Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

blbou

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπέρα ποιες πιστεύεται είναι οι καλύτερες στην πίπα;

Θα πω μετά τη γνώμη μου και εγώ!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Καλησπέρα ποιες πιστεύεται είναι οι καλύτερες στην πίπα;

Θα πω μετά τη γνώμη μου και εγώ!
Βλάντα η κορυφή... Ειρήνη και Νάταλι επίσης εξαιρετική τεχνική

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Η Καταλίνα στο inside δουλεύει ή έφυγε τελικά;
Δεν δουλευει, οταν ρωτησα την τσατσα που ειναι, με αγριοκοιταξε και μου ειπε σε 3 μηνες ξανα.
Το ποιο πιθανον την στειλανε, γιατι εκανε δωρακια, και δεν τα εκοβε...μακαρι να βγω ψευτης και να γυρισει, γιατι στο τελος την ανακαλυψα.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Τελείωσε η 3 μην βίζα πιστευω όχι για τα δωρακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σορρυ φιλος εκανα λαθος. Εγραψα για το σεξ εν δε σιτι ενω εσυ εγραψες inside. 2 η ωρα που πηγα παντως εγω το μεσημερι το inside ηταν κλειστο . Μονο το σεξ εν δε σιτι ηταν ανοιχτο. Επισις και αυτη η Αννα ισπανιδα δηλωνει ισως γι αυτο μπερδευτηκα.
Η Άννα πως είναι εξωτερικα περιπου

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Την Κρίσταλ τη έχει δει κάποιος?

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Περασμα πριν λιγες μερες μ ελενα απο τριδυμα. 3 φορες που πηγα δεν περασα αλλα λεω ας παω γτ εχει βυζαρες. Πεταξα τα λεφτα μου αεροπιπα σαν να βαριεται ισπανικο δεν…. Της ειπα αστο και απλα εφυγα. Ελπιζω απο βδομαδα να ερθει καμια μερα η λαρα να δω ασπρη μερα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Στο χοτ Λειντι πέρασα εχθές να δω το κορίτσι βράδυ και μέσα είχε έναν από Ιράν στο σαλόνι περίμενε τον φίλο του που πηδουσε στο δωμάτιο και όταν βγήκε αυτός από το δωμάτιο μπήκε αυτός που καθόταν σαλόνι,δηλαδή 40 και να γαμανε Ιρανή

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
219
Πόντοι
1
Για σημερα πρωινη βαρδια τι προτεινετε;;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
789
Πόντοι
81
Περασμα σημερα απο Las Vegas Ψαχνοντας την Βλαντα...τελικα το ενα ηταν κλειστο το αλλο ηταν η Σουζι κατεληξα σε μια Μαρια απο Ρωσια....μετρια πραγματα γενικως το μονο καλο που ειχε ηταν μεγαλα βυζια πιπα μετρια γαμιση ανεβηκε απο πανω για να εχω αμεση επαφη με τα βυζια τις..τα περισσοτερα σπιτια κλειστα κατασταση πολυ χαλια....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Περασμα σημερα απο Las Vegas Ψαχνοντας την Βλαντα...τελικα το ενα ηταν κλειστο το αλλο ηταν η Σουζι κατεληξα σε μια Μαρια απο Ρωσια....μετρια πραγματα γενικως το μονο καλο που ειχε ηταν μεγαλα βυζια πιπα μετρια γαμιση ανεβηκε απο πανω για να εχω αμεση επαφη με τα βυζια τις..τα περισσοτερα σπιτια κλειστα κατασταση πολυ χαλια....
Πρωινή πλέον η Σουζάνα;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Στο χοτ Λειντι πέρασα εχθές να δω το κορίτσι βράδυ και μέσα είχε έναν από Ιράν στο σαλόνι περίμενε τον φίλο του που πηδουσε στο δωμάτιο και όταν βγήκε αυτός από το δωμάτιο μπήκε αυτός που καθόταν σαλόνι,δηλαδή 40 και να γαμανε Ιρανή
Ki oi Ιρανοί έχουν ψυχή

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Επισκεψη στην Μπιανκα Φριξου 13 που γραφτηκαν ποιο πισω, 30€ το απλο, 40 γυμνο, 50 69 και πανω.... Το μικρο ειναι πολυ πετιτ, δηλωνει ρουμανα, ωραιο προσωπακι με μικρα χειλακια, στενο κωλαρακι, περασα με το απλο, στο δωματιο με το που ξεντυθει, αποκαλυπτεται το πακετο που λειπει, μηλαει μονο αγγλικα, βυζι μηδεν, λεπτα ποδαρακια, το κορμακι της γωνιαζει ασχημα, το μουνακι της ψιλοπαχυ για το σωμα της, στενουλα σχετικα εβαλε τζελ και χαθηκε καθε επαφη, εδωσε και μερικα φιλακια, στο κρεβατι δεν εβαλε φωτιες, εκατσε τον εφαγε και νωρις νωρις αρχισε να λουπαρει.... you must finish in time.... μου τραβηξε μια μαλακια γιατι δεν θα εχυνα με τιποτα, σαν συνολο δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom