Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.708
- Πόντοι
- 8.296
Οι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.ετσι ισως καποια το δωσει και με 25
Οι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.ετσι ισως καποια το δωσει και με 25
σσυμφωνω,κατ'εξαιρεση μπορει αλλα ακομα και 29 να δωσω δεν νομιζω πως θα με περασουν..για αυτο τις λεμε πουτανεςΟι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.
Θα παμε ολοι μαζι στα 30αρια και θα τις ριξουμε... εχουμε σχεδιο μη μας βλεπεις ετσι σκορποχωρι!Οι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.
Τυχεροι ειστε... οι ρωσοποντια τσα2 δεν αστειευεταιΕπίσης ξέχασα όταν φεύγαμε γυρνάει και λέει πιο γρήγορα μην σας αρχίσω στις κλιοτσιες εμείς σαν ψάρακες δεν είπαμε τίποτα ευγενικά φύγαμε
Δεν είπαμε κάτι ουτε ενοχλήσαμε με τον τρόπο μας η κάτι αλλο!! Επίσης βροντούσε κιόλας εκεί μέσα καλύτερα που δεν μπήκε ο φίλοςΤυχεροι ειστε... οι ρωσοποντια τσα2 δεν αστειευεται
Οχι ρε πουστη με αποκαλυψε ο βλακας με τις δυο κριτικες απο το 2014 που μαλλον θα ειναι κλωνοπροφιλ απο κανεναν μπαναρισμενο η φιλαρακι του DEWARSS και θες να ριξεις λασπες.Προμοτορας 2024 ο βαρβαρααααας!!! Εύγε βάρβαρα !! Κέρδισες μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στη Μπέργκμαν κόρντ !!
Θέλω να σε κάνω Φαπ φαπ στη κασιδα όπως ο μπενυ χιλ τπ γεράκο !!!Οχι ρε πουστη με αποκαλυψε ο βλακας με τις δυο κριτικες απο το 2014 που μαλλον θα ειναι κλωνοπροφιλ απο κανεναν μπαναρισμενο η φιλαρακι του DEWARSS και θες να ριξεις λασπες.
Καλυτερα παιξε το πουλακι σου και ασε τα ακατορθωταΘέλω να σε κάνω Φαπ φαπ στη κασιδα όπως ο μπενυ χιλ τπ γεράκο !!!
Οκ FreddyΚαλυτερα παιξε το πουλακι σου και ασε τα ακατορθωτα
Με το βροντουσε τι εννοεις..οτι κλανανε;Δεν είπαμε κάτι ουτε ενοχλήσαμε με τον τρόπο μας η κάτι αλλο!! Επίσης βροντούσε κιόλας εκεί μέσα καλύτερα που δεν μπήκε ο φίλος
Χαχαχχα συγχώρεσε με Βρωμούσε ήθελα να γραψωΜε το βροντουσε τι εννοεις..οτι κλανανε;![]()
Μαλακα Βαρβάρα,χάρη σε σένα έχω αποκτήσει και followers στο σάιτ ,ολόκληρο φαν κλαμπ !Οχι ρε πουστη με αποκαλυψε ο βλακας με τις δυο κριτικες απο το 2014 που μαλλον θα ειναι κλωνοπροφιλ απο κανεναν μπαναρισμενο η φιλαρακι του DEWARSS και θες να ριξεις λασπες.
Σε αυτό το σπιτάκι το ξύλινο στο χωματόδρομο εννοείς ??? που δούλευε η Ναταλία πήγες φίλε ???Πέρασμα σήμερα με Καρμεν στο ξύλινο σπιτάκι δεξιά η γνώμη μου είναι πως έκανε ένα εντυπωσιακό σαλονιαρισμα και χωρίς δεύτερη σκεψη την πήρα δεν τα πολυλογώ γιατί θα γραψω και κριτική αύριο η κοπέλα αξίζει με τα χίλια για μια δοκιμή εγώ έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος!
Καλημερα φίλε δεν ξέρω που δούλευε η Ναταλια αλλά η πόρτα έγραφε από έξω Ν1Σε αυτό το σπιτάκι το ξύλινο στο χωματόδρομο εννοείς ??? που δούλευε η Ναταλία πήγες φίλε ???
Το λες δημοσια δηλαδη οτι υπαρχουν κιαλλοι ηλιθιοι σαν εσενα? Ρε τι μας λες,πεφτω απ'τα συννεφα. Εγω παντως να ξες θα συνεχισω να γραφω κριτικες να ενημερωνο κοσμο οσο εσυ μανουριαζεις στο σαιτ. Μαλλον ζηλεια ειναι δεν μπορει. Σε βλεπω να μας λες σε λιγο καιρο οτι ξυρισες το κεφαλι σου γιατι θες να γινεις φαλακρος σαν εμενα.Μαλακα Βαρβάρα,χάρη σε σένα έχω αποκτήσει και followers στο σάιτ ,ολόκληρο φαν κλαμπ !
Να σαι καλά να μας γράφεις και άλλες μαλακίες να μας ανεβάζεις .
Εγώ όλες τις κριτικές και αναφορές που έχω δει ήταν για το Godiva τώρα εάν πήγε στα ξύλινα δεν έχω ιδέα Παρασκευή βράδυ που πέρασα το Godiva ήταν κλειστόΕρώτηση: Η Ναταλί που σε κανει μούσκεμα δουλεύει ακομα?
Αν κάποιος ξέρει ας μας πει που... Και τι ώρες...
Νομίζω δούλευε στο Γκοντιβα... Πρωινό ωράριο...
Χθες Κυριακή ήταν κανονικά στο Godiva η ΝάταλιΕγώ όλες τις κριτικές και αναφορές που έχω δει ήταν για το Godiva τώρα εάν πήγε στα ξύλινα δεν έχω ιδέα Παρασκευή βράδυ που πέρασα το Godiva ήταν κλειστό