yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Ναι πρωι..Τελικά η καρίνα είναι πρωινή; Παίζει τίποτα καλό για σήμερα βράδυ;
Ναι πρωι..Τελικά η καρίνα είναι πρωινή; Παίζει τίποτα καλό για σήμερα βράδυ;
Μια χαρά ήταν η τρελοτζενη!! Πάνε Χριστίνα αλβανίδα να δεις τρέλαΑ ρε τρελοΤζενη στο Βαρδάρη που τους χρειάζεται
Τι τρελοτζενη.???? ...Ειρηνη η ξανθια Ελληνιδα μουναρα απο Σαμφως 7.????Α ρε τρελοΤζενη στο Βαρδάρη που τους χρειάζεται
Με τι πρόγραμμα πέρασες με την Άντζελα; Η Λιλιάνα παίζει να είναι η μόνη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη που ξέρει να γαμιετε.Λιλιανας light on....αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα
και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα, εφυγα, μπηκα Ν.ουρανου 6 κατω, ειδα την Αμαρυλις, ξανθο καρε μαλι, αδυνατο σωματακι, προσωπο καλουτσικο, πισωκουνα οταν εφυγε την εκοψα, πολυ ωραιος ασπρος κωλος, πρεπει να την εχω πληρωσει ενα βραδυ του 2021 στο κοροβαγκου, μου φενεται γνωστη φατσα, αλλα και αγνωστη μιας και δεν την θυμαμαι καθολου εκεινη την συνευρεση, οποτε δυσκολα να δοκιμασω. Διπλα στο golden lips, η Μπαρμπαρα και αυτη σε ωριαιο προγραμμα. Μπηκα Ν.Ουρανου 13, το πισω, μεσα η Αντζελα, την ειδα μου αρεσε, κυριως η φαρδοκωλαρα της, μαυρομαλα, με ψιλοαγριο προσωπο, γκριζες ματαρες.!!! προμιλφακι, με μικρο βυζακι αλλα ρωγα κιμωλια.!!! Περασα δωματιο, το στουντιο ειναι το καθαροτερο αυτη την στιγμη απο ολα τα στουντιο, ευχαριστες μυρωδιες, πεντακαθαρα πατωματα. Η Αντζελα.??? Επιτελους μια ανθρωπινη συνευρεση, απο αποδοση δεν εποιασε ταβανι, αλλα η συμπεριφορα της το αγγιξε.... Δεν ξερω αν την ξαναπρωτιμισω, αλλα θα την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.
Μια μικρή διόρθωση στην πιάτσα ήταν από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι Ιούλιο του 2021Γλυκό προς πρόστυχο προσωπάκι, σωματότυπος κανονική με λίγα πιασιματάκια, ηλικιακά λίγο κάτω των 30, μικροδείχνει,..; Αυτή που λέω εγώ δούλευε Σαββάτο κατά τις 9 μ.μ. που πέρασα...
Αν μιλάμε για την ίδια πρέπει να ήταν πιατσόβια γύρω στο 21/22 εν ονόματι Μαρίνα....
60αρι ακαποτη, η πιπα της ειναι μαγεια....Η Λιλιάνα είναι σθν
Με τι πρόγραμμα πέρασες με την Άντζελα; Η Λιλιάνα παίζει να είναι η μόνη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη που ξέρει να γαμιετε.
Λιλιανας light on....αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα
και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα
Η Λιλιάνα παίζει να είναι η μόνη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη που ξέρει να γαμιετε.
Τωρα σε ποιο δουλευει;Μια μικρή διόρθωση στην πιάτσα ήταν από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι Ιούλιο του 2021
Ελπίζω να μην πηγές Τζουλιέτα.. Η Μπάρμπαρα είναι καλή σε σχέση με άλλες λατινες..Κανα μουνι θα πληρωσουμε σημερα.???![]()
....
Ελεγα να παω για δοκιμη Τζουλιετα, αλλα δεν την εχει στο προγραμμα, Μπαρμπαρα που γραφτηκε ποιο πανω, την εχω στο στοχαστρο να την δω, δεν την πετυχενω, σημερα εινα στο golden lips, δεν το γουσταρω το μαγαζι με καμια, αλλα θα μπω να την δω....
Η Άντζελα είναι εγγύηση.. Συμφωνω σε όσα είπες..το σημάδι στο κωλαρακι της τι είναι; Ελιά;Λιλιανας light on....αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα
και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα, εφυγα, μπηκα Ν.ουρανου 6 κατω, ειδα την Αμαρυλις, ξανθο καρε μαλι, αδυνατο σωματακι, προσωπο καλουτσικο, πισωκουνα οταν εφυγε την εκοψα, πολυ ωραιος ασπρος κωλος, πρεπει να την εχω πληρωσει ενα βραδυ του 2021 στο κοροβαγκου, μου φενεται γνωστη φατσα, αλλα και αγνωστη μιας και δεν την θυμαμαι καθολου εκεινη την συνευρεση, οποτε δυσκολα να δοκιμασω. Διπλα στο golden lips, η Μπαρμπαρα και αυτη σε ωριαιο προγραμμα. Μπηκα Ν.Ουρανου 13, το πισω, μεσα η Αντζελα, την ειδα μου αρεσε, κυριως η φαρδοκωλαρα της, μαυρομαλα, με ψιλοαγριο προσωπο, γκριζες ματαρες.!!! προμιλφακι, με μικρο βυζακι αλλα ρωγα κιμωλια.!!! Περασα δωματιο, το στουντιο ειναι το καθαροτερο αυτη την στιγμη απο ολα τα στουντιο, ευχαριστες μυρωδιες, πεντακαθαρα πατωματα. Η Αντζελα.??? Επιτελους μια ανθρωπινη συνευρεση, απο αποδοση δεν εποιασε ταβανι, αλλα η συμπεριφορα της το αγγιξε.... Δεν ξερω αν την ξαναπρωτιμισω, αλλα θα την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.
Gs την κατουράει στα στο στόμα?Επειδή βλέπω αρκετοί ρωτάτε για Αλίκη από το άλλο σιτε... Επίσκεψη πριν λίγο καιρό στο black angels...
Την πετυχαίνω μέσα στο σολανόρσιμα και μετά από λίγο σόσιαλ και ανταλλαγή απόψεων, μπαίνω με το παράβολο των 60 για ελεύθερο στοματικό + gs.
Εμφανισιακά έχω να πω είναι αρκετά αδύνατη, το οποίο δεν ανήκει στα γούστα μου, έχει όμως στο βλέμμα της κάτι πρόστυχο....
Άνετη και δεκτική σε αρκετά γούστα, ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις και να σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου. Πράγμα υπό εξαφάνιση τη σήμερον ημέρα...
Πίπα αρκετά καλή με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής για τους μερακλίδες... Το μόνο αρνητικό ότι δεν κάνει πρωκτικό, κατά τα άλλα την κάνεις ότι θέλεις, η τύπισσα το γουστάρει και το δείχνει... στο gs καύλωνε περισσότερο από εμένα... βλέμμα για σεμινάριο όταν σε κοιτάζει από κάτω με αυτά τα μάτια...
Σε σύγκριση δε ξέρω αν την έβαζα με Ρίτα, πλησιάζει όμως αρκετά επικίνδυνα... Εν συντομία καλό παιδί το οποίο θα ξανατιμηθεί σίγουρα.
Δεν πηγα γιατι δεν δουλευε, θα την πληρωσω μονο και μονο για το επαθλο.Ελπίζω να μην πηγές Τζουλιέτα.. Η Μπάρμπαρα είναι καλή σε σχέση με άλλες λατινες..
Η Άντζελα είναι εγγύηση.. Συμφωνω σε όσα είπες..το σημάδι στο κωλαρακι της τι είναι; Ελιά;
GS = Golden showerGs την κατουράει στα στο στόμα?
Εχω δει κι εγώ τέτοια απόδειξη...αν θυμάμαι καλά υπήρχε όνομα Vlada...!γραφει "Υπηρεσιες Ιεροδουλης"; Πριν λιγα χρονια ειχα βρει μεσα στο δωματιο μια αποδειξη (!),την φωτογραφισα.Δειξε μας την αποδειξη σου τυπε
Λιπωμα φάνηκε στο σαλοναρισμα ,ίσως όμως και τίποτα άλλο που δεν πάει να το αφαιρέσειΗ Άντζελα είναι εγγύηση.. Συμφωνω σε όσα είπες..το σημάδι στο κωλαρακι της τι είναι; Ελιά;
Ρε εσύ Αkissssss...ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.......
ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ
ΣΡΑΒΩΜΑΡΑ....ΑΛΗΘΩΡΑ ΜΑΤΙΑ....ΧΟΝΤΡΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΣΤΡΑΒΑ ΔΟΝΤΙΑ....ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ....
Η ΚΥΡΙΑ .....που όταν σε βλέπει.....λέει.....((...ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ΜΑΛΑΚΑ....))...
.((.....ΕΡΩΤΗΣΗ....))....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....?????...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ....!!!!..ΕΛΕΟΣ....
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 16....
ΜΑΚΡΙΑ.....ΜΑΚΡΙΑΑΑ....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ....!!!!!