Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Σε ποιο σπιτάκι είναι και τι βαρδια? Για την Σοφία ρωτάω
Τωρα μαλλον ξεκουραζετε..δεν την βλεπω στο αλλο σαιτ.
Παντα πρωινα κανει...και αλλαζει στουντιο συχνα.. red diamond,golden lips,red light

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Λαθος κανεις..κλειστα ηταν ολα!
και ο κοσμος κανονικα καραντινα, κλεισμενοι στα σπιτια τους. :)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.429
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.429
Πόντοι
16.235
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Δεν αξιζει να σπας την καραντινα για ενα ζμπρωξιμο και μετα να για εικοσι μερες να αγχωνεσαι αν τσιμπησες κινεζικη πανουκλα.Την καλυτερη δουλεια εκανες που πειθαρχησες...ηταν σαν να ετρωγες μαγειριτσα μετα τα μεσανυχτα Δεκαπενταυγουστο.

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα
Επί της μοναστηριού αγίων πάντων κ Γιαννιτσών
Εκεί θα βρεις αυτά πού ζητάς

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Δεν αξιζει να σπας την καραντινα για ενα ζμπρωξιμο και μετα να για εικοσι μερες να αγχωνεσαι αν τσιμπησες κινεζικη πανουκλα.Την καλυτερη δουλεια εκανες που πειθαρχησες...ηταν σαν να ετρωγες μαγειριτσα μετα τα μεσανυχτα Δεκαπενταυγουστο.
Δεν ειναι ολοι αρρωστοφοβικοι σαν εσενα τυπε οσοι ηταν και ειναι δεν εβγαιναν και δε βγαινουν απο το σπιτι τους για να γαμησουν

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.429
Πόντοι
16.235
To 20 ξεχνα το ...Μονο Αθηνα αυτα...αν υποκυψει σε παζαρια η τσατσα θα εισπραξεις ξινιλα.Δεν το θελεις αυτο...αν δεν βγαινεις οικονομικα μην ξεφτιλιζεσαι.Εχει ωραια μερη η Θεσσαλονικη για να δεις.Για σεξοτουρισμο ασχολησου οταν θα το επιτρεπει η τσεπη σου.Φιλικα...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Μα δεν ήθελα να πειθαρχήσω. Ήθελα να πάω αλλά νόμιζα ότι ήταν κλειστά, γι'αυτό και ρώτησα.
Υπηρχαν και τα cg τυπε αν ηθελες να σπρωξεις μπορουσες εγω προσωπικα τα περισσοτερα γαμησια τα εριξα στην πρωτη καραντινα που ηταν ποιο μαζεμενα τα πραματα στη δευτερη κλαιν ουτε μυνημα δεν εστελνα να βγω κι οπου ηθελα πηγαινα για να σπρωξω

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.429
Πόντοι
16.235
Δεν ειναι ολοι αρρωστοφοβικοι σαν εσενα τυπε οσοι ηταν και ειναι δεν εβγαιναν και δε βγαινουν απο το σπιτι τους για να γαμησουν
Αν εχεις εφτα ζωες εισαι γατακι.Μαλλον θα ζμπρωχνεις και ακα γιατι τα γατια δεν χρειαζονται προφυλακτικα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Τυπε με 20 εδω μονο πιατσα τα δελακια που ειναι ολα μαζεμενα στην περιοχη φιξ ξεκινανανε απο 30 και καποια απο 40

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Αν εχεις εφτα ζωες εισαι γατακι.Μαλλον θα ζμπρωχνεις και ακα γιατι τα γατια δεν χρειαζονται προφυλακτικα.
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει τυπε και με σπρωχνω και ακα σπρωχνω και σε καποιες βγαζω και το δερμα απο την πουτσα γιατι γουσταρω να φαινεται ο μυς δεν εχω θεμα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.429
Πόντοι
16.235
Με μπερδεύεις με τον εαυτό σου παππού μαλλων
Τουλαχιστον οσο βγαινεις ξερω οτι δεν εχεις κινεζικη πανουκλα.Η βλακεια που σε δερνει δεν θεραπευεται αλλα τουλαχιστον εστω απο τυχη μην παθεις κινεζικη πανουκλα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Περιμένοντας την Denise για να δούμε τη ψάρια πιανει

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Την Μαρίνα από το άλλο site με το τατουάζ 1999 που έχει στο ποδι ξέρουμε που παιζει μπάλα και τι ώρα?

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση… καποια καλη προταση στα 30€ πιπινακι;
Τυπε με 20 εδω μονο πιατσα τα δελακια που ειναι ολα μαζεμενα στην περιοχη φιξ ξεκινανανε απο 30 και καποια απο 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom