Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Μια Χριστίνα στο άλλο σαιτ που την έχει στο βενους Μιλφ φαίνεται με μεγάλο στήθος ξέρει κανεις να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες ηλικία πρόσωπο άμα κτλ;
Είχαμε πει και πριν λίγες μέρες για αυτήν ,ότι βλέπεις στο σάιτ είναι αλλά σε μιλφ κατασταση ,οι ηλικίες δεν ησχυουν για καμιά .άμα θες πιτσιρικα η σε πετιτ η γενικά teen όχι δεν θα σου κάνει .Μια Χριστίνα στο άλλο σαιτ που την έχει στο βενους Μιλφ φαίνεται με μεγάλο στήθος ξέρει κανεις να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες ηλικία πρόσωπο άμα κτλ;
Έχει βυζι ωραίο και όπως το έκοψα φτιαχτό! Και κωλο ωραίο έχει! Είναι μιλφ! Δεν δοκίμασα αλλά είδα μια ωραία παρουσία με χαμόγελο!Μια Χριστίνα στο άλλο σαιτ που την έχει στο βενους Μιλφ φαίνεται με μεγάλο στήθος ξέρει κανεις να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες ηλικία πρόσωπο άμα κτλ;
Στις βίλλες και στα paradise σίγουρα δεν μπαίνουν...στα υπόλοιπα κανονικά 100% ...Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
Ποια/ποιές κοπέλες ειναι αυτές που κατά δική τους δήλωση δεν δέχονται όποιον και όποιον στο δωμάτιο?
Αναφέρομαι σε άπλυτους, λαθρό, επενδυτές κλπ κλπ κλπ
Εγώ πιστεύω στις αναδουλειες παντού μπαίνουν .Στις βίλλες και στα paradise σίγουρα δεν μπαίνουν...στα υπόλοιπα κανονικά 100% ...
Θα ταν δε θα ταν 22:30. Δούλευε μόνη τηςΓια μένα ναι. Οπότε κατεβαίνω είναι το στανταράκι μου. Τι ώρα την είδες;
To Paradise γνωρίζω ποιά είναι.Στις βίλλες και στα paradise σίγουρα δεν μπαίνουν...στα υπόλοιπα κανονικά 100% ...
Βίλλες μάλλον είναι τα gold στούντιο του αλλου σάιτ , που ξεκινάνε με 40 το απλό. Αλλά και πάλι είναι σίγουρο οτι τρώνε πόρτα σε όλα τα gold ;To Paradise γνωρίζω ποιά είναι.
Οι βίλλες ποιες είναι?
Σίγουρος να είσαι μόνο για τον κωλο σου αδερφέ! Σε ένα χώρο που όλα γίνονται για το χρήμα δεν νομίζω να ρίχνουν έτσι εύκολα άκυρο!Βίλλες μάλλον είναι τα gold στούντιο του αλλου σάιτ , που ξεκινάνε με 40 το απλό. Αλλά και πάλι είναι σίγουρο οτι τρώνε πόρτα σε όλα τα gold ;
πολυ θα θελα να μαθω ποιοι ειναι οι επενδυτες....Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
Ποια/ποιές κοπέλες ειναι αυτές που κατά δική τους δήλωση δεν δέχονται όποιον και όποιον στο δωμάτιο?
Αναφέρομαι σε άπλυτους, λαθρό, επενδυτές κλπ κλπ κλπ
Ιράκ Ιράν Πακιστάν Αφγανιστάν συρια Μαρόκοπολυ θα θελα να μαθω ποιοι ειναι οι επενδυτες....
Πω φίλε και εχθές έβλεπα τις φωτό της και πέρασε από το μυαλό μου να πάω να το εγκαινιασω ...Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;Τα venus κ το βιλλα εροτικα είναι απλά αρπαχτές. Εκτος απο Ριτα, Σουζανα κ Βλαντα. Ολες οι υπόλοιπες είναι χασιμο χρόνου κ κύριος χρήματος. Ασε που η βλαντα δεν βλέπεται πλέον σε πιάνει μια αναγουλα από τους πατσάδες κ την κυτταρίτιδα. Σουζανα κ Ριτα κρατάνε ακόμα η Ριτα λιγο παραπάνω αλλά μιλάμε για γυναίκες 45+. Καλα ειναι για μια στο τόσο για αλλαγή για όποιον θέλει mature γυναίκα με καλές υπηρεσίες.
Καλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;
Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανειΚαλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!
Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανει
Δεν διαφωνώ για υπηρεσίες απλά το ωραιο σωμα είναι καθαρά υποκειμενικό κ απέχει πολύ από την αντικειμενική άποψη του συνόλου. Αυτά. Μην ασχοληθούμε άλλο με την Βλαντα στο νημα.Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!