Εγώ πάντως βλέπω ότι και στο yourladies και στα paradise studios είναι λίγο πολύ οι ίδιες με κάνα 2,3 καινούργιες προσθήκες. Στα σπιτάκια θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι εξίσου όπως πριν. Που κατάντησε η μπουρδελοκατασταση του Σαλονικισταν... Να ψάχνουν όλοι μια Λαρα ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει 6,7 σαν αυτήν.
Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανε Μια αλεξανδρα που εχουν φωτο τωρα..πριν το κλεισιμο του νοεμβριου δουλευε επαρχια κατερινη στο παρανταις με αλλο ονομα (Αλισα )και τοτε δηλαδη πριν περιπου 8 μηνες ηταν 24 χρονων και τωρα την εκαναν 31
Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανε Μια αλεξανδρα που εχουν φωτο τωρα..πριν το κλεισιμο του νοεμβριου δουλευε επαρχια κατερινη στο παρανταις με αλλο ονομα (Αλισα )και τοτε δηλαδη πριν περιπου 8 μηνες ηταν 24 χρονων και τωρα την εκαναν 31
μλκ κανανε η κοπελα παιζει να μην ειναι 31 την εχω δει απο κοντα...αν δεν εχεις διαβασει στην σελιδα τους την ηλικια, ανετα την κανεις 24 που γραφανε στην κατερινη
Και για να τσεκαρετε αυτο που λεω.. μπειτε στην σελιδα τους και στην φωτο που εχουν την αλεξανδρα, μετα απο το φειςμπουκ σας βρειτε την σελιδα του ' παρανταις κατερινη' και μολις μπειτε θα δειτε την (αλισα τοτε, αλεξανδρα τωρα) πρωτη φωτο. και γραφει 24 ετων απο ρουμανια
Καλησπέρα στους συναγωνιστές βλέπω χρόνια το νήμα αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος. Καλή αρχή για αύριο, και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι έγινε η Έφη η Μολδαβή; Χρειάζομαι ένα διαστημικό τσιμπούκι asap