Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Μόνο το aids με αγχώνει που από ουι μου είπαν κολλάει πολύ δύσκολα όλα τα αλλά στα αρχιδια μου ! Ισχύει ότι κολλάει όντως δύσκολα και θέλει αρκετές επαφές και τα λοιπά ; Ξέρεις ;
Άστο μην ασχολείσαι άλλο, απλά το ξεχνάς...
Άμα μπλέξεις με γιατρούς όλο και κάτι θα σου βρουν.

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
222
Πόντοι
21
Μόνο το aids με αγχώνει που από ουι μου είπαν κολλάει πολύ δύσκολα όλα τα αλλά στα αρχιδια μου ! Ισχύει ότι κολλάει όντως δύσκολα και θέλει αρκετές επαφές και τα λοιπά ; Ξέρεις ;
0.04% αν θυμάμαι καλά

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μην εμπιστεύεσαι τίποτα! Για να ηρεμήσεις πάνε κάνε ΑΜΕΣΑ εξετάσεις για όλα τα ΣΜΝ σε ένα Διαγνωστικό Κέντρο! Νομίζω για το AIDS θα πρέπει να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιες μέρες θα σου πουν (λειτουργεί με "παράθυρα"). Παλιά ήταν μετά το πρώτο το δεύτερο σε 25 μέρες και το τελευταίο σε 6 μήνες αλλά μπορεί να σου λένε για 100% πιο άμεσα. Μην ανησυχείς πάντως οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό όπως AIDS ακόμη και από μολυσμένη γυναίκα από κολπικό σεξ είναι 0,01-0,02 %. Μην ακούς κανένα βλάκα εδώ μέσα ότι άλλο και να σου πει!
Ναι ρε κτηνιατρε οτι πεις :confused: δηλαδη εμεις που κανουμε εξετασεις και εχουμε μιλησει για αυτο το θεμα αρκετες φορες με αφροδισιολογους μας λενε ψεματα;;

Σε αυτην που πηγαινω.. κοντα στα 40 η γυναικα, με σπουδες και μεταπτυχιακα εξωτερικο, ενα απο τα καλυτερα ιατρια στην πολη..συνεχεια ομιλιες σε Ελλαδα και εξωτερικο.

Μου ειπε ξεκαθαρα.. αν εχεις παει με επαγγελματια χωρις προφυλαξεις, αμεσως στις επομενες 72 ωρες πρεπει να παρεις την αγωγη (κοκτειλ φαρμακων) κατα του AIDS για να μην περασει ο ιος στο dna Κοινος τι σου λενε οι γιατροι, εφοσον το εκανες μην το αφηνεις στην τυχη, παρε τα φαρμακα για να ελαχιστοποιησης τις πιθανοτητες ασχετα αν αυτη που πηγες ειναι φορεας η οχι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Γιατι ολα τ'αλλα στα @@ σου;; σκεφτεσαι να γινεις Στρατηγος;; :confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
επειδη έχω καιρο να κατέβω και θέλω να κατέβω,εκτός απο τα gold studios και το paradise σε όλα τα υπόλοιπα το απλο ειναι 30€??
Αφου εχεις καιρο να κατεβεις και θελεις να κατεβεις.. ευκαιρια να τα γυρισεις ολα και πιστευω θα βρεις αρκετα 30αρια..
νομιζω μερικα στα βεγκας και τριδυμα ξεκινανε με τοσο, και φριξου θα βρεις και καποια νικηφορου.

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Παλικάρια τώρα που η Έλενα - Ραισα δουλεύει στα σπιτάκια ξέρετε αν έκοψε τις βίζιτες;; Αν οχι και κάποιος έχει τηλ να συννενοηθώ θα το εκτιμούσα δεόντως!!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Γτ δεν ζήτησες τα χαρτιά της κοπέλας να σου φύγει η απορία και κάθεσαι και γράφεις εδώ μέσα δηλαδή άμα σου πω εγώ ότι δεν κόλλησες τίποτα θα ησυχάσεις ; Η άμα δεις τα χαρτιά της κοπέλας ότι είναι οκ για να σου φύγει το ανχος! Και απλά κανείς μια εξετάσει για σμν

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Γτ δεν ζήτησες τα χαρτιά της κοπέλας να σου φύγει η απορία και κάθεσαι και γράφεις εδώ μέσα δηλαδή άμα σου πω εγώ ότι δεν κόλλησες τίποτα θα ησυχάσεις ; Η άμα δεις τα χαρτιά της κοπέλας ότι είναι οκ για να σου φύγει το ανχος! Και απλά κανείς μια εξετάσει για σμν
Πανικοβλήθηκα ρε φίλε εκείνη τη ώρα και απλά έφυγα

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Πανικοβλήθηκα ρε φίλε εκείνη τη ώρα και απλά έφυγα
Πάνε ζητά χαρτιά να σου φύγει το ανχος και όλα καλά! Είναι τόσο απλά τα πράγματα! Τώρα που ηρέμησες και είσαι στα καλά σου πάνε στον οίκο που έγινε αυτό και πες θέλω να δω τα χαρτιά της κοπέλας που έγινε το συμβάν!την σοβαρή αρρώστια δύσκολα της αρπάζεις με τόσο gel που βαζουν και τόσο ανοιχτός που είναι ο κόλπος της κοπέλας διότι περνάνε τρένα κάθε μέρα όποτε η τριβή μειώνετε κατά πολύ! Τώρα κάνα κονδύλωμα κάνα μύκητα η κάνα παράσημο όπως έχουμε γράψει σελίδες ποιο πίσω αν είσαι ενεργός σεξουαλικα και αλλάζεις γυναίκες γενικος είναι μεγαλύτερες η πιθανότητες να έχεις κάτι και να μην το ξέρεις! Καλή χρόνια !

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
πηγα κατα τις 6 το απογευμα εχθές και αρκετά σπιτάκια ήταν κλειστά,πηγα να δω μετα απο πολυ καιρο στο freehouse δουλευε μονο η λιλιάνα απο προσωπο δε λεει πολλά,σε μια φάση είπα να περάσω γιατί πολλοί συναγωνιστές εδώ μεσα εχουν πει καλα λογια γι αυτήν τελικα με κερδισε η καρολινα στο red night,κανονικά τετοιες μερες πρεπει να δουλευουν όλα τα σπιτάκια,αυτό σημαίνει οτι έχει πέσει η κινηση πολύ,ξέρω γιατι έχει σπάσει η κίνηση αλλά θα το αναλύσω λίγο πιο μετά....καλή χρονιά καλά μπουρδελογαμήσια να έχουμε!!!!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Ελπιζω να εκανες διαθηκη τυπε :priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Η ειρήνη η Ρουμάνα στο προτελευταίο(26) επέστρεψε;; Γιατί δεν δούλευε κάποιες μέρες την προηγούμενη βδομαδα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Την Τριτη ειχα παει στην Καταλινα για τελευταια καταθεση του 2023, η οποια στευθηκε ακρως επιτυχημενη σε βαθμο να νωμιζω οτι ηταν η ολοκληρωση μιας πετιχυμενης χρονιας....
Χτες βραδυ μετα απο εξοδο και βλεποντας ολα αυτα τα ξεκολακια που κυκλοφορανε εξω, παραφερθηκα και κυλισα ξανα στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης, μπενω βλεπω προγραμμα την Καρολινα που ρωτησα ποιο πανω, να δουλευει, αν και τα σχολια δεν ηταν ευθαριντικα, ειπα μια δοκιμη με ενα καλο μωρακι να κλεισει η χρονια....
Τωρα πως βρεθηκα παλι μεσα στο δωματιο με την Καταλινα, δεν εξηγιτε.... προγραμμα 100€ με κωλο στα 30λεπτα.... το πηρα ποιο πολυ λογο χρονου, και οχι για τον κωλο, μιας και δεν με συγγινει και δεν εχω πληρωσει σχεδον ποτε για προγραμμα με κωλο, ....αν και στα 120€ παιζει 2 φορες, το ειχα παρει την προηγουμενη φορα, αλλα στο 2ο γυρο μεχρι να τελειωσω με ειχε ξεσκισει το μωρο....!!! Αλλα χτες δεν υπολογιζα..... .....εεεεε αυτο ηταν η καυλα εκατσε μεσα 35+++ λεπτα μετα απο χτυπημα της τσατσας στο 30λεπτο, απο τα 35 λεπτα τα 30....πηδιομασταν.!!!!!!!! 1η φορα μου εχει τυχει αυτο, χυσιμο, αλλαγη καποτας, πλυσιμο, συνεχεια....ΤΡΕΝΟΟΟΟ.!!!!!! και το κερασακι πηρα και το κολαρακι της.!! :rockon: με παροτρυνση της καυλας, μιας και δεν ηθελα....αυτο το μωρο δεν ξερω χτες ηταν ψοφιο για γαμισι.!!! Και φευγοντας....παλι παραμιλουσα.... που να ηταν καμια μουναρα....πρεπει να την κοψω ομως γιατι κατανταει επικηνδυνο μονοπατι...!!!! :sunglasses:

Καλη χρονια Χυστες να εχουμε, με πετυχημενες καταθεσεις, και σας αφηνω με ενα τραγουδακι απο τον Αρχοντα....!!!!!!!!!:rockon::cry:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Η νίνα από Σερβία είναι ωραίο κομμάτι, έχω πάει δύο φορές μαζί της αλλά δε μπορώ να τελειώσω, το αιδοίο της πρέπει να έχει φάει πολλά χιλιόμετρα,θέλω να τη δοκιμάσω ξανά και να προσπαθήσω να τελειώσω,φαίνεται η καισαρική τομή της, έχει ένα παιδί που μεγαλωνει, είναι και μαμά αλλά μου βγάζει απίστευτη καβλα οπότε τη βλεπω..

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
την παρασκευή πέρσι έπεσα σε μοναδικό γεγονός ήταν μαλών μετά τις 12βραδη μπήκα στο las vegas 1 και η τσατσά αρνιόταν σε ενα συναγωνιστή το να δώσει λεφτά για τζακούζι παροτι ήταν σίγουρος και του άρεσε το νεαρό εκείνη δεν ήθελε άκου να δεις μας το λέει η τσα2 οτι η κοπέλα είναι ξεπέτα το χάλι μαύρο κόντεψα να την βρισο ασχημα

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
και πότε στο διαλο θα ανανεωθεί λίστα με τα στουδιο έχουμε τα μισά που είναι κλειστά και μισά δεν είναι μέσα αλλά το hot stars είναι μέσα και poison δεν, τι παίζει πως να γράψεις κριτική

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
πέρασα το Σάββατο με Ina στο poison 10.00 και κάτι πρωί ωραία φάνηκε και βαριόμουν να κάνω βόλτα μιας και ήταν νωρίς και δεν είχα χρόνω.. δεν μετάνιωσα που μπήκα έριξα 50αρι για ακα πίπα αν και πιπα ήταν βάθη δεν με ενθουσίασε άλλα όταν ανέβηκε πάνω μου το στενό μουνάκι της με έστειλε στο ουρανό σε 5 λεπτά άδειασα στο σκούφο κάτι που δεν περίμενα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Καλή χρονιά σε όλους. Παίδες μια αδύνατη στο γωνιακό της Ν ουρανού Μπιανκα την έχει πάρει κάποιος; πολύ αδύνατη σκινυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom