Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
361
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
Ν. Ουρανού 28 μελαχρινή πιτσιρίκα αδύνατη άβυζη για πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες, Γαλλίδα είπε η τσατσά
Μινωταύρου ξύλινο δίπλα στο Venus: 1 Νικόλ χοντρή η δεύτερη ήταν στο δωμάτιο
Πέτρου Ερημίτη αριστερά: 2 ήταν ανοιχτά στο 1 2 λατίνες και στο άλλο 1 Σάντρα μελαχρινή με γυαλιά και σιδεράκια πολύ ευγρνική στο σαλόνι το ίδιο και η τσατσά
Δε θυμάμαι αν αυτή είναι η γνωστή Σάντρα.
Godiva: Εύα κοκκινομάλλα με ωραία βυζιά και αρκετή κυτταρίτιδα, φορούσε δίχτυ

Πρώτη φορά με Καρίνα απίστευτο τσιμπούκι μούδιασα ολόκληρος.
Αφού συζητάτε για Ραϊσα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. 2 φορές πήγα, τη δεύτερη μου είπε μην ξανάρθεις δε σε θέλω γιατί αργώ να τελειώσω.
Αυτό που δεν θέλουν πελάτες, το ξέρουν τα αφεντικά τους;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Καθαρά Δευτέρα λειτουργούν τα μπουρδέλα;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.625
Πόντοι
9.195
Εγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......
Οι "βρωμιάρες" γυναίκες φταίνε που δέχονται τα πακιστανικά "απόβλητα"! Σε κάποια "σπίτια" έχω ακούσει ότι δεν τους βάζουν μέσα, γιατί δεν θέλουν οι κοπέλες. Πόσο αλήθεια, είναι, όμως αυτό; Πως μπορούμε να εξασφαλιστούμε όλοι εμείς αν όντως δεν "πηγαίνουν" με Πακιστανούς και άλλα παρόμοια ανθρωποειδή...Η απάντηση είναι μάλλον, όχι και το ρίσκο θα μεγαλώνει με΄ρα με τη μέρα...Ή θα πρέπει να γίνει το εξής: Να δημιουργηθεί μία τσεκαρισμένη λίστα από κοπέλες των "οίκων" που θα ε΄χει ελεγχθεί μετά βεβαιότητας και απ' όλες τις πλευρές ότι αυτές οι κοπέλες δεν "πάνε" 100% με πακιστανούς και άλλους τέτοιους...Για να μπορε΄σουμε και εμείς από τη πλευρά μας, να προφυλαχθούμε όσο γίνεται και να μην κολλήσουμε κανα "παράσημο"...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.625
Πόντοι
9.195
καλησπερα συναγωνιστες. ξερει καποιος που υπαρχει καποια κυρια με μεγαλα μπαλκονια. σε καποιο οικο ανοχης στη θεσσαλονικη?
Αλεξάνδρα η Κύπρια και Γαλήνη η Βουλγάρα!

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.427
Πόντοι
736
Χθες πέρασα βραδυ και πραγματικά απελπισία. Μια ώρες τσάρκα για να μην μπω πουθενά. Πολύ λατίνα πολύ χαλί γενικά. Μόνο η Τζίνα μου κάνε κλικ εμφανισιακά αλλά λίγο βαργεστημενη την είδα .

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
Ν. Ουρανού 28 μελαχρινή πιτσιρίκα αδύνατη άβυζη για πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες, Γαλλίδα είπε η τσατσά
Μινωταύρου ξύλινο δίπλα στο Venus: 1 Νικόλ χοντρή η δεύτερη ήταν στο δωμάτιο
Πέτρου Ερημίτη αριστερά: 2 ήταν ανοιχτά στο 1 2 λατίνες και στο άλλο 1 Σάντρα μελαχρινή με γυαλιά και σιδεράκια πολύ ευγρνική στο σαλόνι το ίδιο και η τσατσά
Δε θυμάμαι αν αυτή είναι η γνωστή Σάντρα.
Godiva: Εύα κοκκινομάλλα με ωραία βυζιά και αρκετή κυτταρίτιδα, φορούσε δίχτυ

Πρώτη φορά με Καρίνα απίστευτο τσιμπούκι μούδιασα ολόκληρος.
Αφού συζητάτε για Ραϊσα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. 2 φορές πήγα, τη δεύτερη μου είπε μην ξανάρθεις δε σε θέλω γιατί αργώ να τελειώσω.
εσυ ως τι το εξελαβες; κοπλιμαν ΄ή προσβολη;

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Οι "βρωμιάρες" γυναίκες φταίνε που δέχονται τα πακιστανικά "απόβλητα"! Σε κάποια "σπίτια" έχω ακούσει ότι δεν τους βάζουν μέσα, γιατί δεν θέλουν οι κοπέλες. Πόσο αλήθεια, είναι, όμως αυτό; Πως μπορούμε να εξασφαλιστούμε όλοι εμείς αν όντως δεν "πηγαίνουν" με Πακιστανούς και άλλα παρόμοια ανθρωποειδή...Η απάντηση είναι μάλλον, όχι και το ρίσκο θα μεγαλώνει με΄ρα με τη μέρα...Ή θα πρέπει να γίνει το εξής: Να δημιουργηθεί μία τσεκαρισμένη λίστα από κοπέλες των "οίκων" που θα ε΄χει ελεγχθεί μετά βεβαιότητας και απ' όλες τις πλευρές ότι αυτές οι κοπέλες δεν "πάνε" 100% με πακιστανούς και άλλους τέτοιους...Για να μπορε΄σουμε και εμείς από τη πλευρά μας, να προφυλαχθούμε όσο γίνεται και να μην κολλήσουμε κανα "παράσημο"...
Όλες πάνε δύστυχος φίλε τελευταία πήγαινα μιρελα μόνο για το αποστειρωμένο γαμηση η Τσατσα είπε ότι δεν έπαιρνε πακια,και άλλη μέρα είδα να βγαίνει χαρούμενος Πακιστανός από το δωμάτιο εννοείτε ότι δεν θα σε πουν την αλήθεια !

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.427
Πόντοι
736
Και Godiva λένε ότι δεν τους παίρνουν .

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
361
Πόντοι
21
απο το Paradise ξερει κανεις αν αξιζει με κανενα καλο προγραμμα καμια καλη κοπελα? ειδα την CELESTE απο κοντα και μου επεσαν τα σαγονια στο πατομα, ξερω οτι Annabel αξιζει γιατι εχω παει μαζι της δυο φορες αλλα θα ήθελα αμα γινεται και μια γνωμη για τις αλλες τις κοπελες αμα ξερει κανεις.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Στο free house σίγουρα δεν μπενουν Πακιστανοί. Ανία και Λιλιάνα προσέχουν πολύ

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
απο το Paradise ξερει κανεις αν αξιζει με κανενα καλο προγραμμα καμια καλη κοπελα? ειδα την CELESTE απο κοντα και μου επεσαν τα σαγονια στο πατομα, ξερω οτι Annabel αξιζει γιατι εχω παει μαζι της δυο φορες αλλα θα ήθελα αμα γινεται και μια γνωμη για τις αλλες τις κοπελες αμα ξερει κανεις.
Πήγα πρόσφατα στην Αφροδίτη την και καλά Ελληνίδα. Μάλλον Βουλγάρα είναι από κάποια σχόλια στα βουλγαρικα που είδα στο fb. Είναι σχετικά κοντή με ωραίο σώμα (για τα γούστα μου τουλάχιστον) έχει ένα τατουάζ fuck me λίγο πάνω απ το μουνι και ένα τατουάζ slap me πισω στο κωλομαγουλο. Μπήκα με το απλό στα 40 ευρώ. Κάθεται και τη γαμας καλά, δεν κλέβει, τη γαμας όπως θελεις. Τρωει και λιγα μπατσακια δε λεει οχι. Πάνω που άρχισε να μουρμούριζει για το χρόνο τελείωσα. Γενικα ουτε τρελαθηκα απ τη μικρη ουτε τα εκλαψα. Στο paradise έτσι κάνουν με το χρόνο. Και προγραμμα 30 λεπτών να πάρεις πιστεύω στα 20 λεπτά θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Τώρα αν θες να γαμησεις κανένα καλό μουνι που σου αρέσει καντο με το απλό 40αρι.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
361
Πόντοι
21
Πήγα πρόσφατα στην Αφροδίτη την και καλά Ελληνίδα. Μάλλον Βουλγάρα είναι από κάποια σχόλια στα βουλγαρικα που είδα στο fb. Είναι σχετικά κοντή με ωραίο σώμα (για τα γούστα μου τουλάχιστον) έχει ένα τατουάζ fuck me λίγο πάνω απ το μουνι και ένα τατουάζ slap me πισω στο κωλομαγουλο. Μπήκα με το απλό στα 40 ευρώ. Κάθεται και τη γαμας καλά, δεν κλέβει, τη γαμας όπως θελεις. Τρωει και λιγα μπατσακια δε λεει οχι. Πάνω που άρχισε να μουρμούριζει για το χρόνο τελείωσα. Γενικα ουτε τρελαθηκα απ τη μικρη ουτε τα εκλαψα. Στο paradise έτσι κάνουν με το χρόνο. Και προγραμμα 30 λεπτών να πάρεις πιστεύω στα 20 λεπτά θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Τώρα αν θες να γαμησεις κανένα καλό μουνι που σου αρέσει καντο με το απλό 40αρι.
φιλε εχω γαμησει την Λουνα και την Ανναμπελ με μιση ωρα πρόγραμμα και μπορω να πω ιδικα για την Λουνα που τωρα δεν δουλευει αξιζει τα λεφτα αλλα μονο για αυτες.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
Παιδιά θέλει Ριζική Ανανέωση!!! Πρέπει να συνεννοηθούμε όλοι εδώ μέσα μεταξύ μας για να μην πατήσει κανένας μας σε κανένα studio για μεγάλο διάστημα μπας και φέρουν επιτέλους καμία όμορφη κοπέλα της προκοπης γιατί έχει γεμίσει μονο Μπάζα Σαύρες και είναι οι ιδιες και οι ιδιες!!!! Ειναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα!!!!!! Δεν πάει άλλο!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ!!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
φιλε εχω γαμησει την Λουνα και την Ανναμπελ με μιση ωρα πρόγραμμα και μπορω να πω ιδικα για την Λουνα που τωρα δεν δουλευει αξιζει τα λεφτα αλλα μονο για αυτες.
Δεν διαφωνώ φίλε σ αυτό που λες ισως γιατι πληρωσες μεγαλο πρόγραμμα πάντως γενικότερα paradise και ελευθερία χρόνου δεν πάνε μαζί. Με 40 και 50 ευρώ θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Εγώ δεν πολύ πηγαίνω εκεί. Δεν έχω να σου προτείνω πολλές. Μπορεί να έχω και λάθος.....Δοκίμασε την Αφροδίτη δεν ξερω τι κάνει σε μεγάλο πρόγραμμα. Πάντως μιλάει πολύ

thestoxw

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς εάν η Σύλβια που ήταν τελευταία φορά inside δουλεύει ακόμα;

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Οι κοπελες εχουν δικαιωμα να μην βαλουν καποιον στο δωματιο. Οποτε στο μουνι τους.
Φίλε μου κάνεις λάθος σε αυτό. Οι κοπέλες δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την εξυπηρέτηση σε κανέναν μα κανέναν πελάτη. Και μιλάω με βάση τη νομοθεσία. Αν κάποιος φάει πόρτα για τον άλφα ή βήτα λόγο μέχρι και την αστυνομία μπορεί να φωνάξει. Ο μόνος τρόπος να Αποφύγει έναν πελάτη είναι να πει η υπηρεσία της ότι είναι σε πρόγραμμα.
Η φυσικά αν ο πελάτης έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε προηγούμενη επίσκεψη του καλεί το μαγαζί την αστυνομία για να δικαιολογήσει την άρνηση εξυπηρέτησης.
Φυσικά στους πακιστανούς η απαγόρευση περνάει.

Εντωμεταξύ πακιστανούς και 2 2 Έπαιρνε και η βρωμιάρα η Αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom