Γιακουμης!
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Που να ξέρεις ρε καημένεΤετοια γουσταρεις τυπε?
![]()
Που να ξέρεις ρε καημένεΤετοια γουσταρεις τυπε?
![]()
ωπ τι σαιτ ειναι αυτο;Χθεσινό ραντεβού με ΣΟΦΙΑ - InCall.gr
Πολύ καλή φάση, ωραία πίπα με σάλιο και φοβερό στήσιμο στα 4.
Θα έλεγα ότι είναι λίγο τσιμπημένο στο 40αρι.
Άμα είναι έτσι τράβα γαμα πυγμάχο...Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο
Οι φώτο είναι σωστες; Γτ αν είναι μιλάμε για τοπ 50κιλο μουνι το κάνεις ζογκλερικα άνετα.Χθεσινό ραντεβού με ΣΟΦΙΑ - InCall.gr
Πολύ καλή φάση, ωραία πίπα με σάλιο και φοβερό στήσιμο στα 4.
Θα έλεγα ότι είναι λίγο τσιμπημένο στο 40αρι.
Φίλε 20χρονων είχα γαμήσει ένα σκασμό παντρεμένες ως φαντάρος στον Έβρο. Πήγαιναν εκεί μόνιμοι πέρνανε και τη γυναίκα τους και αυτές ψάχνανε φαντάρους. Είχα και μία Έλενα την λέγανε να ναι καλα εκεί που είναι τώρα μου αγόραζε κάρτες για κινητό μου αγόραζα ξυραφάκια (mach 3 τότε είχανε πρωτοκυκλοφορήσει) μου αγόραζε τσιγάρα, ζιγκολο κανονικός...Αυτή το μόνο που ήθελε είναι να ξέρει πότε έχω έξοδο και να πάω να την γυαλίσω και από μπροστά αλλά κυρίως από πίσω...Μετά από καμία 10αρια χρόνια έμαθα ότι είχε μικρά παιδιά όταν γινότανε αυτό και ξενέρωσα πολύ άσχημα γιατί μου το είχε κρύει η μαλάκωΔεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο
Την ειδα εγω, μ αρεσε εμφανισιακα αλλα δεν περασα γιατι ειναι λατινα (Η τσα2 λεει ισπανιδα)Οι φώτο είναι σωστες; Γτ αν είναι μιλάμε για τοπ 50κιλο μουνι το κάνεις ζογκλερικα άνετα.
Δεν θελω να μαθω ρε τυπε.. να πληρωνουμε για να τρωμε σφαλιαρες; ελεος καπου δηλαδηΠου να ξέρεις ρε καημένε
Πρώτον γούστα είναι αυτά και δεύτερον δεν μου αρέσει με όλες πρέπει να μου το βγάλει η άλλη, ειδικά όταν υπάρχει πολύ οπτική επαφή μου βγαίνει και τρίτον εδώ άλλοι πληρώνουν τραβελια και τον τρώνε από πίσω και λες εμέναΔεν θελω να μαθω ρε τυπε.. να πληρωνουμε για να τρωμε σφαλιαρες; ελεος καπου δηλαδη
Ασε που αρκετες πρωην μου το κανουν και τζαμπα αν θελω.![]()
Τώρα με γυρίσατε καμιά 15 χρόνια πριν ... αρχές του Villa erotica με την Γερμανίδα Κριστίν.Δεν θελω να μαθω ρε τυπε.. να πληρωνουμε για να τρωμε σφαλιαρες; ελεος καπου δηλαδη
Ασε που αρκετες πρωην μου το κανουν και τζαμπα αν θελω.![]()
Απόγευμα εννοείς πριν της 8 ?Απόγευμα ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την είχα ξαναπετύχει τα Χριστούγεννα που ήμουν Ελλάδα. Πάσχα που ξαναήρθα δεν ήταν εδώ τώρα μπορεί νε βγάλει το καλοκαίρι έδω
Αυτά είναι από τη μεριά του μεντουσα? Η από τα καινουρια μεριάΜάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Τι εννοεις να σου το βγαλει... τρως σφαλιαρα και αμα δεν σε φτιαχνει πας στην επομενη για σφαλιαρα?Πρώτον γούστα είναι αυτά και δεύτερον δεν μου αρέσει με όλες πρέπει να μου το βγάλει η άλλη, ειδικά όταν υπάρχει πολύ οπτική επαφή μου βγαίνει και τρίτον εδώ άλλοι πληρώνουν τραβελια και τον τρώνε από πίσω και λες εμένα
Δεν σου απανταω εγω γιατι τοσο σου κοβει...Τι εννοεις να σου το βγαλει... τρως σφαλιαρα και αμα δεν σε φτιαχνει πας στην επομενη για σφαλιαρα?![]()
Δεν δούλευε χθες το βράδυ.Η Ρεββέκα δουλεύει ακόμα ή σταμάτησε ? Νομίζω Πέτρου Ερημίτη είναι.
Θα παλαιψεις η θα πηδήξεις?ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΖΙΑ !
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟΘα παλαιψεις η θα πηδήξεις?