Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Για σας αλάνια και καλή χρόνια! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και με την σημαία όρθια! Είμαι καινούριο μέλος και γράφω πρώτη φορά αλλά διαβάζω αρκετό καιρό κάποιες συζητήσεις! Θα κάνω και γω την ερώτηση μου λοιπόν! Έλενα από Bella Dona Νίκ ουρανού ψιλή Ουκρανή ξέρουμε κάτι;

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Η Λιλιανα στο freehouse δουλεύει ρε τσιφλιμαγκες??

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Ενταξει αυτο θα το παρω σαν...κλωτσια στα αρχιδια, και για αυτο θα απαντησω, δεν ειχα σκοπο... αλλα ας κανουμε μια συγγριση τις ...πουτσες μας.!!!:2funny:

Καλα κανεις και γαμας CG μουναρες, αλλα εδω γαμαμε πουτανες σε μπουρδελα. Οποτε εισαι εκτος θεματος.
Το αν μπωρω η οχι να πληρωσω CG, ναι δεν μπωρω, γιατι δεν θελω.
Τωρα αν μπορεις εσυ να πληρωνεις CG, μαγκια σου, αλλα ρε τυπε... αν κρινω απο τις 5.??? κριτικες που εχεις για CG, σε 30λεπτες συνευρεσεις.???? αντε 1 ωρα ειδα σε ενα.??? Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τα πληρωσεις. Αθηνα που πηγα 3 μερες τα μουνια που γαμισα, εφαγα ποιο πολλα απο οτι εφαγες εσυ στα CG σε 30λεπτες συνευρεσεις.????:2funny:
Λες οτι αναφερα 10 μουναρες, αν θες παραθεσε τες γιατι εγω δεν βλεπω να χαρακτιρησα 10 μουναρες, εκτος και αν το εγραψες και το ξαναεγραψες για σχημα λογου, οποτε πασο.
Αυτες που εγραψα τις εχει δει απο κοντα ή απλα βασιζεσαι στην χαλια κατασταση που γραφουν οτι ειναι η εικονα στην μπουρδελοσαλονικα....
Και του χρονου, παλι θα γραψω για αυτες που γαμαω, γιατι οχι.??? και οπως λεει και ενα φιλαρακι, ''...εγω πουτανες δεν γαμω, μαζι μου περνανε και γαμω...''

φιλικα στα λεω, και μην αρχισεις βρυσιδια κτλ...συζητηση κανουμε, και ισως να κουραζουμε κιωλας, αν και δεν βλεπω κινηση στο θεμα....
Θα σταθω μονο στο οτι ειπες αν θες παρεθεσε που χαρακτηρισα 10 μουναρες. τις παραθεσεις στις ειχα κανει στο 1ο ποστ μου. βρισιδια δεν προκειται να ριξω και οπως ειχα πει και τοτε δεν ηθελα να παρεξηγηθω απλα μου εκανε εντυπωση που εγραφες τοσα καλα λογια για καποιες, τεσπα οκ μπορει στα δικα σου ματια να ειναι ετσι αλλα και στα κωλομπαρα που μου λεγανε καποτε κατι 50αριδες οτι εχει καλα μουνια ειχα παει και ειχα ξενερωσει την ζωη μου γιατι αλλα ματια εχω εγω αλλα καποιοι αλλοι. δεν σ ειπα ποτε να μην γραψεις, μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις το 1ο μου ποστ που σου λεω στην αρχη αρχη οτι χαιρομαι που μπηκες και εγραψες.

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
α μπράβο πέστα χρυσόστομε :thumbsup: γιατί και ο @Karaman 7 ακριβώς αυτό εννοεί, ασχέτως αν κάποιοι υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση και χύνουν μέσα σε 1,5 λεπτό ? ? ?. και πάνε να την βγάλουν ότι είναι ο Μέσι των studios της ψωροκώσταινας Θεσσαλονίκης ???
Εδώ δεν ξέρω αν έχεις δίκιο εγώ που γενικά δεν είμαι στο φαν κλαμπ της Λάρας και συμφωνώ στο ότι κινείται στα ίδια επίπεδα χωρίς βελτίωση. Πρέπει να πω ότι μια φορά απο τις 4-5 που την έχω πάρει και έτυχε να τελειώσω γρήγορα την είδα ότι ξενέρωσε και όχι ότι χάρηκε

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Εγω ο ακυρος απλα θα πω μια κριτικθ , συνεχιστε να μαλωνετε εσεις

Καταλινα , πηγα πριν 2 βδομαδες .
Στισ αρχες που ξεκινησε νομιζω ηταν .
Οτι καλυτερο , εγω περασα τελεια
Σοκολατι , πολυ ωραια κοπελα , κωλαρα , βυζι μικρο αλλα οχι ασχημο
Μπηκα με 30 το απλο , ξεκινησα να παιζω το μουνακι της , την καυλωσα τοσο πολυ που ουτε την ενοιαξε προγραμμα ουτε τιποτα
Ακαπ , 69 , ολα τα καναμε και στο τελοσ με ρωτησε αν τελικα εγω πληρωσα για να παω με αυτην η αυτη επρεπε να πληρωσει για εμενα ??‍♂️

Προφανως η φασουλα που παιχτηνε ισως να μην συμβαινει σε πολλουσ αλλα επρεπε να το εξομολογηθω .. χαχα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165

Μπηκα με 30 το απλο , ξεκινησα να παιζω το μουνακι της , την καυλωσα τοσο πολυ που ουτε την ενοιαξε προγραμμα ουτε τιποτα
Ακαπ , 69 , ολα τα καναμε και στο τελοσ με ρωτησε αν τελικα εγω πληρωσα για να παω με αυτην η αυτη επρεπε να πληρωσει για εμενα ??‍♂️

Προφανως η φασουλα που παιχτηνε ισως να μην συμβαινει σε πολλουσ αλλα επρεπε να το εξομολογηθω .. χαχα
Υπαρχουν κ αυτα τα ωραια. Πολλοι απο εμας εχουμε παρει δωρακια τετοιου ειδους αλλα καλο θα ηταν να τα κραταμε για τον εαυτο μας γιατι τα κοριτσια μπορει να εχουν θεμα με τα αφεντικα τα οποια διαβαζουν τι γραφουμε

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196

Τύπε μήπως είσαι ο Σπαλιάρας;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! πηγα να δω Ελενιτσα στα τριδυμα..πιπινακι με σουπερ στηθος..πολυ ωραια φατσα, κωλο καλος οχι σουπερ.
δεν περασα γιατι μιλατε ολοι για κομοδινο την ειδα δεν ειχε και ορεξη... οποτε την εκανα για Αλιονα!

Παμε στην δεσποινιδα Αλιονα, μαλλον θα τα μεταφερω απο εδω μετα στην κριτικη για να μεινουν.
Αρχιναμε με το στουντιο..αυτο που ειναι μες στο στενο..

Φορουσα μασκα οταν μπηκα, ΔΕΝ μου ζητησαν τιποτα να δειξω και δεν με ρωτησε κατι σχετικα με αυτα.
Η κοπελα..κοντα 30 ηλικια, η φωτος που βλεπετε στο αλλο σαη ειναι μαλλον παλιες..
Φατσα μετρια και δεν μου εβγαλε το κοριτσι της γειτονιας η του χωριου.
Σωμα αδυνατο, στηθος μικρο αδιαφορο κωλος μετριος!
Συνεννοηση λιγα αγγλικα λιγα ας τα πουμε Ελληνικα. ακρη βγαινει παντως.
Στα του αγωνα.. δινει ενα δυο φιλακια στα χειλη μεχρι εκει..στο τελος μου ειπε και μπραβο της που ειναι ειλικρινης, οτι δινει στα μεγαλα προγραμματα.
Δαχτυλο αφηνει..στο κωλο οχι!
Πιπα μετρια εως αεροπιπα.
Τριψιματα χωρις, αφηνει..απλα πρεπει να την πεις αμεσως, για χωρις προκαταρκτικα παει κατευθυαν να περασει προφυλακτικο!
Σεξ και χρονος ενταξει εκατσε αρκετα ,καναμε δυο στασεις ηταν καλη.
Λιγο κουβεντουλα στο τελος..βασικα προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε στα Ελληνικα.
Αυτα! δεν την προτεινω, αν εγω πηγαινα μαζι της αλλη μια φορα θα ελεγα στο μαγαζι αν με βαζει με 20 και αυτο γιατι φανηκε καλο κοριτσι, δεν ειναι για παραπανω απο 15 και μια δυο φορες το πολυ!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ειδες κανενας αυτη την Ελεν στο poion?Κατι για μαυρη λενε....και οτι πρεπει να ειναι ψηλο τουμπανακι.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
ΡΙΤΑ.!!! :rockon:Ναι με κεφαλαια, ειναι το ασχημοπαπο.??? Που εχει κανει την διαφορα, και παλι καλα να ειναι ο Αlpacino που την ανακαλυψε
Ναι το καταραμένο και την κρατούσα κρυφή όταν ήταν κλειστά
σωματακι μετριο αλβανικο.??
δεν ειναι αλβανιδα ...μην συγκρίνουμε αλβανιδα με ουκρανιδα

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Ειδες κανενας αυτη την Ελεν στο poion?Κατι για μαυρη λενε....και οτι πρεπει να ειναι ψηλο τουμπανακι.
Φίλε μαύρη είναι η κοπέλα.ψιλη κ δυνατό κορμί,σιλικονατα βυζια .κολάρα σούπερ.καλη ήταν στη συμμετοχή δεν έχω παράπονο.ηθελε κ δυνατό γαμησι στα 4.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Πέρασμα με ελεν εγρωμη απο poison: Σαλονάρισμα με χαμόγελο ,πήρα το προγραμματάκι των 50 με γλυψιματάκι το οποίο το απέφευγε και για αυτό δε θα ξαναπροτιμηθεί.Σώμα με κλασσικες καμπύλες κολομβίας όπου και κατάγεται σύμφωνα με την τσα2 φάτσα σχετικά καλή θα έλεγα... μάτια μεγάλα και σαρκώδη χείλη όπως έχουν και οι περισσότερες άφρο.Μπαίνω μέσα και σε 2 λεπτά μπαίνει κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει εσώρουχα με τελείως διαικπεραιωτικό τρόπο κάτι που με χάλασε,πίπα με προφυλακτικό αφού με έβαλε να τον σκουπίσω 100 φορές με μαντυλάκια αρωματικά όπως και τον κορμό μου γιατί στη πράξη απο οτι κατάλαβα της αρέσει να γλύφει ρώγες.Πρώτη στάση cowgirl όπου κουνιόταν αρκετά καλά και με ρυθμό οχι όμως ικανό για να με τελειώσει,δέυτερη στάση reverse cowgirl και γυρνά ανάποδα αφού δε τα κατάφερε να με τελειώσει και έτσι της λέω γύρνα για doggie (αγγλικά πολύ κάτω του μετρίου) ώσπου και ήρθε το τέλος με το καλύτερο highlight της βραδιάς που ήταν η ΚΩΛΑΡΑ της.
Δεν θα την ξαναπροτιμούσα ,μου φάνηκε πως στο κατά της 80% κάνει αγγαρεία και δε πολυ γουστάρει αυτό που κάνει , θα τη πρότεινα μόνο και μόνο
στούς συναγωνιστές για την εμπειρία με μαυρούλα .ΑΥΤΑ και καλή χρονιά ~!!!!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Φίλε μαύρη είναι η κοπέλα.ψιλη κ δυνατό κορμί,σιλικονατα βυζια .κολάρα σούπερ.καλη ήταν στη συμμετοχή δεν έχω παράπονο.ηθελε κ δυνατό γαμησι στα 4.
Aπο φατσα τι λεει?Επισης ηλικια?Μιλαμε για πιτσιρικα η μεγαλη?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πέρασμα με ελεν εγρωμη απο poison: Σαλονάρισμα με χαμόγελο ,πήρα το προγραμματάκι των 50 με γλυψιματάκι το οποίο το απέφευγε και για αυτό δε θα ξαναπροτιμηθεί.Σώμα με κλασσικες καμπύλες κολομβίας όπου και κατάγεται σύμφωνα με την τσα2 φάτσα σχετικά καλή θα έλεγα... μάτια μεγάλα και σαρκώδη χείλη όπως έχουν και οι περισσότερες άφρο.Μπαίνω μέσα και σε 2 λεπτά μπαίνει κάθεται στο κρεβάτι και βγάζει εσώρουχα με τελείως διαικπεραιωτικό τρόπο κάτι που με χάλασε,πίπα με προφυλακτικό αφού με έβαλε να τον σκουπίσω 100 φορές με μαντυλάκια αρωματικά όπως και τον κορμό μου γιατί στη πράξη απο οτι κατάλαβα της αρέσει να γλύφει ρώγες.Πρώτη στάση cowgirl όπου κουνιόταν αρκετά καλά και με ρυθμό οχι όμως ικανό για να με τελειώσει,δέυτερη στάση reverse cowgirl και γυρνά ανάποδα αφού δε τα κατάφερε να με τελειώσει και έτσι της λέω γύρνα για doggie (αγγλικά πολύ κάτω του μετρίου) ώσπου και ήρθε το τέλος με το καλύτερο highlight της βραδιάς που ήταν η ΚΩΛΑΡΑ της.
Δεν θα την ξαναπροτιμούσα ,μου φάνηκε πως στο κατά της 80% κάνει αγγαρεία και δε πολυ γουστάρει αυτό που κάνει , θα τη πρότεινα μόνο και μόνο
στούς συναγωνιστές για την εμπειρία με μαυρούλα .ΑΥΤΑ και καλή χρονιά ~!!!!
Πηρες προγραμμα 50 ευρω για φλυφομουνι και τελικα δεν εκανες???:think:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Οκ απλά τραβιόταν κάπως κ δεν επέμεινα.
μην ντρεπεσαι να το πεις. πηρες προγραμμα με γλυφομουνι η τυπισσα τραβιοτανε αρα δεν το εκανες... εγω θα ζητουσα πισω τα λεφτα μου.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
μην ντρεπεσαι να το πεις. πηρες προγραμμα με γλυφομουνι η τυπισσα τραβιοτανε αρα δεν το εκανες... εγω θα ζητουσα πισω τα λεφτα μου.
Aυτο ακριβως του εγραψα στο ΠΜ.Οτι εκανες μαλακια που δεν πηρες πισω τα λεφτα σου...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.242
Πόντοι
37.562
Τι να ζητησει δλδ,ενα δεκαρικο?
40 δεν ειναι το απλο?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πέρασα από Belarus με την τανια ροσσιδα νέα 2η φορά με 50αρι αν και ήταν τόσο Sexy και γούσταρε πολλή που κρατιόμουν να μην τελειώσο γρήγορα σκέτη γκαυλα γκομενα ήταν βέβαια δεν άντεξα άλλο στο 12 λεπτό εχησα μου φημισμέ εποχές με τη ριτα που ήταν αρχή ακόμα και είχαμε loko

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom