Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Ξαναπληρωσα την μαυρομαλα Μπεατρις στο παρανταιζ, και αυτη την φορα την επεξεργαστικα περισοτερο απο οτι την πρωτη φορα, η κοπελα εχει ωραια φατσουλα, ελληνικα ελαχιστα, συννεονηση στα Αγγλικα, μικρο βυζακι, μονο απο πανω οταν ανεβαινει κρεμαει καλα το βυζακι της, και τα μειον ειναι απο την μεση και κατω εχει ανομοιομορφο σωμα, μπουτια χοντρα, αλλα εχει κωλαρα.!! Την εβαλα μπρουμυτα και πραγματικα ο κωλος της προεξηχε.!! καποιους θα τους ξενισει αυτη η εικονα, καποιους θα τους εξιταρει. Στα του αγωνα το γκομενακι δεν προσπαθει οσο πρεπει, πληρωσα 69, η πιπα της μετρια, το μουνακι της πεντακαθαρο, αφησε δαχτυλα, στο σεξ δεν συμετεχει.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Δεν διαφωνώ για υπηρεσίες απλά το ωραιο σωμα είναι καθαρά υποκειμενικό κ απέχει πολύ από την αντικειμενική άποψη του συνόλου. Αυτά. Μην ασχοληθούμε άλλο με την Βλαντα στο νημα.
Ναι φίλε μου συμφωνώ! Και κυτταρίτιδα έχει και ραγάδες έχει! Όπως είπες φαίνεται ότι είναι θεία! Δεν προσπαθώ να την βγάλω ούτε πιτσιρικά ούτε μοντέλο! Απλά ότι αξίζει μια επίσκεψη!

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Δοκιμάστηκε η Τίνα (αναφορά της στο φαιντ γκερλς).

Δεκτική σε δάχτυλα, γλωσσόφιλα, άνετη στον χρόνο, και άφησε και CIM.
Στα μείον ασχημούλα, και λίγη κοιλίτσα ή οποία ήταν και κάπως πλαδαρή.

Με μέγιστο το 10 ο βαθμός της 6 - 6,5

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Οι τιμές γενικά στα μπουρδέλα venus villa erotica και σε όλα πόσο πάνε είμαι μικρός σε ηλικία και δεν έχω ξαναπάει και σκέφτομαι να κάνω την αρχή απλά θέλω να είμαι ενημερωμένος
Έχει κάποια που ξεκινάνε από 30 και τα αλλά που ξεκινάνε από 40! Για να μάθεις τι γίνετε και να μπεις στο κλίμα μιας και είσαι μικρός πρέπει να τα περπατήσεις λίγο! Να δεις και από κοντά τις κοπέλες για να πάρεις μια γενική εικόνα και να αρχίσεις να επιλέγεις στόχους! Κάποιες επισκέψεις θα είναι αποτυχημένες πιστεύω,τουλάχιστον στην αρχη! Αλλά εδώ οι γνώμες θα σε βοηθήσουν κάπως για το τι κάνει η κάθε κοπέλα μέσα! Διάβασε και κάμποσες σελίδες πριν να βγάλεις τα συμπεράσματα σου, κάνε επίσκεψη να δεις και την εμφάνιση και οποία σου αρέσει γαμα! Καλή αρχή και με προσοχή!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
Αυτή η xenia μήπως είναι η Κατερίνα ; Γιατί με το που βγάλανε την Κατερίνα απο το site έβαλαν αμέσως μετα την xenia , και επίσης ψιλομοιάζουν και στις φωτογραφίες στο σώμα τουλάχιστον αφού πρόσωπο δεν δείχνει η καινούργια. Και απο οτι φαίνεται μοιάζουν και στις υπηρεσίες αν πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες :P

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Αυτή η xenia μήπως είναι η Κατερίνα ; Γιατί με το που βγάλανε την Κατερίνα απο το site έβαλαν αμέσως μετα την xenia , και επίσης ψιλομοιάζουν και στις φωτογραφίες στο σώμα τουλάχιστον αφού πρόσωπο δεν δείχνει η καινούργια. Και απο οτι φαίνεται μοιάζουν και στις υπηρεσίες αν πρόκειται για διαφορετικές κοπέλες :P
Da!Stay away!

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Βραδινή επίσκεψη με Nary... Η αποθέωση σχετικά με την εμφάνιση ξεπερνά τα δεδομένα μου.. Μέτρια πράγματα θα έλεγα, μιας και είναι εμφανής τα τραβήγματα στο πρόσωπο όπως και άλλες λεπτομέρειες η οποίες την αγριεύουν.
Στα του αγώνα αρκετά καλό με συμμετοχή και διάθεση, πίπα πολύ καλή (dt με έμφαση στη γύρω περιοχή). Ενώ άργησα, χωρίς το παραμικρό παράπονο για το χρόνο. Ίσως από τα τοπ αυτή τη στιγμή μέσα στο δωμάτιο.
Προφανώς αξίζει, το ότι όμως συγκρίνεται με Λάρα με ξεπερνά επίσης. Ακολουθεί κριτική λίαν συντόμως.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως για μεσημέρι Κυριακής,πήγα στη Ρίτα σήμερα ,καθώς δεν έχω σκοπό να βγω βράδυ .ωραία πράγματα ,δεν έχει και κόσμο τέτοιες ώρες ..σε υπηρεσίες είναι γνωστές δεν θα γράψω λεπτομέρειες!

paok01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2022
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα και συγγνωμη που θετω ενα ασχετο ζητημα ως προς την ουσια της συζήτησης, αλλα θελω τη βοήθεια σας.

Ειμαι 22 ετων και παρθενος.
Σκεφτομαι, λοιπον, να επισκευθω καποιο στουντιο.
Η ερώτησή μου ειναι η εξης:

Κατα τη διάρκεια του sex, οταν ερθει η ωρα να τελειώσω, τελειωνω χωρις κανενα πρόβλημα μεσα στην καποτα, που ειναι μεσα στη γυναικα, ή τραβιεμαι και τελειωνω εξω.
Η λογικη λεει το 2ο.
Στην 1η περίπτωση υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης?

Σας ευχαριστώ για τις τυχόν απαντησεις!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Βραδινή επίσκεψη με Nary... Η αποθέωση σχετικά με την εμφάνιση ξεπερνά τα δεδομένα μου.. Μέτρια πράγματα θα έλεγα, μιας και είναι εμφανής τα τραβήγματα στο πρόσωπο όπως και άλλες λεπτομέρειες η οποίες την αγριεύουν.
Στα του αγώνα αρκετά καλό με συμμετοχή και διάθεση, πίπα πολύ καλή (dt με έμφαση στη γύρω περιοχή). Ενώ άργησα, χωρίς το παραμικρό παράπονο για το χρόνο. Ίσως από τα τοπ αυτή τη στιγμή μέσα στο δωμάτιο.
Προφανώς αξίζει, το ότι όμως συγκρίνεται με Λάρα με ξεπερνά επίσης. Ακολουθεί κριτική λίαν συντόμως.
Πλάκα πλάκα φίλε τι γίνετε; Είσαι παλιός στα κόλπα και κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Πες μου σε παρακαλώ αν γνωρίζεις ποτέ θα έρθει η Λαρα;

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
101
Πόντοι
4.165
Παιδια καλησπερα και συγγνωμη που θετω ενα ασχετο ζητημα ως προς την ουσια της συζήτησης, αλλα θελω τη βοήθεια σας.

Κατα τη διάρκεια του sex, οταν ερθει η ωρα να τελειώσω, τελειωνω χωρις κανενα πρόβλημα μεσα στην καποτα, που ειναι μεσα στη γυναικα, ή τραβιεμαι και τελειωνω εξω.
Η λογικη λεει το 2ο.

Μόνο αν σπάσει το προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση να γίνεις πατέρας, αν και αυτές οι κοπέλες μπορεί να περνούν και αντισυλληπτικά χάπια αν χρειαστεί. Είναι απειροελάχιστη η πιθανότητα να γίνεις πατέρας έτσι, και ακόμη και να γινόσουν το πιο πιθανό είναι να μην το μάθεις ποτέ. Οπότε ναι μπορείς να τελειώσεις και μέσα στην κοπέλα αρκεί να είναι με προφυλακτικό.

Φιλική συμβουλή πάντως προσπάθησε να είσαι ήρεμος χωρίς άγχος και να μην σκέφτεσαι τέτοιες βλακείες. Γιατί αν είσαι αγχωμένος όπως οι περισσότεροι την πρώτη φορά μπορεί και να μην τελειώσεις καν λόγω άγχους στον λίγο χρόνο που έχεις.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.227
Πόντοι
6.135

Η λογικη λεει το 2ο.

Δεν τραβιεσαι εκτός αν έχεις πάρει πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τελειώσεις κάπου αλλού.

Όπως είπε και ο tsilimpourditsas από πάνω μην έχεις άγχος. Είναι εύκολο να στο λέμε αλλά όσο θυμάμαι την δική μου πρώτη φορά, τώρα γελάω, τότε ήμουν ένα κινούμενο άγχος.

Επίσης αν πας σε έμπειρη κοπέλα και της πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά, λογικά θα σε προσέξει παραπάνω.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
χενια = κατερινα οτι χειροτερο μεσα στο δωματιο!!!
μακρια παιδια μην την πατησετε!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235

Η λογικη λεει το 2ο.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά τα προφυλακτικά είναι ασφαλή μόνο κατά 97-99% στην καλύτερη περίπτωση.Αν προκύψει εγκυμοσύνη δεν θα σου ζητήσει συμμετοχή για το ο,τιδηποτε αν είναι επαγγελματίας γιατί θα υπάρχουν πολλοί πιθανοί "μπαμπάδες"...που να ψάχνει τώρα;Βέβαια πιο ασφαλείς περιπτώσεις στο κομμάτι αυτό είναι όσες είναι άνω των 45...άσε που όλο και κάτι θα μάθεις από αυτες .:sunglasses::wink:
Αυτά να τα προσέχεις πιο πολύ σε περίπτωση σεξ με ερασιτεχνη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796

Η λογικη λεει το 2ο.

Να κοιτάξεις να πάρεις κάτι μέτριο σε ηλικία,μην βάλεις πρώτη επιλογή την εμφάνιση .
Για πρώτη φορά σε πιτσιρικά η μοντέλο δεν θα περάσεις καλά .κοίτα να διαλέξεις κάτι έμπειρο και χύσε όπου αισθάνεσαι πρώτη σου φορά είναι έτσι και αλλιώς .

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0

Η λογικη λεει το 2ο.

Η 1η φορά πολλές φορές είναι και αυτή που σου μένει για αυτό μην σκεφτείς πολλά. Πάνε πέρνα καλά και μην έχεις άγχος

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
310
Λοιπόν σήμερα έκανα μια γύρα γλυκούλα στο ίνα και μια λεπτή ψιλή μουναρα με φτιαγμένα φουσκωμένα χίλια Στέλλα στο Hot lady. Πήγα και στο bella dona όπου ήταν η Nastia, λίγο ασχημούλα θα τη χαρακτήριζα. Τελικά κατέληξα στο Bad girls με την Άννα. Ελληνίδα μελαχρινή γύρω στο 165. Η κοπέλα είναι όπως οι φώτο στο site και γενικά με κέρδισε επειδή δε βιάζετε και συμπεριφέρεται ωραία. Και γενικά έτσι όπως μίλησε φαίνεται σαν γυναίκα με δύο πόντους iq λίγο πιο πάνω κάτι που μου άρεσε. Λίγο πιο γυμνασμένη να ήταν όμως. Τη συνιστώ

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Λοιπόν σήμερα έκανα μια γύρα γλυκούλα στο ίνα και μια λεπτή ψιλή μουναρα με φτιαγμένα φουσκωμένα χίλια Στέλλα στο Hot lady. Πήγα και στο bella dona όπου ήταν η Nastia, λίγο ασχημούλα θα τη χαρακτήριζα. Τελικά κατέληξα στο Bad girls με την Άννα. Ελληνίδα μελαχρινή γύρω στο 165. Η κοπέλα είναι όπως οι φώτο στο site και γενικά με κέρδισε επειδή δε βιάζετε και συμπεριφέρεται ωραία. Και γενικά έτσι όπως μίλησε φαίνεται σαν γυναίκα με δύο πόντους iq λίγο πιο πάνω κάτι που μου άρεσε. Λίγο πιο γυμνασμένη να ήταν όμως. Τη συνιστώ
Πάντως κάνει τίμιο γαμησι η Ναστια! Αν δεν σου άρεσε καθόλου πάω πάσο! Αλλά αν το σκέφτεσαι την προτείνω!

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
641
Πόντοι
311
Για τη Σουζάνα να προσθέσω και εγώ ότι ακόμη και στο απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή αρκεί να σου αρέσουν οι mature. Νομίζω πρέπει να είναι γύρω στα 47 πάνω κάτω.
Συμφωνώ με τον συναθλητή … πολύ καλή και άνετη γενικά (αρκεί όπως λέει μα είσαι της φάσης των mature)

• Like
Αντιδράσεις: LB

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Καλησπέρα, η Μαρία η Μολδαβή σε ποιο είναι;
Πήγα Κυριακή βράδυ και δεν τη βρήκα. Στο λας βεγκας ήταν η Χριστίνα, η Μανταλένα και η Αλίνα. Υπάρχει και 4ο σπιτάκι;
Πήγα και στο νικηφόρου ουρανού 1β να δω την Άννα από Πολωνία αλλά ήταν μια Βιολέτα μελαχρινή χοντρή.
Τελικά κατέληξα στην Αλεξάνδρα την Κύπρια. Καλή ήταν θα γράψω και κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom