Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.664
Πόντοι
7.195

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.173
Πόντοι
10.555
για 5η φορα σημερα μανταλενα... ισια τελικα οπως πριν το κλεισιμο. προσχαρη, καβλωτικη και παιχνιδιαρα. αξιζει στα 30 πολυ.

βυζι νορμαλ, καβλωτικη φατσα σε συνδυασμο με την απλα που καλιεργει, κωλαρα στα 4 καλη, εξισου καβλωτικα και τα τατου.

στα 40 σημερα γυμνο... θα ηθελα λιγο παραπανω... παντως τον παιρνει ολο μεσα
σε ποιο μαγαζι φιλε;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Σαν λατρεις των Ασιατικων μωρων(Ταυλανδη, Καμποτζη, Βιετναμ) ειπα να δω το κοριτσι απο την Μαλαισία. Ειπα ισως μια στο δις να φεραν μια απο Ν. Ασια. (πραγμα γενικα δυσκολο να φερεις τετοιες κοπελες) Περασμα λοιπόν με την Asia.Απο Καζακσταν.Τις ξεφυγε το Da οταν τις μιλησα, Συμπαθητικη στο προσωπο, λεπτη, αβυζι κ αχρωμι. Μετρια πιπα του 1.5 λεπτου. Δεν άξιζε. Γαμηση τπτα της προκοπης. Απλα φιλικη στην επαφη κ οχι ξυνι. Μονο για να σας περάσει η περιέργεια να την δειτε στο σαλονι κ μονο. 40 απλο 60 γυμνο.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
μια βλαντα που λεει στο βενους2 ειναι η παλια βλαντα η μιλφ η αλλη ?

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Γνωρίζει κανείς αν η Αφροδίτη από την Κωλέττη δουλεύει ακόμη και αν ναι που. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος είχε μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική. Λειπω χρόνια από την Ελλάδα και πολλά έχουν αλλάξει, αλλά η Αφροδίτη είναι η μόνη στο χώρο που θα ήθελα να την ξανά δω αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακομα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Γνωρίζει κανείς αν η Αφροδίτη από την Κωλέττη δουλεύει ακόμη και αν ναι που. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος είχε μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική. Λειπω χρόνια από την Ελλάδα και πολλά έχουν αλλάξει, αλλά η Αφροδίτη είναι η μόνη στο χώρο που θα ήθελα να την ξανά δω αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακομα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Έχει αποσυρθεί πλέον... κάποιοι κιόλας είπαν ότι βρήκε και μόνιμη σχέση και δεν ασχολείται ούτε με το επάγγελμα...

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Έχει αποσυρθεί πλέον... κάποιοι κιόλας είπαν ότι βρήκε και μόνιμη σχέση και δεν ασχολείται ούτε με το επάγγελμα...
Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι για την κατάληψη της, αυτή και Νατάσα η Ρωσίδα ήταν πάντα στο τοπ 10 της Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Χθεσινή βιαστική βόλτα στην περιοχή, πέρασα από τρίδυμα και είδα επιτέλους την πιτσιρίκα την Άννα στο δεύτερο. Σιγά την όμορφη, από πρωσοπο πολύ χάλια και είχε ένα βλεμα ξενερας....από σώμα καλή με πολύ γλυκά βιζακια. Μόλις την είδα έφυγα κατευθείαν. Έψαχνα Λάρα ή Αφροδίτη αλλά και οι δύο λοιπουν.Η κοπέλα που δουλεύει στην θέση της Λάρας τι λέει; Έχει κανένας εμπειρία μαζί της;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
Ευχαριστώ για την απάντηση. Χαίρομαι για την κατάληψη της, αυτή και Νατάσα η Ρωσίδα ήταν πάντα στο τοπ 10 της Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια.
Η Νατασσα για μενα ακομα ειναι τοπ. τοπ3 οχι τοπ10.

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκεςςςςς.......ξερει κανεις αν γυρισε η ιωαννα η η αγγελικη?

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε η Νταϊάνα ή η Τσαρινα στο φριχαουζ;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν καμία βδομάδα στην Νικόλ. Είχα να την δω κανένα χρόνο. Κάθε φορά περνάω καλύτερα μαζί της η γυναίκα δεν παίζεται.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.443
Πόντοι
206
Πέρασμα με:
Έλενα από τρίδυμα, συμφωνώ και επαυξάνω είναι κομοδίνο. Συμπαθητικό πρόσωπο και σφιχτό σώμα. Δεν θα ξανά προτιμηθεί

Αφροδίτη δύο φορές σε μια εβδομάδα και για την δεύτερη φορά έφαγε κίτρινη. Διεκπεραιωτικη και ξεπετα.

Μιρελα το στανταρακι μου μέχρι τώρα. Κορμάρα, με καλό σοσιαλ και άνω της βάσης πρόγραμμα

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.812
Πόντοι
16.235
Πέρασμα πριν καμία βδομάδα στην Νικόλ. Είχα να την δω κανένα χρόνο. Κάθε φορά περνάω καλύτερα μαζί της η γυναίκα δεν παίζεται.
Πες τα και εσυ μεγαλε..."γιατι εγω τα λεω, τα γραφω και δεν με πιστευουν"...νομιζω ο Αναστοπουλος ο αλενατορε τα ελεγε αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom