al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Μην πάρεις...θα κολλήσεις κάτιΚαλησπέρα σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα με τζακούζι, από θέμα υγιεινής είναι οκ? Η υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάτι?
Μην πάρεις...θα κολλήσεις κάτιΚαλησπέρα σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα με τζακούζι, από θέμα υγιεινής είναι οκ? Η υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάτι?
Πάνε στην Αφροδίτη στο Playboy. Νυμφομανής Ουκρανή, έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά θα σε ρουφήξει ολόκληρο.ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΖΙΑ !
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
Την είχα πάρει πέρυσι αυτήν, αλλά έχω να την δω από τότε. Ομορφούλα και δεκτικήΕ και συ. Πήγαινε στη Μπιανκα ως τις 18.30 στην Νικηφόρου ουρανου 24. Αδύνατη πλέον και όχι ξυλάγγουρο, εχει πάρει 3,4 κιλάκια...μάλλον.
Μετά μια αδύνατη μικροκαμωμένη είναι η και καλά Γαλλίδα στο νο 28 αν θες αποκλειστικά βραδυΚαι εγώ θέλω να μάθω για την πιο αδύνατη της βραδινής βάρδιας... Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του!
Την δοκίμασα και αυτήν πρόσφατα. Μήπως ξέρεις πως την λένε; Γιατί μου διαφεύγει το όνομα τηςΜετά μια αδύνατη μικροκαμωμένη είναι η και καλά Γαλλίδα στο νο 28 αν θες αποκλειστικά βραδυ
Πάρε μαζί σου και ένα αντιμικροβιακό να ψεκάσεις και θα είσαι Οκ! Έτσι κι αλλιώς το σπορ κατατάσσεται στα extreme!Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα με τζακούζι, από θέμα υγιεινής είναι οκ? Η υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάτι?
Εμανουελα αν δεν κάνω λαθοςΤην δοκίμασα και αυτήν πρόσφατα. Μήπως ξέρεις πως την λένε; Γιατί μου διαφεύγει το όνομα της
Οκ ευχαριστώ!Εμανουελα αν δεν κάνω λαθος
Τηρήθηκε. Εκεί ήτανε, τρομερό social στο σαλοναριαμα, αλλά μέχρι εκεί...Επέστρεψε η Αλίκη στο Black Angels! Πήγε κανείς να δει αν τηρήθηκε το πρόγραμμα; γιατί συνήθως δεν τηρείται!
Παιδιά από πια μεριά είναι αυτή που λέει από το medusa μεριά?Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
εχει παει κανεις να μας πει μια γνωμηΜετά μια αδύνατη μικροκαμωμένη είναι η και καλά Γαλλίδα στο νο 28 αν θες αποκλειστικά βραδυ
Με τον φιλο σου δεν μιλατε; δεν σου λεει που ειναι τα στουντιο;Σ ευχαριστώ πολύ θα πάω
Πάντως πήγε φίλος χτες και είδε μια Κολομβιανη μουναρα. Έκανε λέει φοβερή πιπα.
Πρώτη φορά πήγε και αυτός. Πρώτα στέλνω άλλον δικό μου να μου πει εντυπώσεις και μετά πάω εγώ. Πάντως πόλοι ακριβοί είναι εδω πάνωΜε τον φιλο σου δεν μιλατε; δεν σου λεει που ειναι τα στουντιο;![]()
Εννοειται τυπε, ξεχειλιζουμε απο ποιοτητα.Βέβαια εδώ είναι πιο ποιοτικά
Για μια επίσκεψη με 40 δε θα τα κλαψεις θα πεις γαμησα αφρατο μουνακι πάντως μην περιμένεις να σου κάνει γλυφοκώλι, δεν είναι για τα φετίχ σου.εχει παει κανεις να μας πει μια γνωμη
ευχαριστώΤηρήθηκε. Εκεί ήτανε, τρομερό social στο σαλοναριαμα, αλλά μέχρι εκεί...
Τι εννοείς νυμφιομανής συνάδελφε; Είναι τόσο άρρωστο το σεξ μαζί της; Και με τι πρόγραμμα τρελαίνεται;Πάνε στην Αφροδίτη στο Playboy. Νυμφομανής Ουκρανή, έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά θα σε ρουφήξει ολόκληρο.