BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Και εγώ θέλω να μάθω για την πιο αδύνατη της βραδινής βάρδιας... Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του!
ΑλίκηΚαι εγώ θέλω να μάθω για την πιο αδύνατη της βραδινής βάρδιας... Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του!
ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΖΙΑ !
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
Πάνε στη θεία Τάνια στο Pimp αν δουλεύειΈχετε να προτείνετε καμία με βυζαρες βραδινή βάρδια; Έχω καιρό να κατέβω βράδυ
5 λεπτά περίπου από το One Salonica. Αλλά αν θες λεωφορείο θα σου πρότεινα να πάρεις το 31 ή το 40 και να σταματήσεις στην στάση Σφαγεία. Σε αφήνει ένα στενό πριν.Παιδιά οι οικοι ανοχης στη Θεσσαλονίκη σε ποια περιοχή βρίσκονται? Το 1Ν λεωφορειο περνάει απο εκεί?
Θυμάσαι την τελευταία φορά που την είδες?Δεν δούλευε χθες το βράδυ.
Σ ευχαριστώ πολύ θα πάω5 λεπτά περίπου από το One Salonica. Αλλά αν θες λεωφορείο θα σου πρότεινα να πάρεις το 31 ή το 40 και να σταματήσεις στην στάση Σφαγεία. Σε αφήνει ένα στενό πριν.
Αν θες το 1Ν θα σταματήσεις στην στάση "ΚΩΛΕΤΗ" ή στην "ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ". Θα σε αφήσουν έξω από το One Salonica και μετά όπως σου είπα είναι περίπου κάνα 5λεπτο. Καλού κακού να έχεις gps μαζί σου.
Η περιοχή ονομάζεται "Παλεά Σφαγεία" και κάποιες διευθύνσεις είναι "Φρίξου" "Μινωταύρου" ¨Νικηφόρου Ουρανού¨ "Πέτρου Ερημίτη".
Εεεεε και εσύ πάνε πρωί στην Αντελίνα στα τρίδυμα. Πιο χοντρή από αυτήν δεν υπάρχει στους οίκους.ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΥΖΙΑ !
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
είναι η αλεξία πρώην κωλομπαρού επαρχίαςΕεεεε και εσύ πάνε πρωί στην Αντελίνα στα τρίδυμα. Πιο χοντρή από αυτήν δεν υπάρχει στους οίκους.
απο τις πορτες χωραει?Εεεεε και εσύ πάνε πρωί στην Αντελίνα στα τρίδυμα. Πιο χοντρή από αυτήν δεν υπάρχει στους οίκους.
Ε και συ. Πήγαινε στη Μπιανκα ως τις 18.30 στην Νικηφόρου ουρανου 24. Αδύνατη πλέον και όχι ξυλάγγουρο, εχει πάρει 3,4 κιλάκια...μάλλον.Και εγώ θέλω να μάθω για την πιο αδύνατη της βραδινής βάρδιας... Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του!
εισαι σοβαρος αυτιστικος και εσυΚαλησπέρα σκέφτομαι να πάρω πρόγραμμα με τζακούζι, από θέμα υγιεινής είναι οκ? Η υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάτι?