Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Πιστεύω 50% είναι τα κέφια και άλλα 50% είναι η εμφάνιση.
Μια φορά που την ρώτησα αν πόσο πάει το τελειομα στο στόμα σχεδόν νευρίασε και δεν την έχω δει ποτέ ξανά να νευριάζει με κάτι. Μου είπε αυτό δεν είναι πρόγραμμα είναι ανωμαλία ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβός.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Μια φορά που την ρώτησα αν πόσο πάει το τελειομα στο στόμα σχεδόν νευρίασε και δεν την έχω δει ποτέ ξανά να νευριάζει με κάτι. Μου είπε αυτό δεν είναι πρόγραμμα είναι ανωμαλία ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβός.
Την τελευταία φορά που πήγα είχαμε μία εκτενή συζήτηση για το θέμα χύσιμο στο στόμα και μάλιστα μιλήσαμε και ονομαστικά για άλλες κοπέλες που το κάνουν και όπως λες κι εσύ σχεδόν νευρίασε και ήταν απόλυτη πάνω στο θέμα...
Γι'αυτό απόρησα κι εγώ πως με κάποιον που είδε πρώτη φορά δέχτηκε κάτι τέτοιο.

Και ξαναλέω ότι εμένα μου το ξεκοψε χρόνια πριν αν και δεν είναι κάτι που ζητάω ή που τρελένομαι κιόλας

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Ήμουν 99% ότι την λένε Ντένις απλά στις αναζητήσεις στο ίδιο ρδελομπου υπήρχε και άλλη Ντένις όποτε μπερδεύτηκα! Εσυ αδερφέ το ξέρεις σίγουρα αυτό; Στο είπε στα κοντά;
Ντενιζ η Ντενίζα όπως θυμάμαι που μου είπε... ξανθιά κοντούλα 35 αρα την έκοψα,φαινόταν ωραίο κορμάκι,βυζί πλάκα σχεδόν.... ....έκανα το λάθος και πέρασα,θεώρησα ο,τι ήταν ωραία,όταν την ξαναείδα βέβαια το μετάνιωσα ,αλλά σε τελική δεν έγινε και κάτι τραγικό πολλές φορές εχει τύχει να μπείς με ωραίο μουνί και να περάσεις χάλια και αντίστροφα με ενα μέτριο να περάσεις καλά......Αυτή ηταν σε όλα μέτρια...πίπα ,σεξ όλα μετρια........Έφυγε μεσα στη μεγάλη βδομάδα ........Τι είχαμε ,τι χάσαμε........
Συνάδελφοι...ξεκολλάτε...ζήτησα κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...Εγώ δεν έχω κράξει κανέναν για τα γούστα του...Όταν δεν γουστάρεις κάτι απλά προσπερνάς..συναδελφικά ζήτησα μια πληροφορία ...αν αρχίσουμε πάλι όπως πριν 10 χρόνια ο ένας να κράζει τον άλλον για τις επιλογές του καήκαμε! Εντελώς φιλικά ,αγωνιστικά και συναδελφικά!
δεν πρζ....Συνέχισε να ψάχνεις ,αν βρεθέι κάτι θα σου το σφυρίξουμε,καθως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τόσο τροφαντές.....Νατάσσα ρουμάνα στο ξύλινο διπλα απο το Βένους ήταν σχετικά γεματούλα, Μαρία η Μολδαβή στο Λας βέγκας βράδυ εχει γινει τροφαντούλα, οι 2 λατίνες στο Παρανταις είναι σχετικά αφρατοκώλες αλλα όχι ετσι οπως τις φαντάζεσαι.......και η Μαρίζα στις βίλλες είναι γενικά νταρντανα αλλά τέτοιο θωρηκτό όπως στην αγγελία δεν νομίζω να υπάρχει......
Αδελφέ εγώ την Denise που ξέρω δούλευε στο Medusa πρωινη και είναι 22 χρόνων. Βέβαια δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω μπορεί να είναι άλλη αυτή που λες εσύ. Επισις με τις ιδιες φωτογραφίες την βρίσκεις στα εσκορτ Θεσσαλονίκης. Αν μιλάμε για την ιδια....
εξήγησα και παραπάνω ο,τι δεν ηταν η μικρή που εθεάθη ως μεταγραφή στα callgirls για ενα διάστημα ......αλλά μια ξανθιά κοντούλα που λογικά θα δουλεύει στη θεση της Μιρέλας βράδυ
Δεν μιλάτε για την ίδια! Ο Kasler για άλλη Denise γράφει, ένα κοντο μπαζακι που είναι για Μετάξι 10€.
Μπάζάκι δε λές τιποτα......Ανθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Κοντά στα 50, μελαχρινή -κοντη είναι.Αυτηνα του Pacino απ'οτι κατάλαβα είναι η από δίπλα η ξανθιά τεσπαντων μικρής σημασίας.
Ρε Μάγκα ,μου αρέσει που σε παίρνουν και κάποιοι στα σοβαρά......
Πιθανολογώ πως τα μισά απο αυτά που έχεις γράψει μπορεί να τα εβγαλες και απο το φόρουμ........Δεν θα πώ απο το μυαλό σου ....γιατί φοβάμαι ο,τι μυαλό δεν.......

Ευτυχώς υπάρχει και η εγγραφή σου κυριακή του πάσχα........
Με έκανες και γέλασα ......

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Αδερφέ μπορείς να παραθέσεις το εν λόγω link για εσκορτ;
Δυστυχώς δεν την βρίσκω για να σου στείλω. Όπως είπε και ο φίλος λίγο παρακάτω ναι ηταν σαν λορυ και τώρα μπορεί να είναι σε άλλη πόλη. Όσες φορές την επισκέφτηκα στο Medusa περνουσα καλά μαζί της.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Πήρα Ρίτα, καλή εμπειρία με φιλιά και γλύψημο. Νεανικό κορμί και τίμιο....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Αδερφέ μπορείς να παραθέσεις το εν λόγω link για εσκορτ;

Εγω δεν μιλούσα για αυτην.......Ακόμα και οι φωτογραφιες της είναι απο το στούντιο δίπλα .....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Ούτε εσύ πείστηκες εεε ?:cheesy:
έχει ολα τα κατά.......κοροιδεύει, ειρωνία έχει βάλει και τη φανέλα του ποδοσφαιριστή της μαρσειγ, σίγουρα αντι Παοκτσης........Μεγάλος Παίχτης..........Γαμιάς..........

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
έχει ολα τα κατά.......κοροιδεύει, ειρωνία έχει βάλει και τη φανέλα του ποδοσφαιριστή της μαρσειγ, σίγουρα αντι Παοκτσης........Μεγάλος Παίχτης..........Γαμιάς.........
Ο Βεντουζί είναι φίλε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια... Μην σπαζεσαι τοσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν σε βλέπω καν!
δεν ασχολούμαι φιλαράκο.......
100 η αλεπού ,101 το αλεπουδάκι......

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Είχατε πρόγραμμα πάντως ρε κουφάλες, ήρθατε Γαλλία τσαπου μέσα-εξω σε χόρτασα και σφαλιάρα.. Ήρθα μετά στην Τρούμπα σε γλεντησα και κει με τα 2α.. Μεγάλε μΠαοκ
το σκάτωσες το νήμα στα έσκορτς.....είπες να τα κάνεις που...α και στα μπουρδέλα....:P
Eυγε.......καλά το πάς.......

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Το ότι κανα 2-3 σπαζεστε για κάτι που δεν θα σας το κάναν ούτε με 1000€ και άλλους τους το κάνουν σχεδόν τσάμπα με ξεπερνάει
ακριβως αυτο....70 για να πηδηξω τον κεφτε με ποδια δεν θα εδινα ποτε...αντε μπουλο τωρα Αισωπε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Το ότι κανα 2-3 σπαζεστε για κάτι που δεν θα σας το κάναν ούτε με 1000€ και άλλους τους το κάνουν σχεδόν τσάμπα με ξεπερνάει
τα είπαμε.....Χάρη μας κάνεις που γα...ας κάποιες μπαζοκλανες (αν γαμ....ας γιατι πιο πιθανό θεωρώ να μην ξέρεις ούτε καν που βρίσκονται τα εν λόγω καταστήματα)
Να σπαζόμαστε κιόλας........
Τα ίδια έλεγε πριν 2 μήνες ενας τυπάς στα εσκορτς και ενας άλλος πήγε και πήρε τη θεία Μάρθα.....Μήπως τους ξέρεις;

:birdman: :think::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Ερώτηση με όλο το σεβασμο προς τα μέλη... Ορορα κάνει βαρδυες και αν κάνει αξίζει? Η Στέλλα από bot Lady?? Η ορορα από ότι βλέπω υπάρχει στο δίπλα σαιτ αλλά δε γράφει ωράρια...... Δυστυχώς το στανταρακι μου η Μόνικα η τα παράτησε η έφυγε σε άλλη πόλη και τη χέρονται άλλοι.... Έκανα Απιθανα γαμησια μαζί της τη πρώην δούκισσα εννοώ που μετά το έκανε μόνικα και ήταν κατά δήλωσή της κρητικά...... Στο δίπλα σαιτ υπάρχει ακόμη και απορώ γιατί....

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0

Εγω δεν μιλούσα για αυτην.......Ακόμα και οι φωτογραφιες της είναι απο το στούντιο δίπλα .....
Αυτήν την είχα παρει στο medusa πρωινή βάρδια, πιπα πολυ μετρια ασε που στο γαμηση γατζονοταν πανω μου σαν βεντουζα και δεν μπορουσα να την γαμησω , πανω στην εναλλαγή στα 4 εχυσα ο μαλακας στην καποτα μονος μου δεν προπαβα να μπω, τελος πάντων γνωριζουμε που ειναι η Μιρέλα εδω και 20 μερες δν ακουστηκε μπας και κανουμε κανενα δυναμικο γαμήση

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Συναγωνιστές Καλημερα πλέον! Μόλις γύρισα από Ναστια! Παρά πολύ καλή παιδιά! Δεν είναι για τζοντοκατασταση αλλά για χαλαρό γαμησι σαν να είσαι με την κοπέλα σου! Θα ανεβάσω κριτική αύριο! Κατά τα αλλά η περιοχή ήσυχη! Πήγα για Εβελίνα αλλά είχε μια άλλη δεν θυμάμαι όνομα αλλά θυμάμαι ειχε τατουαζ ! Δεν μου άρεσε και πήγα Ναστια και έγινε η κατάθεση!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Μετα απο 5ετια ξαναδα την Μαρια την Μολδαβεζα στο las vegas.Θυμηθηκα τα ωραια πρωινα που περασα μαζι της και το ποσο ωραια ανοιγει τα ποδια της στο ιεραποστολικο για να μπαινοβγαινεις με ευκολια.Ενταξει πηρε και 3-4 κιλα απο τοτε,αλλα εμενα μου κανει κεφι.Τετοιου ειδους επαφες εχουν μεγαλη αξια κατα τη γνωμη μου ,φροντιζω να βλεπω ανα διαστηματα οσες με ερεθιζουν και να κρατιεμαι σε φορμα.Επανασυνδεση μετα απο απουσια,μεγαλη προκληση .Ο Θεος να σε εχει καλα Μαρια απο το μακρινο Κισιναου.Με εφτιαξες απιστευτα χθες βραδακι μονο με 40 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom