Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Καλησπέρα! έμαθε κανείς τι έγινε με sabrina απο Hot lady??? καποιος εγραψε κριτική στο αλλο site οτι πηρε προγραμμα 69 και δεν ηταν καθαρη,τώρα βλέπω οτι δουλεύει μέχρι σήμερα και απο αύριο έρχεται μια άλλη κοπέλα που λέγεται valeria,ενώ η channel πάει πρωινή από αύριο....έχει γούστο να τη διώξανε την sabrina....εάν άκουσε κανείς κάτι να μας πει....

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες. Έχει κανείς δοκιμάσει την Mona Lisa από το paradise??

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Δείτε κολαθρα στο δίπλα σάιτ μιας νεοφερμένης κομομβιανης Valeria αν είναι και από κοντά έτσι κάνω και καταδρομική και ας είναι και κομοδίνο.....
Αυτες οι Κολομβιανες που φερνουν τωρα τελευταια μεγαλη επιτυχια ρε παιδακι μου! Αν ειναι και λιγο ομορφουλες εννοειται... Εξωτικες! Μου αρεσε πολυ στην φατσα και στο σωμα αυτη που ειπες... Λεω να επισκευτω και εγω... Πολυ ομορφη πρωτα στο προσωπο και στο σωμα εννοειται... Βασικα πρεπει να διωξουμε τις απαραδεκτες ελληνιδες να τις πηδαν οι ζουλου στην αφρικη και να φερουμε εδω γυναικες απο αλλη ρατσα γιατι ετσι οπως ειναι...

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Ξερει κανεις τι εγινε με την Ιρα που φαινεται στο ***** οτι ειναι στο Sex & the city..;
Πηγα την Δευτερα το πρωι κι ηταν κλειστο και πγα τελικα στην Ελενα την Ρουμανα στην Π.Ερημιτη και την Αντζελινα στο Paradise.. Ωραιες βυζαρες και καλες εντυπωσεις και για τις δυο..
Ειδκα η Αντζελινα ειναι μουναρα και σωματαρα..!
Πηρα τηλεφωνο και την Τριτη στο Sex & the city και μου ειπαν οτι η Ιρα σταματησε κι οτι εχουν νεα κοπελα..
Πηγα και την ειδα, ξανθια με σχετικα μεγαλες βυζαρες γυρω στα 30, Τατιανα αν θυμαμαι καλα..
Μετα ειδα και την Λυδια, αλλα βγηκε με κατι που εκρυβε τελειως το στηθος της και δεν μου φανηκε μεγαλο οπως το ειδα... Αν οντως εχει μεγαλο ειναι μαλακια να το κρυβει, γιατι εγω οπως την ειδα ετσι δεν με τραβηξε ιδιαιτερα...
Παντως η Ιρα φαινοταν τουμπανο στις φωτο και το παραξενο ειναι οτι την εχουν ακομα στο προγραμμα..
Την ειδε κανεις απο κοντα..; Υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει εκει ή σε καποιο αλλο στουντιο..;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Ξερει κανεις τι εγινε με την Ιρα που φαινεται στο ***** οτι ειναι στο Sex & the city..;
Πηγα την Δευτερα το πρωι κι ηταν κλειστο και πγα τελικα στην Ελενα την Ρουμανα στην Π.Ερημιτη και την Αντζελινα στο Paradise.. Ωραιες βυζαρες και καλες εντυπωσεις και για τις δυο..
Ειδκα η Αντζελινα ειναι μουναρα και σωματαρα..!
Πηρα τηλεφωνο και την Τριτη στο Sex & the city και μου ειπαν οτι η Ιρα σταματησε κι οτι εχουν νεα κοπελα..
Πηγα και την ειδα, ξανθια με σχετικα μεγαλες βυζαρες γυρω στα 30, Τατιανα αν θυμαμαι καλα..
Μετα ειδα και την Λυδια, αλλα βγηκε με κατι που εκρυβε τελειως το στηθος της και δεν μου φανηκε μεγαλο οπως το ειδα... Αν οντως εχει μεγαλο ειναι μαλακια να το κρυβει, γιατι εγω οπως την ειδα ετσι δεν με τραβηξε ιδιαιτερα...
Παντως η Ιρα φαινοταν τουμπανο στις φωτο και το παραξενο ειναι οτι την εχουν ακομα στο προγραμμα..
Την ειδε κανεις απο κοντα..; Υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει εκει ή σε καποιο αλλο στουντιο..;
Και να το εδειχνε ρε τυπε τα εχουμε πει δεν αφηνει πολλα πολλα. Δωρο αδωρον

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Ποια είναι η πιο όμορφη ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης αυτό το διάστημα;;; Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η εμφάνιση από την απόδοση
Κανε κ καμία καταφατική πρόταση όχι μόνο ερωτηματικές

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Ξέρετε έχω αρκετές απορίες για τους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης επειδή έχω καιρό να τους επισκεφτώ και ρωτάω για να μάθω
Πήρες κάποιες απαντήσεις στις προηγούμενές ερωτήσεις σου δεν επισκέφτηκες καμία να μας πεις πως πέρασες

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Και να το εδειχνε ρε τυπε τα εχουμε πει δεν αφηνει πολλα πολλα. Δωρο αδωρον
Εχετε γραψει κατι για την Ιρα..; Κοιταξα και μερικες σελιδες πισω, αλλα δεν ειδα τιποτα..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766
Εχετε γραψει κατι για την Ιρα..; Κοιταξα και μερικες σελιδες πισω, αλλα δεν ειδα τιποτα..
Αφού συνέχεια κλειστό ήταν τα μεσημέρια και τώρα που άνοιξε έχουν μία άλλη...μας δούλεψαν κανονικά και εγώ πήγαινα να την βρω

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
703
Πόντοι
301
Καλησπέρα συναγωνιστές δίπλα από το Medusa δεξιά πλευρά υπάρχει ένα petit καρέ μαλλί!! Λέει τίποτα το δοκίμασε κάνεις?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα συναγωνιστές δίπλα από το Medusa δεξιά πλευρά υπάρχει ένα petit καρέ μαλλί!! Λέει τίποτα το δοκίμασε κάνεις?
Καστανή;; ρώτα αν την λένε Μαρία είχα γράψει ότι μπήκε φίλος και είπε χάλια

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Ποια Ιρα ρε τυπε. Για την λυδια λεω.
Σε αλλα νεα εχουμε καμ μπακ της κολομβιανης συλβιας!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Εθεάθη και μια Αντριάνα στο δίπλα σάιτ, λατίνα λέει! Αν έχει όντως τέτοια κωλαρα όπως δείχνει θα την καβαλήσουν κάμποσες πουτσες!

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Βόλτα σήμερα με κατεύθυνση προς Ρίτα. Επιστρέφει σε 2 εβδομάδες.

Μη πάει χαμένη η μέρα κατέληξα σε Εμμανουέλα Bad girls. 60 άνευ. κάπως σαν να έπεσε σε σχέση με παλιά από θέμα όρεξης. δεύτερη φορά μέσα στη βδομάδα που είναι κάπως πεσμένη. Σταθερή αξία όμως όπως πάντα.

Φεύγοντας, πέρασμα και από Καρίνα, δε κρατήθηκα το τιμήσαμε κ αυτό το κορίτσι. 40 άνευ. βυζί μέτρια πράγματα με ωραία ρόγα. ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο σε θέμα dt. σχεδόν ανύπαρκτη χρήση χεριού σε επίπεδα mouthfuck. στη συνέχεια 2 στάσεις για να δοκιμαστεί και επί του αγώνα, καλούτσικο στήσιμο στα 4 όπου έγινε και κατάθεση.

Από ότι αναφέρει το άλλο σίτε ήρθε κ Σύλβια το κολομβιανό στο πόισον . Δε πέρασα να εξακριβώσω, άναβε και το λαμπάκι με τα πόδια θα γυρνούσα .

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Πηγα στην καινουργια Βαλερια την Κολομβιανα στο hotlady. Τρελη φολα στο κρεβατι, ικανη να ξεσηκωσει φασαριες στο μπουρδελο και διαδηλωσεις και τα λεφτα μου πισω. Δεν της εχει εξηγησει κανεις πως πρεπει να πηδιεσαι στα μπουρδελα στη Σαλονικη (φυσιολογικα σαν ανθρωπος). Το εχει βεβαια αυτο το hotlady... Συγνωμη ιδιοκτητες, θα πρεπει να εξηγητε στα κοριτσια πως πρεπει να πηδιουνται εδω (φυσιολογικα σαν ανθρωποι). Το εχει βεβαια αυτο το κακο διαχρονικα το μαγαζι... Δεν πρεπει να φταινε μονο οι γυναικες του... Μαλλον φταινε οι ιδιοκτητες του πρωτα απο ολα. Κοκκινη οριστικη στο συγκεκριμενο μπου.

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746

Μη πάει χαμένη η μέρα κατέληξα σε Εμμανουέλα Bad girls. 60 άνευ. κάπως σαν να έπεσε σε σχέση με παλιά από θέμα όρεξης. δεύτερη φορά μέσα στη βδομάδα που είναι κάπως πεσμένη. Σταθερή αξία όμως όπως πάντα.

Φεύγοντας, πέρασμα και από Καρίνα, δε κρατήθηκα το τιμήσαμε κ αυτό το κορίτσι. 40 άνευ. βυζί μέτρια πράγματα με ωραία ρόγα. ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο σε θέμα dt. σχεδόν ανύπαρκτη χρήση χεριού σε επίπεδα mouthfuck. στη συνέχεια 2 στάσεις για να δοκιμαστεί και επί του αγώνα, καλούτσικο στήσιμο στα 4 όπου έγινε και κατάθεση.

Από ότι αναφέρει το άλλο σίτε ήρθε κ Σύλβια το κολομβιανό στο πόισον . Δε πέρασα να εξακριβώσω, άναβε και το λαμπάκι με τα πόδια θα γυρνούσα .

Φιλος στο αλλο σαιτ δειχνει στο Ποισον μια Ανδριαννα. Την Συλβια την εχει στο Σεξ ν δ Σιτυ. Κανουν κατι μπερδεματα με τις κοπελες παντως. Αλλη λενε κ αλλη εχουν καποιες φορες.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.718
Πόντοι
201

Γειά σου φίλε,θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η Καρινα με το 40αρι τα παίρνει στο στόμα CIM όπως έκανε παλιά ή σταμάτησε? Η δε Εμανουελλα μήπως είναι η γνωστή παλιά ρουμάνα με την κωλαρα πιου είχε ένα μεγάλο τατουάζ στην μέση πανω απο τον κωλο ,στο πόδι και πιρσινκ στο φρύδι?

Grkav

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Γειά σου φίλε,θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η Καρινα με το 40αρι τα παίρνει στο στόμα CIM όπως έκανε παλιά ή σταμάτησε? Η δε Εμανουελλα μήπως είναι η γνωστή παλιά ρουμάνα με την κωλαρα πιου είχε ένα μεγάλο τατουάζ στην μέση πανω απο τον κωλο ,στο πόδι και πιρσινκ στο φρύδι?
Την ξανθιά με το x6 το άσπρο ?τι καβλαρος ρε παιδί μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom