Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Καλησπέρα σε όλους. Η Ναταλία από Godiva μου είπε ότι η καινούργια κοπέλα η Εύα που δουλεύει βράδυ κάνει και αυταρχικό και παρτούζες με δύο άτομα για όποιον ενδιαφέρεται. Καλό βόλι.
Πήγα να τη δω, είχα την περιέργεια... πολύ ωραία κοπέλα με πολύ δυνατό πίσω σύστημα πόδι και κώλο, μέτριο βυζάκι έξω αλλά στητο με πεταχτή ρωγιτσα, συμπαθητική στο πρόσωπο και αεράτη στο σαλόνι.
Από 40 ξεκινάει...
Επίσης πολύ δυνατή,ξανθιά μιλφαρα τσατσά που δεν είχα ξαναδεί

Επίσης πήγα τρίδυμα γιατί είχα την περιέργεια να δω και αυτή τη Χρύσα στο μεσαίο σπίτι, μόνο αυτό βλέπω ανοιχτό πλέον, που οπότε πάω έχει γεμάτα δωμάτια.
Το ίδιο και απόψε όπου έπεφταν πολύ δυνατά σκαμπιλια και ακουγόταν μέχρι το σάλονι οπότε βαρέθηκα να περιμένω και δε την είδα πάλι.

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Τι προτείνεται για απόγευμα. Συνήθως βράδυ πηγαίνω οπότε δεν ξέρω τι παίζει.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Καλησπέρα, είναι κανένας συνάδελφος στην περιοχή να κάνει καμία ενημέρωση;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
210
Πόντοι
21
Υπαρχει καμια που να της αρεσει λιγο το πιο αγριο σεξ?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Πιστεύω ότι αν πληρώσεις κάνουν όλες τα πάντα.

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
328
Πόντοι
20
Πέρασμα χθες βράδυ με Χρύσα με απλό τριαντάρι στα Τρίδυμα στο μεσαίο. Δεύτερη δοκιμή προς επιβεβαίωση της πολύ καλής πρώτης όπως και έγινε. Το μωρό κόμπακτ με βυζάρες , ωραίο πρόσωπο και καλό πίσω σύστημα συστήνεται ως Ελληνίδα. Εχει piersing στη γλώσσα και είναι για ανηλεές σφυροκόπημα και δυνατές ψιλοάγριες καταστάσεις. Αl την επόμενη φορά που θ ακούσεις τα μπαμ-μπουμ κάνε υπομονή...

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Πέρασμα χθες βράδυ με Χρύσα με απλό τριαντάρι στα Τρίδυμα στο μεσαίο. Δεύτερη δοκιμή προς επιβεβαίωση της πολύ καλής πρώτης όπως και έγινε. Το μωρό κόμπακτ με βυζάρες , ωραίο πρόσωπο και καλό πίσω σύστημα συστήνεται ως Ελληνίδα. Εχει piersing στη γλώσσα και είναι για ανηλεές σφυροκόπημα και δυνατές ψιλοάγριες καταστάσεις. Αl την επόμενη φορά που θ ακούσεις τα μπαμ-μπουμ κάνε υπομονή...
Τρίδυμα πια λες αυτά στη φριξου αριστερα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα παιδια χθες φίλος μπαίνει με celeste από paradise και επαθε ζημιά όντως εντυπωσιακή κοπέλα ωραίο σώμα και έμεινε 13-15 λεπτά με 40 αρι και καλές υπηρεσίες λεει

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.175
Πόντοι
10.555
κανε μια περιγραφη αν θες της κοπελας. τιμες προγραμματα;

Nikos00@

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
732
Πόντοι
81
Για τη Χρύσα στα Τρίδυμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν όλη η πελατεία είναι από το Πακιστάν. Κάντε μια δοκιμή να πάτε σε πιο βραδινές ώρες και θα δείτε ότι περνάνε ο ένας μετά τον άλλον ... κάνουν ουρές.
Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες, βαριέται ... βαριέται πολύ ... πάρα πολύ. Με το που την βλέπεις καταλαβαίνεις πόσο πολύ βαριέται ... υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Φίλε εγώ έχω αντίθετη άποψη... Καταρχήν δεν βαριέται καθόλου είναι πολύ οκ άτομο .... εγώ ήμουν αρκετή ώρα εκεί Πακιστανό δεν είδα αλλά οκ αυτό μπορεί να έτυχε ... τώρα στα του αγώνα δεν βιάζεται καθόλου πίπα απλά θεϊκή στο σεξ πύραυλος ...δεν ξέρω αν μαζί σου για κάποιο λόγο δεν ήταν οκ αλλά γενικά είναι πύραυλος

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Μια Αλίκη από το άλλο site είναι όσο καλή όσο λένε ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Με το που την βλέπεις καταλαβαίνεις πόσο πολύ βαριέται ... υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Μας έπεισες... γράφτηκες σήμερα για να κατηγορήσεις στο πρώτο σου μήνυμα μια κοπέλα με πρόσχημα τους Πακιστανούς.
Αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες που δε μας λες ποιες είναι όμως να μάθουμε κι εμείς

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
, εξωτερικά πως είναι η Χρύσα;

Nikos00@

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
732
Πόντοι
81
Όλοι ήταν μη γραμμένοι στο σαιτ, πριν έρθει η μέρα να γραφτούν. Πάντα υπάρχει μία αφορμή για να γραφτεί κάποιος. Για μένα ήταν η συζήτηση που είχε γίνει τελευταία για ένα συγκεκριμένο μαγαζί που μαζεύει Πακιστάν. Επειδή δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κατάσταση, γι' αυτό το λόγο όταν έγινε αναφορά για κάποιο άλλο μαγαζί/κοπέλα, που το έχω επιβεβαιώσει επανειλημμένα ότι μαζεύει αβέρτα Πακιστάν, γράφτηκα για να το πω. Έτσι απλά. Προφανώς η παρουσία του Πακιστάν και άλλων τέτοιων χωρών στην Ευρώπη έχει αυξήσει την παρουσία ασθενειών που είχαν μειωθεί πολύ. Δεν είναι κι απ' τα καλύτερα αυτό.

Εξωτερικά η Χρύσα είναι πολύ μα πολύ κοντή, με μονοκόμματο σώμα και με πολλή βαρεμάρα. Για το πόσο σούπερ είναι το στήθος, πάνε δες το πρώτα και μετά θα δεις και μας λες ... Δεν θα σου σπάσει τα νεύρα αλλά και δεν θα σε ανεβάσει καθόλου. Αυτό που σίγουρα θα σε ενοχλήσει είναι η υπηρεσία με την οποία δουλεύει ... Όποιος ψάχνει "συμμετοχή" σαν κι αυτά που διαβάζετε που κάνουν κάποιες, θα περιμένει πολύ και δεν θα έρθει ποτέ αυτή η συμμετοχή.

Το θέμα με τις υπηρεσίες είναι σχετικό. Κάποιος πάει σε κάποια απλώς επειδή του αρέσει και δεν τον νοιάζουν οι υπηρεσίες. Κάποιος δεν έχει ιδέα τι σημαίνουν καλές υπηρεσίες και χαίρεται και μόνο που η άλλη κάθεται όπως της πει να κάτσει. Κάποιος άλλος θέλει κάποια χωρίς συμμετοχή. Το πραγματικό θέμα είναι το Πακιστάν. Όποιος γουστάρει σώμα με διάφορα "υγρά" κτλ. από Πακιστάν πάνω του, με Πακιστάν μέρα νύχτα να περνάει από πάνω του, καλή τύχη ! Το κερασάκι στην τούρτα πάνω σε αυτά θα είναι η ξινίλα της υπηρεσίας !
Εγώ ενημέρωσα ... τον νου σας !
Φίλε αλήθεια τώρα θέλω να μου πεις όμως.... Έχεις πάει με την Χρύσα η μήπως μιλάς για κάποια άλλη...Σου είπα για το θέμα Πακιστάν ίσως έχεις δίκιο για όλα τα υπόλοιπα είσαι εκτός θέματος ... Βέβαια αν εσύ για κάποιο λόγο την χάλασες και δεν σου έβγαλε γούστα είτε αυτό είναι θέμα καθαριότητας η μπορεί επίσης να την πετύχες σε κακη διάθεση ...οι γυναίκες αυτές είναι ανθρώποι όπως εμείς δεν είναι κάτι διαφορετικό ξέρεις... Γι'αυτό σου λέω άσε τις άκυρες κριτικές για την Χρύσα γιατί θα εκτεθείς ...και όποιος έχει πάει μαζί τής καταλαβαίνει τι εννοώ οπότε μήν το συνεχίζεις γιατί απλά θα εκτεθείς

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Και ομως ξερω μπουρδελο που δεν πανε πακιστανοι.. πλεροφοριες ιν μποξ :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Πέρασμα με το απλό με την Αφροδίτη πριν μέρες στους παραδείσους σώμα παρά πολύ καλό για τα δικά μου γούστα! ωραίο πρόσωπο και ωραίο δέρμα! Τώρα πάμε στα άσχημα στα 6 με 8 λεπτά μου λέει να τελειώσω, δηλαδή με έκανε πίπα ξάπλωσε μου άνοιξε τα πόδια μπήκα κάμια 10ρια φορές και μου λέει πρέπει να τελειώσεις! Φυσικά η ξινίλα μου φάνηκε την γύρισα στα 4 και έχυσα. Παιδιά κολάρα στα 4 (10/10) προσπάθησε να κλέψει αλλά έχυσα και δεν έδωσα σημασία ! Κρίμα γτ είναι πολύ όμορφη, πίπα κεφαλάκι και λίγο ακόμα. Προκαταρκτικά 0. Από τι βλέπω ανά καιρούς από αλλουσ που γράφουν για τα παρανταις έχουν δίκαιο δύστυχος! Καλά γαμησια !

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
Πέρασμα με το απλό με την Αφροδίτη πριν μέρες στους παραδείσους σώμα παρά πολύ καλό για τα δικά μου γούστα! ωραίο πρόσωπο και ωραίο δέρμα! Τώρα πάμε στα άσχημα στα 6 με 8 λεπτά μου λέει να τελειώσω, δηλαδή με έκανε πίπα ξάπλωσε μου άνοιξε τα πόδια μπήκα κάμια 10ρια φορές και μου λέει πρέπει να τελειώσεις! Φυσικά η ξινίλα μου φάνηκε την γύρισα στα 4 και έχυσα. Παιδιά κολάρα στα 4 (10/10) προσπάθησε να κλέψει αλλά έχυσα και δεν έδωσα σημασία ! Κρίμα γτ είναι πολύ όμορφη, πίπα κεφαλάκι και λίγο ακόμα. Προκαταρκτικά 0. Από τι βλέπω ανά καιρούς από αλλουσ που γράφουν για τα παρανταις έχουν δίκαιο δύστυχος! Καλά γαμησια !
Σωμα ναι ρε συναγωνιστή θα συμφωνησω ειναι τοπ. Αλλα προσωπο ωραιο δε νομιζω. Παντως σε μενα με το απλο ηταν κομπλε. Δε παραπονεθηκε για ωρα κτλ και ηταν δεκτικη.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Σωμα ναι ρε συναγωνιστή θα συμφωνησω ειναι τοπ. Αλλα προσωπο ωραιο δε νομιζω. Παντως σε μενα με το απλο ηταν κομπλε. Δε παραπονεθηκε για ωρα κτλ και ηταν δεκτικη.
Και πρόσωπο και σώμα μου άρεσε κ γιαυτο μπήκα από υπηριεσιες κοπέλας χάλια , από τσατσα ευγενική μέχρι που βγήκα και την έκανα παράπονα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom