Πέρασμα απόψε από την περιοχή αλλά έφυγα άπραγος καθώς δεν μου έκανε κλικ κάτι.
Βίλα ερότικα η Ντανιέλα. Στο Μπελαρούς μια Αλβανίδα, ψηλη με τατουάζ και ένα διχτυωτό τοπακι. Μου άρεσε εμφανισιακά και λέω να περασω τις επόμενες μέρες αν δεν βρω κάτι καλύτερο. Εάν έχει κάποιος περάσει ας με ενημερώσει για το αν αξίζει.
Στο γωνιακό λευκό στον χωματόδρομο η Τζουλιέτ. Στο απέναντι μια Ρουμάνα κλασική. Στο ξύλινο στο χωματόδρομο η Παολα, Αλβανίδα, πετιτ καστανόξανθη.
Στην Ερημίτη στο πρώτο από τα παλιά, που γράφει μασαζ απέξω, μια καινούργια δεν την είχα ξαναδεί, μεγαλούτσικη σε ηλικία και καπωσ Σπασμένη, 30 το γυμνό, 40 τελείωμα στο στόμα. Με το που έστριψα να φυγω άρχισε να με κράζει η τσα2, η ξανθιά, χοντρή με το ακουστικό, μου λέει αν δεν σου αρέσει το μουνι να πας στα αγοράκια που έχει από πάνω. Συγκρατήθηκα και έφυγα. Στο διπλα μάλλον Μιρελα, στο διπλα μια μελαχρινή που δηλώνει Ισπανίδα και στο τελευταίο αυτη η καινούργια η Ουγκαρεζα όπου γράφτηκε και κριτική πρόσφατα.
Δίπλα στην Έλενα δούλευε μια καινούργια ντεμεκ Γαλλίδα. Νέα ψηλή αδύνατη και ακωλη, ήμουν έτοιμος να περασω αλλά τελευταία στιγμή βάρεσε ένα καμπανάκι και έφυγα. Ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον…