argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.106
- Πόντοι
- 16.235
Απουσιαζει καθε αναφορα στην Αφροδιτη αρα μαλλον αληθευει οτι σταματησε....???
Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανεΣτο studio Paradise εχει μια Μαρια. βουλγαρα που εβγαινε γιαννιτσων, τωρα εγινε τσεχα?
Μπορεί να υπλογισαν επιτέλους τα καλοκαίρια γιατί τα ξεχνάνε σε μερικές περιπτώσεις ??Αλλο ειναι το κορυφαιο που κανανεΜια αλεξανδρα που εχουν φωτο τωρα..πριν το κλεισιμο του νοεμβριου δουλευε επαρχια κατερινη στο παρανταις με αλλο ονομα (Αλισα )και τοτε δηλαδη πριν περιπου 8 μηνες ηταν 24 χρονων και τωρα την εκαναν 31
![]()
μλκ κανανε η κοπελα παιζει να μην ειναι 31 την εχω δει απο κοντα...αν δεν εχεις διαβασει στην σελιδα τους την ηλικια, ανετα την κανεις 24 που γραφανε στην κατερινηΜπορεί να υπλογισαν επιτέλους τα καλοκαίρια γιατί τα ξεχνάνε σε μερικές περιπτώσεις ??
Ναι η καριολα τοσο ε?? Εγω γιατι θυμάμαι λιγοτερο γαμω!!!Τι δύο βδομάδες δύο μήνες είχε κάνει
Τόσα χρόνια "αδικιοταν" εκεί στις παλιοπιατσες για τα στούντιο είναι μόνο...Κωλαρα διαστημική..Στο studio Paradise εχει μια Μαρια. βουλγαρα που εβγαινε γιαννιτσων, τωρα εγινε τσεχα?
Νομίζω αναφέρθηκε κάποιος παλιότερα ότι παντρεύτηκεΑπουσιαζει καθε αναφορα στην Αφροδιτη αρα μαλλον αληθευει οτι σταματησε....???
Αληθινές ειναι οι φωτό που έχουν βάλει;Τόσα χρόνια "αδικιοταν" εκεί στις παλιοπιατσες για τα στούντιο είναι μόνο...Κωλαρα διαστημική..
ΕννοειταιΑληθινές ειναι οι φωτό που έχουν βάλει;
Η Έλενα θέλει φάπες μονο το ζωο τπτ αλλο γ να στρώσει χαρακτήρα!!πριν λιγο ειδα νεες φωτος ελενας... κατι εχει αλλαξει... δεν ξερω, ισως στο προσωπο. την ειχα παρει 2 3 χρονια πριν 2 φορες. απ οσο θυμαμαι μετρια συμμετοχη αλλα ειχα τρελες καβλες και δεν πολυ εδοσα σημασια. απο κωλαρακι πολυ καλο παντως
Ποια Έλενα λέτε,την πρώην Ραισα;Η Έλενα θέλει φάπες μονο το ζωο τπτ αλλο γ να στρώσει χαρακτήρα!!