Ο Τσακ Νόρις είσαι;Δεν ειμαι παππους τυπε και δεν εχω προβλημα αλλα αν κανει το λαθος να ερθει η κορωνα σε μενα θα μπει σε 14 μερες καραντινα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Ki ο ραμπο μη σου πωΟ Τσακ Νόρις είσαι;![]()
Ποιος Ράμπο μπροστά σε δεινόσαυρο τώραKi ο ραμπο μη σου πω

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Ο ραμπο του τρωει ολους δε θυμασαι ενας αυτος ολοκληρο ταγμα εναντιων του και τους καθαριζε ολους?Ποιος Ράμπο μπροστά σε δεινόσαυρο τώρα![]()
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 206
με καβλες μεσημεριατικα μετα απο εφοδο μιας πελατισσας στην δουλεια, μπηκα λας βεγγας. εψαξα τα οαντα και δεν βρηκα κατι αξιολογο για μεσημεριανο. πηρα μια ντονα. ωραιο σωμα ωραια βυζακια, ευγενικη και κωλαρακι που εφαγε δυνατο σφυρι στα 4...
καλη...
ρε παιδες στο πρωτο λας βεγγας μια γυφτα με 400 κιλα βυζια τι λεει?
καλη...
WhiteMamba6
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μια διευθυνση και τι ωρες δουλευει αν μπορεις αδερφε!! Σε εχω ζαλισει αλλα δεν εχω μυρωδια τι παιζει εδωΠανε στη Λαρα με 40 θα περασεις φοβερα
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Στο belladona στη Νικηφορου ουρανου πρωινη ειναιΜια διευθυνση και τι ωρες δουλευει αν μπορεις αδερφε!! Σε εχω ζαλισει αλλα δεν εχω μυρωδια τι παιζει εδω
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 490
- Πόντοι
- 311
Έκλαψα λες μια πολυ ευσωμη με τρελα στο μάτι που σου πιάνει τον πουτσο στην είσοδο; Την είχα πετύχει στο δεύτερο σπιτάκι και με το που βγαίνει απο το δωμάτιο έρχεται σαλόνι μου πιάνει το εργαλείο και μου είπε οτι ο προηγούμενος την έπαιρνε κωλο και έπρεπε να περάσω χαχαχαμε καβλες μεσημεριατικα μετα απο εφοδο μιας πελατισσας στην δουλεια, μπηκα λας βεγγας. εψαξα τα οαντα και δεν βρηκα κατι αξιολογο για μεσημεριανο. πηρα μια ντονα. ωραιο σωμα ωραια βυζακια, ευγενικη και κωλαρακι που εφαγε δυνατο σφυρι στα 4...
καλη...
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 371
Είχε πληροφορίες στο άλλο σαιτΜα δεν ήθελα να πειθαρχήσω. Ήθελα να πάω αλλά νόμιζα ότι ήταν κλειστά, γι'αυτό και ρώτησα.
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Για να λες φίλε 400 κιλά πρέπει να είναι τεράστιες βυζαρες.ως βυζολατρης αξίζει να κάνω καταδρομικη 'Η θα φάμε καμία φόλα.εμφανιση λέει τίποτα ευχαριστωμε καβλες μεσημεριατικα μετα απο εφοδο μιας πελατισσας στην δουλεια, μπηκα λας βεγγας. εψαξα τα οαντα και δεν βρηκα κατι αξιολογο για μεσημεριανο. πηρα μια ντονα. ωραιο σωμα ωραια βυζακια, ευγενικη και κωλαρακι που εφαγε δυνατο σφυρι στα 4...
καλη...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.658
- Πόντοι
- 8.295
Κάτσε να σου πατήσει την πούτσα οδοστρωτήρας, μετά πάνε να στη δαγκώσει ντόπερμαν και στο τέλος ρίξε πάνω λίγο βιτριόλι...Για να λες φίλε 400 κιλά πρέπει να είναι τεράστιες βυζαρες.ως βυζολατρης αξίζει να κάνω καταδρομικη 'Η θα φάμε καμία φόλα.εμφανιση λέει τίποτα ευχαριστω
αν ακόμα έχεις ψωλή, πάνε να γαμήσεις τη χειρότερη που έχει εμφανιστεί στα μπουρδέλα την τελευταία 25ετία (πιο πριν δεν ξερω ημουν μικρος κι αθωος)
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Πω πω φαντάζομαι χαλιΚάτσε να σου πατήσει την πούτσα οδοστρωτήρας, μετά πάνε να στη δαγκώσει ντόπερμαν και στο τέλος ρίξε πάνω λίγο βιτριόλι...
αν ακόμα έχεις ψωλή, πάνε να γαμήσεις τη χειρότερη που έχει εμφανιστεί στα μπουρδέλα την τελευταία 25ετία (πιο πριν δεν ξερω ημουν μικρος κι αθωος)
Mastarovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2021
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Για αυτό ρωταμε να σε καλα σε ευχαριστωΚάτσε να σου πατήσει την πούτσα οδοστρωτήρας, μετά πάνε να στη δαγκώσει ντόπερμαν και στο τέλος ρίξε πάνω λίγο βιτριόλι...
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.605
- Πόντοι
- 496
Ξέρουμε καμία κοπέλα να κάνει γλυφωκολι η Βικτώρια από paradise που αναφέρθηκε πιο πάνω δυστυχώς δεεεν.
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 371
Κάτι είχα ακούσει για την Ζίζελ στα παρανταιζ αλλά δεν ξέρω άμα δουλεύει τώρα. Γενικά δύσκολα θα βρεις κάποια που να κάνει rimjob και αυτές που κάνουν φαντάζομαι ότι το κάνουν για συγκεκριμένους πελατες και δεν το βγάζουν κοινό ανακοινωθέν για να μην χάσουν πελάτεςΞέρουμε καμία κοπέλα να κάνει γλυφωκολι η Βικτώρια από paradise που αναφέρθηκε πιο πάνω δυστυχώς δεεεν.
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 1.436
μιας που μιλατε για τη βικτωρια του paradise ειχα περασει πριν ενα χρονο περιπου με 100ευρο.Περα απο το ωραιο σωμα ειχε πολυ ενεργη συμμετοχη ,γενικως καλη εμπειρια...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.895
- Πόντοι
- 266
Δεν βρίσκω με τίποταΞέρουμε καμία κοπέλα να κάνει γλυφωκολι η Βικτώρια από paradise που αναφέρθηκε πιο πάνω δυστυχώς δεεεν.
Ρε γαμωτο
Ήταν μια ελενη ελληνίδα στοbad girls ένα φεγγάρι αλλά εξαφανίστηκε....Που θα βρούμε...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.895
- Πόντοι
- 266
Παίδες η Ιζαμπέλα η Τσεχία η μιλφ δε Ποιο σπιτάκι είναι?
jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 292
- Πόντοι
- 21
Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η Daniella ?
thebigboss1818
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
καποιος ειπε σε προηγουμενες σελιδες σε 2-3 βδομαδες!Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η Daniella ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις