Ενταξει αυτο θα το παρω σαν...κλωτσια στα αρχιδια, και για αυτο θα απαντησω, δεν ειχα σκοπο... αλλα ας κανουμε μια συγγριση τις ...πουτσες μας.!!!
Καλα κανεις και γαμας CG μουναρες, αλλα εδω γαμαμε πουτανες σε μπουρδελα. Οποτε εισαι εκτος θεματος.
Το αν μπωρω η οχι να πληρωσω CG, ναι δεν μπωρω, γιατι δεν θελω.
Τωρα αν μπορεις εσυ να πληρωνεις CG, μαγκια σου, αλλα ρε τυπε... αν κρινω απο τις 5.??? κριτικες που εχεις για CG, σε 30λεπτες συνευρεσεις.???? αντε 1 ωρα ειδα σε ενα.??? Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τα πληρωσεις. Αθηνα που πηγα 3 μερες τα μουνια που γαμισα, εφαγα ποιο πολλα απο οτι εφαγες εσυ στα CG σε 30λεπτες συνευρεσεις.????

Λες οτι αναφερα 10 μουναρες, αν θες παραθεσε τες γιατι εγω δεν βλεπω να χαρακτιρησα 10 μουναρες, εκτος και αν το εγραψες και το ξαναεγραψες για σχημα λογου, οποτε πασο.
Αυτες που εγραψα τις εχει δει απο κοντα ή απλα βασιζεσαι στην χαλια κατασταση που γραφουν οτι ειναι η εικονα στην μπουρδελοσαλονικα....
Και του χρονου, παλι θα γραψω για αυτες που γαμαω, γιατι οχι.??? και οπως λεει και ενα φιλαρακι,
''...εγω πουτανες δεν γαμω, μαζι μου περνανε και γαμω...''
φιλικα στα λεω, και μην αρχισεις βρυσιδια κτλ...συζητηση κανουμε, και ισως να κουραζουμε κιωλας, αν και δεν βλεπω κινηση στο θεμα....