Πέρασμα σήμερα από τα μπουρδελα στοχευμένα για Μπιάνκα στην Φρίξου 13 το μαγαζί βρόμικο η κοπέλα είναι πολύ καλή για τέτοιου είδους γούστα θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά για περισσότερες πληροφορίες στην κριτική που ανέβα !στο κεντρικό είχε οπκε που έκανεν ελέγχους !! Η φάση ήταν πολύ χαλαρή δεν είχε πολύ κόσμο!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ωραια η κριτική σου και συμφωνώ μαζι σου.Πέρασμα σήμερα από τα μπουρδελα στοχευμένα για Μπιάνκα στην Φρίξου 13 το μαγαζί βρόμικο η κοπέλα είναι πολύ καλή για τέτοιου είδους γούστα θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά για περισσότερες πληροφορίες στην κριτική που ανέβα !στο κεντρικό είχε οπκε που έκανεν ελέγχους !! Η φάση ήταν πολύ χαλαρή δεν είχε πολύ κόσμο!!
Όσο για την ΟΠΚΕ μπορώ να πω , επιτέλους, καιρός να καθαρίσει λίγο με τους γύφτους και τους Πακιστανούς,σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να πλησιάσουμε.
Ένα listerine για καθαρισμό στόματος χρειάζεται και λίγο αέρισμα αλλαγή σεντόνια πλύσιμο και γενικός καθαριότητα κάθετε που κάθετε η υπηρεσία ας κάνουν και τίποτα !! Όσο για τα οπκε ναι συμφωνώ !!!Ωραια η κριτική σου και συμφωνώ μαζι σου.
Όσο για την ΟΠΚΕ μπορώ να πω , επιτέλους, καιρός να καθαρίσει λίγο με τους γύφτους και τους Πακιστανούς,σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να πλησιάσουμε.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Την πρώτη φορά είχα προσέξει και εγώ αυτό που λες ,αλλά την δεύτερη φορά που είχα πάει άργησε να έρθει στο δωμάτιο και ήρθε φρεσκαρισμενη και με λιστεριν ,οπότε αν δεν το κάνει μετά από κάθε πελάτη φυσικό είναι να φας την μποχα του προηγούμενου και της δικής της ταλαιπωρίας, ειδικά άμα γαμουσε κανένας μαυριδερός.Ένα listerine για καθαρισμό στόματος χρειάζεται και λίγο αέρισμα αλλαγή σεντόνια πλύσιμο και γενικός καθαριότητα κάθετε που κάθετε η υπηρεσία ας κάνουν και τίποτα !! Όσο για τα οπκε ναι συμφωνώ !!!
Για τον χώρο πρέπει να το κοιταξουν,γιατί αν τον καθαρίσουν είναι μια χαρά μπουρδέλο ,οπότε είναι θέμα τσατσας και ιδιοκτήτη.ειναι κρίμα αφού είναι από τα μπουρδέλα που έχουν δουλειά να μην τον κρατάνε σε επίπεδο.
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Πλήρης σήψη η όλη φάση πρωί βράδυ με πολλά μαγαζιά κλειστά και ελάχιστες αξίζουν.Αν δεν φέρουν καμία καλή τσάμπα τα ανοίγουν τα καινούργια στην Πέτρου Ερημιτη.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Ρε φιλε εδωσες 120 ευρω σε ντελο και δεν επαιρνες καμια συνοδο;Η τουλαχιστον να πηδουσες και την τσατσα μαζι.Δοκιμή Τζωρτζίνα στο Hot-Lady (το οποίο για να μη το αδικήσω συνήθως έχει εξαιρετικά και όμορφα κορίτσια). Ρουμάνικο κομοδίνο από ξύλο Κωστάντζας! Καλά να πάθω αφου θέλω δοκιμές και δε βαδίζω στα σίγουρα. Χίλιες φορές να πήγαινα με την εκπληκτική τσατσά (στην οποία πιστώνεται εξολοκλήρου η πώληση) με 600 Lei...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ρε Λάσκο άμα είσαι τόσο πουτσαρας τι πήγες να κάνεις εκεί μέσα ,από το σαλόνι δεν την είδες ;Ασε μας ρε Μπιανκα... Τρομαξε με το μεγαλο πουλι μου και ουτε να τον φαει κανονικα δεν εκατσε... Κοινως φολα... Ουτε πιπα της προκοπης να πουμε... Μεγαλη φολα...
Όσο για την πίπα δεν το έχει ,ως τώρα όλοι το δήλωσαν ότι στο τσιμπούκι υστερεί.
Τι πουτσαρας... 15-16 εκατοστα τον εχω και οι μισες με λενε πουτσαρα... Φανταζομαι τι γινεται εκει εξω απο μικρα πουλια... Σπουργιτια ολοι...
Ε, εμενα αμα με βαλεις να κανω πιπα, θα κανω καλυτερη ρε γαμωτο! Ημαρτον ρε την αχρηστη!
Ε, εμενα αμα με βαλεις να κανω πιπα, θα κανω καλυτερη ρε γαμωτο! Ημαρτον ρε την αχρηστη!
Τελευταία τροποποίηση:
Παίζει ρόλο και το πάχος νομίζω , μήπως εσένα είναι και λίγο χοντρός και τρόμαξε η κοπέλα. Πάντως η αλήθεια είναι οτι αρκετές δεν το έχουν με τις πίπες , δηλαδή όχι λαρύγγι ... ούτε το στόμα δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν.Τι πουτσαρας... 15-16 εκατοστα τον εχω και οι μισες με λενε πουτσαρα... Φανταζομαι τι γινεται εκει εξω απο μικρα πουλια... Σπουργιτια ολοι...
Jorge Dantes
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 249
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα! Έχει να προτείνει κανείς αξιόλογη νεαρά και ευπαρουσίαστη κορασίδα με λεπτό σώμα, που να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες;
Τελευταία τροποποίηση:
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Άρα ήθελε να σε κλέψει,βαριοταν να γαμηθει.Τι πουτσαρας... 15-16 εκατοστα τον εχω και οι μισες με λενε πουτσαρα... Φανταζομαι τι γινεται εκει εξω απο μικρα πουλια... Σπουργιτια ολοι...
Με 15-16 άμα έλεγε πουτσαρας καλό δρόμο θα πάρει και αυτή και θα σηκώσει κεφάλι σε λίγο .άρχισε από τώρα τις πονηριές ,πρώτες μέρες μια χαρά καθόταν και τον έτρωγε και ουτε μη και δικαιολογίες ..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Κοροϊδεύουν απλά ! Μια χαρά ξέρουν ,αλλά άμα πάρουν γραμμή από τους πιτσιρικάδες και τους πακιδες οτι θα σε τελειώσουν σε 3 λεπτά νομίζουν ότι όλοι ήμαστε το ίδιο..Παίζει ρόλο και το πάχος νομίζω , μήπως εσένα είναι και λίγο χοντρός και τρόμαξε η κοπέλα. Πάντως η αλήθεια είναι οτι αρκετές δεν το έχουν με τις πίπες , δηλαδή όχι λαρύγγι ... ούτε το στόμα δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν.
Άμα τις πάρεις κανένα πρόγραμμα και τα αρχιδια καταπίνουν μαζί .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Φιλε... εχω καταλαβει οτι τα 15-16 εκ μου ενοχλουν πολλες μικρομουνες... Πχ στην Βλαντα μου ειπε οτι δεν της χωραει καν. Και αλλες μου το εχουν πει. Μαλλον μικρο το εχουν αυτες... δεν ξερω...
Απλα το λένε κάποιες για να σε ανεβάζουν ψυχολογικά και άλλες σαν εχθές για να αποφύγουν σφυροκόπημα και να σε αδειάσουν με μια μαλακια
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Μάλλον δε με κατάλαβες αδερφέ Χυσέα! Απλό τριαντάρι μου κόστισε το εν λόγω κομοδίνο. Η κυρία στην υποδοχή ήθελε 600 Lei για να φάω την ίδια (αστειευόμενη φυσικά) αλλα χίλιες φορές να της τα έδινα παρά τη φόλα που έφαγα...Ρε φιλε εδωσες 120 ευρω σε ντελο και δεν επαιρνες καμια συνοδο;Η τουλαχιστον να πηδουσες και την τσατσα μαζι.
Protaristhessal
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες!Θέλω να μου πείτε πού να πάω(σε ποιο σπιτάκι) στη Θεσσαλονίκη για αυταρχικό προγραμμα και ποια κοπέλα να ζητησω
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 496
Ρε παιδιά μια Αντιγόνη που βάλανε στο Σιτέ 2-3 μέρες και την βγάλανε (δούλευε στο Καλιγούλα αυτή πριν) ξέρουμε εάν ειναι σε κάποιο μαγαζί ή εάν η καριέρα της κράτησε 3 μέρες
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.375
- Πόντοι
- 8.296
Χθεσινοβραδινή βόλτα στην περιοχή:
Golden Lips-> Μόνα όπου έγινε και η κατάθεση, μαυρούλα 23 χρονών από Τζαμάικα όπως μου είπε. Ωραίο βυζάκι με μεγάλες ρόγες και κωλάρα. Προκαταρκτικά δεν παίχτηκαν μιας και ήμουν ήδη καυλωμένος, μου τον έπαιξε λίγο μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε την πίπα όχι κάτι τι ιδιαίτερο ίσα που έπαιρνε το κεφαλάκι μέσα. Πρώτη στάση την έστησα στα όρθια στον καθρέφτη με θέα την κωλάρα και από τον καθρέφτη να βλέπω τα βυζιά της με τις ρώγες της να είναι κάγκελο. Αλλάξαμε 4-5 στάσεις, πήρε και αυτή μερικές πρωτοβουλίες. Στο τέλος μου τον έπαιξε με προστυχόλογα τύπου ''cum for me baby'' και έχυσα στα βυζιά της. Σε γενικές γραμμές δεν έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, δεν παίχτηκαν προκαταρκτικά αλλά σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Inside-> Χουανίτα μίνιον λατίνα βγήκε στο σαλόνι με την μπλούζα και η τσατσά της την είπε
Sex And The City-> Σύλβια λατίνα πραγματική μουνάρα με κωλάρα, ωστόσο έχει γραφτεί πολλές φορές πως δεν παρέχει καλές υπηρεσίες, κρίμα.
Poison-> Άννα Κολομβιανή μπαμπάτσικη, βγήκε με ένα μαύρο διχτυωτό στο σαλόνι με βυζάρες και κωλάρα ήταν κόλαση, αν δεν είχα περάσει με την Μόνα πριν λίγα λεπτά θα έμπαινα μαζί της. Κόλαση επίσης ήταν και η ξανθιά τσατσά με το μαύρο καπελάκι.
Φρίξου 15-> Δίπλα από το Studio Efi ήταν μια Βραζιλιάνα με ωραίο κορμί αλλά είχε περίεργα μάτια με στραβισμό.
Ingognito-> Είχε δύο κοπέλες η μία ήταν γεματούλα, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Φρίξου 13-> Μπιάνκα μίνιον υπερβολικά αδύνατη με πολύ μικρό κώλο.
Red Light-> Αλεξάνδρα ξανθό ωραίο μουνί με βυζί και τατουάζ.
Golden Lips-> Μόνα όπου έγινε και η κατάθεση, μαυρούλα 23 χρονών από Τζαμάικα όπως μου είπε. Ωραίο βυζάκι με μεγάλες ρόγες και κωλάρα. Προκαταρκτικά δεν παίχτηκαν μιας και ήμουν ήδη καυλωμένος, μου τον έπαιξε λίγο μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε την πίπα όχι κάτι τι ιδιαίτερο ίσα που έπαιρνε το κεφαλάκι μέσα. Πρώτη στάση την έστησα στα όρθια στον καθρέφτη με θέα την κωλάρα και από τον καθρέφτη να βλέπω τα βυζιά της με τις ρώγες της να είναι κάγκελο. Αλλάξαμε 4-5 στάσεις, πήρε και αυτή μερικές πρωτοβουλίες. Στο τέλος μου τον έπαιξε με προστυχόλογα τύπου ''cum for me baby'' και έχυσα στα βυζιά της. Σε γενικές γραμμές δεν έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, δεν παίχτηκαν προκαταρκτικά αλλά σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου.
Inside-> Χουανίτα μίνιον λατίνα βγήκε στο σαλόνι με την μπλούζα και η τσατσά της την είπε

Sex And The City-> Σύλβια λατίνα πραγματική μουνάρα με κωλάρα, ωστόσο έχει γραφτεί πολλές φορές πως δεν παρέχει καλές υπηρεσίες, κρίμα.
Poison-> Άννα Κολομβιανή μπαμπάτσικη, βγήκε με ένα μαύρο διχτυωτό στο σαλόνι με βυζάρες και κωλάρα ήταν κόλαση, αν δεν είχα περάσει με την Μόνα πριν λίγα λεπτά θα έμπαινα μαζί της. Κόλαση επίσης ήταν και η ξανθιά τσατσά με το μαύρο καπελάκι.
Φρίξου 15-> Δίπλα από το Studio Efi ήταν μια Βραζιλιάνα με ωραίο κορμί αλλά είχε περίεργα μάτια με στραβισμό.
Ingognito-> Είχε δύο κοπέλες η μία ήταν γεματούλα, όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Φρίξου 13-> Μπιάνκα μίνιον υπερβολικά αδύνατη με πολύ μικρό κώλο.
Red Light-> Αλεξάνδρα ξανθό ωραίο μουνί με βυζί και τατουάζ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις