Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
672
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια. Μια μαυρομαλλα με πολυ εντονα μπλε ματια η οποια πρεπει να δουλευει στη Ερημιτη πρωι την ξερεις κανεις? Θα τρακερναμε παραλιγο εκει περα, μαλλον σχολουσε και εγω πηγαινα εκεινη την ωρα. Φρενο αποτομο εκει στην στροφη που ανοιξαν τα καινουργια που παρκαρουν οι νταλικες, μου βγαζει εξω την γλωσα της και μου γελαει . Δεν την ξερω και θελω οπωσδηποτε να τις μαθω τον Κ.Ο.Κ.... ευχαριστω.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.235
Πόντοι
10.555
Καλησπερα παιδια. Μια μαυρομαλλα με πολυ εντονα μπλε ματια η οποια πρεπει να δουλευει στη Ερημιτη πρωι την ξερεις κανεις? Θα τρακερναμε παραλιγο εκει περα, μαλλον σχολουσε και εγω πηγαινα εκεινη την ωρα. Φρενο αποτομο εκει στην στροφη που ανοιξαν τα καινουργια που παρκαρουν οι νταλικες, μου βγαζει εξω την γλωσα της και μου γελαει . Δεν την ξερω και θελω οπωσδηποτε να τις μαθω τον Κ.Ο.Κ.... ευχαριστω.
απ την περιγραφη μαλλον την Ελενα την ρουμανα θα λες

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
54
Like
3.337
Πόντοι
7.191
Περιεργο ειναι να ζητανε εξτρα λεφτα για μια σταση και μεσα στο δωματιο.
Τοσα χρονια δεν μου εχει τυχη κατι παρομοιο και πιστεψε με εχω ακουσει πολλα.
Και όμως συνέβη!!αυτο έγραψα κ εγώ!!και δεν κομήτης μέλος να πεις πως έχω εμπάθεια η είμαι βαλτός !εγραψα απλά τι συνέβη …

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
μαγκες αυτη η ιζαμπελλα στο las vegas το πρωτο πως ειναι μεσα???

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.429
Πόντοι
201
Καλησπερα ! τις προηγουμενες μερες περασα με γαληνη! εψαχνα κατι με μεγαλα βυζια!
Επαθα ενα σοκ οταν την αντικρισα μετα απο τοσο καιρο!
ενα γιουβαρλακι εγινε και αυτη! κριμα γιατι στα νιατα της ηταν ωραιο μωρο με βυζαρες! τωρα ενα βαρελακι με βυζαρες!
Εγώ την τιμάω που και που! Για τα βυζια ξεκάθαρα, αλλά και ότι τον τρώει χωρίς γκρίνιες!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.429
Πόντοι
201
κριμα και την εχω στην λιστα.. λεω οποτε κατσει να την παρω και αυτην για το παλμαρε.
Πάρτη να! Για μια φορά αξίζει! Σε εμφάνιση και υπηρεσίες καλή είναι! Αν είναι στις καλές της θα περάσεις ωραία!

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
384
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.055
Πόντοι
16.235
Ποιοι φύλακες??...
Ίσα ίσα που φέτος εγώ είδα πρώτη φορά να γυρνάνε περιπολικά στην περιοχή και δε το θεωρώ τυχαίο σε σχέση με τους γύφτους.Καλα κάνουν...
Η τσατσά χθες βγήκε τους κοιτούσε, λογικά τους έβλεπε και στην κάμερα τόση ώρα σταματημένους μπροστά στην πόρτα του στούντιο ακριβώς .
Ε πάρε τηλέφωνο την αστυνομία,πες βλέπω περίεργες κινήσεις σε αμάξι με γύφτους.
Μόνο που θα εμφανιστεί το περιπολικό θα τους δεις να εξαφανίζονται όλοι μαζί.
Εγώ από το χειμώνα τα έγραφα,αν συνεχιστεί έτσι η δουλειά, νορμάλ άνθρωπος στη νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα δε θα μείνει.
Έτσι κι αλλιώς γυναίκες δεν υπάρχουν,οι 9 στις 10 τσατσάδες είναι για το ψυχιατρείο και στην ουσία σε διώχνουν με τη συμπεριφορά τους, τώρα έχουμε και τους γύφτους μόνιμους έξω από τα σπίτια
Ελπιζω μόνο να μην φτάσουμε στο σημείο να περνάμε πάνω από τζάνκια μέσα στην ντάγκλα όταν βγαίνουμε για τσαρκα όπως συμβαίνει στην Φυλής στο Άθενς Σίτυ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
732
Πόντοι
1.525

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα , αυτή η Λούσι από τις Βίλες αξίζει ; Την πέτυχα χθες στο Villa Prive μου έβγαζε μια αίσθηση ότι θα περάσω καλά , απλά στο σαλόνι όταν ήρθε κοντά μου στα μάτια της φαινόταν λίγο ταλαιπωρημένη και έφυγα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Βρε αμα παω εγω θα στρωσει..
στον πληθυντικο θα σας μιλαει μετα :sunglasses:
Εμενα παντως, ειναι μια απο τις μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου, που στην πορνοκαριερα μου, με εβγαλε εκτος εαυτου....
Θυμαμαι Ν.Ουρανου στο VIS 9.??? ....πριν βαλει σιλικονες και γινει σαν καρναβαλι, βγηκα απο το δωματιο και φωναζα στην τσατσα να της βγαλει εισητηριο για την πατριδα της, να την στηλει πισω, ....ηταν ενας συναθλητης στο σαλονι που ακουγε και μου λεει ....εισητηριο αλερετουρ.... του λεω οχι αλερετουρ ρεεεε, με αλερετουρ ξαναγυρναει.!!!!!!! :2funny:
Τελικα πηρε αλερετουρ εισητηριο και ξαναγυρισε το πορνηδιο.... και μαλιστα ο μακακας την πληρωσα μετεπειτα ξανα στο 26 που δουλευει, για 1 ωρα με 2 εκτωνωσεις, δεν τα εκλαψα, αλλα ουτε τα ιδρωσε.

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Τελικά βρήκαμε την Αγγελική πουθενά???

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Λίλιαν και η καρίνα τι ώρες δουλεύουν αυτή την εβδομάδα γνωρίζει κάποιος?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Αντε κουφαλες, σημερα Λαρα εχει στο προγραμμα, για αυτο ο Αγαπητος στα λαδαδικα εχει ουρα αποξω.?? :think: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom