Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Ξεχασα να γραψω..περιμενοντας για καρινα (ειχε προγραμμα) πηγα λιγο βεγκας..ριτα στο πρωτο το αλλο κλειστο και στο μονο του μια θεια ψιλη με ωραιο σωμα για την ηλικιας της.. νομιζω η σουζη η βλαντα.. δεν ηταν παντως η φριντα που εχουν διπλα.
Θεία σουζι στο μόνο του! Δεν βάζει φωτιά στα σεντόνια αλλά για να αδειάσεις τα κακαλα σου καλή είναι!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Πέρασμα πριν λίγη ώρα στο LAS VEGAS στο studio που είναι μόνο του με απλό πρόγραμμα των 30€. Μίκα , πετίτ , πιπίνι 21 χρονών , Βουλγάρα απο Σόφια . Λεπτό κορμάκι , μελαμψό με ωραίο κωλαράκι αλλα ανύπαρκτο στήθος. Όμορφο πρόσωπο και διάθεση. Δεν έκανε παππάδες αλλα εκτιμώ την υπομονή του δεδομένου οτι ήμουν σχετικά γεμάτος. Έκανε τα πάντα να με τελειώσει παρα τις αντιξοότητες και τελικά... τα κατάφερε! Σε όποιον αρέσουν μικρά , μελαχρινά , πετίτ μωρά δε θα έλεγα όχι...
Είναι καινούρια , έχει δυο βδομάδες ,είπε η κυρία στην υποδοχή και μάλλον έλεγε αλήθεια.
Μπράβο! Και γώ την είχα δει πριν καμία δεκαριά μέρες και σκεφτόμουν να την πάρω! Για το ότι είναι πιπινάκι αξίζει πιστεύω ένα γαμησι!

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
παιδια αυταρχικο προγραμμα 30ευρω ? αν ειναι πρωι καλυτερα!

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Καλά ορισμένοι πραγματικά σας έφαγε η αγαμία και το κόλλημα σας με μια πουτανα. Ειδικα με μια που έχει σταματήσει από τα δελα εδώ κ 4 χρόνια. Φταίω εγώ που σχολίασε για την Αγγελική. Εχω λάβει μνμτα από 5 μέλοι να με κάνουν ερωτήσεις για την συγκεκριμένη, τηλέφωνο, προφιλ, οχι που μένει και διάφορα άλλα. Ο αλλος έγραψε το ονομα της στο φβ και σας παρότρυνε να τον στείλετε μνμα και πρειζετε τα δικα μου τα παπαρια που δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της. Ξεκολλάτε ρε τόσες καριόλες έχει. Μασημένη τροφή και μηδέν ενημέρωση όλοι τους, μόνο ερωτήσεις και σχόλια σε διάφορα νήματα περί αθλητικων και σοσιαλ του νήματος.
Μάγκα εσύ που λες ότι σε δουλεύω δεν έχω καμία υποχρέωση να σε απαντήσω ούτε να κάνω τα πάντα να μάθω από αλλού. Βλέπεις δεν απαντάω. Μην κάνεις όπως κάνεις σε καμία γκομενα όταν δεν σου απαντάει και την πρειζεις σε μνμτα.
Γράφω δημόσια για να μην κάνετε ποτέ τον κόπο ξανα να μου στείλετε ξανά μνμα.
Αυτά που λες επειδη λογικά ο 1 από τους 5 είμαι εγώ άκου να δεις αδερφούλη....1ον την συγκεκριμένη την έχω χορτάσει από τότε απλά επειδή ήθελα να την ξαναγαμησω σου έστειλα γιατί φανηκες γνωστής 2ον στην θέση σου απλά αν σε πρίζα με τα αρχιδια εγώ δεν θα ασχολουμουν με εμένα και τους άλλους 4 και 3ον μόνο αγαμιες δεν έχω το ότι έχω καύλες για την συγκεκριμένη είναι άλλο θέμα καληνύχτα και καλή τσάρκα να έχεις στα δελα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Αυτά που λες επειδη λογικά ο 1 από τους 5 είμαι εγώ άκου να δεις αδερφούλη....1ον την συγκεκριμένη την έχω χορτάσει από τότε απλά επειδή ήθελα να την ξαναγαμησω σου έστειλα γιατί φανηκες γνωστής 2ον στην θέση σου απλά αν σε πρίζα με τα αρχιδια εγώ δεν θα ασχολουμουν με εμένα και τους άλλους 4 και 3ον μόνο αγαμιες δεν έχω το ότι έχω καύλες για την συγκεκριμένη είναι άλλο θέμα καληνύχτα και καλή τσάρκα να έχεις στα δελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απαντηση

Συνημμένα

• Screenshot_20240428_184251.jpg
    Screenshot_20240428_184251.jpg
    316,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Screenshot_20240428_184331.jpg
    Screenshot_20240428_184331.jpg
    329,9 KB · Εμφανίσεις: 43

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Εκτίθεσαι...

Συνημμένα

• Screenshot_20240428_184345.jpg
    Screenshot_20240428_184345.jpg
    213,8 KB · Εμφανίσεις: 39

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Κανα μουνι θα πληρωσουμε σημερα.???:think: :zfuck: ....

Ελεγα να παω για δοκιμη Τζουλιετα, αλλα δεν την εχει στο προγραμμα, Μπαρμπαρα που γραφτηκε ποιο πανω, την εχω στο στοχαστρο να την δω, δεν την πετυχενω, σημερα εινα στο golden lips, δεν το γουσταρω το μαγαζι με καμια, αλλα θα μπω να την δω....

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
Ιλουζιον πόσο γκόμενα είσαι στον χαρακτήρα?γυναίκα είσαι?κανείς σκριν σοτ τα μηνύματα που έστειλα ωραία αφού τα διάβασαν όλοι στο ξαναλέω 1ον ναι θέλω να την ξαναγαμησω 2ον αν σε πρίζαμε 5 άτομα ας μας μπλοκάρες και 3ον σου στέλνω από Αθήνα είμαι με την δικιά μου και μόλις τελείωσα...καλή συνέχεια να έχεις στην μπουρδέλο τσάρκα σου σήμερα το βράδυ...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα σε ενημερώσω για την μπουρδελο τσάρκα μου. Φιλιά από την Νοτιανατολικη Ασία.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Τελικά η καρίνα είναι πρωινή; Παίζει τίποτα καλό για σήμερα βράδυ;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Λιλιανας light on....:rockon: αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα :confused: και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα, εφυγα, μπηκα Ν.ουρανου 6 κατω, ειδα την Αμαρυλις, ξανθο καρε μαλι, αδυνατο σωματακι, προσωπο καλουτσικο, πισωκουνα οταν εφυγε την εκοψα, πολυ ωραιος ασπρος κωλος, πρεπει να την εχω πληρωσει ενα βραδυ του 2021 στο κοροβαγκου, μου φενεται γνωστη φατσα, αλλα και αγνωστη μιας και δεν την θυμαμαι καθολου εκεινη την συνευρεση, οποτε δυσκολα να δοκιμασω. Διπλα στο golden lips, η Μπαρμπαρα και αυτη σε ωριαιο προγραμμα. Μπηκα Ν.Ουρανου 13, το πισω, μεσα η Αντζελα, την ειδα μου αρεσε, κυριως η φαρδοκωλαρα της, μαυρομαλα, με ψιλοαγριο προσωπο, γκριζες ματαρες.!!! προμιλφακι, με μικρο βυζακι αλλα ρωγα κιμωλια.!!! Περασα δωματιο, το στουντιο ειναι το καθαροτερο αυτη την στιγμη απο ολα τα στουντιο, ευχαριστες μυρωδιες, πεντακαθαρα πατωματα. Η Αντζελα.??? Επιτελους μια ανθρωπινη συνευρεση, απο αποδοση δεν εποιασε ταβανι, αλλα η συμπεριφορα της το αγγιξε.... Δεν ξερω αν την ξαναπρωτιμισω, αλλα θα την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
355
Πόντοι
281
Τα προγράμματα που λέει το σάιτ ****girls πόσο αξιόπιστα είναι;

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
355
Πόντοι
281
Λιλιανας light on....:rockon: αλλα δεν γαμας ουτε με βυσμα :confused: και τις 2 φορες που περασα μεσα σε προγραμμα, εφυγα, μπηκα Ν.ουρανου 6 κατω, ειδα την Αμαρυλις, ξανθο καρε μαλι, αδυνατο σωματακι, προσωπο καλουτσικο, πισωκουνα οταν εφυγε την εκοψα, πολυ ωραιος ασπρος κωλος, πρεπει να την εχω πληρωσει ενα βραδυ του 2021 στο κοροβαγκου, μου φενεται γνωστη φατσα, αλλα και αγνωστη μιας και δεν την θυμαμαι καθολου εκεινη την συνευρεση, οποτε δυσκολα να δοκιμασω. Διπλα στο golden lips, η Μπαρμπαρα και αυτη σε ωριαιο προγραμμα. Μπηκα Ν.Ουρανου 13, το πισω, μεσα η Αντζελα, την ειδα μου αρεσε, κυριως η φαρδοκωλαρα της, μαυρομαλα, με ψιλοαγριο προσωπο, γκριζες ματαρες.!!! προμιλφακι, με μικρο βυζακι αλλα ρωγα κιμωλια.!!! Περασα δωματιο, το στουντιο ειναι το καθαροτερο αυτη την στιγμη απο ολα τα στουντιο, ευχαριστες μυρωδιες, πεντακαθαρα πατωματα. Η Αντζελα.??? Επιτελους μια ανθρωπινη συνευρεση, απο αποδοση δεν εποιασε ταβανι, αλλα η συμπεριφορα της το αγγιξε.... Δεν ξερω αν την ξαναπρωτιμισω, αλλα θα την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.
Η Λιλιάνα που βρίσκεται; Μινωταύρου 10;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Σιντυ Γερμανίδα,ξανθό μιλφακι μου άρεσε απόψε στο Νικ.Ουρανου 28 που πέρασα να δω... είναι αυτή που δούλευε πέρυσι το καλοκαίρι στην ερημίτη μήπως? κάτι τέτοιο θυμάμαι...
Και δεύτερη κοπέλα ένα μελαχρινό όμορφο skinny γκομενάκι που αν και 45 κιλά όλο όλο ήταν πολύ εντυπωσιακό στο σαλόνι.
Αλλά... προβληματική τσατσά που δυστυχώς όσο πάει χειροτερεύει αν και συμπαθούσα κάποτε και παρίστανε την ευγενική.Ειναι η τσατσά της Λάρας αν δεν κάνω τρομερό λάθος η ξανθιά με τα πρησμένα μάτια

Δίπλα Νικ.Ουρανου 26 Έλενα τατού.
Και στο καρινόσπιτο Μινώταυρου 3 μια όμορφη κοπέλα αν και της λείπουν κάτι δόντια,με ωραίες καμπύλες... πρέπει να δούλευε πάλι εκεί πριν κάνα χρόνο γιατί τη θυμόμουν

Τέλος πάντων είχα διάθεση για τσάρκα μετά από καιρό αλλά η σαρα και η Μάρα μαζεμένη έξω από τα μπουρδέλα και ειδικά στην αλάνα της Μινώταυρου... γύφτοι, κάτι σουρωμενοι ρωσσοποντιοι που φωνάζανε... κάτι μαστουρηδες που παραπατουσαν.
Περίεργο κλίμα οπότε μου την έδωσε κι έφυγα.
Αλλά η Σιντυ μου έκανε κλικ μπορώ να πω... αλλά μου τη δίνει αυτή η καριολα η τσατσά

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Και στο καρινόσπιτο Μινώταυρου 3 μια όμορφη κοπέλα αν και της λείπουν κάτι δόντια,με ωραίες καμπύλες... πρέπει να δούλευε πάλι εκεί πριν κάνα χρόνο γιατί τη θυμόμουν
Γλυκό προς πρόστυχο προσωπάκι, σωματότυπος κανονική με λίγα πιασιματάκια, ηλικιακά λίγο κάτω των 30, μικροδείχνει,..; Αυτή που λέω εγώ δούλευε Σαββάτο κατά τις 9 μ.μ. που πέρασα...
Αν μιλάμε για την ίδια πρέπει να ήταν πιατσόβια γύρω στο 21/22 εν ονόματι Μαρίνα....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom