Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Θέλω να δημιουργήσω τάση υπέρ της :2funny:

Πάντως αφού εμφανίστηκε ο dokimazo λογικά θα φανεί και ο deker ο οποίος θα μας καλεί σε αποχή από

Πάντως αφού εμφανίστηκε ο dokimazo λογικά θα φανεί και ο deker ο οποίος θα μας καλεί σε αποχή από Δευτέρα

Πάντως αφού εμφανίστηκε ο dokimazo λογικά θα φανεί και ο deker ο οποίος θα μας καλεί σε αποχή από Δευτέρα
Θα αναστηθεί και ο kikas , ετσι οπως παμε και γυριζει ολη η παλια φουρνιά

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Καλημερα συναδελφοι και καλη χρονια σε ολους!
Βλεπω καναμε καλο ποδαρικο..ξεκινησε η χρονια μ' ενα μινι εμφυλιο :grin:
Εγω εχω ταχθει στο πλευρο της Λαρας και θα πολεμησω μεχρι το τελος της ζωης μου..εχει το σπαθι μου ?

Χαλαρωστε λεω εγω και μην μαλωνετε για ιεροδουλες..δεν αξιζει! παντε πηδηξτε οποια γουσταρετε και περνατε καλα μαζι της..αυτο εχει σημασια.
Εγω δεν ηθελα να μαλωσο με κανεναν. Αλλη ορεξη δεν ειχα. Αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω οταν βλεπω αναφορα απο αξιοτιμο μελος να της βγαζει ολες μουναρες καπου επαθα ενα εγκεφαλικο και το ειπα. Και στην τελικη να πω και κατι τελευταιο. Υποτιθεται εδω μεσα μπαινουμε να ενημερωνομαστε αν πετυχουμε κατι καλο να βγουμε να το πουμε να περασουν κ αλλοι καλα βεβαια εδω υπαρχει κ ο παραγοντας της χημειας οποτε καποιος καπου μπορει να περασει καλα καποιος αλλος οχι. Αυτα για τα σχολια περι αγαπουληδων. Το οτι περναω καλα με την Λαρα και θα παω πιο συχνα μαζι της παρα με καποια αλλη που θα πανε τα λεφτα πεταμενα ε ας ειμαι αγαπουλης τοτε.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.239
Πόντοι
10.555
al Pacino ειπαμε εγω την ανακαλυψα την Ναταλι! Αλλα δεν θα ξαναπαω, ολη δικια σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Al, δεν θυμαμαι νωμιζα οτι ησουν εσυ, αλλα οποιος και να ηταν για να μην ψαχνω, του αξιζουν τα ευσημα, Ναταλι περασα και την ειδα, μετα απο πολυ προσπαθεια να την πετυχω, γιατι δεν βολευει το ωραριο, αλλα δεν με κλικαρε με τιποτα μολις την ειδα, την ειδα μαλιστα και μετα που εβαλε τα βυζια. Θα κανω ομως την υπερβαση καποια στιγμη. Προσπαθησα να βρω και την Σουζανα την μιλφαρα, αλλα δεν την πετυχα....

Gagarin, παλιες καλες εποχες.!! ο gl νωμιζω μπενει με αλλο λογαριασμο, o jo145 σιγουρα ειναι αναμεσα σας και γραφει καιρο....!!! :wink:

Καλη συνεχεια...
Karaman πολυ χαιρομαι παλιοσειρα που σε ξαναβλεπω! ο Jο145 γραφει;; σοβαρα;; ε τον αλητη και δεν λεει τιποτα εε;; Γαματος τυπος!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

al Pacino ειπαμε εγω την ανακαλυψα την Ναταλι! Αλλα δεν θα ξαναπαω, ολη δικια σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά δε θα επιμείνω αλλά βλέπω ότι εγώ έγραψα το πρώτο μήνυμα στις 21 Σεπτεμβρίου κι εσύ έγραψες πράγματι την πρώτη κριτική για τη Νάταλι στις 4 Οκτωβρίου... Πριν τις 21 Σεπτεμβρίου δε βλέπω να έχεις κάνει κάποια αναφορά στο όνομα της αλλά τελοσπαντων μικρή σημασία έχει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Υποτιθεται εδω μεσα μπαινουμε να ενημερωνομαστε αν πετυχουμε κατι καλο να βγουμε να το πουμε να περασουν κ αλλοι καλα βεβαια εδω υπαρχει κ ο παραγοντας της χημειας οποτε καποιος καπου μπορει να περασει καλα καποιος αλλος οχι.
Ναι αλλά ο Κάραμαν σε ενημέρωσε για 15 διαφορετικές κοπέλες μέσα στο '21 ενώ εσύ τον ενημέρωσες μόνο για την Λάρα και από πάνω μπήκες στον πειρασμό να τον λογοκρίνεις κιόλας γιατί τις βρίσκει όλες μουνάρες.
Δίκαιο ??

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Ναι αλλά ο Κάραμαν σε ενημέρωσε για 15 διαφορετικές κοπέλες μέσα στο '21 ενώ εσύ τον ενημέρωσες μόνο για την Λάρα και από πάνω μπήκες στον πειρασμό να τον λογοκρίνεις κιόλας γιατί τις βρίσκει όλες μουνάρες.
Δίκαιο ??
θα ζητησω συγνωμη που μπλεκομαι και δεν εχω λογο να παρω την θεση κανενος αλλα ο Tetsuo εχει πολλες κριτικες για το 2021 στο προφιλ του ενω ο Καραμαν καμια. Αλλα το ξεκαθαριζω, μεσα στο προφιλ του, οχι εδω. Και παλι ζητω συγνωμη και αποχωρω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
θα ζητησω συγνωμη που μπλεκομαι και δεν εχω λογο να παρω την θεση κανενος αλλα ο Tetsuo εχει πολλες κριτικες για το 2021 στο προφιλ του ενω ο Καραμαν καμια. Αλλα το ξεκαθαριζω, μεσα στο προφιλ του, οχι εδω. Και παλι ζητω συγνωμη και αποχωρω.
Βρε παιδιά το νόημα σ'αυτη την περίπτωση δεν είναι πόσες έχει ο ένας και πόσες ο άλλος... Δε χρειάζεται τόση λογοκρισία και ειδικά ως προς το γούστο στην εμφάνιση.
Όπως δε σου λέει εσένα κανείς γιατί βρίσκεις μουνάρα μόνο τη Λάρα έτσι κι εσύ δεν είναι σωστό να ασχοληθείς γιατί τις βρίσκει μουνάρες όλες ο άλλος. Από τη στιγμή που δε μπορείς να του προσάψεις κάποια σκοπιμότητα είναι αχρείαστο πιστεύω

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.239
Πόντοι
10.555

Καλά δε θα επιμείνω αλλά βλέπω ότι εγώ έγραψα το πρώτο μήνυμα στις 21 Σεπτεμβρίου κι εσύ έγραψες πράγματι την πρώτη κριτική για τη Νάταλι στις 4 Οκτωβρίου... Πριν τις 21 Σεπτεμβρίου δε βλέπω να έχεις κάνει κάποια αναφορά στο όνομα της αλλά τελοσπαντων μικρή σημασία έχει
ναι ρε τρελε, πλακα κανω :P

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Δίκαιο ??
αμα ο καραμαν δεν μπορει να πληρωνει cg δεν του φταιω εγω γιατι κατα βαση αυτα πηδουσα τον τελευταιο καιρο και καθομουν και εγραφα κριτικες. Οσο για το οτι ενημερωσα μονο για την Λαρα...... και για την Μιρελα εχω γραψει που πηγα και για την Λυδια εχω πει . και με την αλλη ειχα παει δεν θυμαμαι αν εγραψα κιολας αλλα αμα δεν εγραψα σημαινει οτι ηταν και ψιλοαδιαφορη, μια που ειχε και ενα βιντεο σε ενα ντουζ που ειχε και το plug στην κωλαρα της. ελληνιδα νομιζω στη γνωστη αλυσιδα την ειχα πετυχει, παιζει να την λεγανε Αφροδιτη αλλα μου διαφευγει τωρα.

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
αμα ο καραμαν δεν μπορει να πληρωνει cg δεν του φταιω εγω γιατι κατα βαση αυτα πηδουσα τον τελευταιο καιρο και καθομουν και εγραφα κριτικες. Οσο για το οτι ενημερωσα μονο για την Λαρα...... και για την Μιρελα εχω γραψει που πηγα και για την Λυδια εχω πει . και με την αλλη ειχα παει δεν θυμαμαι αν εγραψα κιολας αλλα αμα δεν εγραψα σημαινει οτι ηταν και ψιλοαδιαφορη, μια που ειχε και ενα βιντεο σε ενα ντουζ που ειχε και το plug στην κωλαρα της. ελληνιδα νομιζω στη γνωστη αλυσιδα την ειχα πετυχει, παιζει να την λεγανε Αφροδιτη αλλα μου διαφευγει τωρα.
Ναι Αφροδιτη την λεγανε

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Ας παμε παρακατω. Χθες τελικα δεν εκανα τσαρκα το βραδυ. Λεω να παω τωρα. Ειδα προγραμμα και ειμαι αναμεσα σε Εβελινα, Ροξανα και Λιζα. Δεν τις εχω δοκιμασει ποτε. Κλεινω προς Ροξανα τι λετε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ας παμε παρακατω. Χθες τελικα δεν εκανα τσαρκα το βραδυ. Λεω να παω τωρα. Ειδα προγραμμα και ειμαι αναμεσα σε Εβελινα, Ροξανα και Λιζα. Δεν τις εχω δοκιμασει ποτε. Κλεινω προς Ροξανα τι λετε?
Εγώ λέω πάρε τις δύο Μολδαβες παρτουζα στο Φριξου 15 να μας πεις κι εμάς άμα αξίζουν. Ήταν πολύ ζωηρες στο σαλόνι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Καλησπερα κ καλη χρονια. Μιας κ μιλατε για τριγωνο. Μου ειχε προταθει κ μενα παλιοτερα στο Β. Ερωτικα με Σουζανα-Μονικα. Ερωτηση---ισως χαζη αλλα μην βαρατε....Αν τις παρεις μαζι μπορεις να μπεις δυο φορες στην καθεμια;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.456
Πόντοι
4.766
Καλησπερα κ καλη χρονια. Μιας κ μιλατε για τριγωνο. Μου ειχε προταθει κ μενα παλιοτερα στο Β. Ερωτικα με Σουζανα-Μονικα. Ερωτηση---ισως χαζη αλλα μην βαρατε....Αν τις παρεις μαζι μπορεις να μπεις δυο φορες στην καθεμια;
Λογικά θα σου αλλάξουν προφυλακτικό αλλά με αυτές που είναι και οι δύο Αλβανίδες μπορεί και να σ' άφηναν εναλλάξ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Λογικά θα σου αλλάξουν προφυλακτικό αλλά με αυτές που είναι και οι δύο Αλβανίδες μπορεί και να σ' άφηναν εναλλάξ
Το προφυλακτικο ενταξει. Απλα μην αρχισουν.....οχι δεν γινεται να μπεις δευτερη φορα κ τα σχετικα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Καλή χρονιά μάγκες...μια μίνι ανασκόπηση και από μένα..Βλάντα νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορούσε το 21 , η ανία επίσης πολύ καλή και gfe και μετά η Σουζάνα! Μανταλένα Μιρέλα Εβελίνα για τα χοντρά και από την νεκρά έχω πάει τελευταία Έλενα γαλανοματα ,Νεφέλη από Φρίξου και Ισαβέλλα τσέχα , μετριότητες. που παλιά δεν το σκεφτόμουν με τίποτα να μπω.
Νάταλι θέλω να δοκιμάσω αλλά όλο το βρίσκω κλειστό το μαγαζί....γενικά χαλιά η κατάσταση και χειροτερεύει... δίπλα από το βίλα στο μπελαρους είχε δύο σερβακαι.ελπίζω να γυρίσει καμία αφρουλα γιατί τα άλλα κορίτσια δεν μπορούν
Καλά γαμησια με υγεία μαγκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom