Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
Αν συνεχίσεις να το διαφημίζεις στο τέλος θα είσαι μόνος σου εκεί....πάρε μια μικρή βασιλόπιτα
Πιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...:confused:

Οι Αθηναίοι μαζεύονται τακτικά κ για αυτό έχουν σούζα κ τις τσατσαδες και τις κοπέλες κ εδώ σε σκυλοβριζουν κάποιες τσατσαδες αν δεν περάσεις ενώ συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι δεν ανανεώνονται οι κοπέλες ....

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
86
Πιστεύεις ότι έχω ανάγκη διαφημίσης μιας συνάντησης ; Ανοιχτά είναι τα θρεντ μου κ μπορείς να τα δεις ...:confused:

Οι Αθηναίοι μαζεύονται τακτικά κ για αυτό έχουν σούζα κ τις τσατσαδες και τις κοπέλες κ εδώ σε σκυλοβριζουν κάποιες τσατσαδες αν δεν περάσεις ενώ συχνά διαμαρτυρόμαστε ότι δεν ανανεώνονται οι κοπέλες ....
Πώς τα σκέφτηκες όλα αυτά ρε τυπε; η μαλακισμενη τσα2 θα παραμείνει μαλακισμενη όσοι και να πάτε

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
74
Πόντοι
0
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές SOS ερωτήσεις για τους γνωστές πιο από της δύο κοπέλες να παρω lara από Bella dona η mila από Insaid να πω ότι καμία δεν έχω δει από κοντά
Της βλέπω μόνο από το γνωστό side g****f μια εξωτερική περιγραφή και για της δύο και στα του αγώνα τι λένε ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για το χρόνο και την κατατοπίσει

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
74
Πόντοι
0
Μόνο ένα μέλος μέσα και 33 επισκέπτες γιατί δεν γίνεσαι κομμάτι του sait όλοι εσείς ντρέπεσαι??? Μόνο να μάθετε πληροφορίες από τα μέλει κάντε ένα λογαριασμό και ελάτε να εμπλουτιστεί η γνώσει όλων εδω σε αυτό το χρήσιμο said και να μην πετάμε τα λευτα μας έτσι άσκοπα ευχαριστώ

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
74
Πόντοι
0
Εγω δεν μπαίνω καθημερινά στο σαιτ ούτε είμαι καθημερινώς θαμώνας στα σπιτάκια του έρωτα αλλά όπως ενημερώθηκα έτσι προσπαθώ με της λιγοστές εμπειρίες μου σας ενημερώνω είναι κρίμα να έχουμε τόσους επισκέπτες και να μην έχουν λόγο και μόνο να αντλούν πληροφορίες

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
74
Πόντοι
0
Να παραθέσω την κριτική μου η αλινα η Ρουμάνα από red diamond είναι το στανταρακι μου την συστήνω αν επιφύλακτα σε όλους τους συναγωνιστές ψάχνω να βρω ένα συνδυασμό υπηρεσιών τύπου αλίνας σε λίγο πιο όμορφη τώρα θα μου πείτε η ομορφιά είναι υποκειμενική okay είμαι ανοιχτός σε χουλιαμα

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.461
Πόντοι
736
Μια Ολίβια μελαχρινή πιτσιρικά με καλά ελληνικά στο σπιτακι πίσω από αυτό που είναι απέναντι από το Λας Βέγκας και συνήθως είναι η Σουζάνα την έχει πάρει κανείς?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Πως πηγε η συναντηση ρε παιδες?

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Προμοτορας 2024 ο βαρβαρααααας!!! Εύγε βάρβαρα !! Κέρδισες μια δωρεάν μεταμόσχευση μαλλιών στη Μπέργκμαν κόρντ !!

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
πέρασμα προχτές στο studio efh γιατί πήγαμε 3 και ο ένας ήθελε να πάει εκεί να δει τι παίζει μπαίνουμε μέσα εγώ και ακόμα 2 φιλαράκια και νεαροί είμαστε χωρίς μαλακιες και ανωριμότητες μπήκαμε μέσα η τσα2 φουλ αγενείς μαλλον έφταιγε το νεαρό της ηλικίας μας. Λέμε καλησπερα η απάντηση της ήταν τι θέλετε λέει ο ένας να δούμε τις κοπέλες και λέει γιατί μπορείτε να γαμησετε; Πρώτο φάουλ εκεί. Απαντάει ο φίλος μου κανονικά θα μας τις δείξετε η θα φύγουμε λέει άντε περίμενε τις φωνάζει βγαίνουν τις βλέπουμε ονόματα δεν θυμάμαι με συγχωρείτε και λέει τιμή και λέει για σενα το απλό 50 ε μην τα πολυλογώ φύγαμε και έφαγε μεγάλο Χ το στούντιο. Συγγνώμη για το πανί αλλά έπρεπε να ενημερώσω γιατί είμαι και εγώ νεος γενικά στην φάση. ρωτήσαμε και κάτι άλλα παιδια αυτοί και μας είπανε το ίδιο πραγμα. Είναι μόνο σε νεαρούς αυτή έτσι η γενικά;

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
πέρασμα προχτές στο studio efh γιατί πήγαμε 3 και ο ένας ήθελε να πάει εκεί να δει τι παίζει μπαίνουμε μέσα εγώ και ακόμα 2 φιλαράκια και νεαροί είμαστε χωρίς μαλακιες και ανωριμότητες μπήκαμε μέσα η τσα2 φουλ αγενείς μαλλον έφταιγε το νεαρό της ηλικίας μας. Λέμε καλησπερα η απάντηση της ήταν τι θέλετε λέει ο ένας να δούμε τις κοπέλες και λέει γιατί μπορείτε να γαμησετε; Πρώτο φάουλ εκεί. Απαντάει ο φίλος μου κανονικά θα μας τις δείξετε η θα φύγουμε λέει άντε περίμενε τις φωνάζει βγαίνουν τις βλέπουμε ονόματα δεν θυμάμαι με συγχωρείτε και λέει τιμή και λέει για σενα το απλό 50 ε μην τα πολυλογώ φύγαμε και έφαγε μεγάλο Χ το στούντιο. Συγγνώμη για το πανί αλλά έπρεπε να ενημερώσω γιατί είμαι και εγώ νεος γενικά στην φάση. ρωτήσαμε και κάτι άλλα παιδια αυτοί και μας είπανε το ίδιο πραγμα. Είναι μόνο σε νεαρούς αυτή έτσι η γενικά;
Επίσης ξέχασα όταν φεύγαμε γυρνάει και λέει πιο γρήγορα μην σας αρχίσω στις κλιοτσιες εμείς σαν ψάρακες δεν είπαμε τίποτα ευγενικά φύγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom