Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (6 μέλη και 67 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Για την Μανταλένα που δουλεύει στο Las Vegas ποια είναι η άποψή σας? Για 1η φορά αξίζει να πάω εκεί?
Υ.Γ Έχω ακούσει και από άλλους φίλους που την έχουν επισκεφτεί και έχουν πει τα καλύτερα
Φιλε αμα σου λενε οι αλλοι φιλοι οτι ειναι καλη.. εμπα μην το σκεφτεσαι καθολου.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
350
Πόντοι
21
Επίσκεψη σήμερα στο Π. Ερημίτη 5 πρωινή βαρδια
Κορασίδα βερονικα... Σε Καμμια περίπτωση ούτε δα στο νυχάκι του ποδιού να πλησίασε την άλλοτε βερονικα του βαρδαριου. Πέρασμα με 50 και 69. Η κοπέλα δεν το γουστάρει, δεν το έχει. Πρώτη φορά σε τανα που ούτε μου σηκώθηκε ότι προσπάθειες κ αν έκανε. Μη δάκτυλο στο μουνι, μη δάκτυλο στην κλειτορίδα. Άνθρωπος είμαι κ κλείδωσα. Στα 15 λεπτά την έδιωξα γιατί εκνευρίστηκα

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Δε πα να φερουν και την σκαρλετ γιοχανσεν..τα 40 να τα βαλουν εκει που ξερουν!
Η εφη που ηταν τοπ! το ειχε τοσα χρονια 30 και αυτη φεραν μια ομορφη και αμεσως πανω :confused: δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους, σε λιγο ο κοσμος δεν θα εχει να παρει τα βασικα.
Και λιγα λες,ασε που νομιζουν οτι ολες ειναι πορνοσταρ απο Κολομβια και Ταιλανδη.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Επίσκεψη σήμερα στο Π. Ερημίτη 5 πρωινή βαρδια
Κορασίδα βερονικα... Σε Καμμια περίπτωση ούτε δα στο νυχάκι του ποδιού να πλησίασε την άλλοτε βερονικα του βαρδαριου. Πέρασμα με 50 και 69. Η κοπέλα δεν το γουστάρει, δεν το έχει. Πρώτη φορά σε τανα που ούτε μου σηκώθηκε ότι προσπάθειες κ αν έκανε. Μη δάκτυλο στο μουνι, μη δάκτυλο στην κλειτορίδα. Άνθρωπος είμαι κ κλείδωσα. Στα 15 λεπτά την έδιωξα γιατί εκνευρίστηκα
Θα συμφωνήσω μαζί σου για την εν λόγω κορασίδα Βερόνικα όπως λες αν και γω πέρασα καλά μαζί της μια φορά που την επισκέφτηκα. Ενδεχομένως να είναι μια έτσι μια αλλιώς να είναι με τις μέρες της. Δεν ξέρω πάντως εγώ δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ετσι είναι. Και δικαίως ξενέρωσες. Όταν όμως λες δεν πλησίασε ούτε ένα νυχάκι την παλιά Βερόνικα του βαρδαριου τι εννοεις; Τι έκανε δηλαδή η βερονικα του βαρδαριου και σας έχει πάρει όλους τα μυαλα; Εκτός από μουναρα δεν θυμαμαι κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο μαζί της. Απολύτως τίποτα!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Δε πα να φερουν και την σκαρλετ γιοχανσεν..τα 40 να τα βαλουν εκει που ξερουν!
Η εφη που ηταν τοπ! το ειχε τοσα χρονια 30 και αυτη φεραν μια ομορφη και αμεσως πανω :confused: δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους, σε λιγο ο κοσμος δεν θα εχει να παρει τα βασικα.
πολυ σωστα.... ας τους να το βιοσουν.!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
ξερεο καποιος εαν σταματησε η Εμμανουελα μιλφ; στο αλλο site δεν ειναι πλεον.

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Φτουυύυ.
Ουτε καν εσυ την καταφερες Αλ?
Στα υπολοιπα του αγωνα ειχε ορεξη τουλαχιστον?
Και άλλη φορά μετά από πολύμηνη απουσία της δεν έδινε κώλο στην αρχή, αλλά μετά έδωσε. Οπότε λίγο υπομονή πιστεύω...
Στα υπόλοιπα ναι φουλ λυσσάρα όπως πάντα. Κανονικά πρέπει να της γράψω κριτική, έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Και άλλη φορά μετά από πολύμηνη απουσία της δεν έδινε κώλο στην αρχή, αλλά μετά έδωσε. Οπότε λίγο υπομονή πιστεύω...
Στα υπόλοιπα ναι φουλ λυσσάρα όπως πάντα. Κανονικά πρέπει να της γράψω κριτική, έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία
Ε,δωσε ντε να αναψουν τα αιματα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.418
Πόντοι
16.235
Θα συμφωνήσω μαζί σου για την εν λόγω κορασίδα Βερόνικα όπως λες αν και γω πέρασα καλά μαζί της μια φορά που την επισκέφτηκα. Ενδεχομένως να είναι μια έτσι μια αλλιώς να είναι με τις μέρες της. Δεν ξέρω πάντως εγώ δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Ετσι είναι. Και δικαίως ξενέρωσες. Όταν όμως λες δεν πλησίασε ούτε ένα νυχάκι την παλιά Βερόνικα του βαρδαριου τι εννοεις; Τι έκανε δηλαδή η βερονικα του βαρδαριου και σας έχει πάρει όλους τα μυαλα; Εκτός από μουναρα δεν θυμαμαι κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο μαζί της. Απολύτως τίποτα!
Πήρε τα μυαλά σε όσους δεν είχαν απαιτήσεις πέρα από ένα ζμπρωξιμο για να φύγουν τα χοντρά...με την Ήρα έβγαλα χοντρά γούστα...βγαίνοντας έξω μετά την πρώτη μου φορά μαζί της ,άρχισα να χοροπηδάω μέσα στα εορταστικά στολισμένα στενά του Βαρδαρίου σαν να ήμουν σε γύρισμα ταινίας...ήταν 17 Δεκεμβρίου 2008,οι καλές μέρες κυλούσαν ακόμα.... :cry: :lheel:

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
79
Πόντοι
1
Κωλο ειχα ζητησει κ γω πριν αποχωρησει και καλα οριστικα και παλι δεν εδινε.μακαρι ν αναθεωρησει

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Αυτό είπα και γω. Μέσα στο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο. Οχι δάχτυλο να της βάλεις ( όπως θα ήθελε ο φίλος για τη σημερινή βερονικα ) ούτε να της το αγγίξεις δεν άφηνε. Έμπαινε μέσα, προφυλακτικό, αερόπιπα της πλάκας, ανοιγε πόδια και ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε! Ο μόνος λόγος για να την επισκεφτεί κάποιος ήταν για την εντυπωσιακη της εμφάνιση και μόνο! Άρα λοιπόν το " δεν την φτάνει ούτε ένα νυχάκι την παλιά Βερόνικα του βαρδαριου " δεν χρειαζόταν εκτός και αν έχει καμιά έκπληξη ο φίλος.....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Ξέρετε Ουκρανες σε στούντιο; Αν ξέρετε πείτε τα μαγαζιά και ονόματα

Ευχαριστώ
Η Αλιόνα είναι σίγουρα Ουκρανή απο το άλλο σάιτ , μπορεί να έχει και άλλες αλλά δεν τις ξέρω. Για Αλιόνα δες καλύτερα το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ γιατί είναι σε διάφορα μαγαζία της αλυσίδας ανάλογα με την μέρα , βάρδια είναι πάντα πρωινή απο οτι βλέπω.

*Και η Nastia απο το άλο σάιτ Ουκρανή είναι. Αλλά ψάξε και τις υπόλοιπες μήπως είναι καμιά ακόμα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.418
Πόντοι
16.235
Αυτό είπα και γω. Μέσα στο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο. Οχι δάχτυλο να της βάλεις ( όπως θα ήθελε ο φίλος για τη σημερινή βερονικα ) ούτε να της το αγγίξεις δεν άφηνε. Έμπαινε μέσα, προφυλακτικό, αερόπιπα της πλάκας, ανοιγε πόδια και ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε! Ο μόνος λόγος για να την επισκεφτεί κάποιος ήταν για την εντυπωσιακη της εμφάνιση και μόνο! Άρα λοιπόν το " δεν την φτάνει ούτε ένα νυχάκι την παλιά Βερόνικα του βαρδαριου " δεν χρειαζόταν εκτός και αν έχει καμιά έκπληξη ο φίλος.....
Aν παραμιλουσαν με την Βερόνικα φαντάσου τι επίπεδο υπηρεσιών πρόσφεραν και οι ίδιοι ...επίπεδο ανώριμου εφηβου που αρκείται στα ελάχιστα και τίποτα παραπάνω.Προφανως υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι για αυτό και η αποθέωση της....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Για τη Βερονικα του βαρδαρη ενα θα πω ποιο φολα πεθαινεις κομοδινο του κερατα συν τις μαλακιες που ελεγε του στυλ δε μ αφηνει η μαμα μου και τετοιες παπαριες προς τη η αποθεωση ειναι οντος παραξενο

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Aν παραμιλουσαν με την Βερόνικα φαντάσου τι επίπεδο υπηρεσιών πρόσφεραν και οι ίδιοι ...επίπεδο ανώριμου εφηβου που αρκείται στα ελάχιστα και τίποτα παραπάνω.Προφανως υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι για αυτό και η αποθέωση της....
Καλύτερα να μην το αναλύσουμε περισσότερο γιατι το θέμα πάει αλλού όσο γι αυτούς που την αποθέωναν μάλλον το έκαναν για την εντυπωσιακη της εμφάνιση! Εγώ τουλάχιστον οσες φορές πήγα σαυτη πήγα γι αυτό το λόγο. Όπως και στη Νατάσα που ηταν σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακή ( κατ εμέ πάντα)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.418
Πόντοι
16.235
Καλύτερα να μην το αναλύσουμε περισσότερο γιατι το θέμα πάει αλλού όσο γι αυτούς που την αποθέωναν μάλλον το έκαναν για την εντυπωσιακη της εμφάνιση! Εγώ τουλάχιστον οσες φορές πήγα σαυτη πήγα γι αυτό το λόγο. Όπως και στη Νατάσα που ηταν σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακή ( κατ εμέ πάντα)
Απλώς η Βερόνικα δεν είχε αυτό το άπιαστο που είχε η Νατάσα ούτε το εξωτικό σλαβικό της Ήρας....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
515
Πόντοι
21
Για τη Βερονικα του βαρδαρη ενα θα πω ποιο φολα πεθαινεις κομοδινο του κερατα συν τις μαλακιες που ελεγε του στυλ δε μ αφηνει η μαμα μου και τετοιες παπαριες προς τη η αποθεωση ειναι οντος παραξενο
Έτσι όπως τα λες ακριβώς αν και σε μένα δε θυμάμαι να είπε ποτέ τέτοιες μαλακιες. Πήγα 2 φορές μόνο και μόνο γιατί ήταν μούναρος όπως και στη Νατάσα περίπου στο ίδιο διάστημα. Μια μόνο ( κατ εμέ πάντα ) άξιζε αλλά αν αναφερθώ θα ξεφύγουμε και κάποιοι μπορεί βα με πιάσουν απ το λαιμό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom