Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Τέλος πάντων θεωρείς ότι υπάρχει περίπτωση για κάτι σοβαρό όπως είναι το aids στο συγκεκριμένο στούντιο . Οι συνάδελφοι πιο πάνω νε καθησύχασαν
Το πιο πιθανό είναι να πάθεις κάτι από το άγχος πάρα από το aids
Καλύτερα κόψε το σπορ αν είναι κάθε 10" να σε κυριεύει ο τρόμος κ να τον βγάζεις να κοιτάς αν έσπασε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
11:30....πέμπτη....Επίσκεψη στην Ελενα....το Στανταρακι μου....η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1Β...
ΤΟ ΝΑΖΙΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.....
ΕΛΕΝΑ....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΧΑΝΟΥΝ....
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ....!!!!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....!!!!
Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που σκάνε μύτη με ανθοδέσμες και τα σχετικά ε παίχτη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Σαν να ζητας πιτογυρο χωρις γυρο. (και δεν ειναι Νηστεια) :confused:

Δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα..αλλα αν τους πεις λογικα θα σε αφησουν στο απλο, στο ευκολο μεροκαματο κανεις δεν λεει οχι.:grin:
Νομίζω ότι αυτό στα γυραδικα λέγεται νηστίσιμο και...παιδικό!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Μεσημερι χθες και με
Ετρωγε η ψωλη μου Εεε η ψυχη μου να κανω μια καταδρομική μετα απο καιρο. Αφου μπαινω στο site να δω τι παιζει λοκαρω τη ροξανα στο villa privé και κατευθυνομαι καρφι για πρωτη σταση. Ευγενέστατη η τσατσα σκαει μυτη η ροξανι μου λεει ενα χαλλόου με παχυ λαμδα σαλονικιοτικο με προφορα ρωσομπλιετ , εντυπωσιακη μεν απο μπροστα , ωραιο κορμι εμφανωσ Μεγαλυτερη απο κοντα απο τι στις φωτο αλλα φορουσε ενα ριχτάρι που έκρυβε επιμελώς τη πισω κινηση και δεν κατεφερα
Να δω τι ζαντικά φορουσε οποτε λεω θα κανω μια βολτα ακομα εχω χρονο να βρω κανενα διαμαντάκι . Επομενη σταση το poison, βγαινει εκεινη την ωρα ενας μπάρμπας γυρω στα 70 απο το δωματιο , τον ρωταει η τσατσα ολα καλα; Τελεια τελεια λεει. Ωραια λεω θα περιμενω να βγει, εε βγαινει μια λεπτη ουκρανεζα Ινα την ελεγαν χωρις κωλο και με βυζι σχεδον καθολου, λεω μάπα το καρπούζι. Βγαινω να παω στο αμαξι και εκει που παω να μπω να δω τι αλλο παιζει βλεπω ενα τυπα που εκανε κατι ζεμπεκιες στο πεζοδρόμιο απο τα ξυδια μαλλον μεσημεριάτικα, του λεω εχει τπτ καλο; Μου λεει πηγαινε στο διπλα απο το poison εχει ενα πολυ καλο (το sex and the city εννοούσε). Λεω Αντε παω δεν χανω κατι. Μπαινω και με καλωσορίζει η τσατσα με το γνωστο προλογο πολιτικαντη και βλεπω ενα θηλυκο πιστολι ουκρανικής προελευσεως( ημερα ουκρανικη χθες) που μου συστήνεται Βικτόρια. Απο 40 ξεκιναει Μπηκα με το 50 ακα , μπαινει μεσα μιλαει ελληνικα δεν υπαρχει θεμα συνεννοησης, πολυ καλη και συνεργασιμη και αντεχει σε γρήγορους ρυθμους. Η καταθεση Εγινε νωρις σε σταση κουταλι που επιανα τα βυζια και ηταν πετρα σαν τσιμεντο απο τη συλικονη αλλα ηξερε να με καβλωνει με τις νυχιές της. Γενικα ηταν πολυ καλη εμπειρια. Θα καθησει εως 6 Γενάρη μου ειπε και θα παει πισω στη γερμανια εκει μενει. Καλη χρονια με υγεια σε ολους αδερφια.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Το πιο πιθανό είναι να πάθεις κάτι από το άγχος πάρα από το aids
Καλύτερα κόψε το σπορ αν είναι κάθε 10" να σε κυριεύει ο τρόμος κ να τον βγάζεις να κοιτάς αν έσπασε
Φίλε μου καταλαβαίνω αυτό που λες απλά αγχωθηκα πολύ. Αλλα μέλη εδώ στο bou μου είπαν ότι δεν κολλάει τόσο εύκολα από σπάσιμο και λίγο με καθησύχασαν . Εσυ τι γνώμη έχεις ;

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Φίλε μου καταλαβαίνω αυτό που λες απλά αγχωθηκα πολύ. Αλλα μέλη εδώ στο bou μου είπαν ότι δεν κολλάει τόσο εύκολα από σπάσιμο και λίγο με καθησύχασαν . Εσυ τι γνώμη έχεις ;
Αδερφέ εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε δερματολόγο να μου πει την γνώμη του και δεν θα βασιζόμουν στο τι λέει ο ένας κ άλλος στο Ίντερνετ. Όπως και να έχει πάντως πρέπει να κάνεις εξετάσεις για ΣΜΝ. Λογικά θα είσαι κομπλέ.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
επειδη έχω καιρο να κατέβω και θέλω να κατέβω,εκτός απο τα gold studios και το paradise σε όλα τα υπόλοιπα το απλο ειναι 30€??

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
τελικά κατέβηκα πήγα στην καρολίνα στο red night,πέρασα τέλεια με 40€ απλό,άρχισα με βυζογλύψιμο και φιλιά σε στήθος και πρόσωπο,καβλώσαμε και οι δύο,μου πήρε μια πίπα αξέχαστη,ίσως η καλύτερη στην πορνοκαριέρα μου,δεν με πόνεσε καθόλου,μετά καθισε στο κρεββάτι ανάσκελα και την πήδηξα με ιεραποστολικό,έβγαζε καβλωτικές κραυγές ώσπου τελείωσα,έχει ωραίο και γλυκό πρόσωπο,το μόνο αρνητικό οτί δε ξέρει Ελληνικά μόνο αγγλικά,μακάρι να μείνει στο μύλο μέχρι να βγει στη σύνταξη,θα ξαναπήγαινα σίγουρα,ίσως οι καλύτερες αυτή τη στιγμή μαζί με την αλίνα την ρουμάνα.

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
243
Πόντοι
20
Παλικάρια μια βοήθεια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε με 2 φιλαράκια studio paradise.μπήκα στην σελεστε από Κολομβία απίστευτο μωρο. Έλεγχα συχνά την καποτα μην τυχόν σπάσει. Εν τέλη έσπασε η καποτα και το κατάλαβα πρέπει να ήταν σπασμένη γύρω στα 20 δευτερόλεπτα την ρώτησα την ίδια αν έχει κάτι και αν είναι καθαρή μου είπε ότι δρν έχει τίποτα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Φιλαράκι έχει τύχει να μου σπάσει και μένα η Καποτά σε παρακμιακό μπουρδέλο της επαρχίας όταν ήμουν πιτσιρικάς. Θυμάμαι εκείνη την χρυσή πορνοεποχη που ακόμα και στα επαρχιακά μπουρδέλα και κωλομπαρα υπήρχαν μουναρες. Αχχχχ τυχεροί όσοι μπουρδελιαρηδες ζήσαμε εκείνα τα χρόνια. Τέλος πάντων είχα πηδήξει μια μαύρη γαζέλα έσπασε η Καποτά και δεν πήραμε χαμπάρι ένα 20 λεπτό την πηδούσα γυμνό και στο τέλος της τα πέταξα κ μέσα.Σηκωθηκε πάνω ήταν ψύχραιμη αν και έσταζαν από το μουνι της πάνω στα μαύρα μποτάκια της τα ψωλοχυματα. Τα φιλαράκια που με περίμεναν στο σαλόνι μου είπαν τι έπαθε αυτή βγήκε τρέχοντας και πήγε στο μπάνιο ενώ σκούπιζε το μουνι της . Εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ άνετος νομίζω ότι η κοπέλα είχε το θέμα στην τελική. Κατά την επιστροφη στο σπίτι οι μαλακές οι φίλοι μου με αγχωσαν που με έλεγαν μπορεί να κόλλησες κάτι. Θυμάμαι που σταμάτησα στην μέση του δρόμου πήγα μπροστά από το αμάξι με αναμμένα τα φώτα και έριξα ένα μπουκάλι νερό πάνω στον πουτσο μου για να τον ξεπλύνω χαχα και είπα όλα καλά τώρα..χαχα μη μασάς ρε

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Φιλαράκι έχει τύχει να μου σπάσει και μένα η Καποτά σε παρακμιακό μπουρδέλο της επαρχίας όταν ήμουν πιτσιρικάς. Θυμάμαι εκείνη την χρυσή πορνοεποχη που ακόμα και στα επαρχιακά μπουρδέλα και κωλομπαρα υπήρχαν μουναρες. Αχχχχ τυχεροί όσοι μπουρδελιαρηδες ζήσαμε εκείνα τα χρόνια. Τέλος πάντων είχα πηδήξει μια μαύρη γαζέλα έσπασε η Καποτά και δεν πήραμε χαμπάρι ένα 20 λεπτό την πηδούσα γυμνό και στο τέλος της τα πέταξα κ μέσα.Σηκωθηκε πάνω ήταν ψύχραιμη αν και έσταζαν από το μουνι της πάνω στα μαύρα μποτάκια της τα ψωλοχυματα. Τα φιλαράκια που με περίμεναν στο σαλόνι μου είπαν τι έπαθε αυτή βγήκε τρέχοντας και πήγε στο μπάνιο ενώ σκούπιζε το μουνι της . Εκείνη την στιγμή ήμουν πολύ άνετος νομίζω ότι η κοπέλα είχε το θέμα στην τελική. Κατά την επιστροφη στο σπίτι οι μαλακές οι φίλοι μου με αγχωσαν που με έλεγαν μπορεί να κόλλησες κάτι. Θυμάμαι που σταμάτησα στην μέση του δρόμου πήγα μπροστά από το αμάξι με αναμμένα τα φώτα και έριξα ένα μπουκάλι νερό πάνω στον πουτσο μου για να τον ξεπλύνω χαχα και είπα όλα καλά τώρα..χαχα μη μασάς ρε
Μόνο το aids με αγχώνει που από ουι μου είπαν κολλάει πολύ δύσκολα όλα τα αλλά στα αρχιδια μου ! Ισχύει ότι κολλάει όντως δύσκολα και θέλει αρκετές επαφές και τα λοιπά ; Ξέρεις ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom