Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

black Lyk

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα , αυτή η Λούσι από τις Βίλες αξίζει ; Την πέτυχα χθες στο Villa Prive μου έβγαζε μια αίσθηση ότι θα περάσω καλά , απλά στο σαλόνι όταν ήρθε κοντά μου στα μάτια της φαινόταν λίγο ταλαιπωρημένη και έφυγα.
Με τις μέρες είναι....και με τι Διάθεση θα χει...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Ξέρει κανείς αν η καρίνα δουλεύει σήμερα;

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Χθες βράδυ δε δούλευε οπότε ίσως είναι πρωινή

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Ξέρει κανείς αν η καρίνα δουλεύει σήμερα;
Η καρίνα 20 του μήνα γυρνάει βράδυ,μέχρι τότε έχει κόκκινα υγρά...οπότε μετά τις 20 του μήνα και μετά τις 20:00 το βράδυ.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
μετά απο πολύ καιρο αποχής ειπα να περασω απο το golden lips να δω αυτή τη julieta.
έρχεται η κοπέλα για να την δω στο σαλόνι και ενώ παίρνω λίγα δευτερόλεπτα να το σκεφτώ, αρχιζει η τσατσα να λέει τα δικα της πως τζαμπα της σπαταλαμε τον χρονο της και αλλες τετοιες μαλακιες με βρισιές.
μια χοντρη ξανθια με αγορε μαλλί.
αι στα διαλα μου γαμησε την ψυχολογία και εφυγα τελειως. τι στο διαολο έχουν πάθει και ξεσπαν χωρις λόγο; τους εύχομαι αναδουλειες μέχρι να στρωσουν χαρακτήρα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Συναθλητες η Βερονικα μιλφ σε ποιο δουλευει;
Πρωΐ ή βράδυ;
Ευχαριστω

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
689
Πόντοι
301
Εγώ θα διαφωνήσω, πολύ κιόλας.
Εγώ όταν πέρασα μαζί της κουβάλησε και το κινητό μαζί της και έβαλε χρονόμετρο! Επίσης πέρασα προ λίγων ημερών και βγήκε στο σαλόνι με το κινητό στο χέρι!!! Χαχαχαχ ότι να ναι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Θέλω να βρω την Ναταλι που ηταν στο Godiva..
Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.422
Πόντοι
7.095
Εγώ όταν πέρασα μαζί της κουβάλησε και το κινητό μαζί της και έβαλε χρονόμετρο! Επίσης πέρασα προ λίγων ημερών και βγήκε στο σαλόνι με το κινητό στο χέρι!!! Χαχαχαχ ότι να ναι
Την Ιζαμπέλα λέμε, την ξανθιά 45-50, ψηλή, λεπτή, με βραχνή φωνή και όψη κωλομπαρους.
Μιλάμε για την ίδια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Την Ιζαμπέλα λέμε, την ξανθιά 45-50, ψηλή, λεπτή, με βραχνή φωνή και όψη κωλομπαρους.
Μιλάμε για την ίδια?
Τη μικρή χαζοχαρούμενη με τα πολλά τατουάζ εννοεί στο Λας Βέγκας

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Στο paradise αξίζει να δοκιμάσω ρουμπι η Αφροδίτη ή μπα?

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
και ξέρετε για ποιόν λόγο απαγορεύεται; Απλά επειδή δεν μπορεί άντρας να κάνει έναρξη ατομικής επιχείρησης με κωδικό Υπηρεσίες Ιερόδουλης όπως οι γυναίκες. Θα θεωρηθεί ότι το κάνει για να εκμεταλλευτεί παράνομαάλλη γυναίκα μέσα στο στούντιο και όχι για να ασκήσει αυτός το επάγγελμα. Είναι μέχρι να πάει κάποιος Τρανς σε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

thelwnakanwaccount

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
11
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, διάβασα ότι η Έλενα η Ρουμάνα αποσύρθηκε από το προτελευταίο σπιτάκι στην άκρη του κεντρικού δρόμου ισχύει ? Επίσης ψάχνω για Άννα 25 ετών Ρουμάνα που ήταν στα ξύλινα γύρω στο Γενάρη και θα κατέβαινε Πελοπόννησο και μετά άδεια, έχουμε πληροφορίες για αυτή ? Είχε τατουάζ στη μέση ξανθό μαλλί και πολύ ωραίο στήθος και μιλούσε άπταιστα ελληνικά .

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
135
Πόντοι
0
Βλάντα και Φρίντα δουλεύουν ακόμα πρωινές βάρδιες στο Las Vegas;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μεσημερι ειχα επιλογες για δοκιμη, στο προγραμμα ή Τζουλιετα, ή Λουσι μιλφ. Μπηκα να δω πρωτα την Λουσι, κοντη ρουμανα μιλφαρα 50+ πατημενα, καλο σωματακι μεσα σε σεξυ στοκινγ συνολο, φατσα καμπαρετσους, οποτε δεν ηθελα πολυ και ψιθηκα. Μεσα στο δωματιο ρισκαρα και πληρωσα για 69, η γκομενα ηρθε μεσα πεταξε κανα 2 πεταχτα φιλια και με το καλημερα υποσχεθηκε πολλα, αλλα εως εκει, εμφανησιακα εχει κανει κατι στο προσωπο, μικρη θα ηταν ποιο ομορφη, στο γλυφομουνι αφεθηκε πεντακαθαρη, η πιπα της πολυ υγρη, καλη, αλλα δεν ενιωθα.!!! στο σεξ τυπικα πραγματα....τα βυζια της φυσικα πεσμενα κρεμανε ωραια οταν ανεβαινει απο πανω με καλη ρωγα, το μετανιωσα επρεπε αν εμπενα Τζουλιετα, και εκει θα τα ετρωγα τα μουτρα μου, αλλα θελω να το πληρωσω το μωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom