Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μονο εγω καταλαβα οτι τα περισσοτερα που γραφουν στις τελευταιες σελιδες ειναι για να διαφημιστει το pimp :confused:
Μακριααα Μακριααα Μακριααα απο αυτο το κ@λομαγαζο εχει χοντροκωλες λατινες και πακια :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Εγω ενα εχω να πω. Σημερα ξυπνησα και εβγαλα μαλλια, μου μεγαλωσε η πουτσα και εφυγε η κοιλιτσα και πλεον εχω κοιλιακους 6 πακ. Επισης επειδη πλεον εχω γινει μοντελο και γαμαω εμφανισιακα μου εκατσε και ο DEWARSS και τον πηρα ακαποτα και απο τον κωλο. Λετε να χρειαζεται να παω για εξετασεις? τι να κανω ρε γαμωτο πειτε μου γιατι εχω χεστει πανω μου.

Gaulobarber!

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Έκανες ανάρτηση για μεγάλους κολους μέσα πέρασες??εμείς για μέσα λέμε τι κανει η κοπέλα,όπως έχουμε γράψει όλοι για φόλες και για καλές που υπάρχουν και υπήρχαν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που τα δίνεις και δεν μας λες δεν έχω καταλάβει,γιατί εγώ βλέπω μακριά μακριά δεν βλέπω κάτι άλλο..
Ρε φίλε αν δεν σαρεσει η φασολάδα εσένα,εσυ την τρως??γιατί να μπω σε μπάζα κ χοντροκολες για να τραβήξω μαλάκια στο τέλος?
Ένας νορμάλ άνθρωπος μπαίνει σε κάποια που τελοσπαντον του κάνει κούκου! Το ότι δεν μπήκα κάπου μέσα είναι θέμα χρόνου για να κάνω ανάρτηση .3 μέρες είμαι γραμμένος και τις 3 πήγα στις καλλονές..μαλακια μου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εγω ενα εχω να πω. Σημερα ξυπνησα και εβγαλα μαλλια, μου μεγαλωσε η πουτσα και εφυγε η κοιλιτσα και πλεον εχω κοιλιακους 6 πακ. Επισης επειδη πλεον εχω γινει μοντελο και γαμαω εμφανισιακα μου εκατσε και ο DEWARSS και τον πηρα ακαποτα και απο τον κωλο. Λετε να χρειαζεται να παω για εξετασεις? τι να κανω ρε γαμωτο πειτε μου γιατι εχω χεστει πανω μου.
Τόσο αφραγκια έχει πέσει που ονειρεύεσαι ότι άρχισες να μοιάζεις με άνθρωπο βρε μπαμπουίνε;
Λίγο δύσκολα να γίνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα,αλλά αν έχεις τόσο ανάγκη να γαμησεις αφού δεν έχεις λεφτά και πουτσα γάμα τον φίλο σου τον stefzenios που είναι συνηθισμένος στα δάχτυλα ..σαν το πουλί σου .
Κοίτα να δεις τώρα που ξαφνικά όλοι οι πουστηδες θέλουν να γίνουν και ενεργητικοί..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Τόσο αφραγκια έχει πέσει που ονειρεύεσαι ότι άρχισες να μοιάζεις με άνθρωπο βρε μπαμπουίνε;
Λίγο δύσκολα να γίνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα,αλλά αν έχεις τόσο ανάγκη να γαμησεις αφού δεν έχεις λεφτά και πουτσα γάμα τον φίλο σου τον stefzenios που είναι συνηθισμένος στα δάχτυλα ..σαν το πουλί σου .
Κοίτα να δεις τώρα που ξαφνικά όλοι οι πουστηδες θέλουν να γίνουν και ενεργητικοί..
Επεσες στην παγιδα μου τελικα.
1πριλια φτου και βγαινω.
Αγαπη μονο!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Επεσες στην παγιδα μου τελικα.
1πριλια φτου και βγαινω.
Αγαπη μονο!
Είσαι μεγάλη κουφάλα ρε Βαρβάρα !
Καλό μήνα και καλές μαλακίες εντός Σαρακοστής!
Πάντως ο στεφ πιστεύω θα δεχόταν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
Μακρια μακρια, αλλα εγω χτες πληρωσα Τζουλιετα, 70€ για 69, μου πεταξε τα ματια εξω, ηταν τοσο καυλωμενη που μου λεει τετοιο πουτσο τον θελω στον κωλο μου, τον εβγαλε απο την μουνα της και τον εχωσε στην κωλοτρυπα της, αβιαστα 15 λεπτα σιγουρα πρεπει να της εκανα κωλονοσκοπιση, με το που αρχισα να χυνω, σαν σουπεργουμαν πεταχτηκε μου εβγαλε την καποτα και αρχισε να τα ρουφαει τα σπερματα μεχρι και την τελευταια σταγονα.... Συνολικος χρονος πανω απο 40 λεπτα, φευγοντας με πλακωσε στα γλωσσοφιλα και μου ειπε να ξαναπαω γρηγορα, αλλα να μην πληρωσω προγραμμα, μονο απλο και τα αλλα τα βαζει αυτη.... απο χτες δεν μπωρω να κοιμηθω....την σκεφτομαι και λιωνω....θα ξαναπαω σημερα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Μακρια μακρια, αλλα εγω χτες πληρωσα Τζουλιετα, 70€ για 69, μου πεταξε τα ματια εξω, ηταν τοσο καυλωμενη που μου λεει τετοιο πουτσο τον θελω στον κωλο μου, τον εβγαλε απο την μουνα της και τον εχωσε στην κωλοτρυπα της, αβιαστα 15 λεπτα σιγουρα πρεπει να της εκανα κωλονοσκοπιση, με το που αρχισα να χυνω, σαν σουπεργουμαν πεταχτηκε μου εβγαλε την καποτα και αρχισε να τα ρουφαει τα σπερματα μεχρι και την τελευταια σταγονα.... Συνολικος χρονος πανω απο 40 λεπτα, φευγοντας με πλακωσε στα γλωσσοφιλα και μου ειπε να ξαναπαω γρηγορα, αλλα να μην πληρωσω προγραμμα, μονο απλο και τα αλλα τα βαζει αυτη.... απο χτες δεν μπωρω να κοιμηθω....την σκεφτομαι και λιωνω....θα ξαναπαω σημερα.
ωραιος ο καραμαν! να πας και να την λιωσεις! αντε καλα γαμησια! τετοια θελω να διαβαζω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Αν δεν είναι πρωταπριλιά,είσαι ο τυχερός του μηνα απλά .
Βέβαια τέτοιες εμπειρίες όταν γράφονται δημόσια , προβλέπεται χαλάστρα από συναγωνιστές πριν προλάβεις να πας σήμερα .
Ήδη βλέπω συναγωνιστή να της λέει..
-καλα τον @Karaman 7 τον κερασες κώλο , γλωσσοφιλα και άλλα πολλά ,άσε που σήμερα θα τον κεράσεις και στο απλό ..η δικιά μας η πουτσα τι έχει ;έλα ,έλα γύρνα να σου τον καρφώσω και εγώ με 30 ευρα στον κωλο και θα σου γράψω και καλή κριτική .

yellowsnow

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, η Γιουλι απο το paradise λεει τιποτα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
Αν δεν είναι πρωταπριλιά,είσαι ο τυχερός του μηνα απλά .
Βέβαια τέτοιες εμπειρίες όταν γράφονται δημόσια , προβλέπεται χαλάστρα από συναγωνιστές πριν προλάβεις να πας σήμερα .
Ήδη βλέπω συναγωνιστή να της λέει..
-καλα τον @Karaman 7 τον κερασες κώλο , γλωσσοφιλα και άλλα πολλά ,άσε που σήμερα θα τον κεράσεις και στο απλό ..η δικιά μας η πουτσα τι έχει ;έλα ,έλα γύρνα να σου τον καρφώσω και εγώ με 30 ευρα στον κωλο και θα σου γράψω και καλή κριτική .
Τι πρωταπριλια, εδω πηρα σοκολατακια τυπου Αγιου βαλεντινου με καρδουλες κοκοψια κτλ, και 9 τριανταφυλλα (ακα του κωλου τα 9μερα) κοκκινα απο Ζελο, εχω δαγκωσει την λαμαρινα λεμε....

Καλή Πρωταπριλιά να έχουμε!!
σσσσσσσσσσσσ....

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Τι πρωταπριλια, εδω πηρα σοκολατακια τυπου Αγιου βαλεντινου με καρδουλες κοκοψια κτλ, και 9 τριανταφυλλα (ακα του κωλου τα 9μερα) κοκκινα απο Ζελο, εχω δαγκωσει την λαμαρινα λεμε....

σσσσσσσσσσσσ....
Julieta best komodino
ever !!!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Ενδιαφέρον ερώτημα....

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Κάποιος συναγωνιστής είπε ότι σταμάτησε η ανία, στη θέση της ξέρει κανένας ποια είναι;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Ρε φίλε αν δεν σαρεσει η φασολάδα εσένα,εσυ την τρως??γιατί να μπω σε μπάζα κ χοντροκολες για να τραβήξω μαλάκια στο τέλος?
Ένας νορμάλ άνθρωπος μπαίνει σε κάποια που τελοσπαντον του κάνει κούκου! Το ότι δεν μπήκα κάπου μέσα είναι θέμα χρόνου για να κάνω ανάρτηση .3 μέρες είμαι γραμμένος και τις 3 πήγα στις καλλονές..μαλακια μου
Άλλο λέω φίλε λες ότι έκανες 3 αναρτήσεις εγώ βλέπω μόνο ανάρτηση που λες για χοντρό καλές δεν βλέπω αναρτήσεις που να λες ότι πέρασες με κάποια και τι έγινε στο δωμάτιο..

Πέτα και εσυ 100αρι και να φας ΦΟΛΑΡΑΑΑΑ και ξαναμιλάμε...
Ρε φίλε τι λες τώρα έχω φάει φόλα το έχω γράψει έχω περάσει καλά το έχω γράψει, εσείς περάσατε με καμία η απλά μακριά και μακρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom