Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Μια Χριστίνα στο άλλο σαιτ που την έχει στο βενους Μιλφ φαίνεται με μεγάλο στήθος ξέρει κανεις να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες ηλικία πρόσωπο άμα κτλ;
Έχει βυζι ωραίο και όπως το έκοψα φτιαχτό! Και κωλο ωραίο έχει! Είναι μιλφ! Δεν δοκίμασα αλλά είδα μια ωραία παρουσία με χαμόγελο!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
Ποια/ποιές κοπέλες ειναι αυτές που κατά δική τους δήλωση δεν δέχονται όποιον και όποιον στο δωμάτιο?
Αναφέρομαι σε άπλυτους, λαθρό, επενδυτές κλπ κλπ κλπ
Στις βίλλες και στα paradise σίγουρα δεν μπαίνουν...στα υπόλοιπα κανονικά 100% ...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Στις βίλλες και στα paradise σίγουρα δεν μπαίνουν...στα υπόλοιπα κανονικά 100% ...
Εγώ πιστεύω στις αναδουλειες παντού μπαίνουν .
Μόνο όταν έχει πολύ κόσμο ρίχνουν πόρτα όπου θέλουν .
Προχθές ήταν ένας πιωμενος μπροστά μου και η τσατσά έκανε φεις κοντρόλ από την πόρτα έξω ,του είπε ότι η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα μια ώρα και μόλις έφυγε αυτός σε 2 λεπτά μπήκα από πίσω

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
To Paradise γνωρίζω ποιά είναι.
Οι βίλλες ποιες είναι?
Βίλλες μάλλον είναι τα gold στούντιο του αλλου σάιτ , που ξεκινάνε με 40 το απλό. Αλλά και πάλι είναι σίγουρο οτι τρώνε πόρτα σε όλα τα gold ;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Βίλλες μάλλον είναι τα gold στούντιο του αλλου σάιτ , που ξεκινάνε με 40 το απλό. Αλλά και πάλι είναι σίγουρο οτι τρώνε πόρτα σε όλα τα gold ;
Σίγουρος να είσαι μόνο για τον κωλο σου αδερφέ! Σε ένα χώρο που όλα γίνονται για το χρήμα δεν νομίζω να ρίχνουν έτσι εύκολα άκυρο!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.195
Πόντοι
10.555
Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
Ποια/ποιές κοπέλες ειναι αυτές που κατά δική τους δήλωση δεν δέχονται όποιον και όποιον στο δωμάτιο?
Αναφέρομαι σε άπλυτους, λαθρό, επενδυτές κλπ κλπ κλπ
πολυ θα θελα να μαθω ποιοι ειναι οι επενδυτες....

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
310
Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Έκανα βόλτα. Είδα την Καρολίνα στο villa erotica. Ενδιαφέρον φανεικε και χαμογελαστή. Αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου την Xenia επειδή μου άρεσαν η φώτο της. Παιδιά πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τη υπηρεσίες ήταν αυτές πολύ ξενέρωτη απαθής. Το ψιλομετανιωσα
Τελικά άμα η άλλη δε χαμογελάει και λίγο στο σαλόνι θα το κάνει πολύ αγκαρια μέσα. Δε την συνιστώ και ας έχει πολύ καλή εμφάνιση
Πω φίλε και εχθές έβλεπα τις φωτό της και πέρασε από το μυαλό μου να πάω να το εγκαινιασω ...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Τα venus κ το βιλλα εροτικα είναι απλά αρπαχτές. Εκτος απο Ριτα, Σουζανα κ Βλαντα. Ολες οι υπόλοιπες είναι χασιμο χρόνου κ κύριος χρήματος. Ασε που η βλαντα δεν βλέπεται πλέον σε πιάνει μια αναγουλα από τους πατσάδες κ την κυτταρίτιδα. Σουζανα κ Ριτα κρατάνε ακόμα η Ριτα λιγο παραπάνω αλλά μιλάμε για γυναίκες 45+. Καλα ειναι για μια στο τόσο για αλλαγή για όποιον θέλει mature γυναίκα με καλές υπηρεσίες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Τα venus κ το βιλλα εροτικα είναι απλά αρπαχτές. Εκτος απο Ριτα, Σουζανα κ Βλαντα. Ολες οι υπόλοιπες είναι χασιμο χρόνου κ κύριος χρήματος. Ασε που η βλαντα δεν βλέπεται πλέον σε πιάνει μια αναγουλα από τους πατσάδες κ την κυτταρίτιδα. Σουζανα κ Ριτα κρατάνε ακόμα η Ριτα λιγο παραπάνω αλλά μιλάμε για γυναίκες 45+. Καλα ειναι για μια στο τόσο για αλλαγή για όποιον θέλει mature γυναίκα με καλές υπηρεσίες.
Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Κ η Βλαντα ηταν η επομενη που ηθελα να παω. Τετοια εμφανιση; Τοσο πραγμα;
Καλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Καλή είναι φίλε να πας! Έχει ωραίο σώμα απλά είναι χαλαρό το δέρμα λόγο ηλικίας! Αλλά έχει πολύ καλή απόδοση μέσα και φοβερό τσιμπουκι βαθύ! Κορυφαία στάση αυτή στα 4 στήνεται πολύ ωραία!
Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανει

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Αν την δεις στο φως στο βιλλα εροτικα θα πεις αλλά. Ωραιο σωμα δεν έχει παχιά σαν θείτσα 50αρα κ κυτταρυτιδα κ πολυ χαλαρή. Φτιαγμένη πάντα. Αλλά ναι οκ τσιμπουκαρα κανει
Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Φίλε αυτά είναι γούστα! Όπως είπες εσυ την γνώμη σου ειπα και γώ! Δεν είναι θεόμουνο ουτε πιτσιρικα αλλά τα λεφτά της κατ εμε τα αξίζει, και βγάζει γούστα σε σχέση με πιτσιρίκες κομοδίνα!
Δεν διαφωνώ για υπηρεσίες απλά το ωραιο σωμα είναι καθαρά υποκειμενικό κ απέχει πολύ από την αντικειμενική άποψη του συνόλου. Αυτά. Μην ασχοληθούμε άλλο με την Βλαντα στο νημα.

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Οι τιμές γενικά στα μπουρδέλα venus villa erotica και σε όλα πόσο πάνε είμαι μικρός σε ηλικία και δεν έχω ξαναπάει και σκέφτομαι να κάνω την αρχή απλά θέλω να είμαι ενημερωμένος

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
310
Για Καρολίνα τι λέτε παιδιά την είδα πολύ χαμογελαστή και κεφάτοι στο σαλόνι. Καμία εμπηρια κανένας;

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Για τη Σουζάνα να προσθέσω και εγώ ότι ακόμη και στο απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή αρκεί να σου αρέσουν οι mature. Νομίζω πρέπει να είναι γύρω στα 47 πάνω κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom