Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
Εγχειριδιο συναρμολογισης εχει.?? η το κατεβαζω απο το ιντερνετ.???πολυ καλη....Δυναμιτης. .!!!!!
Εγχειριδιο συναρμολογισης εχει.?? η το κατεβαζω απο το ιντερνετ.???πολυ καλη....Δυναμιτης. .!!!!!
τι εννοεις...????Εγχειριδιο συναρμολογισης εχει.?? η το κατεβαζω απο το ιντερνετ.???
Για το κομοδινο την Ελληνιδοαλβανεζα, Ελενα δεν μιλαμε.??? Οδηγιες εχει.???τι εννοεις...????
Σ εμενα δεν ειναι αυτο που λες....Για το κομοδινο την Ελληνιδοαλβανεζα, Ελενα δεν μιλαμε.??? Οδηγιες εχει.???
Κάτι σαν το ικεα δλδ??Σ εμενα δεν ειναι αυτο που λες....
Πρεπει να ξερεις να βρεις απο καθε κοπελα το κουμπι της...
Το πιο πιθανό είναι να πάθεις κάτι από το άγχος πάρα από το aidsΤέλος πάντων θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση για κάτι σοβαρό όπως είναι το aids στο συγκεκριμένο στούντιο . Οι συνάδελφοι πιο πάνω νε καθησύχασαν
Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που σκάνε μύτη με ανθοδέσμες και τα σχετικά ε παίχτη?11:30....πέμπτη....Επίσκεψη στην Ελενα....το Στανταρακι μου....η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1Β...
ΤΟ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.....
ΕΛΕΝΑ....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΧΑΝΟΥΝ....
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ....!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....!!!!
Δεν σε πιανω...τι εννοεις...????Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που σκάνε μύτη με ανθοδέσμες και τα σχετικά ε παίχτη?
Ξερνάω απ τα μάτια!!!Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που σκάνε μύτη με ανθοδέσμες και τα σχετικά ε παίχτη?
Δηλαδη μιλαμε για γυναικα μπουτονιερα.???Σ εμενα δεν ειναι αυτο που λες....
Πρεπει να ξερεις να βρεις απο καθε κοπελα το κουμπι της...
Νομίζω ότι αυτό στα γυραδικα λέγεται νηστίσιμο και...παιδικό!Σαν να ζητας πιτογυρο χωρις γυρο. (και δεν ειναι Νηστεια)
Δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα..αλλα αν τους πεις λογικα θα σε αφησουν στο απλο, στο ευκολο μεροκαματο κανεις δεν λεει οχι.![]()
μην ξεχνας τα σοκολατακια... αυτα ειναι τα αγαπημενα τους.Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που σκάνε μύτη με ανθοδέσμες και τα σχετικά ε παίχτη?
Φίλε μου καταλαβαίνω αυτό που λες απλά αγχωθηκα πολύ. Αλλα μέλη εδώ στο bou μου είπαν ότι δεν κολλάει τόσο εύκολα από σπάσιμο και λίγο με καθησύχασαν . Εσυ τι γνώμη έχεις ;Το πιο πιθανό είναι να πάθεις κάτι από το άγχος πάρα από το aids
Καλύτερα κόψε το σπορ αν είναι κάθε 10" να σε κυριεύει ο τρόμος κ να τον βγάζεις να κοιτάς αν έσπασε
Αδερφέ εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε δερματολόγο να μου πει την γνώμη του και δεν θα βασιζόμουν στο τι λέει ο ένας κ άλλος στο Ίντερνετ. Όπως και να έχει πάντως πρέπει να κάνεις εξετάσεις για ΣΜΝ. Λογικά θα είσαι κομπλέ.Φίλε μου καταλαβαίνω αυτό που λες απλά αγχωθηκα πολύ. Αλλα μέλη εδώ στο bou μου είπαν ότι δεν κολλάει τόσο εύκολα από σπάσιμο και λίγο με καθησύχασαν . Εσυ τι γνώμη έχεις ;
κοντουλα μαυρομαλλα βυζαρουΤι λογιά είναι αυτή η Χρύσα; Μελαχρινή τσουπωτή με μεγάλα βυζιά;
Φιλαράκι έχει τύχει να μου σπάσει και μένα η Καποτά σε παρακμιακό μπουρδέλο της επαρχίας όταν ήμουν πιτσιρικάς. Θυμάμαι εκείνη την χρυσή πορνοεποχη που ακόμα και στα επαρχιακά μπουρδέλα και κωλομπαρα υπήρχαν μουναρες. Αχχχχ τυχεροί όσοι μπουρδελιαρηδες ζήσαμε εκείνα τα χρόνια. Τέλος πάντων είχα πηδήξει μια μαύρη γαζέλα έσπασε η Καποτά και δεν πήραμε χαμπάρι ένα 20 λεπτό την πηδούσα γυμνό και στο τέλος της τα πέταξα κ μέσα.Σηκωθηκε πάνω ήταν ψύχραιμη αν και έσταζαν από το μουνι της πάνω στα μαύρα μποτάκια της τα ψωλοχυματα. Τα φιλαράκια που με περίμεναν στο σαλόνι μου είπαν τι έπαθε αυτή βγήκε τρέχοντας και πήγε στο μπάνιο ενώ σκούπιζε το μουνι της . Εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ άνετος νομίζω ότι η κοπέλα είχε το θέμα στην τελική. Κατά την επιστροφη στο σπίτι οι μαλακές οι φίλοι μου με αγχωσαν που με έλεγαν μπορεί να κόλλησες κάτι. Θυμάμαι που σταμάτησα στην μέση του δρόμου πήγα μπροστά από το αμάξι με αναμμένα τα φώτα και έριξα ένα μπουκάλι νερό πάνω στον πουτσο μου για να τον ξεπλύνω χαχα και είπα όλα καλά τώρα..χαχα μη μασάς ρεΠαλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Μόνο το aids με αγχώνει που από ουι μου είπαν κολλάει πολύ δύσκολα όλα τα αλλά στα αρχιδια μου ! Ισχύει ότι κολλάει όντως δύσκολα και θέλει αρκετές επαφές και τα λοιπά ; Ξέρεις ;Φιλαράκι έχει τύχει να μου σπάσει και μένα η Καποτά σε παρακμιακό μπουρδέλο της επαρχίας όταν ήμουν πιτσιρικάς. Θυμάμαι εκείνη την χρυσή πορνοεποχη που ακόμα και στα επαρχιακά μπουρδέλα και κωλομπαρα υπήρχαν μουναρες. Αχχχχ τυχεροί όσοι μπουρδελιαρηδες ζήσαμε εκείνα τα χρόνια. Τέλος πάντων είχα πηδήξει μια μαύρη γαζέλα έσπασε η Καποτά και δεν πήραμε χαμπάρι ένα 20 λεπτό την πηδούσα γυμνό και στο τέλος της τα πέταξα κ μέσα.Σηκωθηκε πάνω ήταν ψύχραιμη αν και έσταζαν από το μουνι της πάνω στα μαύρα μποτάκια της τα ψωλοχυματα. Τα φιλαράκια που με περίμεναν στο σαλόνι μου είπαν τι έπαθε αυτή βγήκε τρέχοντας και πήγε στο μπάνιο ενώ σκούπιζε το μουνι της . Εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ άνετος νομίζω ότι η κοπέλα είχε το θέμα στην τελική. Κατά την επιστροφη στο σπίτι οι μαλακές οι φίλοι μου με αγχωσαν που με έλεγαν μπορεί να κόλλησες κάτι. Θυμάμαι που σταμάτησα στην μέση του δρόμου πήγα μπροστά από το αμάξι με αναμμένα τα φώτα και έριξα ένα μπουκάλι νερό πάνω στον πουτσο μου για να τον ξεπλύνω χαχα και είπα όλα καλά τώρα..χαχα μη μασάς ρε