Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.306
Πόντοι
1.346
Οι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.
σσυμφωνω,κατ'εξαιρεση μπορει αλλα ακομα και 29 να δωσω δεν νομιζω πως θα με περασουν..για αυτο τις λεμε πουτανες :dancing:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Οι τιμές δύσκολο να πέσουν, συνήθως μόνο προς τα πάνω πάνε.
Θα παμε ολοι μαζι στα 30αρια και θα τις ριξουμε... εχουμε σχεδιο μη μας βλεπεις ετσι σκορποχωρι!
Επίσης ξέχασα όταν φεύγαμε γυρνάει και λέει πιο γρήγορα μην σας αρχίσω στις κλιοτσιες εμείς σαν ψάρακες δεν είπαμε τίποτα ευγενικά φύγαμε
Τυχεροι ειστε... οι ρωσοποντια τσα2 δεν αστειευεται

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Τυχεροι ειστε... οι ρωσοποντια τσα2 δεν αστειευεται
Δεν είπαμε κάτι ουτε ενοχλήσαμε με τον τρόπο μας η κάτι αλλο!! Επίσης βροντούσε κιόλας εκεί μέσα καλύτερα που δεν μπήκε ο φίλος

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Προμοτορας 2024 ο βαρβαρααααας!!! Εύγε βάρβαρα !! Κέρδισες μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στη Μπέργκμαν κόρντ !!
Οχι ρε πουστη με αποκαλυψε ο βλακας με τις δυο κριτικες απο το 2014 που μαλλον θα ειναι κλωνοπροφιλ απο κανεναν μπαναρισμενο η φιλαρακι του DEWARSS και θες να ριξεις λασπες.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Οχι ρε πουστη με αποκαλυψε ο βλακας με τις δυο κριτικες απο το 2014 που μαλλον θα ειναι κλωνοπροφιλ απο κανεναν μπαναρισμενο η φιλαρακι του DEWARSS και θες να ριξεις λασπες.
Θέλω να σε κάνω Φαπ φαπ στη κασιδα όπως ο μπενυ χιλ τπ γεράκο !!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Δεν είπαμε κάτι ουτε ενοχλήσαμε με τον τρόπο μας η κάτι αλλο!! Επίσης βροντούσε κιόλας εκεί μέσα καλύτερα που δεν μπήκε ο φίλος
Με το βροντουσε τι εννοεις..οτι κλανανε; :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Μαλακα Βαρβάρα,χάρη σε σένα έχω αποκτήσει και followers στο σάιτ ,ολόκληρο φαν κλαμπ ! :cheesy::cheesy::cheesy:
Να σαι καλά να μας γράφεις και άλλες μαλακίες να μας ανεβάζεις .

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα αυτή η Χαιντι τι λέει παληκάρια;; έχει άποψη κάνεις;;; ή είναι φόλα σαν όλες τις λατινες

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα με Καρμεν στο ξύλινο σπιτάκι δεξιά η γνώμη μου είναι πως έκανε ένα εντυπωσιακό σαλονιαρισμα και χωρίς δεύτερη σκεψη την πήρα δεν τα πολυλογώ γιατί θα γραψω και κριτική αύριο η κοπέλα αξίζει με τα χίλια για μια δοκιμή εγώ έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος!
Σε αυτό το σπιτάκι το ξύλινο στο χωματόδρομο εννοείς ??? που δούλευε η Ναταλία πήγες φίλε ???

Babaldo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2021
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας κύριοι! γνωρίζουμε αν η καρίνα είναι κανονικά στο πόστο της; επειδή σκοπεύουμε να έρθουμε από μακριά για την εν λόγω κυρία.. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
επίσκεψη στη Μαρίνα στο Black Angels,

πήρα το πρόγραμμα με γυμνό, 60€.

με το που κατεβαίνει απο το τακούνι, σώμα φουλ χαλαρό, κοιλιά φουλ χαλαρή και το ίδιο τα βυζιά.
πίπα 7/10, στο σεξ ανέβηκε για 2 λεπτά απο πάνω, κουράστηκε... και γυρνάει με την εξυπνάδα ελα γάμησε με..
την άρχισα άγριο σφυροκόπημα, στα 4, μετά απο μπροστά, όπου εκεί μου ήρθε μυρωδιά απο κάτω και ξενέρωσα.

ενώ στην αρχή βγάζει μια άγρια τρέλα και λες θα περάσω καλά, @@

δεν θα ξαναπήγαινα.

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Ερώτηση: Η Ναταλί που σε κανει μούσκεμα δουλεύει ακομα?
Αν κάποιος ξέρει ας μας πει που... Και τι ώρες...
Νομίζω δούλευε στο Γκοντιβα... Πρωινό ωράριο...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Μαλακα Βαρβάρα,χάρη σε σένα έχω αποκτήσει και followers στο σάιτ ,ολόκληρο φαν κλαμπ ! :cheesy::cheesy::cheesy:
Να σαι καλά να μας γράφεις και άλλες μαλακίες να μας ανεβάζεις .
Το λες δημοσια δηλαδη οτι υπαρχουν κιαλλοι ηλιθιοι σαν εσενα? Ρε τι μας λες,πεφτω απ'τα συννεφα. Εγω παντως να ξες θα συνεχισω να γραφω κριτικες να ενημερωνο κοσμο οσο εσυ μανουριαζεις στο σαιτ. Μαλλον ζηλεια ειναι δεν μπορει. Σε βλεπω να μας λες σε λιγο καιρο οτι ξυρισες το κεφαλι σου γιατι θες να γινεις φαλακρος σαν εμενα.

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Ερώτηση: Η Ναταλί που σε κανει μούσκεμα δουλεύει ακομα?
Αν κάποιος ξέρει ας μας πει που... Και τι ώρες...
Νομίζω δούλευε στο Γκοντιβα... Πρωινό ωράριο...
Εγώ όλες τις κριτικές και αναφορές που έχω δει ήταν για το Godiva τώρα εάν πήγε στα ξύλινα δεν έχω ιδέα Παρασκευή βράδυ που πέρασα το Godiva ήταν κλειστό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Εγώ όλες τις κριτικές και αναφορές που έχω δει ήταν για το Godiva τώρα εάν πήγε στα ξύλινα δεν έχω ιδέα Παρασκευή βράδυ που πέρασα το Godiva ήταν κλειστό
Χθες Κυριακή ήταν κανονικά στο Godiva η Νάταλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom