Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Καλησπέρα Συναθλητές , μια ρουμάνα με σιδεράκια που δούλευε στα τελευταία μπορντέλα απο πάνω στην ρωξάνης υπάρχει ακόμα;

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
134
Πόντοι
0
Κανει καμια golden shower;;
Περα από εμμα και έμεινα που εξαφανίστηκαν??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμμα και εβελινα, σορρυ

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81
μια αναθεωρηση για στουντιο παραδαις , καποια παλια καποια προσφατα μιας και απεχω απτο αθλημα καιρο τωρα
ρουμπι - πολυ μετρια δεν αντεχει το γρηγορο καθολου
λαουρα - καλη αντεχει δυνατα αλλα τα βασικα κανει περαστε σκουπίστε γεια σας
Davne - δεν ξερω αν ειναι καινουργια παντως ο κωλος της ειναι αγυμναστος σας ζελες , ηρθε στο δωματιο μου πηρε μια μετρια προς καλη πιπα και στηθηκε στα 4 απευθειας για να τελειωσω , αντεξε το δυνατο ρυθμο
λουισα - φαινοταν να βαριοταν και δεν μπηκα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Κανει καμια golden shower;;
Περα από εμμα και έμεινα που εξαφανίστηκαν??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμμα και εβελινα, σορρυ
Ίσως καμιά Βιολέτα που δούλευε στο inside ... αν δουλεύει ακόμη γιατί απο το άλλο σάιτ την έχουνε βγάλει τελείως εδω και καιρό , μπορεί και η Jesy στο incognito. Δηλαδή δεν ξέρω σίγουρα αλλά παίζει να κάνουν αυτές οι δύο.

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
134
Πόντοι
0
Ίσως καμιά Βιολέτα που δούλευε στο inside ... αν δουλεύει ακόμη γιατί απο το άλλο σάιτ την έχουνε βγάλει τελείως εδω και καιρό , μπορεί και η Jesy στο incognito. Δηλαδή δεν ξέρω σίγουρα αλλά παίζει να κάνουν αυτές οι δύο.
Η Jesy τελευταία φορά που πήγα μυριζε στην επίμαχη περιοχή.... ούτε καν θα το ζητούσα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Νικ.Ουρανου 26 ήταν η Έλενα απόψε.
Επίσης μετά από χρόνια μπήκα πάλι στο αγαπημένο free house μιας και το βρήκα ανοιχτό το δεξί σπίτι... αυτή η ξανθιά με μαλλί σκατζόχοιρος είναι η λεγάμενη που έχει τρελαθεί ο άλλος?
Τα βυζιά έξω και τούμπανο αλλά φαίνεται ότι δε στέκει καλά,στο σαλόνι πήγε κόλλησε πίσω στον τοίχο και κοιτούσε το πάτωμα με βλέμμα απλανές κάπως... θέλει και 40ε

Καρινόσπιτο Μινώταυρου 3 κλειστό πάλι.
Godiva αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι έφεραν καινούργια Ρωσίδα, ήταν κλειστό απόψε

weired

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Χρωστούμενες κριτικές από επισκέψεις πριν από καμιά 15αρια μέρες.

Έχουμε λοιπόν:

Μίκα (ή Μιλκα δεν το άκουσα καλά) μικρή ομορφούλα Βουλγάρα, κατά τα λεγόμενά της, στο Las Vegas
το μόνο του αριστερά όπως μπαίνεις.
Petit κορμί και καλό πίσω σύστημα με πολύ μικρό σακουλιασμένο βυζί με σκούρη και καβλιάρικη ρώγα.
Πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό, βραδινή βάρδια με αρκετή κίνηση. Ξεκίνημα με μέτρια
πίπα χωρίς deepthroat και με κάκιστη περιποίηση αρχιδιών μετά από υπόδειξη. Στήθηκε για
γλυφομούνι και κοιτούσε συνεχώς το ρολόι της. Μια στάση με τα πόδια της στους ώμους μου και τυπικό
τελείωμα. Συμμετοχή κοπέλας μηδενική.

Αφροδίτη στο Paradise 2 πρωινή βάρδια, επίσης πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Ωραίο προσωπάκι και
αδύνατο καλό κορμί με μικρό βυζάκι και επίσης καλό πίσω σύστημα.
Μέτρια πίπα με ελάχιστη περιποίηση της γύρω περιοχής μετά από υπόδειξη. Τυπική έως μηδενική συμμετοχή
με μια υπερβολική δόση αμηχανίας σε όλη τη συνάντηση, σαν να πηγαίνεις με κάποια που δεν έχει ξανακάνει
sex στη ζωή της ή σαν να πηγαίνεις με γυναίκα που είναι ωραία γκόμενα και θεωρεί πως αυτό από μόνο του
θα έπρεπε να σε φτιάχνει.
Τελείωμα στα τέσσερα με θέα το ωραίο κωλαράκι της.

Τέλος πρωινή επίσκεψη στο στανταράκι στη Ναταλία στο Godiva. Χωρίς περιττά λόγια και σχόλια: αυτή τη
στιγμή αν όχι το νούμερο ένα στις υπηρεσίες, μέσα στην τριάδα σίγουρα. Έσωσε την κατάσταση...

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
330
Πόντοι
20
Λίγο η θετική πρώτη και μια εμπειρία προ εξαμήνου μαζί της , λίγο η περιγραφή του Karaman που μου τη θύμησε... οδηγήθηκα μεσημεριάτικα στο Red Night για τη Λούσι! Με ρούφηξε από το σαλώνι μην αφήνοντας μου περιθώρια επιλογής. Φιλιά με το καλημέρα στο διάδρομο κι ετσι πέρασα με τη μια μέσα στο απλό πρόγραμμα που στο συγκεκριμένο μαγαζί ξεκινάει από 40€. Η τύπισα είναι πιό όμορφη από οτι την είχα στο μυαλό μου. Έκφυλη μιλφάρα της διπλανής πόρτας με σκυλέ πρόσωπο , πειραγμένα χείλη , ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ωραίο. Η επιτομή της Καμπαρετζούς που έγραψε κι ο συναγωνιστής! Ωραίο κορμί για την ηλικία της (45-50) με καλό πίσω σύστημα και στήθη που κρεμαν ωραία. Στα του αγώνα για τα δικά μου γούστα και δεδομένα ηταν τοπ... έγλυφε,μιλούσε,φιλούσε και γενικά ηταν αυτό που λέμε καυλιάρα! Λούσι την πούτσα μας θα λούσει! ...και θα ξαναλούσει

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Πόση ώρα σε κράτησε μέσα η Λούσι; Εμένα μετά από 10 λεπτά μου είπες it’s time to go

Marios2002

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Πριν λίγες μερε πέρασα από Νάστια εξαιρετική χαλαρή χωριά να βιάζεται παρόλο που ήταν πολύ αργά 5 κοντά. Πρώτη φορά σε μπουρδελο μου φάνηκαν πολλά τα 50 αλλά πιστεύω άξιζαν. Πάνω στην γκαυλα πήγα να την φιλήσω και γύρισε από την άλλη ενώ έδειχνε να της αρέσει όταν την φιλούσα στο στήθος.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.314
Πόντοι
1.346
Στα τριδυμα μια Αννα,γεματουλα που δηλωνει Θεσσαλονικια,τι βιολι βαραει;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Νικ.Ουρανου 26 ήταν η Έλενα απόψε.
Επίσης μετά από χρόνια μπήκα πάλι στο αγαπημένο free house μιας και το βρήκα ανοιχτό το δεξί σπίτι... αυτή η ξανθιά με μαλλί σκατζόχοιρος είναι η λεγάμενη που έχει τρελαθεί ο άλλος?
Τα βυζιά έξω και τούμπανο αλλά φαίνεται ότι δε στέκει καλά,στο σαλόνι πήγε κόλλησε πίσω στον τοίχο και κοιτούσε το πάτωμα με βλέμμα απλανές κάπως... θέλει και 40ε

Καρινόσπιτο Μινώταυρου 3 κλειστό πάλι.
Godiva αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι έφεραν καινούργια Ρωσίδα, ήταν κλειστό απόψε
Η Έλενα με τις ματατρες και τις βυζαρες ;; Τι βάρδια ήταν αν είναι αυτή ;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Πόση ώρα σε κράτησε μέσα η Λούσι; Εμένα μετά από 10 λεπτά μου είπες it’s time to go
Η αλβανίδα είπε όλα αυτά τα αγγλικά;
Αυτή που έπρεπε να μας πληρώνει για να τον δει,όχι για να τη γαμησουμε...
Το Μεταξουργείο είναι τελικά ποιοτικότερο από τη σαβουρονικη!!

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
Καλησπερα μαγκες. Ας γράψω κι εγω την εμπειρια μου μετα απο αρκετο καιρο αποχης. Σιγα σιγα θα το κοψω το σπορ.
Περασμα προ ημερων. Πρωινη βαρδια. Διπλα απο μεδουσα αριστερά, με την ιωαννα. Ξανθια, ομορφουλα, τροφαντή συντοπίτισσα του ραζβαν λουτσεσκου. Τσατσα μια ξανθια ωραια τυπισα που με ξερει και με λεει μπες ειναι καλη. Στα νιατα της πρεπει να ηταν τουμπανο η τσατσα. Την ακουω γιατι ειχε ζεστη και βαριωμουν αφου πηγα ναταλι και ηταν σε προγραμμα και η μαργαριτα ειχε καμια 15αρια ατομα. 30 απλο 40 χαλαρα. Μπηκα με τν 40. Δεκτικη αρκετα, πιπα αρχοντικη, γαμησι δυο στασεις και ξανα πιπα και τελος. Κανα 20 λεπτο σιγουρα. Πολυ επικοινωνιακη και αρκετο χαβαλε. Την συστήνω. Δεν ειναι μοντελε. Γυναικα 35-40. Καλα να περνατε και Υγειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom