Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

gagarin

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.031
Κριτικές
10
Like
5.214
Πόντοι
4.895
Καλώς τον!! Ναι θυμόμουν ότι κάποιοι την αναφέρουν σαν πρώην Ραϊσα αλλά νόμιζα ήταν στο Venus αλλά δε βρήκα κριτικές εκεί. Μετα είδα τις κριτικές στο Vis οι οποίες είναι αρνητικές στην πλειοψηφία τους.
Και μένα το ένστικτο μου λέει ότι θα φάω πατάτα γι'αυτό και την αποφεύγω αλλά είναι πολύ ωραίο μουνακι
Η πρώην Ραίσα (μιας και τωρα καταλαβα για ποια λετε) είχε και κακές κριτικές και κακή συμπεριφορά αν δεν έμπαινες μέσα... κι όπως ξέρετε, στο πέρασμα του χρόνου, σπάνια βρίσκεις αλλαγή προς το καλύτερο, συχνά προς το χειρότερο. Διαφωνώ εντελώς με την άποψη του Azazel, καθώς θα του θυμίσω Έμμα, Άννα με πεταχτά δοντάκια, Σιμόνα κτλ...

Άσχετο εντελώς, οι κριτκές δε δείχνουν πάντα τη συμμετοχή κάποιων. Πχ εγώ έχω όλες κι όλες τρεις...για τρεις φόλες, με σκοπό να σώσω άλλους. Τις καλές συνευρέσεις, τις έχω απλά αναφέρει στα thread, έτσι κι αλλιώς, αν δε μιλάμε για κάποια ανακάλυψη τύπου Ρίτας, Ειρήνης κτλ που δεν θα έμπαινες μέσα παρά μόνο αν είσαι ο Al, δεν έχει νόημα. Ούτως ή άλλως θα τις βρουν πανεύκολα όλοι. Αν και εκθαμβωτικές ιστορίες (πχ Αλεξάνδρα παλιό La Femme της Ζωης 50αρας, Πάολα στο Φρίξου 12) διαφόρων παιχτών, έχουν βγει απαράδεκτες ιστορίες για μένα. Κατά τα άλλα και με pm έχω βοηθήσει όπου και όποτε μπορούσα και από μόνος μου έχω κάνει προτάσεις σε φίλους που εμπιστεύομαι και ξέρω τα γούστα τους. Και παλιότερα έχω πετύχει τύπους που ζητούσαν δωράκι για να σε βάλουν σε μασατζίδικα (τι ζούσαμε ρε μαλακα μου).

Παλιότερα, είχαμε πολλές και καλές κοπέλες στα στούντιο. Δεν το εκτιμούσαμε όσο έπρεπε. Και τώρα βλέπω να σφάζονται μέλη με 10-15 χρόνια στο μπου, για μια Λάρα...που για μένα οκ είναι καλή, αλλά πριν μια δεκαετία που πρωτοήρθε, ούτε καλή ήταν, αλλά ούτε και η σημερινή Λάρα θα ήταν στο τοπ10 της τότε εποχής.
 
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Μηνύματα
354
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Καλώς τον!! Ναι θυμόμουν ότι κάποιοι την αναφέρουν σαν πρώην Ραϊσα αλλά νόμιζα ήταν στο Venus αλλά δε βρήκα κριτικές εκεί. Μετα είδα τις κριτικές στο Vis οι οποίες είναι αρνητικές στην πλειοψηφία τους.
Και μένα το ένστικτο μου λέει ότι θα φάω πατάτα γι'αυτό και την αποφεύγω αλλά είναι πολύ ωραίο μουνακι
Tην συγκεκριμενη τη γνωρισα καλα την εποχη της απαγορευσης που με καποιο τροπο εργαζοταν.Πολυ ομορφο κοριτσι περασα καταπληκτικα μαζι της,νομιζω οτι επιασε τοπο το φροντιστηριο και εξελιχθηκε θετικα και χαιρομαι που εχει επιτυχιες.Kαποια στιγμη ψηλωσε και τοτε απομακρυνθηκα,γιατι σπανια πληρωνω ανω των 30 ευρω.Καταλαβαινω οτι θελουν προγραμματα,ομως αυτο εχει και ρισκο.Θεωρω οτι 15 λεπτα για 30 ειναι μια χαρα.Τελευταια ανακαλυψα τη Βικτωρια που ειναι καταπληκτικη και θα βγαλω και εκει το χειμωνα.Προτεινω να κανετε οικονομιες γιατι το σπορ ειναι ατελειωτος μαραθωνιος και δυσκολα καβεται.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.198
Κριτικές
35
Like
4.542
Πόντοι
2.046
Καυλιαριδες καλη χρονια σε ολους.!!!
Aπεχω απο το σαιτ αρκετο καιρο, αλλα δεν επαψα να το διαβαζω, η μπουρδελοκατασταση ναι εχει δει καλυτερες ημερες θα ελεγα, δυστηχως δεν θυμιζει σε τιποτα τα παλια καλα χρονια.
Σκεφτομουνα να γραψω ποιες πληρωσα φετος, και αυτο θα κανω, σαν μια ανασκοπηση της χρονιας που περασε, απο τον Ιουλιο και μετα πληρωσα 40 φορες στα πουτανακια, τα οποια 20 ηταν η 1η φορα, σε ολες τις συνευρεσεις, ποτε δεν πληρωσα απλο, αλλα και ποτε φουλ προγραμμα, συνηθως ακαποτο ή 69. Μερικες το αξιζαν, μερικες απλα μας τα φαγανε...:(

Ως ανεμβολιαστος και μη νοσηντας καθολου μεσα στην ...πανδημια του κοροδοιου, σε ολα τα σπιτακια που εχω μπει, ποτε δεν μου ζητιθηκε πιστοποιητικο κτλ, εκτος απο 1, το οποιο η τσατσα δεν ηξερε ουτε πως το σκαναρουν, μαλλον ηθελε να κανει νταλαβερι να χαμε να λεγαμε, τελευταια με τα μετρα παντα παω με rapid, γιατι δεν εχω 300€ για κανεναν μαλακα Μ#τσοτ@κη να δωσω, σε καποιον ελενχο πχ, θα την φας αν δεν εχεις χαρτια, ξερω πως να φαω τα 300€ και μονος μου, δεν χρειαζομαι βοηθεια...
Οι καταθεσεις μου γινανε ολες στοχευμενες και δεν κανω τσαρκα πλεον, οι περισοτερες στοχοποιηθηκαν απο τα γνωστα σαιτ που εχουν φωτογραφιες, μερικες διαβαζοντας απο εδω μεσα, και ενα ευχαριστω σε οσους μπορουν και ενημερωνουν, παλια αυτη η δουλεια ηταν συνηθεια μερικων εδω μεσα μαζι και εμου, χωρις 2η σκεψη ενημερωναμε ΣΕΝΤΟΝΙΑ.!!! απο εμενα δεν υπαρχει διαθεση αλλα ουτε και χρονος για τσαρκες. Το λυπιρο της μπουρδελοκατατσασης ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον αναφορες οπως παλια, πλεον περιμενεις απο ενα Alpacino να γραψει κατι (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ.!!!!!!!!!!) :rockon: οι υπολοιποι δεν ξερω το εχουν χασει, ή δεν θελουν να ενημερωνουν, ''τεμπελιδες'' σαν εμενα, αλλα οταν καποιος γραφει κατι καλο, ειναι και αυτοι οι πρωτοι εξισου καλοι να πεταχτουν και να γραψουν, ναι η ταδε ετσι και ετσι....κτλ και λες γιατι τοσο καιρο δεν εγραφες.???
Το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολες πουτανες εκει εξω που δουλευουν καιρο στο κρεβατι, και δεν υπαρχει αναφορα, παρα αναμασιμος για καποιες ιδιες και ιδιες, που να αξιζαν να παει να γαμιθει ο διαολος....:jerking:

Λοιπον....

Λιζα απο Φριξου 12, την ειχα κανει στανταρακι μου, αλλα αρχισε και αυτη να βαριεται, οσο καλη και προστυχη ηταν στην αρχη, τοσο αρχισε να γινεται ξεπετα, στην αρχη ηταν παιχνιδιαρα, ορεξατη, αλλα τελευταια εχει γινει ξεπετα του θανατα, αξιζει μονο για τις πελωριες φυσικες βυζαρες της, τουμπανακι και το καλο σωματακι της, στηνεται στα 4αρα και τα ξεχνας ολα...φατσα βλαχαρα.!!! ομως ...αμα ηθελε θα εκοβε, αλλα δεν... την βγαζω απο τα στανταρακια μου, πλεον δεν αξιζει τα λεφτα της.

Αννια η γνωστη στο Μινωταυρου 10, ειναι απο τα στανταρ μου που περναω καλα, εχει καθιερωσει το face control, και δεν δεχεται οποιον να ναι, κυριως αποφευγει πιτσιρικια, και θελει να δουλευει με πελατεια, δεν ξερω κατα ποσο το πετυχενει, και κατα ποσο κανει εξαιρεσεις και βαζει τους απλυτους που τοσο απεχθανεται συμφωνα με τα λεγομενα της, εχει αδυνατισει λιγακι σε σχεση με παλια, εχει κορμαρα, βυζια φυσικα που τα φτανει ο χρονος, περναω καλα μαζι της, μου κανει σχεδον ολα τα γουστα...
Και στο διπλα η απολυτη καυλα μιλφ Λιλιανα, γυναικα που ξερει να γαμιετε, συνηθως με εχει τρελανει απο το τσιμπουκι, προστυχη, καθαρη, με μεγαλα μουνοχειλα για ρουφηγμα σε σχημα καρδιας, αλλα μετα στην συνεχεια ξενερωνω εμφανισιακα, ειναι καλο τυπακι παντως και την παω με 1000, θα εβγενα ανετα μαζι της για καφε, φαι και μια πιπα στο τελος!!!! ...αλλα στο κρεβατι, για μια φορα τον χρονο για μενα.

Π.Ερημιτη 2 το πρωτο οπως πας, ενα βραδυ πετυχα ενα μπουμπουκι μελαχρινο μοντελακι καθαρο 10αρι++ :cum:Αλινα την λεγανε με σωματακι να κλαις απο την καυλα, βυζακια φυσικα, φατσουλα ομορφη, αλλα στο δωματιο το μωρο αποδειχτηκε κομοδινακι ολκης, εκατσε ομως και το γαμισα οπως ηθελα, χωρις αντιρισεις, στο ιδιο υδριμα ενα βραδυ πετυχα και την ξανθια Λωρετα, που δουλευε καποια φεγγαρια στο Ν.Ουρανου του γωνιακο με Μινωταυρου, την 1η φορα μπηκα και την θυμηθηκα μετα αφου την γαμισα, περασα καλα θα ελεγα και πηγα και 2η φορα.!!! αλλα το μικρο ειναι βρωμιαρα, την μια φορα διακαιολογητε, την 2η φορα ειναι για ξυλο, :knuppel: βρωμουσε απο το μουνι της εως το λαιμο της, κριμα γιατι ειναι ωραιο μωρακι, αν εξαιρεσεις οτι εχει πολυ χαλαρη επιδερμιδα και δεν εποιασε ακομα τα 30...φατσαρα να σε πιπωνει μονο.!!

Η μιλφαρα Βλαντα, δεν θα ελειπε απο τα εξοδα μου, την ξαναπληρωσα ενα βραδυ, και πραγματικα βαζει κατω πολλες του χωρου, ειναι η καθαριστρια της επηχειρησης που θες να την γαμισεις μια φορα, μουνι με τριχα, κιλακια παραπανω, αλλα ξερει και αυτη τι θελει ο πελατης, κους κους στο τελος...τα βγαζει τα λεφτα της.

Ν.Ουρανου 4, περασα μερικες φορες, και θα αναλυσω ολα τα φρουτα και μη, που πληρωσα. Η Αντζελινα η μαυρομαλα μουναρα που βλεπεις στις φωτογραφιες, αλλα απο κοντα πεφτεις απο τα συννεφα, δεν ειναι τοσο ψιλη οσο φενεται, αλλα ειναι μουναρα, σιλικονατα βυζια, τατουαζ σκορπια, ψυχρη επαγκελματιας, δεν διχνει να βαριεται, αλλα τυπικη, σου βγαζει το οτι ειμαι μουναρα και μην μιλας χυσεεεε.!! Αξιζει μονο για μια πληρωμη και οχι 2η. Ελισαβετ, αλβανακι πρεπει να ειναι, κοντοπουτανο καστανοξανθο, με καλουτσικο φυσικο ψιλοπεσμενο βυζακι, που τα κανει ολα μεσα και δεν λεει οχι, πολυ καλη μεσα στο δωματιο, ελαχιστα ελληνικα, ισως η καλυτερη εκει μεσα σε αυτο το μπουρδελο του παρανταιζ, την εχω παρει 2-3 φορες και καθε φορα ειναι και καλυτερη, φατσα που δεν λεει και πολλα, σωματακι μετριο, αλλα κανει ...Γουστα.!! γαμιετε σαν γκομενα σου και δεν λεει οχι σε οτι σου αρεσει.
Μπιανκα η Μιλφαρα, και αυτη, ψιλη αχορταγη στο κρεβατι, δεν αφηνει πολλα πολλα ομως, προστατευετε οπως μπορει λεει, αλλα γαμιεται καλα στα ορια του επαγκελματισμου, ψιλη, με καλο φυσικο βυζακι που θελει να το σιλικοναρει...λεει. Ολο διωρθωσεις και σημειωσεις, ειναι και χαλαει το ρομανζο.
Μαρινα η Ξανθια μουναρα, ισως το καλυτερο μουνι της μπουρδεολοσαλονικας, κοντραρεται στα ισα την αλλη μουναρα του παρανταιζ, την Βικωρια, (δεν την πληρωσα αυτηνα, την εχω χωρισει) αλλα εχει ψιλα τον αμανε, θαβει τους παντες και τα παντα στο δωματιο μεσα, απο τον προηγουμενο μεχρι τα αφεντικα, αποψη για τα παντα, στην ουσια μας κανει χαρη που την πηδαμε, πηγα με τα νερα της και περασα καλα, ειναι μουναρα, δεν ετυχε να την παρω και 2η φορα, θα την ξαναπαρω, γαμιεται καλα, της αρεσει να εχει το πανω χερι, αν πας με το ρευμα της θα περασεις καλα, συνεχεια την πετυχενω σε προγραμματα, οποτε...???
Ειδα και την μια μαυρη την αλογα που ηταν εσκορτακι, Εβελινα, πραγματικη σωματαρα, φατσαρα βυζακι υποσχομενο, αλλα δεν με κλικαρε, οπως δεν με κλικαρε και η αλλη η βλαχαρα Αλινα, καλουτσικο σωματακι, αλλα απο φατσα χανει αρκετα...:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Λαρα δεν θα ελειπε απο τις πληρωμες, την πληρωνω μια στο τοσο, να δω πως το παει το γραμμα, αλλα παραμενει στο ιδιο αδιαβαστη οπως παντα, δεν ξερω πως μερικοι την γραφουν σαν την 1η πουτανα στην Σαλονικα,
ή 1η στην 10αδα απο το τελος ισως.!!! και κανουν ουρες απο εξω, εγω δεν τις βλεπω τις ουρες...ισως τους αρεσει που τους χαιδευει την μυτη.!!!!:headbang: να τους λεει τα παραμυθια της, ξερω εγω.??? Για μενα ειναι κατι ενδιαμεσο απο καλο και κακο χαρακτηρας. Παντως για εμενα δεν υπαρχει καμια εξελιξη για το γκομενακι, γαμιετε τοσο βαριεστημενα, οπως παιζει μπαλα ο ροναλντο στα ευροπαικα και στα μουντιαλ, :2funny: εχει καλο σωματακι, ειναι η ποιο αρχαια στο χωρο και μαρεσει να βλεπω πως εξελισεται στο περασμα του χρονου, την πηδαω (μια στο τοσο) σχεδον 10 χρονια και εχει και αυτο το ρολο του, με ξερει, και το λαθος της ειναι οτι δεν μπορεσε ποτε να με κανει πελατη της.

ΡΙΤΑ.!!! :rockon:Ναι με κεφαλαια, ειναι το ασχημοπαπο.??? Που εχει κανει την διαφορα, και παλι καλα να ειναι ο Αlpacino που την ανακαλυψε, αν δεν κανω λαθος, το κοριτσι οσο χανει απο εμφανιση, (που δεν την λες ασχημη, σωματακι μετριο αλβανικο.???, βυζακι μικρο πλακα) το αντικατροπτιζει στο κρεβατι, της αρεσει απλα να γαμιεται διχως αυριο, κανει ολα τα βρωμικα, οποτε οποιος σιχενεται και φοβαται, δεν περναει, την εχω πληρωσει αρκετες φορες, και θα την ξαναπηρωσω, σαν σωμα θα την συγγρινα με την Λιλιανα, αλλα η Ριτα με καταφερνει και με τελειωνει, ...τι ειπαμε ποιο πανω??? Λαρα.???? Ποια Λαρα.???? Γελανε και τα μπετα... :2funny:

Η Αννα η πιτσιρικα, απο Λας βεγγας, που εχει εξαφανιστει, ή δεν την πετυχενω καθολου, την πετυχα μια φορα και μου τα πηρε οπως επρεπε, δυνατο πιτσιρικι αδυνατο εμφανησιακα, ευγενικο, με τα φυσικα μεγαλα βυζια της, γαμηθικε οπως επρεπε μεσα, δεν λεει οχι, κανει τα παντα, με εξυπηρετησε οπως ηθελα, αλλα δεν την ξαναπετυχα, θα εμπενε στα στανταρ μου.

Η Ναρυ απο Βιλες, μωρο που το βλεπεις στην υποδοχη και σου πεφτει στο σαγονι, αλλα μεσα στο δωματιο διαβαζεις τα ψιλα γραμματα, σκουροχωμη επιδερμιδα, βυζι μικρο, μονο φατσα αξιζει, σωμα ατσουμπαλο το ανακαλυπτεις στο δωματιο, κατι ακυρα τατουαζ, γενικα ειναι απο τις κοπελες που θες να τις βλεπεις ντυμενες, αντιδραστικη, δεν ξερει να κανει κρεβατι δυστηχως, μου τα εφαγε και δεν αξιζε.

Αλεξανδρα απο Βιλες, το μελαχρινο τουμπανακι με το σφιχτο κορμακι, ανετα την βαζεις πορτα σε μαγαζι να την βλεπουν και να λιωνουν, το ποιο σφιχτο κορμι που εχω πηδιξει την τελευταια 10ετια και δεν της φενεται, μεσα στο δωματιο, ο ορισμος της μετριοτητας, τυπικη ξεπετα θα την χαρακτιριζα, αντε να φυγω να παω παραπερα.

Ελενη το πιπινακι απο τα τρυδημα στην Τσουκαλα, το μωρο ειναι μπιμπελο πραγματικα, αλλα μυαλο κουκουτσι, μαλλον το κανει απο αγγαρεια το σκηνικο, για μια φορα καλα ειναι να την βαλεις στα τροπαια, δεν βρησκεις τετοιο μωρο εκει εξω, αλλα κομοδινο...απλα.
Καταρχάς αδερφέ ήσουν μια ευχάριστη εμφάνιση εγώ προσωπικά στα δελα πάω σε ελάχιστες και μια από αυτές είναι η Λαρα και μπορώ να πω είσαι άδικος γιατί είναι σταθερή αξία εδώ και χρόνια τώρα αν εσύ δεν έχεις χημεία μαζί της αυτό είναι άλλο θεμα
 

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.198
Κριτικές
35
Like
4.542
Πόντοι
2.046
Όλες όταν έρχονται είναι ξεπετες,σπάνια θα βρεις τίμια νέα κοπέλα..μη ξεχνάτε πόσα άσχημα σχόλια είχε η Λάρα μέχρι να βάλει μυαλο και να πάρει μπρος..
Μεγαλη αλήθεια αυτό από τη στιγμή όμως που πήρε μπροστά είναι σταθερή αξία στα δελα
 

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.875
Κριτικές
30
Like
653
Πόντοι
4.475
Θέλω να δημιουργήσω τάση υπέρ της :2funny:

Πάντως αφού εμφανίστηκε ο dokimazo λογικά θα φανεί και ο deker ο οποίος θα μας καλεί σε αποχή από Δευτέρα
Είπα μιας και ήμουν στην πόλη, να κάνω μια καταδρομική
 

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Μηνύματα
687
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Θέλω να δημιουργήσω τάση υπέρ της :2funny:

Πάντως αφού εμφανίστηκε ο dokimazo λογικά θα φανεί και ο deker ο οποίος θα μας καλεί σε αποχή από Δευτέρα
Όπου να ναι θα σκάσει μύτη και το τρελό αγορι:wanker:
 

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Μηνύματα
348
Κριτικές
2
Like
709
Πόντοι
81
Καλώς τον!! Ναι θυμόμουν ότι κάποιοι την αναφέρουν σαν πρώην Ραϊσα αλλά νόμιζα ήταν στο Venus αλλά δε βρήκα κριτικές εκεί. Μετα είδα τις κριτικές στο Vis οι οποίες είναι αρνητικές στην πλειοψηφία τους.
Και μένα το ένστικτο μου λέει ότι θα φάω πατάτα γι'αυτό και την αποφεύγω αλλά είναι πολύ ωραίο μουνακι
Φίλε Al η Ραισα είναι ωραίο μωρό και έχει κάνει πολλές "μάρκες" τα 5+ χρόνια που δουλεύει, την έχω τιμήσει πολλές φορές και εγώ και πέρασα καλά μαζί της αλλά θα συμφωνήσω με κάποιους ότι δουλεύει καλύτερα στα πιο ακριβά προγράμματα...... Αν πάντως περιμένεις υπηρεσίες Ειρήνης ξέχνα το..... ;)
 

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Μηνύματα
348
Κριτικές
2
Like
709
Πόντοι
81
Για όποιον ενδιαφέρεται για Ναταλί έχει περίοδο.......
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.946
Πόντοι
3.346
Έχει κλείσει 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και εξέλιξη δεν έχει δείξει,ότι έκανε πριν 10 χρόνια,τα ίδια κάνει και τώρα,(το είχα γράψει και γω)αυτό εννοεί ο καραμαν,αλλά εσείς οι αγαπουληδες δεν μπορείτε να τα δείτε αυτά μιας και μόλις σας ακουμπήσει έχετε χύσει τα μπουτακια σας..

α μπράβο πέστα χρυσόστομε :thumbsup: γιατί και ο @Karaman 7 ακριβώς αυτό εννοεί, ασχέτως αν κάποιοι υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση και χύνουν μέσα σε 1,5 λεπτό ? ? ?. και πάνε να την βγάλουν ότι είναι ο Μέσι των studios της ψωροκώσταινας Θεσσαλονίκης ???

Υ.Γ. ας μάθουν πρώτα φίλε @azazel οι αγαπούληδες να κρατιούνται και να μην χύνουν στο τσακ και μετά να αξιολογούν μια ιερόδουλη αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο ή όχι
 
Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.846
Κριτικές
384
Like
5.417
Πόντοι
11.585
αμα ο καραμαν δεν μπορει να πληρωνει cg δεν του φταιω εγω γιατι κατα βαση αυτα πηδουσα τον τελευταιο καιρο και καθομουν και εγραφα κριτικες. Οσο για το οτι ενημερωσα μονο για την Λαρα...... και για την Μιρελα εχω γραψει που πηγα και για την Λυδια εχω πει . και με την αλλη ειχα παει δεν θυμαμαι αν εγραψα κιολας αλλα αμα δεν εγραψα σημαινει οτι ηταν και ψιλοαδιαφορη, μια που ειχε και ενα βιντεο σε ενα ντουζ που ειχε και το plug στην κωλαρα της. ελληνιδα νομιζω στη γνωστη αλυσιδα την ειχα πετυχει, παιζει να την λεγανε Αφροδιτη αλλα μου διαφευγει τωρα.

Ενταξει αυτο θα το παρω σαν...κλωτσια στα αρχιδια, και για αυτο θα απαντησω, δεν ειχα σκοπο... αλλα ας κανουμε μια συγγριση τις ...πουτσες μας.!!!:2funny:

Καλα κανεις και γαμας CG μουναρες, αλλα εδω γαμαμε πουτανες σε μπουρδελα. Οποτε εισαι εκτος θεματος.
Το αν μπωρω η οχι να πληρωσω CG, ναι δεν μπωρω, γιατι δεν θελω.
Τωρα αν μπορεις εσυ να πληρωνεις CG, μαγκια σου, αλλα ρε τυπε... αν κρινω απο τις 5.??? κριτικες που εχεις για CG, σε 30λεπτες συνευρεσεις.???? αντε 1 ωρα ειδα σε ενα.??? Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τα πληρωσεις. Αθηνα που πηγα 3 μερες τα μουνια που γαμισα, εφαγα ποιο πολλα απο οτι εφαγες εσυ στα CG σε 30λεπτες συνευρεσεις.????:2funny:
Λες οτι αναφερα 10 μουναρες, αν θες παραθεσε τες γιατι εγω δεν βλεπω να χαρακτιρησα 10 μουναρες, εκτος και αν το εγραψες και το ξαναεγραψες για σχημα λογου, οποτε πασο.
Αυτες που εγραψα τις εχει δει απο κοντα ή απλα βασιζεσαι στην χαλια κατασταση που γραφουν οτι ειναι η εικονα στην μπουρδελοσαλονικα....
Και του χρονου, παλι θα γραψω για αυτες που γαμαω, γιατι οχι.??? και οπως λεει και ενα φιλαρακι, ''...εγω πουτανες δεν γαμω, μαζι μου περνανε και γαμω...''

φιλικα στα λεω, και μην αρχισεις βρυσιδια κτλ...συζητηση κανουμε, και ισως να κουραζουμε κιωλας, αν και δεν βλεπω κινηση στο θεμα....
 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.846
Κριτικές
384
Like
5.417
Πόντοι
11.585
al Pacino ειπαμε εγω την ανακαλυψα την Ναταλι! Αλλα δεν θα ξαναπαω, ολη δικια σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Karaman πολυ χαιρομαι παλιοσειρα που σε ξαναβλεπω! ο Jο145 γραφει;; σοβαρα;; ε τον αλητη και δεν λεει τιποτα εε;; Γαματος τυπος!
Για την Ριτα, εγραψα οτι την ανακαλυψε ο Αλ, αν δεν κανω λαθος, αλλα μετα εγραψα καπακι για Ναταλι, και μπερδεψα




Η Ελενα πρωην Ραισα, που δουλευει τωρα Ερημιτη, ηταν απο τα μεγαλυτερα παλτα που ειχαν περασει απο τις βιλες πρωτα, και τελευταια την ειχα πληρωση στο Ν.Ουρανου στα σκαλια δεξια, οπου και γιναμε ψιλοκουβαρια μεσα στο δωματιο, νωμιζω εχω γραψει κριτικη, το μωρο εμφανησιακα ειναι μουναρα, την ξαναειδα ουταν εψαχνα για την Ναταλι, αλλα ...φοβαμαι να την ξαναπληρωσω, σαφως μπορει να αλλαξε στροφη, γινεται, αν θυμηθουμε την στροφη που ειχε κανει η Καρμεν η ξανθια που δουλευε βαρδαρη και ηταν πτωμα, και μετα οταν πηγε βιλες εβαζε 3ποντα....
 
Τελευταία τροποποίηση:

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
208
Like
219
Πόντοι
21
Για την Ριτα, εγραψα οτι την ανακαλυψε ο Αλ, αν δεν κανω λαθος, αλλα μετα εγραψα καπακι για Ναταλι, και μπερδεψα




Η Ελενα πρωην Ραισα, που δουλευει τωρα Ερημιτη, ηταν απο τα μεγαλυτερα παλτα που ειχαν περασει απο τις βιλες πρωτα, και τελευταια την ειχα πληρωση στο Ν.Ουρανου στα σκαλια δεξια, οπου και γιναμε ψιλοκουβαρια μεσα στο δωματιο, νωμιζω εχω γραψει κριτικη, το μωρο εμφανησιακα ειναι μουναρα, την ξαναειδα ουταν εψαχνα για την Ναταλι, αλλα ...φοβαμαι να την ξαναπληρωσω, σαφως μπορει να αλλαξε στροφη, γινεται, αν θυμηθουμε την στροφη που ειχε κανει η Καρμεν η ξανθια που δουλευε βαρδαρη και ηταν πτωμα, και μετα οταν πηγε βιλες εβαζε 3ποντα....
Απ ότι κατάλαβα μιλάτε όπως και αναφέρθηκε πιο πριν για αυτήν που δούλευε στο vis ομορφούλα τη λες μουναρα ούτε καν
 

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Μηνύματα
447
Κριτικές
2
Like
1.310
Πόντοι
201
Για σας αλάνια και καλή χρόνια! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και με την σημαία όρθια! Είμαι καινούριο μέλος και γράφω πρώτη φορά αλλά διαβάζω αρκετό καιρό κάποιες συζητήσεις! Θα κάνω και γω την ερώτηση μου λοιπόν! Έλενα από Bella Dona Νίκ ουρανού ψιλή Ουκρανή ξέρουμε κάτι;
 

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Μηνύματα
193
Like
111
Πόντοι
1
Η Λιλιανα στο freehouse δουλεύει ρε τσιφλιμαγκες??
 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.139
Κριτικές
90
Like
10.687
Πόντοι
25.015
Ενταξει αυτο θα το παρω σαν...κλωτσια στα αρχιδια, και για αυτο θα απαντησω, δεν ειχα σκοπο... αλλα ας κανουμε μια συγγριση τις ...πουτσες μας.!!!:2funny:

Καλα κανεις και γαμας CG μουναρες, αλλα εδω γαμαμε πουτανες σε μπουρδελα. Οποτε εισαι εκτος θεματος.
Το αν μπωρω η οχι να πληρωσω CG, ναι δεν μπωρω, γιατι δεν θελω.
Τωρα αν μπορεις εσυ να πληρωνεις CG, μαγκια σου, αλλα ρε τυπε... αν κρινω απο τις 5.??? κριτικες που εχεις για CG, σε 30λεπτες συνευρεσεις.???? αντε 1 ωρα ειδα σε ενα.??? Μαλλον εσυ δεν μπορεις να τα πληρωσεις. Αθηνα που πηγα 3 μερες τα μουνια που γαμισα, εφαγα ποιο πολλα απο οτι εφαγες εσυ στα CG σε 30λεπτες συνευρεσεις.????:2funny:
Λες οτι αναφερα 10 μουναρες, αν θες παραθεσε τες γιατι εγω δεν βλεπω να χαρακτιρησα 10 μουναρες, εκτος και αν το εγραψες και το ξαναεγραψες για σχημα λογου, οποτε πασο.
Αυτες που εγραψα τις εχει δει απο κοντα ή απλα βασιζεσαι στην χαλια κατασταση που γραφουν οτι ειναι η εικονα στην μπουρδελοσαλονικα....
Και του χρονου, παλι θα γραψω για αυτες που γαμαω, γιατι οχι.??? και οπως λεει και ενα φιλαρακι, ''...εγω πουτανες δεν γαμω, μαζι μου περνανε και γαμω...''

φιλικα στα λεω, και μην αρχισεις βρυσιδια κτλ...συζητηση κανουμε, και ισως να κουραζουμε κιωλας, αν και δεν βλεπω κινηση στο θεμα....
Θα σταθω μονο στο οτι ειπες αν θες παρεθεσε που χαρακτηρισα 10 μουναρες. τις παραθεσεις στις ειχα κανει στο 1ο ποστ μου. βρισιδια δεν προκειται να ριξω και οπως ειχα πει και τοτε δεν ηθελα να παρεξηγηθω απλα μου εκανε εντυπωση που εγραφες τοσα καλα λογια για καποιες, τεσπα οκ μπορει στα δικα σου ματια να ειναι ετσι αλλα και στα κωλομπαρα που μου λεγανε καποτε κατι 50αριδες οτι εχει καλα μουνια ειχα παει και ειχα ξενερωσει την ζωη μου γιατι αλλα ματια εχω εγω αλλα καποιοι αλλοι. δεν σ ειπα ποτε να μην γραψεις, μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις το 1ο μου ποστ που σου λεω στην αρχη αρχη οτι χαιρομαι που μπηκες και εγραψες.
 

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Μηνύματα
185
Κριτικές
12
Like
943
Πόντοι
371
α μπράβο πέστα χρυσόστομε :thumbsup: γιατί και ο @Karaman 7 ακριβώς αυτό εννοεί, ασχέτως αν κάποιοι υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση και χύνουν μέσα σε 1,5 λεπτό ? ? ?. και πάνε να την βγάλουν ότι είναι ο Μέσι των studios της ψωροκώσταινας Θεσσαλονίκης ???
Εδώ δεν ξέρω αν έχεις δίκιο εγώ που γενικά δεν είμαι στο φαν κλαμπ της Λάρας και συμφωνώ στο ότι κινείται στα ίδια επίπεδα χωρίς βελτίωση. Πρέπει να πω ότι μια φορά απο τις 4-5 που την έχω πάρει και έτυχε να τελειώσω γρήγορα την είδα ότι ξενέρωσε και όχι ότι χάρηκε
 

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Μηνύματα
230
Like
535
Πόντοι
81
Εγω ο ακυρος απλα θα πω μια κριτικθ , συνεχιστε να μαλωνετε εσεις

Καταλινα , πηγα πριν 2 βδομαδες .
Στισ αρχες που ξεκινησε νομιζω ηταν .
Οτι καλυτερο , εγω περασα τελεια
Σοκολατι , πολυ ωραια κοπελα , κωλαρα , βυζι μικρο αλλα οχι ασχημο
Μπηκα με 30 το απλο , ξεκινησα να παιζω το μουνακι της , την καυλωσα τοσο πολυ που ουτε την ενοιαξε προγραμμα ουτε τιποτα
Ακαπ , 69 , ολα τα καναμε και στο τελοσ με ρωτησε αν τελικα εγω πληρωσα για να παω με αυτην η αυτη επρεπε να πληρωσει για εμενα ??‍♂️

Προφανως η φασουλα που παιχτηνε ισως να μην συμβαινει σε πολλουσ αλλα επρεπε να το εξομολογηθω .. χαχα
 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.139
Κριτικές
90
Like
10.687
Πόντοι
25.015
Εγω ο ακυρος απλα θα πω μια κριτικθ , συνεχιστε να μαλωνετε εσεις

Καταλινα , πηγα πριν 2 βδομαδες .
Στισ αρχες που ξεκινησε νομιζω ηταν .
Οτι καλυτερο , εγω περασα τελεια
Σοκολατι , πολυ ωραια κοπελα , κωλαρα , βυζι μικρο αλλα οχι ασχημο
Μπηκα με 30 το απλο , ξεκινησα να παιζω το μουνακι της , την καυλωσα τοσο πολυ που ουτε την ενοιαξε προγραμμα ουτε τιποτα
Ακαπ , 69 , ολα τα καναμε και στο τελοσ με ρωτησε αν τελικα εγω πληρωσα για να παω με αυτην η αυτη επρεπε να πληρωσει για εμενα ??‍♂️

Προφανως η φασουλα που παιχτηνε ισως να μην συμβαινει σε πολλουσ αλλα επρεπε να το εξομολογηθω .. χαχα
Υπαρχουν κ αυτα τα ωραια. Πολλοι απο εμας εχουμε παρει δωρακια τετοιου ειδους αλλα καλο θα ηταν να τα κραταμε για τον εαυτο μας γιατι τα κοριτσια μπορει να εχουν θεμα με τα αφεντικα τα οποια διαβαζουν τι γραφουμε
 

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Μηνύματα
691
Κριτικές
29
Like
1.812
Πόντοι
1.196
Εγω ο ακυρος απλα θα πω μια κριτικθ , συνεχιστε να μαλωνετε εσεις

Καταλινα , πηγα πριν 2 βδομαδες .
Στισ αρχες που ξεκινησε νομιζω ηταν .
Οτι καλυτερο , εγω περασα τελεια
Σοκολατι , πολυ ωραια κοπελα , κωλαρα , βυζι μικρο αλλα οχι ασχημο
Μπηκα με 30 το απλο , ξεκινησα να παιζω το μουνακι της , την καυλωσα τοσο πολυ που ουτε την ενοιαξε προγραμμα ουτε τιποτα
Ακαπ , 69 , ολα τα καναμε και στο τελοσ με ρωτησε αν τελικα εγω πληρωσα για να παω με αυτην η αυτη επρεπε να πληρωσει για εμενα ??‍♂️

Προφανως η φασουλα που παιχτηνε ισως να μην συμβαινει σε πολλουσ αλλα επρεπε να το εξομολογηθω .. χαχα
Τύπε μήπως είσαι ο Σπαλιάρας;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom