sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 474
- Πόντοι
- 2.357
όχι και ct βρε sxoinobaths (θα μου πεις έχουν περάσει και χειρότερες από ct) αλλά με χαλαρό λόκο, αγυμναστη, με πιπα με λίγο οδοντα και χωρίς περιποιηση στα @@!σκληρα σιλικονουχα βυζια που αν και βυζολάγνος δεν το καταλλαβεςκαι έπρεπε να στο πει!
![]()
απλά καλή για τα στουντιο!
έχει καλή διάθεση και είναι πολυ καβλωτική και ξερει να σε φτιαχνεί και να σε τραβα όταν κάνει την πασαρελα της στο σαλονι! και μεσα τιμά τα λεφτα που παίρνει
χωρίς να κάνει και τίποτα φοβερό!
Ότι έχουν περάσει χειρότερες είναι σίγουρο, ποιές είναι οι καλύτερες ct που 'χουν περάσει μπορείς να μου πεις, εκτός απ' τις δυο που ανέφερα..; Η Λολίτα ειδικά ήταν ένας μύθος, δεν έχω ξανακάνει τέτοιο γαμήσι, κρίμα που έφυγε.. Γιατί τον τελευταίο καιρό όλο κάτι μέτρια ρωσάκια έρχονται, κι από βυζί κανα 3αρι με το ζόρι.. Έχω βαρεθεί κι ούτε τα κοιτάζω πλέον..! Πέρα απ' την Αντριάννα βρίσκεις πολύ καλύτερς βυζάρες σε μπουρδελότσαρκα κ δε σκας καμιά 300αρα..!
Να σου πω την αλήθεια, δεν πρόλαβα να πιάσω κώλο κ πόδια καλά-καλά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά απ' όσο είδα μου φάνηκε γυμνασμένη στο ίδιο επίπεδο με τη Μάντυ, κ το βυζί ήταν πολύ καλοφτιαγμένο..! Εντάξει, καταλάβαινες ότι έγινε επέμβαση, αλλά ούτε ουλές είδα, ούτε ήταν πολύ σκληρό, αλλά σφιχτό κι απαλό..! Βέβαια, γούστα είναι αυτά.. Εσύ μπορεί να προτιμάς να βουλιάζει το βυζί, αλλά εγώ προτιμώ να 'ναι σφιχτό παρά να κρέμεται..
Όσο για την πίπα, έχεις δίκιο κ το γραψε κι άλλος στην κριτική του, ότι βάζει δόντια.. Κ δεν ξέρω αν είμαι εγώ ευαίσθητος, αλλά με πόνεσε κ σχεδόν μου κανε πληγή.. Κ γι' αυτό τη σταμάτησα κ της είπα ν' ανέβει πάνω..!
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. Δεν της το 'χει πει κανένας ότι αυτό πονάει, ή δεν ξέρει να παίρνει πίπα..;
Πάντως γενικά έμεινα ικανοποιημένος απ' τη διάθεση της, γιατί ήταν πολύ ευγενική κ χαμογελαστή, κ γι' αυτό έγραψα κ καλή κριτική..!