parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Συμφωνούμε.... ΑπολυταΈχουν....αλλά έχουν και παράθυρο παροχών το οποίο ανοίγει μόνο σε όσους δείχνουν ότι μπορούν να τις κάνουν να περνάνε καλά.
Συμφωνούμε.... ΑπολυταΈχουν....αλλά έχουν και παράθυρο παροχών το οποίο ανοίγει μόνο σε όσους δείχνουν ότι μπορούν να τις κάνουν να περνάνε καλά.
Στα γραφοια τεισ χρισης αβγεις πιγες?καλησπερα σε ολουσ σασ ειχα χρονια να περασω οχι πωσ δεν ερχωμε θεσαλονικη αλλα οταν ερχωμε εχω αλλεσ προτερεοτητεσ πριν κανα διμινο σταματησα εκει στα δικαστηρια απο πησο εκανα μια βολτα εκει στην σαπφουσ τανταλου δεν ειπαρχη τιποτα μονο κινα και βρομια
οχι ρε τη χρυση αυγη εκει που σου λεο ειχε πολλα ειχε και υπογειο παρκινΣτα γραφοια τεισ χρισης αβγεις πιγες?
ρε φιλε ενταξη περασανε χρονια σου λεο ετσι ηπα να περασο να δω τπ τωρα που βρισκοντε εχει κατιπαλι αναπολησατε τα παλαιομουνα;Φρεσκα κουλουρια!!
ολα καλα μαν,αλλα ας ανοιξει νημα "Αναπολωντας τα αποσυρμενα απο την ενεργο δραση νιαμου"ρε φιλε ενταξη περασανε χρονια σου λεο ετσι ηπα να περασο να δω τπ τωρα που βρισκοντε εχει κατι
ολα καλα μαν,αλλα ας ανοιξει νημα "Αναπολωντας τα αποσυρμενα απο την ενεργο δραση νιαμου"
Στο άλλο σάιτ γράφουν σε σχόλιο οτι είναι πίσω απο το sex and the city , το οποίο είναι Φρίξου 14. Νομίζω πως είναι στον ίδιο δρόμο με τα τρίδυμα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
To poison που βρίσκεται;;
Thanks φιλεΣτο άλλο σάιτ γράφουν σε σχόλιο οτι είναι πίσω απο το sex and the city , το οποίο είναι Φρίξου 14. Νομίζω πως είναι στον ίδιο δρόμο με τα τρίδυμα.
Η Νικόλ στα τριδυμα.Ποια είναι η πιο μεγάλη ηλικίακα αυτή την στιγμή ; Ευχαριστώ συναθλητές
Ανασκαφή στις αναμνήσεις του έκανε το παιδί ρε...μην τον πληρώνετε και εσείς από πάνω.ρε φιλε ενταξη περασανε χρονια σου λεο ετσι ηπα να περασο να δω τπ τωρα που βρισκοντε εχει κατι
Γύρω στα 50 την υπολογίζω .Δεν νομίζω να είναι γύρω στα 55...Η Νικόλ στα τριδυμα.
Κοντά στα 60....Γύρω στα 50 την υπολογίζω .Δεν νομίζω να είναι γύρω στα 55...
Διστάζει να πει την ηλικία της ακόμα και σε εμένα...εγώ ανυπομονώ να επεκτείνω το ρεκόρ μου πάνω από τα 53 που είναι τώρα και μου λες ότι μάλλον το έχω σπάσει ήδη;Wowwww!!!Θα προτιμούσα βέβαια να μου το επιβεβαιώσει η ίδια....Κοντά στα 60....
Εμένα μου το είπε η Γεωργία Μπο που δούλευε υπηρεσία με την Ραισα, οπότε δεν είχε λόγο να μου πει ψέματαΔιστάζει να πει την ηλικία της ακόμα και σε εμένα...εγώ ανυπομονώ να επεκτείνω το ρεκόρ μου πάνω από τα 53 που είναι τώρα και μου λες ότι μάλλον το έχω σπάσει ήδη;Wowwww!!!Θα προτιμούσα βέβαια να μου το επιβεβαιώσει η ίδια....
Σε ποιο ίδρυμα ;Εμένα μου το είπε η Γεωργία Μπο που δούλευε υπηρεσία με την Ραισα, οπότε δεν είχε λόγο να μου πει ψέματα
Πέτρου Ερημητη 3β όταν δούλευε βράδυ η Γεωργία με την Ραισα τότε μου το είπε πριν 4-5 μήνες , αν λοιπόν θες να σπάσεις ρεκόρ ηλικίας σίγουρα με την Νικόλ...Σε ποιο ίδρυμα ;
Θα με πάρουν τα ζουμια από την συγκινηση......Πέτρου Ερημητη 3β όταν δούλευε βράδυ η Γεωργία με την Ραισα τότε μου το είπε πριν 4-5 μήνες , αν λοιπόν θες να σπάσεις ρεκόρ ηλικίας σίγουρα με την Νικόλ...