yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Καλημερα συναδελφοι! Εχω σημαντικη πλεροφορια να την ριξω;;
τι σε εμποδιζει να μην το κανεις; ΚαλημεραΚαλημερα συναδελφοι! Εχω σημαντικη πλεροφορια να την ριξω;;
Τιποτα συναδελφε...απλα περιμενω να μαζευτειτετι σε εμποδιζει να μην το κανεις; Καλημερα
αδερφε μας δουλευεις?Δεν βλεπω πολυ ζωηραδα, θα το πω την αλλη φορα που θα συνδεθω.
Οχι, κανουμε λιγο πλακα..αδερφε μας δουλευεις?
Οχι, κανουμε λιγο πλακα..
Λοιπον η πληροφορια που εχω ειναι..
Η Λαρα θα κατσει αλλες 27 ημερες με ρεπα και τετοια, καμια 20 υπολογιστε.
Αυτη η Μιρελα ειναι αυτη που λεγαμε η "μοντελισια"??Ποια πρακτικά φίλε μου ,η Μιρέλα έχει μείνει στην μπουρδελοιστορια της πόλης μας ,εδώ μεγάλωσε κυριολεκτικάτο πρώτο γαμησι το έκανα στα τρίδυμα Βαρδάρη όταν ήταν 18-19 και το τελευταίο πριν 1,5 μήνα λίγες αλλαγές..όσο μεγαλώνει γίνεται πιο ωραία.
Κάποιος συναγωνιστής ανέφερε ότι δόθηκαν άδειες για 4 η 5 σπίτια από τον δήμο Θέρμης.Μάγκες ισχύει ότι ανατολικά θανοιξουν "σπίτια";;
Καταλίνα, σκουρόχρωμη Κολομβιανή στο Inside βραδινή βάρδια, έχει σιλικονάτες βυζάρες και η Ρίτα η Ουκρανή milf στο Las Vegas πρωινή βάρδια, και αυτή σιλικόνη. Αξιόλογες περιπτώσεις και οι δύο. Αν θες γράψε κριτική για Λούνα και Ραίσα.Από τους πολύ παλιούς στο άθλημα...
Χαιρετίζω τους συναγωνιστές...
Χρονια σας παρακολουθω κ παιρνω πληροφορίες...
Την τελευταία περίοδο λούνα ραισα εναλλάξ αλλά αν υπάρχει κάτι αξιόλογο (με σιλικονη παντα) θα τιμηθεί...
Live...κατεβηκε τώρα κανείς στα σπιτάκια με τέτοιο καιρό?? έχει χιονι προς τα εκει??
....γνωμουλα για σχόλιο για την καμιλα την πρωην εσκορτ ;![]()
γυρισε η Ριτα η το λες ετσι απλα αναφορικα;Καταλίνα, σκουρόχρωμη Κολομβιανή στο Inside βραδινή βάρδια, έχει σιλικονάτες βυζάρες και η Ρίτα η Ουκρανή milf στο Las Vegas πρωινή βάρδια, και αυτή σιλικόνη. Αξιόλογες περιπτώσεις και οι δύο. Αν θες γράψε κριτική για Λούνα και Ραίσα.