al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Όλα αυτά που γράφω με 50ε... πάντα βραδινή μου είπεΞέρουμε τι ώρα εργάζεται;;και σε τι τιμές είναι;;;
Όλα αυτά που γράφω με 50ε... πάντα βραδινή μου είπεΞέρουμε τι ώρα εργάζεται;;και σε τι τιμές είναι;;;
Να παω να την δω λες.?? ή να παω καρφι στο Ριτακι.???Όλα αυτά που γράφω με 50ε... πάντα βραδινή μου είπε
Μαν την πετυχα ενα βραδυ αυτη την τσουβαλοσακουλα που λες και νωμιζα οτι μας κανει πλακα, αν ζουσε ο Μπονατσος, ισως εβγενε απο την κουζινα φωναζοντας Βλας μπακ.!! ....της λεω θυμηθηκα οτι ειμαι παντρεμενος και εφυγα... με ακολουθαει ως στην πορτα και μου λεει.... τους γαμαω και τους παντρεμενους...θα σε γαμισω ενα βραδυ ...μου κανει γελοντας....τρομακτικη εμπειρια....Και το απογευμα εχει ενα δρακο αυτο το μαγαζι που θελει και λεφτα για να τη γαμησεις![]()
Ε δες την άλλα μετά πάνε ΡίταΝα παω να την δω λες.?? ή να παω καρφι στο Ριτακι.???![]()
Την είδα δύο φορές Αλ ,από εμφάνιση δεν λέει και πολλά για αυτό δεν πέρασα ,σερβιδα δεν ειναι σίγουρα ..γυφτάκι μοιαζει.Ε δες την άλλα μετά πάνε Ρίτα![]()
Μα το έγραψα αν δεν κολλήσεις στην εμφάνιση μπαίνεις.... ναι γυφταριο κανονικό ίσως είναι σερβογυφτισσαΤην είδα δύο φορές Αλ ,από εμφάνιση δεν λέει και πολλά για αυτό δεν πέρασα ,σερβιδα δεν είμαι σίγουρα ..γυφτάκι μοιαζει.
Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή γιατί μπαζο δεν το λες αλλά δεν σε εντυπωσιάζει και στο σαλοναρισμα
Το διάβασα εννοείται..!Μα το έγραψα αν δεν κολλήσεις στην εμφάνιση μπαίνεις.... ναι γυφταριο κανονικό ίσως είναι σερβογυφτισσα
Είπες ιονελα,που χάθηκε εκείνη η μουναρα η ξανθιά που δούλευε στο Σαπφούς στο Βαρδάρη 2012-13 ;;παν τα καλά τα χρόνια ρε γμτ..Όταν δούλευε ως Ιονελα στο Φώκαιας 17 στον οροφο,κάθετη στη Φυλής, έκανε γυμνό μπουκι κ 69.Εδω την είδε artista κ δεν έκανε.Σωστα θυμάσαι.
Την είδα δύο φορές Αλ ,από εμφάνιση δεν λέει και πολλά για αυτό δεν πέρασα ,σερβιδα δεν ειναι σίγουρα ..γυφτάκι μοιαζει.
Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή γιατί μπαζο δεν το λες αλλά δεν σε εντυπωσιάζει και στο σαλοναρισμα
Μα το έγραψα αν δεν κολλήσεις στην εμφάνιση μπαίνεις.... ναι γυφταριο κανονικό ίσως είναι σερβογυφτισσα
Θα παω να την δω, ετσι και αλλιως στο δρομο μου ειναι ....Μονο μην φαμε καμια πορτα απο την Ριτα και την εχει κανας μεσα κανα ...30ωρο προγραμμα.!!!!Η Νάταλι ήταν κουκλίτσα μπροστά της... αυτή είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας με λίγο κρεμαστά βυζιά λίγο κοιλιά, λίγο ζαρωμένο κωλο και σκουρόχρωμη.
Αλλά έχει θετική αύρα στο σαλόνι και όπως αποδείχθηκε,το ένστικτο μου είχε δίκιο που πέρασα
μπα δεν θα σου αρέσει ....Θα παω να την δω, ετσι και αλλιως στο δρομο μου ειναι ....Μονο μην φαμε καμια πορτα απο την Ριτα και την εχει κανας μεσα κανα ...30ωρο προγραμμα.!!!!![]()
κατα τις 13:30-14:00καλησπερα τι ωρα πηγες φιλος στην αμαλια πετρου ερημιτη?
αμαλια δεξια απο το medusa λες?Μια μαυρομαλλα με καρε μαλλι?
πετρου ερημιτη 2α -πρωινη-μεσημεριανη .ειναι μαυρομαλλα με λιγο πιο μακρυ μαλλι απο καρε .λες να ακουσα λαθος?πολυ γλυκια και μικρουλα ,αστερακι .δεν νομιζω να ειναι διπλα στο medusa που αναφερειςαμαλια δεξια απο το medusa λες?Μια μαυρομαλλα με καρε μαλλι!?
Και γιατί δεν πας στην Καρίνα?Έκανε κάνεις σήμερα βόλτα; Είδε αν είναι η Ιζαμπέλα δίπλα στο medusa? Κι αν δεν είναι δεν έχω εναλλακτική να το δώσω κάπου ρε πουστη μου, μια αντικειμενικά μουναρα να μην έχει ολόκληρη Θεσσαλονίκη...
Δε την ξέρω καν alΚαι γιατί δεν πας στην Καρίνα?
Ε για πάνε Μινώταυρου 3 και δες και μόνος σου... αφού ψάχνεις ωραίο μουνι γι αυτό στην προτείνω.Δε την ξέρω καν al
Που τη βρίσκω; Επειδή σε διαβάζω χρόνια, με όλο το σεβασμό, έχουμε διαφορετικά θέλω από τις πουτανες, εμένα με φτιάχνει η εμφάνιση, εσύ κυνηγάς πιο σκυλιά του πολέμου. Αλλά έμπειρος είσαι οπότε μπορείς να κρίνεις που κυμαίνεται εμφανισιακά