Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
όχι και ct βρε sxoinobaths (θα μου πεις έχουν περάσει και χειρότερες από ct) αλλά με χαλαρό λόκο, αγυμναστη, με πιπα με λίγο οδοντα και χωρίς περιποιηση στα @@!σκληρα σιλικονουχα βυζια που αν και βυζολάγνος δεν το καταλλαβες :think: και έπρεπε να στο πει! :2funny: :2funny: απλά καλή για τα στουντιο!
έχει καλή διάθεση και είναι  πολυ καβλωτική και ξερει να σε φτιαχνεί και να σε τραβα όταν κάνει την πασαρελα της στο σαλονι! και μεσα τιμά τα λεφτα που παίρνει
χωρίς να κάνει και τίποτα φοβερό!

Ότι έχουν περάσει χειρότερες είναι σίγουρο, ποιές είναι οι καλύτερες ct που 'χουν περάσει μπορείς να μου πεις, εκτός απ' τις δυο που ανέφερα..; Η Λολίτα ειδικά ήταν ένας μύθος, δεν έχω ξανακάνει τέτοιο γαμήσι, κρίμα που έφυγε.. Γιατί τον τελευταίο καιρό όλο κάτι μέτρια ρωσάκια έρχονται, κι από βυζί κανα 3αρι με το ζόρι.. Έχω βαρεθεί κι ούτε τα κοιτάζω πλέον..! Πέρα απ' την Αντριάννα βρίσκεις πολύ καλύτερς βυζάρες σε μπουρδελότσαρκα κ δε σκας καμιά 300αρα..!
Να σου πω την αλήθεια, δεν πρόλαβα να πιάσω κώλο κ πόδια καλά-καλά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά απ' όσο είδα μου φάνηκε γυμνασμένη στο ίδιο επίπεδο με τη Μάντυ, κ το βυζί ήταν πολύ καλοφτιαγμένο..! Εντάξει, καταλάβαινες ότι έγινε επέμβαση, αλλά ούτε ουλές είδα, ούτε ήταν πολύ σκληρό, αλλά σφιχτό κι απαλό..! Βέβαια, γούστα είναι αυτά.. Εσύ μπορεί να προτιμάς να βουλιάζει το βυζί, αλλά εγώ προτιμώ να 'ναι σφιχτό παρά να κρέμεται..
Όσο για την πίπα, έχεις δίκιο κ το γραψε κι άλλος στην κριτική του, ότι βάζει δόντια.. Κ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ευαίσθητος, αλλά με πόνεσε κ σχεδόν μου κανε πληγή.. Κ γι' αυτό τη σταμάτησα κ της είπα ν' ανέβει πάνω..!
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. Δεν της το 'χει πει κανένας ότι αυτό πονάει, ή δεν ξέρει να παίρνει πίπα..;
Πάντως γενικά έμεινα ικανοποιημένος απ' τη διάθεση της, γιατί ήταν πολύ ευγενική κ χαμογελαστή, κ γι' αυτό έγραψα κ καλή κριτική..!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Στην τρελοτζενη αναφερεσαι? Αυτη που εσδινε κωλο με 50?
φυσικα για τη τρελλοτζενη μιλαω αλωστε μια ειναι η τζενη που μολις

σε δει σε βουταει απο τα αρχιδια παντως εχει ωραιο κωλαρακι κ πεταχτο κ στο

χουφτωμα ειναι καλο

αλ τα φωτα σου ποιο ειναι το μωρο στο αλουμινατο 1.70/1,75 γλυκεια φατσουλα

πιτσιρικα που ξεκιναει απο 30, 40 χαλαρο, 50 γυμνο, 60 69, 80 κωλαρακι κατι σε

brook shields μου θυμισε ξερεις κατι γιαυτην

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
την "τρελοτζένη" σαν φυσιογνωμία νομίζω την τεσταρα στο παρελθόν πάνω απο χρόνο δηλαδη δεν θυμαμαι συμπεριφορες αλλα για να έχει τετοιο nickname κάτι θα παίζει  :2funny: :2funny:. Αξίζει όμως το 40αρι ακάπωτο ή το κουλούρι στα 50-60 που αναφέρθηκε πιο πάνω ?
Πιστευω αξιζει μονο αν σου περισευουν αυτα τα λεφτα και θελεις οντως να σπασεις τρελη πλακα σε μπουρδελο.Εννοειται μη παρεις ποτε σοβαρα την τρελοτζενη γιατι μαλλον σε φασαρια θα καταληξει η φαση. :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
αλ τα φωτα σου ποιο ειναι το μωρο στο αλουμινατο 1.70/1,75 γλυκεια φατσουλα

πιτσιρικα που ξεκιναει απο 30, 40 χαλαρο, 50 γυμνο, 60 69, 80 κωλαρακι κατι σε

brook shields μου θυμισε ξερεις κατι γιαυτην
την ειδες Παρασκευη βραδυ και ηταν ξανθια με μεγαλα βυζια???εγω την ειδα Πεμπτη και ηταν η Αλισια αλλα η τσατσα δεν ειπε ουτε για γυμνο ουτε για 69 και γι'αυτο δεν μπηκα.και μου εκανε εντυπωση γιατι σ'αυτο το σπιτι ολες τα κανουν ολα.
λογικα αυτη λες....την ειχε παρει προσφατα ο Maaneskyggen νομιζω και του αρεσε.αλλα και αλλοι εχουν γραψει θετικα γι'αυτην

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.324
Πόντοι
3.556
την ειδες Παρασκευη βραδυ και ηταν ξανθια με μεγαλα βυζια???εγω την ειδα Πεμπτη και ηταν η Αλισια αλλα η τσατσα δεν ειπε ουτε για γυμνο ουτε για 69 και γι'αυτο δεν μπηκα.και μου εκανε εντυπωση γιατι σ'αυτο το σπιτι ολες τα κανουν ολα.
λογικα αυτη λες....την ειχε παρει προσφατα ο Maaneskyggen νομιζω και του αρεσε.αλλα και αλλοι εχουν γραψει θετικα γι'αυτην
χθες το βραδυ την ειδα κατα τις 8 κ με ειπε μολις ειχε παει

καλα οσο για τη τσατσα ειναι εκεινη η βαρεμενη η γνωστη

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
κατηφορίζω με φιλαράκι σε λίγο προς τα εκεί να δουμε τι παίζει με αλουμινάτο :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
κατηφορίζω με φιλαράκι σε λίγο προς τα εκεί να δουμε τι παίζει με αλουμινάτο :)
δες αν μπορεις και Προμηθεως 11 αν ειναι η ζουμπουρλου η καυλιαρα η Τζουλια και ρωτα αν θα ειναι και αυριο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
gl...τσιφος.! Κεφαληνιας ηταν μια μπαζοπιτσιρικα ξανθια αβυζη, Εμμανουελλα στο ονομα...αλλα οχι η Ποθυτη.!!
Δρομο για Α.Γεωργιου 34 Μπας και ειναι η Μαρια η Σλοβακα αλλα τσιφος και εκει, ηταν η Λουση με το μελαχρινο μαλακι της και τις ανταβγιες που εκανε εμπρος.
Α.Γεωργιου 4 Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ... :S
Πετρου Ερημιτη Η ξανθια αδυνατη Πετρουλα
Στα αλλα στουντιο στα περιξ του μυλου δεν πηγα γιατι λιγο πολυ τα ιδια θα ηταν, το Φριξου 14 κλειστο.
Βουρ για Μαντζαρου 1Α Λεω θα παω Σονια δεν γαμιετε...και μου βγενει η Αντζελα η Βουλγαρα.! :(
Αλιακμωνος και Ρουλια κλειστα. Μαντζαρου 10 προγραμμα δεν ξαναπερασα.
Με τα μουτρα κατεβασμενα εφυγα για βαρδαρη...
Προμηθεους 25 Η αποτυχημενη Καρμεν. :zfuck:
Προμηθεους 19 Η Ουκρανεζα ξανθια Βικη που οντως οπως αναφερθηκε παχυνε λιγακι.
Προμηθεους 14 Ολοι ειχανε παθει πλακα, παραμηλουσανε για την ξανθια πολωνεζα.!! Και βγενει η Ανιτα.! :headbang: :headbang:
Προμηθεους 11 Η Ρουμανα Τζουλια, μελαχρινο κοριτσακι ωραιο στρογγυλο προσωπακι, πως δεν κατεθεσα εδω απορω  :think: μου ξεφυγε...
Σαμφως 5 Η τρελοτζενη με το μουνι της! που το εδειχνε σε ολους.!! Ουστ.!
Σαμφως 7Η Μελαχρινη Λουνα, βγηκε ξωβυζη εξω και φυγανε ολοι ομως.!
Σαμφως 8 Ξανθια στρουμπουλη κοπελα, την ειχα δει και παλαιοτερα νωμιζω τα ειχε βαμενα μαυρα, την καταλαβα απο το περπατημα.
Σαμφως 20. Κατεθεσα εδω στην ταχα Ισπανιδα Ραμονα, ψιλη μελαχρινη 30αρα φενοταν να εχει καλο βυζακι αλλα οταν εβγαλε το σουτιεν εψαχνα το βουτυρο να αλοιψω καμια φετα.! :2funny: Τσιφος και εδω η κοπελα κουρασμενη δεν προσφερε τιποτα εκτος απο την καλη πιπα της και το οτι ηταν το ποιο στενο μουνι που εχω γαμησει σε πουτανα.! Δεν εμπενα με τιποτα με το ζορι και ολο πονουσε αυτη, το ξενερωμα ηρθε στα 4 οπου ειχε κατι σπυρακια πανω στα κολωμερια της και ζοριστικα, αλλα τα εριξα...και εφυγα.
Τανταλου γωνια κλειστο.
Τανταλου 8 Η παλια μαυρουλα που ειναι σε καφε χρωμα! και την παρουσιαζουν για Βραζηλιανα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
Τανταλου 14. Το μελαχρινο ομορφο πιπινακι η Βανεσα, την ειχα παρει 26ης Οκτωμβρη 35Α εδω και καιρο, μονο και μονο για την ομορφια της και για την περηφερεια της που σκιζει!...αλλα μεσα κομοδινο απο οτι θυμαμαι.
Τανταλου 9 Κενο μνημης!...αν θυμηθω θα αναφερω.!

Αυτα μια απο τα ιδια, ολοκληρη Σαλονικη και να μην μπορεις να βρεις μια καλη πουτανα να γαμησεις... :headbang:
Παντως στο Βαρδαρη ειχε πολυ κινηση απο κοσμο ολοι θελανε να χωσουνε.!

Καλημερα σας.!

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
δεν θέλω να πω πολλά εκει που πήγαμε με καλυψε ο καραμαν, κατάθεση στο εμαννουελακι στην κεφαλληνίας. Χαβιάρι για πρωινο, τυρί και ψωμί για μεσημερι και γλυκό... Έρχεται κριτικη.
Edit : Κρίμα που δεν δούλευε καμια ισαβέλλα, και το φρίξου 14 ήταν κλειστό που είναι η αγάπη οεο..

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μολις κατεθεσα στην αντριανα στην βιλα εροτικα βγαινει ενας μουναρος 2 μετρα με βιζαρες....σωμα πασαρελα..θελω μια απαντηση ναι ι οχι απο καποιον που δοκιμασε....ρε μηπως ειναι τραβελι.?

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.297
Πόντοι
6.255

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
gl...τσιφος.! Κεφαληνιας ηταν μια μπαζοπιτσιρικα ξανθια αβυζη, Εμμανουελλα στο ονομα...αλλα οχι η Ποθυτη.!!
Δρομο για Α.Γεωργιου 34 Μπας και ειναι η Μαρια η Σλοβακα αλλα τσιφος και εκει, ηταν η Λουση με το μελαχρινο μαλακι της και τις ανταβγιες που εκανε εμπρος.
Α.Γεωργιου 4 Η τραβελοφατσα μιλφ Νικολ... :S
Πετρου Ερημιτη Η ξανθια αδυνατη Πετρουλα
Στα αλλα στουντιο στα περιξ του μυλου δεν πηγα γιατι λιγο πολυ τα ιδια θα ηταν, το Φριξου 14 κλειστο.
Βουρ για Μαντζαρου 1Α Λεω θα παω Σονια δεν γαμιετε...και μου βγενει η Αντζελα η Βουλγαρα.! :(
Αλιακμωνος και Ρουλια κλειστα. Μαντζαρου 10 προγραμμα δεν ξαναπερασα.
Με τα μουτρα κατεβασμενα εφυγα για βαρδαρη...
Προμηθεους 25 Η αποτυχημενη Καρμεν. :zfuck:
Προμηθεους 19 Η Ουκρανεζα ξανθια Βικη που οντως οπως αναφερθηκε παχυνε λιγακι.
Προμηθεους 14 Ολοι ειχανε παθει πλακα, παραμηλουσανε για την ξανθια πολωνεζα.!! Και βγενει η Ανιτα.! :headbang: :headbang:
Προμηθεους 11 Η Ρουμανα Τζουλια, μελαχρινο κοριτσακι ωραιο στρογγυλο προσωπακι, πως δεν κατεθεσα εδω απορω  :think: μου ξεφυγε...
Σαμφως 5 Η τρελοτζενη με το μουνι της! που το εδειχνε σε ολους.!! Ουστ.!
Σαμφως 7Η Μελαχρινη Λουνα, βγηκε ξωβυζη εξω και φυγανε ολοι ομως.!
Σαμφως 8 Ξανθια στρουμπουλη κοπελα, την ειχα δει και παλαιοτερα νωμιζω τα ειχε βαμενα μαυρα, την καταλαβα απο το περπατημα.
Σαμφως 20. Κατεθεσα εδω στην ταχα Ισπανιδα Ραμονα, ψιλη μελαχρινη 30αρα φενοταν να εχει καλο βυζακι αλλα οταν εβγαλε το σουτιεν εψαχνα το βουτυρο να αλοιψω καμια φετα.! :2funny: Τσιφος και εδω η κοπελα κουρασμενη δεν προσφερε τιποτα εκτος απο την καλη πιπα της και το οτι ηταν το ποιο στενο μουνι που εχω γαμησει σε πουτανα.! Δεν εμπενα με τιποτα με το ζορι και ολο πονουσε αυτη, το ξενερωμα ηρθε στα 4 οπου ειχε κατι σπυρακια πανω στα κολωμερια της και ζοριστικα, αλλα τα εριξα...και εφυγα.
Τανταλου γωνια κλειστο.
Τανταλου 8 Η παλια μαυρουλα που ειναι σε καφε χρωμα! και την παρουσιαζουν για Βραζηλιανα αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
Τανταλου 14. Το μελαχρινο ομορφο πιπινακι η Βανεσα, την ειχα παρει 26ης Οκτωμβρη 35Α εδω και καιρο, μονο και μονο για την ομορφια της και για την περηφερεια της που σκιζει!...αλλα μεσα κομοδινο απο οτι θυμαμαι.
Τανταλου 9 Κενο μνημης!...αν θυμηθω θα αναφερω.!

Αυτα μια απο τα ιδια, ολοκληρη Σαλονικη και να μην μπορεις να βρεις μια καλη πουτανα να γαμησεις... :headbang:
Παντως στο Βαρδαρη ειχε πολυ κινηση απο κοσμο ολοι θελανε να χωσουνε.!

Καλημερα σας.!

ΟΛΕ!!!

Να προσθέσω μερικά τινά στην κατατοπιστικότατη αναφορά του Karaman από βόλτα στο Βαρδάρη προ ολίγου:

-Προμηθέους 25. Ξέρω ότι πολλοί έχετε κακογαμήσει με την Κάρμεν, αλλά εγώ μια δεύτερη ευκαιρία θα της δώσω. Λίαν συντόμως! Σήμερα παραδόξως δεν μου βγήκε topless, αλλά μου κούνησε τον κώλο της μέσα σε ένα ροζ στρινγκάκι στα μούτρα μου και κόντεψα να λιποθυμήσω!
-Σαπφούς 8. Η κοπέλα είναι η Γιάννα, συνήθως εφεδρική εκεί και στην Ταντάλου 9.
-Ταντάλου 8α. Εγώ εκεί πέτυχα τη γνωστή μελαχρινή σουμπουρλού Σαμπρίνα.
-Ταντάλου 14. Ωραία η Βανέσσα, αλλά εγώ ακάπωτο με 60ε δεν παίρνω στο Βαρδάρη.
-Ταντάλου 9. Η Μαρία, που έχει καθιερώσει το κωλαράκι+ακάπωτο στα 60ε. Αξίζει τον κόπο λόγω του value for money, αλλά ο χώρος είναι ο χειρότερος στο Βαρδάρη, σα να γαμάς σε τουαλέτες σιδηροδρομικού σταθμού σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.
-Σαπφούς 5. Είχα επιλογές μεταξύ Κάρμεν, Μαρίας, Βανέσσας, Βίκυς και Λούνας, τελικά κατέθεσα στην τελευταία με ακάπωτο στα 50ε. Μου προέκυψε γκατζετού και καθημερινή αναγνώστρια του bourdela.tv σύμφωνα με τα λεγόμενά της! Πέρασα πολύ καλά (αν και τελείωσα γρήγορα, κλασσικός Apollo64), ενδείκνυται, θα γράψω και ένα review να έχουμε αργότερα. 

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.297
Πόντοι
6.255
-Προμηθέους 25. Ξέρω ότι πολλοί έχετε κακογαμήσει με την Κάρμεν, αλλά εγώ μια δεύτερη ευκαιρία θα της δώσω. Λίαν συντόμως! Σήμερα παραδόξως δεν μου βγήκε topless, αλλά μου κούνησε τον κώλο της μέσα σε ένα ροζ στρινγκάκι στα μούτρα μου και κόντεψα να λιποθυμήσω!

Δεύτερη ευκειρία από μένα δεν έχει... το θέλω το όργανό μου και γι' άλλες "συναυλίες"!
-Ταντάλου 8α. Εγώ εκεί πέτυχα τη γνωστή μελαχρινή σουμπουρλού Σαμπρίνα.

Μ' άρεσε φατσικά... Θα δοκιμαστεί! Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;;;

-Ταντάλου 14. Ωραία η Βανέσσα, αλλά εγώ ακάπωτο με 60ε δεν παίρνω στο Βαρδάρη.

30€ το απλό και το οποίο πήρα... Λόγω κόπωσης και πολύωρης εργασίας κατέθεσα λόγω εξωτερικής εμφάνισης και πολύ...πολύ, μα πάρα πολύ γρήγορα... ασυνήθιστο για μένα! Αλλά κομοδινέ η γκόμενα δεν ξέρω αν ήταν λόγω ώρας μιας και τώρα μόλις γύρισα ή είναι το φυσικό της αλλά χαλαλίζει την ομορφιά και την τσαχπινιά της!

-Σαπφούς 5. Είχα επιλογές μεταξύ Κάρμεν, Μαρίας, Βανέσσας, Βίκυς και Λούνας, τελικά κατέθεσα στην τελευταία με ακάπωτο στα 50ε. Μου προέκυψε γκατζετού και καθημερινή αναγνώστρια του bourdela.tv σύμφωνα με τα λεγόμενά της! Πέρασα πολύ καλά (αν και τελείωσα γρήγορα, κλασσικός Apollo64), ενδείκνυται, θα γράψω και ένα review να έχουμε αργότερα.

Τώρα που πέρασα η Τζένη ήταν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Ναι την θυμάμαι, δεν την είχα γαμήσει ποτέ, μου φαινόταν ξενέρωτο που ήταν ελληνίδα κ έλεγε αυτό το τυπικό "καλησπέρααα". Ε στάνταρ η ίδια θα είναι.. είχε περάσει κ από αυτό το μαγαζί.
ευτυχως οχι ....γιατι αυτη που εχουν τον κακαογαμησε τον συναγωνιστη...

http://www.bourdela.tv/content/view...ε γουσταρει λιγακι....γυμνο νομιζω δεν παιζει

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ότι έχουν περάσει χειρότερες είναι σίγουρο, ποιές είναι οι καλύτερες ct που 'χουν περάσει μπορείς να μου πεις, εκτός απ' τις δυο που ανέφερα..; Η Λολίτα ειδικά ήταν ένας μύθος, δεν έχω ξανακάνει τέτοιο γαμήσι, κρίμα που έφυγε.. Γιατί τον τελευταίο καιρό όλο κάτι μέτρια ρωσάκια έρχονται, κι από βυζί κανα 3αρι με το ζόρι.. Έχω βαρεθεί κι ούτε τα κοιτάζω πλέον..! Πέρα απ' την Αντριάννα βρίσκεις πολύ καλύτερς βυζάρες σε μπουρδελότσαρκα κ δε σκας καμιά 300αρα..!
Να σου πω την αλήθεια, δεν πρόλαβα να πιάσω κώλο κ πόδια καλά-καλά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά απ' όσο είδα μου φάνηκε γυμνασμένη στο ίδιο επίπεδο με τη Μάντυ, κ το βυζί ήταν πολύ καλοφτιαγμένο..! Εντάξει, καταλάβαινες ότι έγινε επέμβαση, αλλά ούτε ουλές είδα, ούτε ήταν πολύ σκληρό, αλλά σφιχτό κι απαλό..! Βέβαια, γούστα είναι αυτά.. Εσύ μπορεί να προτιμάς να βουλιάζει το βυζί, αλλά εγώ προτιμώ να 'ναι σφιχτό παρά να κρέμεται..
Όσο για την πίπα, έχεις δίκιο κ το γραψε κι άλλος στην κριτική του, ότι βάζει δόντια.. Κ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ευαίσθητος, αλλά με πόνεσε κ σχεδόν μου κανε πληγή.. Κ γι' αυτό τη σταμάτησα κ της είπα ν' ανέβει πάνω..!
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. Δεν της το 'χει πει κανένας ότι αυτό πονάει, ή δεν ξέρει να παίρνει πίπα..;
Πάντως γενικά έμεινα ικανοποιημένος απ' τη διάθεση της, γιατί ήταν πολύ ευγενική κ χαμογελαστή, κ γι' αυτό έγραψα κ καλή κριτική..!

αν λες για την αντριανα στο φριξου 9 κατι δεν παει καλα μια χαρα πιπα με εκανε και πολυ καβλωτικη κιολας βαθια τωρα αν εσυ εισαι ευαισθητουλης δε σου φταιει το κοριτσι

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιδια μολις κατεθεσα στην αντριανα στην βιλα εροτικα βγαινει ενας μουναρος 2 μετρα με βιζαρες....σωμα πασαρελα..θελω μια απαντηση ναι ι οχι απο καποιον που δοκιμασε....ρε μηπως ειναι τραβελι.?

τι τραβελι ρε μαστορα πως σου ηρθε αυτο δεν εχεις ξαναδει ψηλη γκομενα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Πριν καμιά ώρα, πέρασα από Φρίξου να δοκιμάσω την Αντριάννα, αλλά μόλις μπήκα και είδα δύο άτομα να περιμένουν , έκανα μεταβολή κι έφυγα κατευθείαν.

Δε με έπαιρνε ο χρόνος. Αυτά τα πράγματα δε θέλουν βιασύνες! Αύριο το πρωί θα δοκιμάσω ξανά.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Πριν καμιά ώρα, πέρασα από Φρίξου να δοκιμάσω την Αντριάννα, αλλά μόλις μπήκα και είδα δύο άτομα να περιμένουν , έκανα μεταβολή κι έφυγα κατευθείαν.

Δε με έπαιρνε ο χρόνος. Αυτά τα πράγματα δε θέλουν βιασύνες! Αύριο το πρωί θα δοκιμάσω ξανά.
πανε οι εποχές που περίμενες 10 ατομα για να μπεις στο Κωλλετόσπιτο  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom