όλα αυτά τα αγγλικά;
Αυτή που έπρεπε να μας πληρώνει για να τον δει,όχι για να τη γαμησουμε...
Το Μεταξουργείο είναι τελικά ποιοτικότερο από τη σαβουρονικη!!
πρωι ειναι ακομα χυνει ποταμια?Καλησπέρα συνγαμιστες, τελικά η Νάταλι είναι πρωί ή βράδυ; Η καρίνα δουλεύει σήμερα;
Έλενα Ραισα Ρουμάνα τατού νύχτα Νικ.Ουρανου 26Η Έλενα με τις ματατρες και τις βυζαρες ;; Τι βάρδια ήταν αν είναι αυτή ;;
Οταν λες βρωμικα γουστα?!?!Ρε παιδιά η Αλίκη η πιτσιρίκα που έβγαζε " βρώμικα " γούστα που εξαφανίστηκε???
Ήταν sub εγλειφε κώλους πόδια δεχόταν φτυσιματα μπατσες .....στο πρόγραμμα των 60 έκανε παπάδες ....αλλά εξαφανίστηκεΟταν λες βρωμικα γουστα?!?!
Γιατί ρωτάνε ,ρωτάνε και δεν έχουν πάει με καμία από τις 2.Έλενα Ραισα Ρουμάνα τατού νύχτα Νικ.Ουρανου 26
Έλενα Ρουμάνα μιλφ ματαρες βυζάρες πρωινή στην ερημίτη στο Medusa...δεν ξέρω αν είναι τώρα γιατί πριν κάνα δυο βδομάδες που πήγα ήταν άλλη κοπέλα
Πάντως και άλλοι μπερδεύονται βλέπω,δεν το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό τους με τις δύο Ρουμάνες
Έξυπνοπουλε με τη Έλενα τη Ρουμάνα έχω Πάει τρεις φορές αλλά την έχω χάσει γιατί ζω στη Σόφια και θέλω το ΣΚ που θα γυρίσω με άδεια να την δωΓιατί ρωτάνε ,ρωτάνε και δεν έχουν πάει με καμία από τις 2.
Να χαμε να λέγαμε κάθε φορά.
Η Έλενα ραισα κοντεύει 2 χρόνια εκεί (εκτός από κάποιες μικρές παύσεις που είχε) και ακόμα βλέπεις μέρα παρά μέρα ερώτηση που είναι.
Αν δεν γυρνάτε κάποιοι μπουρδέλοτσαρκα δεν έχει νόημα να ρωτάτε ,όταν πάτε να γαμησετε θα μάθετε .
Τι να σκεφτώ ;Έξυπνοπουλε με τη Έλενα τη Ρουμάνα έχω Πάει τρεις φορές αλλά την έχω χάσει γιατί ζω στη Σόφια και θέλω το ΣΚ που θα γυρίσω με άδεια να την δω
Σκέψου λίγο πριν μιλήσεις
Ξανά απαντάω πως ρώτησα για την Έλενα τη Ρουμάνα τη πράσινοματα και σου ξαναλέω λείπω πάνω από χρόνο από τη χώραΤι να σκεφτώ ;
Δεν σου κάνω προσωπική επίθεση .
Η ραισα είναι εκεί 2 χρόνια οπότε και να πας θα βαρεθείς να την βλέπεις .
Η ερώτηση τις τελευταίες μέρες έγινε 30 φορές.
Δεν κολλάω ούτε σε εσένα ουτε στην συγκεκριμένη,αυτό γίνεται κάθε μέρα στο νήμα για τις ίδιες και τις ίδιες λες και διαβάζουμε σε deja vu
Που είναι το devils φίλε μου;Γεια σσς παιδιά! Χθες γύρω στις 19:30 στο devils βρήκα ένα μελαχρινό λεπτό μωράκι από κολομβια 50 ακαποτο με τελείωμα στόμα! Όμορφο μογκολακι ανύπαρκτο στήθος μεν αλλά ήθελε να με ευχαριστήσει! Τέτοιο mouthfuck δεν έχω ξανακάνει! Αρκετή ώρα αφού αλλάξαμε 2-3 στάσεις το πήρε στο στόμα και άρχισα να τις πιέζω το κεφάλι προς τα κάτω με πολλά πνιξίματα και και σαλιώματα! Τελικά τις τα έδωσα στο λαρύγγι και μη μπορώντας λογικά να αντίδραση τα κατέβασε όλα και το ευχαριστήθηκε κιόλας χωρίς καμία διαμαρτυρία!
Τι ώρα την πέτυχες ρε συναγωνιστή;περασμα στο ξυλινο σπιτακι απο τα 2 μαζι το τελευταιο στο βαθος , βγηκε μια ισπανιδα μικρη σε ηλικια μπαμπατσικη αλλα οχι χοντρη , μεγαλα βυζια ωραιος κωλος , στα κακα οταν εβγαλε αυτο που φορουσε ειχε ασχημη κοιλιτσα μικρη βεβαια που δεν φαινοταν με αυτο που φορουσε , αν εξαιρεσεις αυτο και οτι δεν δεχεται φιλια πουθενα , ενω ηταν στεγνη φουλ και πονουσε αντεξε και δεν με σταματησε καθολου , πιπα μετρια .
για τα χοντρα καλη ηταν ..
Στου διαόλου τη μάναΠου είναι το devils φίλε μου;
Εσύ μήπως ξέρεις που είναι φίλε;Στου διαόλου τη μάνα