Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.μην παίρνεις και όρκο, εμένα με ρώτησε να βάλω προφυλακτικό? και δεν εννοώ για το τσιμπούκι.
Φυσικά και είπα ναι βάλε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.273
- Πόντοι
- 10.555
το οτι θα προστατεψεις κοσμο απ το να τρεχει και να μην φτανει σου περασε απο το μυαλο; Σε νοιαζει πιο πολυ δηλαδη το να μην την καψεις;Λες να εχω θεμα να πω το ονομα της η το μαγαζι; απλα αμα το κανω την καψαμε τη κοπελα.
Σκεψου λιγο, μετα ποιο το νοημα να παει καποιος αφου σιγουρα δεν θα κανει αυτα που εμαθα.
Το μαγαζι χανει λεφτα ετσι, λες να μην την πουνε τιποτα αμα το μαθουν που σιγουρα θα το μαθουν αν το γραψω.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.273
- Πόντοι
- 10.555
κι εγω πλαν β την εχω αλλα δεν ειναι καθε μερα ανοιχτο οποτε δεν ξαναεκανα κοπο να την ξαναψαξω. Αν και εφαγα φολα καποιες φορες απο μερια της οταν δεν εχει διαθεση, δεν ηταν οπως παλια που ηταν αστερι χωρις μα μουΤυπε Αννια τρελο στανταρακι, αν και εχω να την πληρωσω καιρο, την βαρεθηκα, αλλα την σκεφτομαι παντα σαν plan b.
Η Αννια σου εκανε κουβεντα για τα τρελα που ζηταει και προσπαθει να κανει ο κοσμος μεσα στο δωματιο.?? Κανα 2 λογοι ειναι αυτοι που εκανε facecontrol σε μερικους και δεν τους εβαζε μεσα...δεν ξερω αν το συνεχιζει.
Η Άνια παλιά (πριν την κορώνα) ήταν αστέρι. Τώρα βλέπει από την κάμερα και ουτε καν ανοίγει. Υπάρχει δίπλα το τρελό μιλφάκι η Λιλλιάνα οπότε δεν αγχωνόμαστε!κι εγω πλαν β την εχω αλλα δεν ειναι καθε μερα ανοιχτο οποτε δεν ξαναεκανα κοπο να την ξαναψαξω. Αν και εφαγα φολα καποιες φορες απο μερια της οταν δεν εχει διαθεση, δεν ηταν οπως παλια που ηταν αστερι χωρις μα μου
Καλημερα συναγωνιστές πέρασα από paradise μπαίνοντας στο τέρμα αριστερά πρωινή βάρδια και βγήκε μια ψηλή κοπέλα η τσατσα την ονόμασε αρετή έψαξα να την βρω στο λεγόμενω σαιτ αλλά δεν υπάρχει!! Έχει περάσει κανεις ;
Ούτε στης κριτικές την βρήκα!
Την καλησπέρα μου στους συναγωνιστές καινούργιο μέλος αλλά βλέπω αρκετό καιρό τη σελίδα και είπα να κάνω λογαριασμό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας προχθεσινό πέρασμα Πρωινή βάρδια τα πράγματα ήταν απογοητευτικά Περίμενα και προς το απόγευμα να δω και τη Σόνια την περιβόητη και εκεί ρε παιδιά...... αλλιώς στη φωτογραφία .....πολύ Αλλιώς!!!! μέσα ξινισμένη μούρη μου φάνηκε λιγάκι θα θελα πάρα πολύ να είχα προλάβει Και την ναταλι την Κύπρια επειδή στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο μ**** αλλά δυστυχώς δεν την πρόλαβα Ελπίζω να ξανάρθει έχεις κάνεις καμία πληροφορία; Επίσης Γέμισε ο τόπος χοντρόκολες λατίνες.Εντάξει φτάνει ήμαρτον!!!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Τι ειναι αυτα που γραφεις; ουτε για πλακα σεξ χωρις προφυλακτικο.μην παίρνεις και όρκο, εμένα με ρώτησε να βάλω προφυλακτικό? και δεν εννοώ για το τσιμπούκι.
Φυσικά και είπα ναι βάλε.
Υ.Γ. Μην με ρωτήσετε σε ΠΜ ποια είναι, δεν πρόκειται να απαντήσω. Ο συναγωνιστής @yakuza old boy κατόπιν εορτής ανακάλυψε την Αμερική όπως φαίνεται.![]()
Αν μου ελεγε κατι τετοιο θα την εδινα στεγνα εδω περα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
απο τι προστατευω; οτι κανουν και οι αλλες κανει η κοπελα! απλα δινει τζαμπα κουλουρι θεσσαλονικης!Δεν καταλαβαινω το λογο που δεν λες, προστατευεις κοσμο ετσι αν δεν το εχεις καταλαβει
Ναι έχει αναφερθεί σ αυτό το φόρουμ, με σχετικά καλά σχόλια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία του search αυτού του thread και να ψάξεις το όνομα της για να βρεις κάθε αναφορά.Καλημερα συναγωνιστές πέρασα από paradise μπαίνοντας στο τέρμα αριστερά πρωινή βάρδια και βγήκε μια ψηλή κοπέλα η τσατσα την ονόμασε αρετή έψαξα να την βρω στο λεγόμενω σαιτ αλλά δεν υπάρχει!! Έχει περάσει κανεις ;
Τα paradise επίσης έχουν το δικό τους σάιτ, μπορείς να το βρεις με το google.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Αλλη θα λεει και καλο ειναι να πει το ονομα της.Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Για εξυπναδες καλος εισαι.. εγω να πω το ονομα και αυριο που θα της το κοψουν τα αφεντικα, γιατι το μαγαζι χανει στον πελατη 50 με 60 ευρω, τι θα γινει μετα..θα φταιω εγω; ειπα να δωσω την πληροφορια γιατι ευκολα την βρισκεις αμα θελεις να ψαξεις λιγο.Τι είμαστε ρε φιλε CSI New York; Ότι ναναι πραγματικα
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.790
- Πόντοι
- 1.056
Από σένα σαφώς κ πιο έξυπνος.. Ουτε όνομα σε ζήτησα ούτε μαγαζί. Εξάλλου να κλείσω εισητηρια για επιστροφή και να την ψάξω δεν νομίζω. Απλα σε είπα καντο γαργαρα γτ άσκοπο το ποστ. Κ συγνώμη δεν ήξερα ότι θα παίξουμε τους ντετέκτιβ για να βρούμε μια πουτανα. Θα μπορούσες να πεις "πέρασα με την τάδε κ είναι τημια δοκιμάστε την...." Τεσπα όλοι ξέρουν ότι έχεις κάνει φαουλ σε νημα τέτοιο μην δικαιολογίες τα αδικαιολογητα.Για εξυπναδες καλος εισαι.. εγω να πω το ονομα και αυριο που θα της το κοψουν τα αφεντικα, γιατι το μαγαζι χανει στον πελατη 50 με 60 ευρω, τι θα γινει μετα..θα φταιω εγω; ειπα να δωσω την πληροφορια γιατι ευκολα την βρισκεις αμα θελεις να ψαξεις λιγο.
Σίγουρα θα μαθευτεί παντος κ σύντομα απλά εσύ θα νιώσεις άνετος κ θα δικαιολογεις το ποστ σου γτ " ααα δεν ειπα εγώ τπτα δεν φταίω"
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Ασε εμενα...εσυ εισαι απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους στο κοσμο!Από σένα σαφώς κ πιο έξυπνος.. Ουτε όνομα σε ζήτησα ούτε μαγαζί. Εξάλλου να κλείσω εισητηρια για επιστροφή και να την ψάξω δεν νομίζω. Απλα σε είπα καντο γαργαρα γτ άσκοπο το ποστ. Κ συγνώμη δεν ήξερα ότι θα παίξουμε τους ντετέκτιβ για να βρούμε μια πουτανα. Θα μπορούσες να πεις "πέρασα με την τάδε κ είναι τημια δοκιμάστε την...." Τεσπα όλοι ξέρουν ότι έχεις κάνει φαουλ σε νημα τέτοιο μην δικαιολογίες τα αδικαιολογητα.
Σίγουρα θα μαθευτεί παντος κ σύντομα απλά εσύ θα νιώσεις άνετος κ θα δικαιολογεις το ποστ σου γτ " ααα δεν ειπα εγώ τπτα δεν φταίω"
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Ξερεις τι με ειπε μολις εδωσε κωλο..μην πεις τιποτα εξω (εννοουσε τσα2) γιατι θα φας μπουνια, γελουσε και λιγο.Πάντως θα έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα αν φανταστούμε τις τσατσαδες να κάνουν το ίδιο ψάξιμο
και πού μπορούμε να βρούμε αυτή τη Λιλλιάνα, αν επιτρέπεται; Βραδινή;Η Άνια παλιά (πριν την κορώνα) ήταν αστέρι. Τώρα βλέπει από την κάμερα και ουτε καν ανοίγει. Υπάρχει δίπλα το τρελό μιλφάκι η Λιλλιάνα οπότε δεν αγχωνόμαστε!
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.790
- Πόντοι
- 1.056
Αστο φιλε ότι θες καταλαβαίνεις καλό βράδυ κ καλό γύρισμα στο επόμενο επεισόδιο του Ματλοκ. Κ εις ανώτερα με τα λαυρακια σουΑσε εμενα...εσυ εισαι απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους στο κοσμο!απλα εξηγησε μου τι σχεση εχει μια τιμια κοπελα με μια που τα κανει ολα στο απλο; (και κωλο μεσα) δεν θα μαθευτει καθολου και ξερεις γιατι.. δεν το ειπα σε κανενα ουτε εδω φυσικα, ουτε σε πμ. ειπα απο την αρχη θελει λιγο ψαξιμο... δεν ειναι δυσκολο να βρεθει, γιατι φαντασου εγω που παιρνω ΜΟΝΟ απλο και γυρναω μια στο τοσο την βρηκα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.895
- Πόντοι
- 12.815
Ξερεις τι με ειπε μολις εδωσε κωλο..μην πεις τιποτα εξω (εννοουσε τσα2) γιατι θα φας μπουνια, γελουσε και λιγο.
Πως εισαι σιγουρος οτι το εξτραδακι που πηρες, το κανει σε ολους.?? Μηπως παρεξηγισες το δωρακι που σου εκανε.?? το οτι σε γουσταρε κτλ. Γιατι απο οτι καταλαβα 1η φορα την πηρες.???
Εκτος αν πηγες συστημενος απο καποιον αλλον, που πηρε και αυτος τα ιδια με 30€....και ηξερες τι θα παρεις και εσυ.
Δηλαδη λιγο περιεργο μου φενεται κοπελα να δινει δωρακια απλοχερα....
Το οτι καποια κοπελα θα κανει καποιο εξτραδακι ακομα και απο την 1η φορα, δεν ειναι σπανιο, απο προσωπικη εμπειρια.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.895
- Πόντοι
- 12.815
Επεισης, αυτο που υποθηκε αν καποια κοπελα γαμιεται ακαποτα και να το πουμε εδω για να σωθει ο κοσμος....και καλα...
Αν αναφερθει εδω μεσα ενα ονομα μιας κοπελες που τον περνει ακαποτα στο μουνι της, ισως και με το αντιστοιχο αντιτιμο, τι πιστευετε οτι θα γινει την αλλη μερα.?? Δεν θα πατησει κανενας στο μαγαζι.??? ή θα γινεται χαμος απο αυτους που θα πηγαινουν και θα ζητανε ακαποτο γαμισι.???
Φερτε λιγο τα γραφομενα της Αθηνας πριν λιγες μερες στο νου σας τι ζηταει ο κοσμος...
Γνωμη μου αν καποιος πηρε τετοια υπηρεσια απο κοπελα του χωρου, με τον εναν ή τον αλλο τροπο, και σιγουρα υπαρχουν περιστατικα, το τελευταιο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να το κατανομασει γραπτα εδω μεσα....
Αν αναφερθει εδω μεσα ενα ονομα μιας κοπελες που τον περνει ακαποτα στο μουνι της, ισως και με το αντιστοιχο αντιτιμο, τι πιστευετε οτι θα γινει την αλλη μερα.?? Δεν θα πατησει κανενας στο μαγαζι.??? ή θα γινεται χαμος απο αυτους που θα πηγαινουν και θα ζητανε ακαποτο γαμισι.???
Φερτε λιγο τα γραφομενα της Αθηνας πριν λιγες μερες στο νου σας τι ζηταει ο κοσμος...
Γνωμη μου αν καποιος πηρε τετοια υπηρεσια απο κοπελα του χωρου, με τον εναν ή τον αλλο τροπο, και σιγουρα υπαρχουν περιστατικα, το τελευταιο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να το κατανομασει γραπτα εδω μεσα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις