You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
Hyundai_Elantra
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2022
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Οτι καυλύτερο κυκλοφορεί σε μπασκετική antetokounmpo version FIBA EuroBasket 2022 το μωρό!!! (Παω σημερα το βραδυ καρφι για Ριτα στο Βενους 2 και ηταν κλειστη. Βλεπω μερικα κοριτσια και αποφασιζω να μπω ακριβως απεναντι σε μια ομορφουλα Ουκρανη την Καρινα. Μιλαμε πρωτη φορα νομιζα οτι η γυναικα γουσταρε περισσοτερο απο εμενα! Απιστευτη! Τι υπηρεσιες τι απολα. Επαθα πλακα. Αυτη αμα δεν εχει πελατεια την κοβω να πληρωνει τον κοσμο που περναει για να τον πηδηξει... Πραγματικα φοβερη και μπραβο της. Πρωτη φορα πετυχαινω κοπελα που να γουσταρει τοσο...
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 567
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα! έμαθε κανείς τι έγινε με sabrina απο Hot lady??? καποιος εγραψε κριτική στο αλλο site οτι πηρε προγραμμα 69 και δεν ηταν καθαρη,τώρα βλέπω οτι δουλεύει μέχρι σήμερα και απο αύριο έρχεται μια άλλη κοπέλα που λέγεται valeria,ενώ η channel πάει πρωινή από αύριο....έχει γούστο να τη διώξανε την sabrina....εάν άκουσε κανείς κάτι να μας πει....
O_Dikastis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Παίδες. Έχει κανείς δοκιμάσει την Mona Lisa από το paradise??
Αυτες οι Κολομβιανες που φερνουν τωρα τελευταια μεγαλη επιτυχια ρε παιδακι μου! Αν ειναι και λιγο ομορφουλες εννοειται... Εξωτικες! Μου αρεσε πολυ στην φατσα και στο σωμα αυτη που ειπες... Λεω να επισκευτω και εγω... Πολυ ομορφη πρωτα στο προσωπο και στο σωμα εννοειται... Βασικα πρεπει να διωξουμε τις απαραδεκτες ελληνιδες να τις πηδαν οι ζουλου στην αφρικη και να φερουμε εδω γυναικες απο αλλη ρατσα γιατι ετσι οπως ειναι...Δείτε κολαθρα στο δίπλα σάιτ μιας νεοφερμένης κομομβιανης Valeria αν είναι και από κοντά έτσι κάνω και καταδρομική και ας είναι και κομοδίνο.....
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 44
- Like
- 2.702
- Πόντοι
- 6.940
τις κυριακές ποτέ είναι μέρα του κυρίου αθεόφοβοιεσυ ησουν κυριακη μεσημερι που ελεγε η τσατσα "κανει ενα γυμνο μεσα κι ερχεται"?

sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 474
- Πόντοι
- 2.357
Ξερει κανεις τι εγινε με την Ιρα που φαινεται στο ***** οτι ειναι στο Sex & the city..;
Πηγα την Δευτερα το πρωι κι ηταν κλειστο και πγα τελικα στην Ελενα την Ρουμανα στην Π.Ερημιτη και την Αντζελινα στο Paradise.. Ωραιες βυζαρες και καλες εντυπωσεις και για τις δυο..
Ειδκα η Αντζελινα ειναι μουναρα και σωματαρα..!
Πηρα τηλεφωνο και την Τριτη στο Sex & the city και μου ειπαν οτι η Ιρα σταματησε κι οτι εχουν νεα κοπελα..
Πηγα και την ειδα, ξανθια με σχετικα μεγαλες βυζαρες γυρω στα 30, Τατιανα αν θυμαμαι καλα..
Μετα ειδα και την Λυδια, αλλα βγηκε με κατι που εκρυβε τελειως το στηθος της και δεν μου φανηκε μεγαλο οπως το ειδα... Αν οντως εχει μεγαλο ειναι μαλακια να το κρυβει, γιατι εγω οπως την ειδα ετσι δεν με τραβηξε ιδιαιτερα...
Παντως η Ιρα φαινοταν τουμπανο στις φωτο και το παραξενο ειναι οτι την εχουν ακομα στο προγραμμα..
Την ειδε κανεις απο κοντα..; Υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει εκει ή σε καποιο αλλο στουντιο..;
Πηγα την Δευτερα το πρωι κι ηταν κλειστο και πγα τελικα στην Ελενα την Ρουμανα στην Π.Ερημιτη και την Αντζελινα στο Paradise.. Ωραιες βυζαρες και καλες εντυπωσεις και για τις δυο..
Πηρα τηλεφωνο και την Τριτη στο Sex & the city και μου ειπαν οτι η Ιρα σταματησε κι οτι εχουν νεα κοπελα..
Πηγα και την ειδα, ξανθια με σχετικα μεγαλες βυζαρες γυρω στα 30, Τατιανα αν θυμαμαι καλα..
Μετα ειδα και την Λυδια, αλλα βγηκε με κατι που εκρυβε τελειως το στηθος της και δεν μου φανηκε μεγαλο οπως το ειδα... Αν οντως εχει μεγαλο ειναι μαλακια να το κρυβει, γιατι εγω οπως την ειδα ετσι δεν με τραβηξε ιδιαιτερα...
Παντως η Ιρα φαινοταν τουμπανο στις φωτο και το παραξενο ειναι οτι την εχουν ακομα στο προγραμμα..
Την ειδε κανεις απο κοντα..; Υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει εκει ή σε καποιο αλλο στουντιο..;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.566
- Πόντοι
- 33.365
Και να το εδειχνε ρε τυπε τα εχουμε πει δεν αφηνει πολλα πολλα. Δωρο αδωρονΞερει κανεις τι εγινε με την Ιρα που φαινεται στο ***** οτι ειναι στο Sex & the city..;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.655
- Πόντοι
- 3.556
Κανε κ καμία καταφατική πρόταση όχι μόνο ερωτηματικέςΠοια είναι η πιο όμορφη ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης αυτό το διάστημα;;; Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η εμφάνιση από την απόδοση
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.655
- Πόντοι
- 3.556
Πήρες κάποιες απαντήσεις στις προηγούμενές ερωτήσεις σου δεν επισκέφτηκες καμία να μας πεις πως πέρασεςΞέρετε έχω αρκετές απορίες για τους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης επειδή έχω καιρό να τους επισκεφτώ και ρωτάω για να μάθω
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.437
- Πόντοι
- 37.762
Ξανασωθηκες...Πήρες κάποιες απαντήσεις στις προηγούμενές ερωτήσεις σου δεν επισκέφτηκες καμία να μας πεις πως πέρασες
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 474
- Πόντοι
- 2.357
Εχετε γραψει κατι για την Ιρα..; Κοιταξα και μερικες σελιδες πισω, αλλα δεν ειδα τιποτα..Και να το εδειχνε ρε τυπε τα εχουμε πει δεν αφηνει πολλα πολλα. Δωρο αδωρον
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.832
- Πόντοι
- 4.986
Αφού συνέχεια κλειστό ήταν τα μεσημέρια και τώρα που άνοιξε έχουν μία άλλη...μας δούλεψαν κανονικά και εγώ πήγαινα να την βρωΕχετε γραψει κατι για την Ιρα..; Κοιταξα και μερικες σελιδες πισω, αλλα δεν ειδα τιποτα..
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 2.826
Καστανή;; ρώτα αν την λένε Μαρία είχα γράψει ότι μπήκε φίλος και είπε χάλιαΚαλησπέρα συναγωνιστές δίπλα από το Medusa δεξιά πλευρά υπάρχει ένα petit καρέ μαλλί!! Λέει τίποτα το δοκίμασε κάνεις?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.566
- Πόντοι
- 33.365
Ποια Ιρα ρε τυπε. Για την λυδια λεω.Εχετε γραψει κατι για την Ιρα..; Κοιταξα και μερικες σελιδες πισω, αλλα δεν ειδα τιποτα..
Σε αλλα νεα εχουμε καμ μπακ της κολομβιανης συλβιας!
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 201
Εθεάθη και μια Αντριάνα στο δίπλα σάιτ, λατίνα λέει! Αν έχει όντως τέτοια κωλαρα όπως δείχνει θα την καβαλήσουν κάμποσες πουτσες!
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 44
- Like
- 2.702
- Πόντοι
- 6.940
Βόλτα σήμερα με κατεύθυνση προς Ρίτα. Επιστρέφει σε 2 εβδομάδες.
Μη πάει χαμένη η μέρα κατέληξα σε Εμμανουέλα Bad girls. 60 άνευ. κάπως σαν να έπεσε σε σχέση με παλιά από θέμα όρεξης. δεύτερη φορά μέσα στη βδομάδα που είναι κάπως πεσμένη. Σταθερή αξία όμως όπως πάντα.
Φεύγοντας, πέρασμα και από Καρίνα, δε κρατήθηκα το τιμήσαμε κ αυτό το κορίτσι. 40 άνευ. βυζί μέτρια πράγματα με ωραία ρόγα. ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο σε θέμα dt. σχεδόν ανύπαρκτη χρήση χεριού σε επίπεδα mouthfuck. στη συνέχεια 2 στάσεις για να δοκιμαστεί και επί του αγώνα, καλούτσικο στήσιμο στα 4 όπου έγινε και κατάθεση.
Από ότι αναφέρει το άλλο σίτε ήρθε κ Σύλβια το κολομβιανό στο πόισον . Δε πέρασα να εξακριβώσω, άναβε και το λαμπάκι με τα πόδια θα γυρνούσα .

Μη πάει χαμένη η μέρα κατέληξα σε Εμμανουέλα Bad girls. 60 άνευ. κάπως σαν να έπεσε σε σχέση με παλιά από θέμα όρεξης. δεύτερη φορά μέσα στη βδομάδα που είναι κάπως πεσμένη. Σταθερή αξία όμως όπως πάντα.
Φεύγοντας, πέρασμα και από Καρίνα, δε κρατήθηκα το τιμήσαμε κ αυτό το κορίτσι. 40 άνευ. βυζί μέτρια πράγματα με ωραία ρόγα. ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο σε θέμα dt. σχεδόν ανύπαρκτη χρήση χεριού σε επίπεδα mouthfuck. στη συνέχεια 2 στάσεις για να δοκιμαστεί και επί του αγώνα, καλούτσικο στήσιμο στα 4 όπου έγινε και κατάθεση.
Από ότι αναφέρει το άλλο σίτε ήρθε κ Σύλβια το κολομβιανό στο πόισον . Δε πέρασα να εξακριβώσω, άναβε και το λαμπάκι με τα πόδια θα γυρνούσα .

Τελευταία τροποποίηση:
Πηγα στην καινουργια Βαλερια την Κολομβιανα στο hotlady. Τρελη φολα στο κρεβατι, ικανη να ξεσηκωσει φασαριες στο μπουρδελο και διαδηλωσεις και τα λεφτα μου πισω. Δεν της εχει εξηγησει κανεις πως πρεπει να πηδιεσαι στα μπουρδελα στη Σαλονικη (φυσιολογικα σαν ανθρωπος). Το εχει βεβαια αυτο το hotlady... Συγνωμη ιδιοκτητες, θα πρεπει να εξηγητε στα κοριτσια πως πρεπει να πηδιουνται εδω (φυσιολογικα σαν ανθρωποι). Το εχει βεβαια αυτο το κακο διαχρονικα το μαγαζι... Δεν πρεπει να φταινε μονο οι γυναικες του... Μαλλον φταινε οι ιδιοκτητες του πρωτα απο ολα. Κοκκινη οριστικη στο συγκεκριμενο μπου.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41